Trust.Zone gjennomgang

Trust.Zone

 • Priser

  Fra $ 3.33
  / måned

ProPrivacy.com Score
6.8 av 10

Sammendrag

Trust Zone er en VPN-leverandør basert på Seychellene. De hevder å ha en policy for null logger, og de har gjort en rekke forbedringer siden vår opprinnelige gjennomgang i 2015 og påfølgende oppfølging i fjor. Selv om selskapets mål stort sett forblir det samme, har brukerne nå tilgang til flere funksjoner, servere, tilkoblinger og applikasjoner til en lavere pris. Vi gjennomgår de nye funksjonene de har lagt til tjenesten og forskjellige aspekter av denne tjenesten i denne Trust Zone VPN-gjennomgangen.

Hurtigstatistikk

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  18 Mbps
 • Jurisdiksjon
  Seychellene
 • Samtidige tilkoblinger
  3
 • land
  32

Funksjoner

Trust.Zone er registrert på Seychellene, noe som er gode nyheter hvis du leter etter personvern. Seychellene er unntatt alle obligatoriske lover om dataoppbevaring, noe som gjør det til en fantastisk base av operasjoner for en VPN.

Trust.Zone hevder også å holde null logger om brukeraktivitet på VPN-serverne. Extra Solutions Ltd er morselskapet til Trust.Zone og videre forskning indikerer ikke noe mistenkelig med dette selskapet.

Gjennom årene har Trust.Zone jobbet hardt for å forbedre antall servere under sin kontroll. For øyeblikket kan tjenesten skryte av imponerende 170 servere over 98 separate geo-soner som ligger i 36 forskjellige land, med steder som Sør-Afrika, Hong Kong, New Zealand og Singapore som skiller seg ut. Noe skuffende er det fremdeles bare en server på både de afrikanske og søramerikanske kontinenter.

Alle pakker inkluderer nå dedikerte IP-adresser for streaming, mens tilkoblinger kan variere fra en enhet i prøveversjonen og opp til fem samtidige tilkoblinger på det to årige abonnementet.

Besøk Trust.Zone »

Hastigheter og ytelse

Det mest kritiske aspektet av enhver VPN-tjeneste er hvor mye av effekten den vil ha på tilkoblingshastigheten din. For å få et bedre inntrykk av Trust.Zones ytelse, kjørte jeg noen hastighetstester på Trust.Zones servere i Tyskland, Storbritannia og USA..

Trust.Zone nedlastingshastigheter

Grafene viser de høyeste, laveste og gjennomsnittlige hastighetene for hver server og plassering. Se forklaringen på full hastighetstest for mer detalj.

Som du kan se, de fleste av testresultatene mine kom ganske positive tilbake, med unntak av den tyske serveren. Mens andre steder bare bremset forbindelsen litt, var Tyskland betydelig dårligere.

Vår opprinnelige erfaring med produktet avslørte en rekke DNS-lekkasjer, men til Trust.Zones kreditt ble problemet raskt og effektivt redusert tilbake i 2017. Siden den gang har selskapet gjort en rekke betydelige forbedringer for å gjøre dette problemet til en ting av fortiden. Dette inkluderer en helt ny side som forklarer brukerne nøyaktig hva en DNS-lekkasje er, og alle funksjonene som er implementert for å beskytte brukere siden, inkludert en Internet Kill Switch, DNS Leak Protection og WebRTC Protection.

Priser og planer

1 måned

$ 3.33
per måned

Trust.Zone lar kunder prøve VPN før de registrerer seg med en tre-dagers gratis prøveperiode. Husk at denne gratis prøveperioden begrenser deg også til 142 av de 170 forskjellige serverne og bare 1 GB data, så det er ikke anbefalt å streame eller laste ned store filer. Priser for Trust.Zone følger en standardmodell, med forskjellige rabatter avhengig av lengden på planen din. Det har vært et månedlig prishopp til $ 8,88, noe som bedre reflekterer bransjestandarden med flere servere og funksjoner å starte opp. Brukere kan ikke lenger betale hver tredje måned, siden dette nivået er erstattet med et nytt tilbud på to år. Dette nye utvalget introduserer 5 samtidige tilkoblinger og kan jevnlig finnes med rabatt gjennom sesongsalg.

TrustZone-priser

Hvis du hopper over gratis prøveperioden og registrerer deg for en Trust.Zone-betalt plan, har du en ti dagers pengene-tilbake-garanti du kan falle tilbake på hvis du ikke er fornøyd. Husk at dette vil kreve å informere Trust.Zone via e-post om avgjørelsen din om å kansellere.

Trust.Zone aksepterer et bredt spekter av betalingstyper: alle større kredittkort, PayPal, Alipay, større kryptokurser og til og med direkte bankoverføring.

Sikkerhet og personvern

Med det primære målet for en VPN å være å kryptere og sikre internettforbindelsen din, trenger en VPN-leverandør å bruke utmerkede krypteringsstandarder for å bli anbefalt av ProPrivacy.com. Trust.Zone består denne testen med en AES-256-CBC-chiffer, SHA256-godkjenning og en RSA-2048-håndtrykk.

Som jeg nevnte tidligere, hevder Trust.Zone en streng retningslinjer for ikke-logging, som stemmer overens med fraværet av lover om lagring av data på Seychellene.

Trust.Zone bruker OpenVPN-protokollen med Windows-klienten, noe som er gode nyheter hvis du er ute etter en sikker VPN. Det er også mulig å konfigurere en forbindelse via L2TP / IPSec, men bare anbefalt for visse mobilplattformer.

Ønsker du å øke sikkerheten mens du torrenser? Nedlasting av filmer, musikk og programvare via P2P er tillatt på alle Trust.Zone-servere.

Trust.Zone Windows-klienten leveres med en automatisk drepebryter for internett, samt muligheten til å starte og koble til en VPN-server automatisk når du starter opp PC-en.

Brukervennlighet

Trust.Zone-nettstedet har ikke endret seg mye siden forrige ProPrivacy.com-gjennomgang i 2015. Den polerte følelsen av nettstedet gir en hyggelig brukeropplevelse, fra å registrere deg til å administrere kontoen din.

Trust.Zones abonnementshåndteringsside lar deg se start- og utløpstiden for planene dine, sammen med en hendig båndbreddeteller slik at du kan følge med på trafikken din.

Jeg vil også nevne her at Trust.Zone holder en aktiv garantikantiside. Denne siden viser om en VPN-leverandør har vært nødt til å etterkomme rettslige pålegg. En garantikanarier er en fin måte å øke åpenheten, men bør ikke betraktes som en garanti for personvern.

Det er også aktive Facebook-, Google Plus- og Twitter-profiler, i tilfelle du raskt trenger å komme i kontakt med Trust.Zone-støtte.

Brukerstøtte

En av de viktigste faktorene når du ser på en VPN er kundestøtten som tilbys av leverandøren. Dessverre ble jeg skuffet over å høre at Trust.Zone bare tilbyr billettstøtte og en vanlig FAQ-side.

Billettstøtte er heller ikke tilgjengelig 24/7, og åpningstiden er mandag til fredag, fra 06:00 til 16:00 GMT.

For å få et bedre inntrykk av Trust.Zones støtte, sendte jeg inn en testbillett med noen grunnleggende spørsmål. Jeg var glad for å få et raskt og effektivt svar fem timer etter at jeg hadde sendt billetten min klokka 10:30 GMT.

Selv om jeg kunne få tilfredsstillende støtte på noen få timer, ville jeg se flere supportalternativer fra Trust.Zone, spesielt med andre VPN-er som tilbyr live chat, telefon og til og med Skype-støtte!

programvare

Registrere seg

Påmelding til Trust.Zone er en enkel prosess som tar omtrent fem minutter fra start til slutt.

Å registrere en konto krever en e-postadresse (Trust.Zone sender deg en aktiverings-e-post), passord og fullfører en sikkerhets captcha.

Når kontoen din er opprettet, kan du velge Trust.Zone-planen du ønsker å kjøpe, etterfulgt av betalingsmetode. Når du er betalt, last ned og installer Trust.Zone på din valgte plattform, og du er klar!

I skrivende stund tilbyr Trust.Zone 10% rabatt hvis du betaler med Bitcoin eller andre cryptocurrencies.

Windows VPN-klient

Trust.Zone Windows-klienten ser ut til å være den samme nøyaktige klienten fra forrige ProPrivacy.com-anmeldelse i 2015. Selv om det ikke er noen store problemer med klienten, vil en visuell oppdatering være en fin touch for estetiske formål, da det er en datert følelse til gjeldende app.

Windows-klienten har mange velkomstfunksjoner, inkludert en automatisk drepebryter for internett, automatisk startfunksjon og et fint utvalg av porter du kan bruke til å koble til VPN.

Jeg må legge til at jeg hadde et irriterende problem som dukket opp med Trust.Zone-klienten. Hvis du starter klienten (uten å koble til en VPN-server), opprettes et eget nettverk som forstyrrer internettforbindelsen til det nåværende nettverket. Selv om dette enkelt kan løses ved å stenge klienten (eller koble til VPN), kan det være et frustrerende problem for første gangs brukere.

Android & iOS

Trust.Zone har økt omfanget de siste årene, og introduserte nye mobilapplikasjoner for Android og iOS. Brukergrensesnittet er nesten identisk med skrivebordsversjonen, men det er en markant bedre passform for mobil med et mye renere utseende.

Alle funksjonene er tilgjengelige for alle versjoner av applikasjonen takket være denne ensartetheten, noe som gjør Trust.Zone ideell for brukere som krever personvern på flere enheter.

Linux & Mac os

For øyeblikket tilbyr Trust.Zone ikke alt-i-ett-applikasjoner for andre operativsystemer for øyeblikket. Linux og macOS støttes fortsatt gjennom tilpassede konfigurasjoner, men dette er utvilsomt vanskeligere å komme i gang for de med mindre teknisk kunnskap.

Heldigvis tilbyr Trust.Zone en rekke installasjonsveiledninger for disse plattformene, inkludert eldre operativsystemer som Windows Vista til nåværende tilbud på markedet som mac OS X og forskjellige versjoner av Linux.

Siste tanker

For en rimelig VPN-tjeneste er Trust.Zone anstendig nok hvis du bare kommer i gang med VPN-er. Når det er sagt, er det ganske mange saker som kanskje ikke appellerer til VPN-veteraner. Tilkoblingshastigheten på noen servere kan være skuffende, mens flere støttealternativer også er velkomne.

Jeg var veldig glad for å se Trust.Zone raskt løse problemer med DNS-lekkasjer ved å styrke beskyttelsen til klienten og til og med legge guider for nye brukere for å lære hva DNS-lekkasjer er.

Avslutningsvis er Trust.Zone en anstendig nok, billig VPN, spesielt hvis du registrerer deg på lang sikt og låser inn en billig månedlig pris. Registrer deg for gratis prøveversjon og sjekk dem ut selv!

Besøk Trust.Zone »

Har du spørsmål eller kommentarer angående Trust.Zone? Legg dem under!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me