TotalVPN gjennomgang

TotalVPN


 • Priser

  Fra $ 5.99
  / måned

ProPrivacy.com Score
4 av 10

Sammendrag

TotalVPN er en ny leverandør som ønsker å lage en sprut i VPN-markedet. Takket være enkelhet og god verdi, ville vi ikke bli overrasket om den innen få år når målet. Fra mars 2017 godtar ikke TotalVPN og søsterselskapet SaferWeb nye brukere. Hvorvidt dette vil bety den endelige enden av TotalVPN og SaferWeb gjenstår å se, men i mellomtiden anbefaler vi på det sterkeste å sjekke ut noen pålitelige, alternative VPN-er. Klikk på knappen nedenfor for å se de beste anbefalingene våre!

OPPDATERING 8. mars 2017: Fra denne datoen godtar ikke TotalVPN og søsterselskapet SaferWeb nye brukere. Hvorvidt dette vil bety den endelige enden av TotalVPN og SaferWeb gjenstår å se, men i mellomtiden anbefaler vi på det sterkeste å sjekke ut noen pålitelige, alternative VPN-er. Klikk på knappen nedenfor for å se de beste anbefalingene våre!

OPPDATERING 11. august 2016: Siden vi gjennomførte vår gjennomgang av denne tjenesten, har vi mottatt flere bekymringsfullt negative kommentarer, hvorav noen involverer uventede betalinger fra kundekontoer. Vi har til hensikt å se nærmere på dette og vurdere denne tjenesten på nytt. I mellomtiden anbefaler vi at du både les gjennomgangen nedenfor i det hele tatt, samt tar en titt på kommentarfeltet, for å ta en informert beslutning.

Hvis du leter etter en gratis VPN-tjeneste, har vi en gratis VPN-liste her med noen gode alternativer.

Funksjoner

 • 25 serverplasseringer
 • 3 samtidige tilkoblinger
 • Gratis alternativ
 • OpenVPN
 • SmartDNS
 • Ingen brukslogger
 • Støtte for alle enheter
 • Ingen båndbredde eller datagrenser

Hastighet og ytelse

Heldigvis var det ikke noe galt i løpet av sjekken for DNS-lekkasjer, inkludert IPv6 og WebRTC Bug. Tester på begge bør kjøres med jevne mellomrom som en sikkerhet og for å bekrefte at VPN-tjenesten din kjører til standarden du har betalt for.

Fartsprøver var litt rare. Ytelsen var gjennomgående ganske bra til stor, men da de faktiske dataene kom gjennom, var hastigheter mellom en og to Mbps ikke uvanlig (noe som er forståelig nok noe urovekkende). Så igjen gikk Soundcloud, flere faner og streaming av filmer på nettet i over to timer uten mer enn en liten hikke her og der (og de var få og langt imellom). Igjen er det verdt å bruke gratisplanen for å ta en titt på ting hvis du er bekymret for dette mens du regelmessig tester med testmy.net. Dette er mest sannsynlig fordi TotalVPN anonymt overvåker nettverket sitt for bruk og bare gir deg den båndbredden du trenger.

Priser og planer

TotalVPN tilbyr to alternativer til abonnenter: Gratis eller $ 7,79 i måneden for Total Premium Plan. Førstnevnte har bare tre servervalg, mens sistnevnte inkluderer 30+ servere og ikke blir hemmet av hastighetshetten som er involvert i gratisalternativet. Begge planene blir undersøkt nærmere teknisk detalj senere i denne gjennomgangen.

Hvis du bestemmer deg for å gå med Total Premium Plan, vil du bli behandlet med en spesiell 20% rabatt på ProPrivacy.com! Når det er sagt, er denne kampanjeprisen begrenset til den første betalingsrunden. Etterpå blir du belastet standardbeløpet.

Ingen av planene vil imidlertid sannsynligvis ødelegge banken. Gratisplanen - mens den er begrenset - er utvilsomt tiltalende, mens Total Premium Plan er blant de mest konkurransedyktige prisene i markedet. Du kan registrere deg for og betale for begge med et kredittkort. Kryptokurser som Bitcoin er dessverre ikke noe alternativ.

Hvis du bestemmer deg for å gå med Total Premium Plan, vil du også bli behandlet med en 30-dagers pengene tilbake-garanti. Denne garantien, kombinert med gratisplanen, gir deg muligheten til å teste tjenesten to ganger for å sikre at den er den for deg. Temmelig stilig!

Personvern og sikkerhet

TotalVPN tilbyr fire krypteringsprotokoller: IKEV2, IPsec, PPTP og OpenVPN - hvorav den siste vi anbefaler mest for sikkerhet og for alt annet enn ekstreme hastighetsproblemer. P2P-fildeling er ikke eksplisitt forbudt og heller ikke eksplisitt oppmuntret, men det er tillatt hvis du godtar deres vilkår for bruk.

Selskapets beliggenhet i Storbritannia hever noen flagg angående overholdelse av myndigheter, og TotalVPN vil gjøre det hvis stevnet av et statlig organ. Når det er sagt, hvis du ikke driver med noen farlige aktiviteter av den ulovlige sorten på nettet, bør du være i orden.

Også bemerkelsesverdig er at salgstvister styres av amerikanske lover i henhold til staten Massachusets-presedens. Tilkoblingslogging er ikke ideell, men tålelig nok for mange mennesker, og vanlig - dessverre.

Kryptering mens du bruker OpenVPN utføres ved hjelp av AES-128 bit CBC, med et 4096 autentiseringssertifikat. Det ville være fint å se en oppgradering til AES 256 i fremtiden, og SHA-1, kanskje, selv om den tilgjengelige krypteringen på ingen måte er loslitt.

Siste tanker

Hvert barn har voksesmerter, som alle virksomheter, inkludert Total VPN. Selv om det, som vår gjennomgang viser, overgår forventningene på dette tidlige stadiet med en tilgjengelig klient noen få justeringer som mangler storhet, et smidig nettsted, svært økonomiske prisalternativer og en gratis plan. Besøk nettstedet i dag for å se om TotalVPN er den riktige VPN-tjenesten for deg!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me