UK Proxy Server Review

UK Proxy Server


 • Prissättning

  Från $ 13,93
  / månad

UPDATE: UK Proxy Server fungerar nu som LibertyShield.com

ProPrivacy.com Göra
5,5 av 10

Sammanfattning

Låt dig inte luras eller låta bli vilse av namnet på paketen eller företaget eftersom de faktiskt ger en bra VPN-tjänst med stort stöd och snabba hastigheter. Om du kräver snabb strömning kan detta vara uppe på gatan.

UK Proxy Server målmarknader är expats och personer som vill titta på TV-program från utlandet så att deras fokus på säkerhet inte är så bra som det kan vara, men istället syftar de till att optimera hastigheten, prestanda och kundservice - något de levererar på fantastiskt. Med den här punkten i åtanke måste vi nämna att om du vill använda OpenVPN så finns det bättre tjänster där ute, men om du vill ha högströmssäker streaming så kommer UK Proxy Server att tillhandahålla det fantastiskt.

Prissättning och planer

UK Proxy Server har VPN-paket för tio olika länder. De fyra paketen i vart och ett av dessa länder är identiska och det spelar ingen roll vilken du väljer eftersom du ändå kommer att ha tillgång till alla 10 länder. Detta ökar ytterligare de andra förvirringarna som vi diskuterar under webbplatsen.

UK_Proxy_Server_Locations

UK Proxy Server har 2 olika paket som erbjuder exakt samma förutom att en har en begränsad bandbredd på 30 GB medan det andra är helt obegränsat. Prissättningen för dessa visas nedan, för det obegränsade paketet är detta $ 16,57 / månad till en billigare $ 13,82 / månad om du registrerar dig för ett helt år. Detta är definitivt i den dyrare skalan av spektrumet men du får en rimlig service för dina pengar.

UK_Proxy_Server_Pricing

De säljer också en Belkin N600 DD-WRT VPN Router med en PTPP-anslutning (L2TP på begäran - och rekommenderas starkt) vilket innebär att alla enheter i ditt hushåll kan använda VPN-anslutningen. Prissättningen för dessa är mycket rimlig och om du inte är orolig för att den inte använder OpenVPN rekommenderas det.

Funktioner

UK Proxy Server har nyligen uppdaterat sin teknik och servrar och körs nu på Tier 2-servrar i tio länder som hjälper till att ge stora anslutningshastigheter. Som nämnts stöder de minimalt OpenVPN men detta körs på deras äldre servrar så förväntar sig inga stora hastigheter av det.

De tio länderna är idealiskt platser för strömmande och tittande online-TV. De tillåter P2P på deras brittiska, spanska, irländska, tyska och nederländska servrar, varför den senare är den rekommenderade att använda. Dessutom tillhandahåller de bredvid VPN-tjänsten en Proxy-tjänst så om du bara vill strömma genom din webbläsare och inte vill begränsa annan trafik, så är det mer än möjligt. Dessutom tillåter de också 2 samtidiga anslutningar som kan användas.

Besök UK Proxy Server »

Säkerhet och integritet

Som förväntat använder UK Proxy Server 128bit-kryptering för deras PPTP-protokoll men använder 256bit för både deras L2TP- och OpenVPN-anslutningar, vilket är bra att se eftersom det är i linje med standarden. Vid sidan av detta använder de delad dynamisk IP-adress som hjälper till att minska attackerna samt förbättra anonymiteten samtidigt.

Eftersom UK Proxy Server inte är riktad mot dem som har absolut 100% integritet i åtanke, gör de viss loggning och delar också viss information med externa parter.

Hemsidan

Det värsta med UK Proxy Server är utan tvekan webbplatsen. Det är förvirrande och svårt att navigera med all information du kan behöva svårt att hitta. Utöver detta är installationsguiderna inte särskilt bra utförda och de är inte riktigt omfattande för olika enheter och inställningarna för OpenVPN är i princip obefintliga.

UK_Proxy_Server_Homepage

På samma sätt som webbplatsen är kundområdet något förvirrande men det gör att du kan göra de vanliga ändringarna och ger dig gott om kontroll över ditt konto.

Stöd

Överraskande men lyckligtvis, och till skillnad från deras webbplats, är stödet faktiskt riktigt bra. De har många olika supporttyper: fjärrkontroll, chat, kunskapsbas och biljett. Även om chattstödet inte är dygnet runt, är det live 09:00 till 23:00 (UK tid) 365 dagar. Alla supporttyper är bra och du får mycket bra svar som hjälper dig att lösa problemet. De har också en kunskapsbas men som tidigare nämnts är detta svårt att navigera och inte särskilt användbart.

Processen

Registrerar dig

Att registrera dig är en enkel process och lyckligtvis behöver du inte lämna några omfattande detaljer förrän du faktiskt behöver köpa en produkt. Vid köp har de tyvärr inte ett anonymt betalningssystem men accepterar alla större betalningstyper.

Windows VPN-klienten

Windows VPN-klienten tillåter bara installation av PPTP och L2TP-anslutning, av vilka vi bara rekommenderar att du använder L2TP eftersom PPTP anses vara mycket osäkert. Vi gjorde det ett test och det en trevlig enkel programvara som gör det riktigt enkelt att byta länder men det har inga extra funktioner eller funktionalitet.

UK_Proxy_Server_Software

Prestanda (hastighet, DNS och IP-test)

Vi testade hastigheterna med L2TP på programvaran samt med OpenVPN med OpenVPN-klienten. Resultaten finns i tabellen L2TP-hastigheten är fantastisk. Eftersom OpenVPN körs på sina äldre servrar är hastigheterna mycket långsamma - men ändå användbara. IP- och DNS-läckagetesterna kom tillbaka helt bra och vi hade inga problem med det alls.

UK_Proxy_Pure_Speed UK_Proxy_Server_L2TP_Speed UK_Proxy_Server_OpenVPN_Speed
Ren hastighet L2TP-hastighet OpenVPN-hastighet

Andra plattformar

UK Proxy Service har också klienter för Mac, iOS och Linux. Eftersom du kan ladda ner .ovpn-konfigurationsfilerna är det möjligt att ställa in en OpenVPN-anslutning på de flesta enheter som tillåter det, men de innehåller inga guider för detta. De ger emellertid guider för L2TP och PPTP men när det är möjligt rekommenderar vi att hålla oss med OpenVPN. Vi gav L2TP-anslutningen ett test på vår Android-telefon (med hjälp av den inbyggda VPN) och fann att resultaten var precis under de som vi uppnådde på datorn.

Andra / gratis tjänster

Som nämnts, UK Proxy Server, erbjuder inte förvånande proxylösningar också. Vi testade detta på Google Chrome och IE och det fungerade också fantastiskt med minimal hastighetsförlust.

Slutsats

Vi gillade

 • Fantastisk kundsupport
 • Bra hastigheter

Vi var inte så säker på

 • Prissättning
 • OpenVPN-stöd
 • Vissa föråldrade dokumentationer

Vi hatade

 • Dålig / förvirrande webbplats
 • Förvirrande varumärke

UK Proxy Server har en tydlig målgrupp i åtanke och de levererar på detta. Det är snabba hastigheter och ett av de bästa kundsupportsystemen, de är utan tvekan väl positionerade för att förse kunderna med det de behöver, även om de inte har någon teknisk kunskap. Prissättningen är på något högre ände men med den generösa pengarna tillbaka, gratis prövning och support har du många chanser att avgöra om denna leverantör är den för dig.

Besök UK Proxy Server »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me