UltraVPN gjennomgang

UltraVPN

 • Priser

  Fra $ 3.75
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Mac os
 • unblocks:


  • iPlayer

UltraVPN er en britisk-basert VPN-leverandør som ble lansert første gang i 2006 av Network Protect Limited. Den har apper for Windows, Mac, iOS og Android. De stasjonære appene har alle de viktigste VPN-funksjonene - killswitch, DNS-lekkasjebeskyttelse og sterk OpenVPN-kryptering. Mobilappene er mye mer grunnleggende; gir ingenting annet enn et utvalg av servere.

ProPrivacy.com Score
3.9 av 10

Sammendrag

Når det gjelder hastigheter, er denne VPN-en litt treg sammenlignet med noen lignende priser. Det skal imidlertid la deg strømme i HD. Og denne VPN blokkerer Netflix (bruker sine Ultraflix-servere) og BBC iPlayer - så det er en god streaming-VPN. VPNUltra tillater også torrenting, og det er definitivt en VPN som kan betraktes som billig. Det er imidlertid verdt å merke seg at denne VPNs personvernregler oppgir at den holder tilkoblingslogger ved siden av IP-adresser. I denne UltraVPN-gjennomgangen tar vi en grundig titt på hvert aspekt av denne tjenesten for å sjekke om det er verdt å bruke pengene dine.

Hurtigstatistikk

 • Jurisdiksjon
  Storbritannia
 • Samtidige tilkoblinger
  3
 • land
  34

Pris

12 mnd

$ 3.75
per måned

6 måneder

$ 5.99
per måned

1 måned

$ 7.99
per måned

I likhet med de aller fleste VPN-er, kan UltraVPN kjøpes i tre forskjellige abonnement; en månedlig plan, en kvartalsplan og en årlig plan.

Priser

Som vanligvis er tilfelle, gir UltraVPN forbrukere som abonnerer over lengre tid, større rabatt. Denne prisstrukturen er designet for å belønne kunder som forplikter seg til tjenesten. Bortsett fra disse rabattene, er alle abonnementsplanene identiske, og alle brukere får tilgang til alle servere og VPN-funksjoner.

Til en pris på $ 7,99 for en enkelt måned er denne VPN ekstremt konkurransedyktig, og den årlige prisen på $ 45 - eller tilsvarer $ 3,75 - gjør UltraVPN til en av de billigere VPN-ene på markedet..

Imidlertid er det interessant at hvis du klikker på registreringssiden og venter en stund - og så klikker tilbake på - får du ytterligere 70% avslag. Dette reduserer kostnadene for et årlig abonnement til bare $ 27 (eller tilsvarer $ 2,25 per måned). Dette er en utmerket pris, så vi anbefaler på det sterkeste å vente på at siden vil tilby deg denne automatiserte rabatten.

ultaVPN rabattpriser

Vi liker også at denne VPN gir en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, noe som betyr at du kan prøve det uten å måtte bekymre deg for å risikere dine kontanter.

Mest imponerende av alt? UltraVPN tilbyr en 7-dagers gratis prøveversjon som er tilgjengelig for alle brukere bare ved å laste ned og installere programvaren på enheten din. Når du har opprettet en gratis konto, kan du øyeblikkelig begynne å bruke VPN gratis uten å oppgi noen betalingsinformasjon. Dette er ekstremt sjeldent og er noe vi virkelig liker med denne tjenesten.

UltraVPN betalingsalternativer

Alle som bestemmer seg for å få et abonnement hos UltraVPN, kan velge å betale med kreditt- eller debetkort. UltraVPN godtar Visa, Mastercard, Amex og Discover. Abonnenter kan også betale via PayPal. Dessverre godtar ikke Ultra VPN noen kryptovalutaer som betyr at du ikke kan betale anonymt for tjenesten.

Fjern blokkering av Netflix?

UltraVPN er blant det økende slanke antallet VPN-tjenester som fremdeles klarer å fjerne blokkeringen av populære strømmetjenester som Netflix US og BBC iPlayer. Med en betalt konto får du tilgang til Ultraflix UK i London, Ultraflix US i New York, samt Ultraflix Japan og Ultraflix Canada. Det er imidlertid verdt å merke seg at du ikke vil kunne få tilgang til Netflix i den 7-dagers gratis prøveperioden, da “Ultraflix” -serverne bare er tilgjengelige på betalte kontoer..

Vi fant BBC iPlayer å være tilgjengelig på alle Storbritannias servere, noe som er flott. I tillegg prøvde vi å få tilgang til hulu på sine amerikanske servere, men vi er triste å rapportere at UltraVPN foreløpig ikke kan fjerne blokkeringen av denne tjenesten. Så hvis hulu er av interesse for deg, må du shoppe andre steder.

I det store og hele er vi imidlertid imponert over denne relativt billige VPN-evnen til å fjerne blokkering av strømmer, som definitivt vil være et salgsargument for mange brukere.

Funksjoner

Valg av havn
Havnespedisjon
Samtidige tilkoblinger 3
Totalt servere 100
land 34
Ruterstøtte
Rutere støttet Tomat, DD-WRT
Bare metal eller virtuelle servere Blande
torren

UltraVPN er en tjeneste som er ekstremt uten frills. Den har lite funksjoner og har ingen av toppfunksjonene du kan finne med mange VPN-tjenester.

Vi spurte leverandøren om Torrenting var tillatt, og den fortalte oss at Torrenting var mulig på alle serverne (selv om den ikke aktivt markedsfører eller annonserer ved bruk av tjenesten for Torrenting). Til tross for dette er P2P ikke begrenset, og BitTorrent, utorrent osv., Alt fungerer fint med UltraVPN. Hvorvidt du bestemmer deg for å BitTorrent ved å bruke denne tjenesten, avhenger av din egen personlige trusselmodell (dette er en britisk-basert VPN og i henhold til sin egen personvernpolicy holder den tilkoblingslogger). I det store og hele bør Torrenting være ikke-problematisk.

Nedenfor kan du se alle funksjonene som UltravPN gir brukerne sine:

 • Servere i over 50 land

 • Sterk OpenVPN og IKEv2-kryptering

 • 24/7 live chat support

 • Apper for Windows, Mac, Android, iOS og Amazon Firestick

 • Killswitch på begge desktop-appene

 • Fjern blokkering av Netflix US

 • 7-dagers gratis prøveperiode (ingen kort nødvendig)

 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti

Hastighet og ytelse

Vi tester VPN-hastigheter ved hjelp av et vitenskapelig, serverbasert hastighetstestsystem. Dette lar oss teste forskjellige VPN-servere tre ganger om dagen - for å få nøyaktige, oppdaterte resultater om ytelsen til disse VPN-ene..

På publiseringstidspunktet venter vi imidlertid fortsatt på UltraVPN-testserverne for å levere data. Av denne grunn testet vi VPN for hånd ved hjelp av speedtest.net. Vi testet den østerrikske serveren på en 50 Mbps-tilkobling og fant ut at nedlastingshastighetene mer enn halvert til 20 Mbps. UK / London-serveren reduserte internetthastigheten til bare 8,76 Mbps, dette er ekstremt treg - noe som representerer et fall på 43 Mbps. Deretter testet vi en amerikansk Easy Coast-server i Washington DC. Igjen reduserte dette internettforbindelsen vår til bare 13 Mbps. Selv om dette er raskere enn den britiske serveren, er det fortsatt skuffende fordi vi mistet omtrent tre fjerdedeler av basetilkoblingshastighetene.

Totalt sett er disse resultatene litt opptatt av, og vi vil være ekstremt interessert i å se hvordan det oppfører seg når vi tester det grundig med vårt serverbaserte system. Så, kom tilbake om noen uker for de oppdaterte resultatene. Vær i mellomtiden forsiktig med denne VPN - fordi tilkoblingshastigheter så lave på den britiske serveren er et dårlig tegn.

Lekkasjetester

IPv6 lekkasje oppdaget?
WebRTC lekkasje oppdaget?
IPv4 lekkasje oppdaget?

VPN-er må sjekkes for å se om de presterer riktig. Eventuelle lekkasjer kan bety at VPN gir en falsk følelse av sikkerhet uten å levere personvern den hevder.

For å sikre at VPN fungerer som den skal, sjekket vi den for IP-lekkasjer, DNS-lekkasjer og WebRTC-lekkasjer på en PC som kjører Windows 10. Vi testet VPN på både IPv4- og IPv6-tilkoblinger for å sikre at VPN ikke lekkasjer på noen av.

Under testene våre fant vi veldig alvorlige DNS-lekkasjer både på IPv4 og IPv6. Dette betyr at Internett-leverandøren din kan se nøyaktig hvilke nettsteder du besøker når du bruker denne VPN-en. Vi oppdaget imidlertid ingen IP-lekkasjer eller WebRTC-lekkasjer på IPv4 eller IPv6. Det er imidlertid verdt å merke seg at brannmuren må kobles på for å unngå IP-lekkasjer på IPv6 (hvis du ikke aktiverer denne innstillingen, vil du få rett IPv6 IP-lekkasjer).

Nedenfor kan du se DNS-lekkasjene vi oppdaget mens vi testet på en IPv6-forbindelse:

DNS-lekkasje 1

Selv om denne VPN bare lider av DNS-lekkasjer, er dette fortsatt et enormt problem fordi det betyr at Internett-leverandøren din kan spore alle dine DNS-forespørsler og derfor vet nøyaktig hvilke nettsteder du besøker.

Nedenfor kan du se hvordan det fungerte på IPv4 da vi deaktiverte IPv6 manuelt:

DNS-lekkasje 2

På en mye lykkeligere måte hadde vi muligheten til å teste Android-klienten for lekkasjer på en IPv4-forbindelse og fant at den ikke lider av noen lekkasjer. Dermed ser UltraVPN ut til å være mye sikrere på Android enn på et Windows-skrivebord (så lenge du bruker det på en IPv4-tilkobling).

For å teste UltraVPN for lekkasjer selv, og bekrefte funnene våre, bare besøk nettsteder som ipleak.net, test-ipv6.com eller doileak.net.

Personvern og sikkerhet

UltraVPN er basert i Storbritannia, noe som teknisk betyr at det er pålagt av britisk lov å føre journal om hva brukerne gjør når de er koblet til serverne. Disse obligatoriske dataoppbevaringsloggene er fastsatt i Storbritannias lov om etterforskningskraft. Dette skyldes fordi det betyr at Storbritannia er et forferdelig sted for en VPN å være basert.

Til tross for disse juridiske kravene, hevder UltraVPN på sin hjemmeside å være en VPN-tjeneste uten logger. Så hva kan vi utlede av å se på UltraVPNs personvernregler?

Vi sjekket policyen grundig og fant ut at den er skrevet for å være GDPR-kompatibel. Imidlertid har politikken noen elementer som vekker noen ganske store bekymringer. For det første oppgir firmaet følgende:

"Vi vil bare bruke dine personopplysninger når loven tillater det. Vanligvis vil vi bruke din personlige informasjon under følgende omstendigheter:

 • Der vi trenger å utføre kontrakten skal vi inngå eller har inngått med deg.

 • Der det er nødvendig for våre legitime forretningsinteresser (eller interesser fra en tredjepart) og dine interesser og grunnleggende rettigheter ikke overstyrer disse interessene.

 • Der vi må overholde en juridisk eller forskriftsmessig forpliktelse.

Som du kan se, sier UltraVPN at de vil bruke dine personopplysninger for å overholde eventuelle juridiske forskriftsforpliktelser. Dette ringer øyeblikkelig alarmklokker, fordi britiske forskrifter krever at VPN lagrer alle tilkoblingsloggene ved siden av en IP-adresse.

Senere i policyen uttaler firmaet at det vil utføre noe automatisk datainnsamling:

“Automatisk informasjon. Vi kan samle informasjon om enheten du får tilgang til tjenestene fra, for eksempel IP-adressen eller andre unike enhetsidentifikatorer. Hvis du får tilgang til kontoen din fra en mobilenhet, kan den mobile enheten også gi oss informasjon om plasseringen din. De fleste mobile enheter lar deg deaktivere denne funksjonaliteten. "

Dette er nøyaktig den type logger som teoretisk kan brukes til å knytte brukere til nettleservanene - fordi tilkoblingsstempelstempler ved siden av en IP-adresse kan brukes til å montere et tidskorrelasjonsangrep. Dette beviser ganske avgjort at UltraVPN ikke er en VPN med null logger (i henhold til sin egen personvernpolicy).

Senere i policyen forklarer firmaet hvordan UltraVPN bruker din personlige informasjon til

 • “Generere og gjennomgå rapporter og data om brukerbase og brukermønster for tjenester,

 • analysere nøyaktigheten, effektiviteten, brukervennligheten eller populariteten til tjenestene,

 • forbedre innholdet og funksjonene til tjenestene og

 • la oss tilpasse innholdet og annonseringen du ser på tjenestene. "

Som du ser innrømmer firmaet at det vil bruke abonnentdata for å personalisere innhold og annonsering. Igjen, dette flyr i møte med påstanden om null-logger som kan bli funnet på funksjonen-siden, avbildet nedenfor.

null logging

Som om dette ikke var nok, innrømmer firmaet at det vil dele din personlige informasjon med:

 • “Nøye utvalgte tredjeparter som leverer en tjeneste til oss for å støtte vår kjernevirksomhet, for eksempel: behandle posten vår, kommunisere med kunder og potensielle kunder på våre vegne (inkludert via sosiale medier), kjøre kampanjer, tilby IT-systemer og administrative tjenester og utvikling og forbedring av interne systemer og prosesser;

 • Kompetente myndigheter (lovbestemte organer, regulerende myndigheter, autoriserte organer som har en rolle fastsatt i lov);

 • Andre organisasjoner der vi er juridisk forpliktet til å røpe din personlige informasjon (for eksempel forespørsler fremsatt i forebygging og påvisning av kriminalitet) eller der avsløring er nødvendig for å beskytte eiendommen, rettighetene og sikkerheten til oss og våre ansatte eller for å overholde enhver lov , regulering, eller statlig eller rettslig garanti, regel, orden eller stevning;

 • Tredjeparter som vi kan velge å selge, overføre eller slå sammen deler av vår virksomhet eller våre eiendeler. Alternativt kan vi søke å skaffe andre virksomheter eller slå sammen med dem. Hvis det skjer en endring i vår virksomhet, kan de nye eierne bruke dine personlige data på samme måte som beskrevet i denne personvernpolitikken;

 • Andre selskaper hvor vi tester produkter og tjenester som vi vurderer kan forbedre tilbudet vårt til kunder og / eller forretningsprosessene våre; og

 • Andre tredjeparter der du har gitt ditt uttrykkelige samtykke, eller hvor vi med rimelighet mener en tredjepart opptrer på dine vegne. "

For å konkludere, det er således klart fra policyen at denne VPN-en lagrer noe av din personlige informasjon, og mens policyen sier at den "kan" lagre tilkoblingslogger ved siden av en IP-adresse, vi må ta dette for å bety at det vil. Som et resultat kan vi ikke anbefale denne VPN-en for personvern.

Det er verdt å merke seg at UltraVPN har kommet til oss for å hevde at de ikke oppbevarer disse loggene, og hvis det er tilfelle vil det være tilrådelig for det å revidere sin politikk fullstendig, for slik de for øyeblikket er skrevet er det umulig å tro påstandene til det motsatte. Det er også verdt å nevne at firmaet hevder å leie sine servere fra den kanadiske VPN; Windscribe. Selv om alt er bra og bra, endrer det ikke det faktum at UltraVPN - i motsetning til Windscribe - er et britisk-registrert selskap, og av denne grunn må det overholde britiske lover (inkludert loven om etterforskningskrefter).

Det at UltraVPN har innrømmet å være et hvitmerke av Windscribe virker interessant, og vi vil generelt anbefale at alle som er interessert i denne tjenesten holder seg til Windscribe selv (som har bedre retningslinjer og har base i en litt bedre jurisdiksjon).

Krypteringsprotokoller

UltraVPN gir to krypteringsprotokoller IKEv2 og OpenVPN. Disse er begge betraktet som sikre protokoller som skal beskytte dataene dine fra nysgjerrige øyne. På Mac og Windows får brukere muligheten til å bruke IKEv2 eller OpenVPN. På Android er bare OpenVPN tilgjengelig. På iOS er bare IKEv2 tilgjengelig. Dette er en ganske rutine for de spesifikke klientene.

Mens vi her på ProPrivacy.com ikke er imot IKEv2 - og det er raskere enn OpenVPN (noe som betyr at noen forbrukere kanskje foretrekker å bruke det), foretrekker vi generelt OpenVPN. Dette fordi OpenVPN har blitt revidert grundig mange ganger og antas for tiden å være den gyldne standarden for VPN-personvern og sikkerhet.

Av denne grunn har vi en tendens til å anbefale at folk holder seg til å bruke OpenVPN der det er mulig. Når det er sagt, er det også riktig at OpenVPN kan implementeres og konfigureres på mange måter; og det er ikke alltid implementert sikkert. Derfor sjekker vi alltid hver VPN-leverandørens implementering av OpenVPN for å sikre at den oppfyller eller overgår minimumsstandardene våre. Nedenfor har vi detaljert nøyaktig hvordan UltraVPN implementerer denne viktige protokollen:

Kontrollkanal: chiffer: AES-256-GCM, håndtrykk: TLS med RSA 4096-biters standard nøkkellengde, authent: HMAC SHA (av en ukjent nøkkelstørrelse - men da HMAC SHA1 er sikker uansett, spiller det ingen rolle).

Datakanal: chiffer: AES-256-CBC, autorisasjon: HMAC SHA: 512

Kontrollkanalen implementerer også Perfect Forward Secrecy ved bruk av ECDHE for økt sikkerhet og hastighet. For å konkludere, dette er sterke implementeringsstandarder som viser at VPN-tunnelen er sikker fra hackere.

Brukererfaring

UltraVPN er en leverandør som tydelig har brukt mye tid på å utvikle estetikken på nettstedet sitt. Den øverste nav-menyen er designet for å raskt lede brukere til detaljer om VPNs funksjoner, og det er hyggelig og enkelt å stille et spørsmål via live chat. I motsetning til mange VPN-er, er nettstedet også pent, noe som definitivt gir viss profesjonalitet.

UltraVPN nettsted

Nederst på hver side er det en annen meny, som enkelt kan lede deg til informasjon om VPN på de forskjellige plattformene den har programvare til. Her kan du også finne lenker til viktige sider ved tjenesten, for eksempel personvernregler og vilkår for tjenester.

For de som leter etter støtte, er en kunnskapsbase koblet og brukere kan navigere til forskjellige blogger om bruk av VPN. Denne kunnskapsbasen er full av vanlige spørsmål, tips og triks og forskjellige guider for å sette opp VPN. Vi søkte en stund, men igjen klarte ikke å finne noen detaljer angående implementering av sikkerhet på plattformen. Disse tekniske detaljene er viktige, og det ville være fint å få dem adressert i vanlige spørsmål

Bloggen, som er merket "UltraVPN News", er en ypperlig ressurs som har alle slags artikler om VPN-er og personvernemner. Vi fant det å være en godt organisert blogg som er vel verdt å sjekke ut.

UltraVPN sikkerhetsnyheter

Totalt sett syntes vi nettstedet var hyggelig, selv om det mangler teknisk informasjon om VPN (for eksempel hvilken kryptering den gir og hvordan den implementeres).

Etter vår mening er denne typen data ekstremt viktig, og av denne grunn kan nettstedet forstås for å tjene formålet med salg - i stedet for å faktisk informere potensielle brukere om servicenivået de kan forvente.

Windows-klienten

Vi bestemte oss for å ta Windows-klienten til en testkjøring på Windows 10. Vi fant denne programvaren tilgjengelig på nettstedet uten oppstyr og kunne begynne å bruke den med en gang, takket være 7-dagers prøveversjon.

Ved å klikke på innstillinger kan du få et inntrykk av hva som er tilgjengelig under panseret. Vi bestemte oss for å starte med å sjekke ut Tilkoblingsfanen.

koble til VPN i appen

Som du ser kommer VPN som standard til IKEv2. Dette er en sikker form for kryptering som er kjent for å gi gode hastigheter og er et godt alternativ for de fleste.

Hvis du klikker på pil ned, viser du ytterligere to alternativer UDP og TCP. Begge disse innstillingene gjelder en sterk VPN-krypteringsprotokoll kalt OpenVPN. OpenVPN er faktisk vår foretrukne protokoll for personvern, av denne grunn anbefaler vi generelt å bytte til UDP (som er den raskeste av de to OpenVPN-alternativene som er tilgjengelige).

UltraVPN-innstillinger

Ved å klikke på UDB produseres en rullegardinmeny med portalternativene som er tilgjengelige for deg. For de fleste er 443 det beste alternativet, da det vil bety at trafikken din er forkledd som vanlig HTTPS. Når du har valgt din foretrukne port, vil VPN be deg om tillatelse til å installere TAP-drivere - dette er nødvendig for at en OpenVPN-forbindelse skal opprettes.

TAP Windows installere

Ved å klikke på Startup kan du konfigurere VPN som skal startes når du starter Windows. Det er også mulig å velge VPN for automatisk å koble til enten den raskeste serveren, eller den siste serveren du koblet til. Vi foretrekker vanligvis en VPN for å koble til det siste stedet vi brukte, så vi valgte dette.

ultravpn oppstart

Ved å klikke på brannmuren kan du sette opp Killswitch. En driftsveksler er designet for å hindre deg i å lekker eventuell ukryptert trafikk utenfor VPN-tunnelen, hvis VPN-tilkoblingen mislykkes. Dette er en viktig funksjon som hindrer deg i å lekker data til Internett-leverandøren din (mens du for eksempel lurer på).

brannmur aktivert

Vi bestemte oss for å teste drapsmekanismen for å se om den er hele systemet eller ikke. Vi oppnådde dette ved å tvinge appen til å stenge og sjekke om forbindelsen vår var deaktivert. Den gode nyheten er at drapsmekanismen implementeres ved bruk av Windows Filtering Platform, og hvis applikasjonen krasjer vil brannmuren slå inn og hindre deg i å lekker trafikk.

Til slutt lar kategorien Generelt deg oppgradere til en premiumkonto og endre språkinnstillingene. Totalt sett er dette en veldig minimal mengde alternativer, og det er rimelig å si at UltraVPN er en uten frills VPN som følger med bare nødvendigheter. Hvorvidt dette appellerer til deg vil i stor grad avhenge av hva du vil bruke VPN til.

Hvis du er en nybegynner som ønsker å få personvern og fjerne blokkering av innhold uten å fikle med avanserte funksjoner, kan dette VPN appellere til deg. Den er konfigurert og klar til å gå, og alt du trenger å gjøre er å velge en serverplassering og klikke på koble til. VPN gjør alt annet for deg.

ultavpn tilkoblet

Vi fant VPN for å koble seg ekstremt raskt, noe som var hyggelig sammenlignet med svake VPN-er som tar et halvt minutt å koble til. For å teste hvordan det fungerte med Netflix, bestemte vi oss for å logge inn på en premiumkonto og teste den amerikanske UltraFlix-serveren (dette er ikke tilgjengelig på den gratis 7-dagers planen).

Andre klienter

Vi hadde en rask gjennomgang gjennom de andre klientene for å sjekke om det var stor forskjell mellom dem. Den gode nyheten er at begge stasjonære klienter er identiske, og, annet enn å ha få funksjoner, fungerer de fint.

Som tilfellet på Windows, får Mac-brukere en drapsmaskin og muligheten til å veksle mellom OpenVPN og IKEv2. Det er ingen andre funksjoner å snakke om annet enn auto-connect ved lansering.

Android-klienten er bare OpenVPN, og den er fullstendig blottet for andre funksjoner enn muligheten til å koble (og auto-connect) til UltraVPNs servere. Etter vår erfaring ble forbindelsen opprettet vellykket og raskt, men vi har sett folk som klager over at dette ikke er tilfelle for dem.

ultravpn serverliste

Riktignok svarer programvaren litt. Vi fant ut at å klikke på noen av funksjonene tok et øyeblikk for programvaren å kjenne seg igjen, dette gir definitivt et lag med frustrasjon til å bruke programvaren.

På plussiden så vi ikke lokale DNS-adresser da vi sjekket for denne klienten for lekkasjer, og det var ingen IP-lekkasjer eller WebRTC-lekkasjer på IPv4. Dessverre fikk vi ikke sjansen til å sjekke Android-klienten på IPv6; så vi vil anbefale å gjøre det hvis du bruker denne Android-klienten regelmessig over IPv6.

IOS-klienten ligner Android på alle måter, annet enn at den bare er IKEv2. Å ikke ha OpenVPN på iOS er ikke en overraskelse, da det vanligvis er nødvendig å koble til ved å bruke tredjepartsprogramvare for å glede seg over OpenVPN på iPhones. Vi har ikke møtt noen treghet hos denne klienten, noe som betyr at den sannsynligvis er litt bedre enn Android-motstykket. Visstnok ser det ut til at både Android- og iOS-klientene gir deg det du trenger for å være sikker på offentlig WiFi, og muligheten til å fjerne blokkering av Netflix kan appellere til mange forbrukere.

Kundeservice

Som mange VPN-er på markedet, er UltraVPN en tjeneste som gir støtte både via et e-postkortsystem og via live chat support. Live chat-supporten er tilgjengelig 24/7, men vi fant at kundesupportagenten deres var helt utrent til lite bruk.

Agenten kunne ikke fortelle oss hvilke plattformer den hadde klienter for, eller om disse klientene ga OpenVPN-kryptering. Agent syntes faktisk ikke å vite hva OpenVPN var. Vi spurte: hvilke av appene dine har OpenVPN? Agenten deres svarte:

"Det er en gratis programvare og tilhører ikke oss, så jeg er redd for at jeg ikke vet hvilke funksjoner de har."

Vi presset på svar, men agenten kunne ikke gjøre annet enn å fortelle oss at UltraVPN var tilgjengelig over hele verden. Når han ble stilt til og med grunnleggende spørsmål, kunne han ikke gjøre noe for å hjelpe og sendte meg ganske enkelt til kunnskapsbasen for å se etter svar selv. Jeg prøvde å presse på for informasjon om krypteringen på plattformen, men agenten bestemte seg for å lukke chatten,

Dette er enormt skuffende og betyr at live chat ikke er til stor nytte med mindre du har problemer med å betale for VPN.

Selve kunnskapsbasen er en Okay ressurs som gjør en mye bedre jobb med å svare på tekniske spørsmål enn agentene. Ofte stilte spørsmål er nyttige, og installasjonsveiledningene skrives sammenhengende.

Siste tanker

På grunn av mangelen på funksjoner og personvernhensyn rundt denne VPN, er det rimelig å si at det er en overpriset tjeneste. Andre VPN-er er tilgjengelige på markedet som har et stort utvalg av personvernfunksjoner til en veldig lik pris, og noen ganger enda billigere. Denne VPN tillater Torrenting, men noen mennesker kan vurdere loggene den samler for mye av risikoen for Torrent.

Tilkoblingsloggene det holder er alarmerende, og fordi den er basert i Storbritannia er denne VPN-en personvernansvar. Riktignok er OpenVPN-krypteringen sterk, og VPN hevder ikke å føre noen brukslogger. Under omstendighetene er det imidlertid umulig å anbefale denne VPN-en for personvern. DNS-lekkasjene på IPv4 og IPv6 avslører denne VPN som en risiko, og vi anbefaler på det sterkeste at du leter andre steder hvis du leter etter en VPN for en stasjonær datamaskin. Imidlertid hadde denne VPN ingen lekkasjer på Android - så hvis du bare ser etter en Android VPN, så kan VPN være i orden.

På den annen side, alt i betraktning, anbefalte vi generelt at brukere leter andre steder. Det er rett og slett ikke verdt å betale for denne VPN-enheten med mindre det eneste du trenger er tilgang til Netflix US. Med tanke på at du kan få Netflix-tilgang - og sterkt privatliv - med en rekke konkurrenter, er det vanskelig å forstå hvorfor noen vil velge denne VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me