Unlocator gjennomgang

Unlocator

 • Priser

  Fra $ 4.96
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • iOS

  • Android
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Score
5 av 10

Sammendrag

Unlocator er et dansk selskap som fokuserer på metoder for å hjelpe folk med å komme seg rundt internettbegrensninger, sensur og geo-blokkering. Selskapet leverer både Smart Domain Name System (Smart DNS) og en fullverdig VPN-tjeneste. Finn ut mer om Smart DNS og Virtual Private Network (VPN) -tjenester til Unlocator ved å lese denne anmeldelsen, eller gå direkte til selskapets side ved å klikke på knappen nedenfor.

Smart DNS er en flott måte å få tilgang til online tjenester som er blokkert, men for å få privatliv er det nødvendig å bruke en VPN. Den gode nyheten er at Unlocator gir tilgang til begge teknologiene for å gi abonnenter alt de måtte trenge.

Hurtigstatistikk

 • Jurisdiksjon
  Danmark
 • land
  36
 • Samtidige tilkoblinger
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  49,2 Mbps

Funksjoner

land 36
Samtidige tilkoblinger 5
torren

Unlocator kommer med valget av smarte DNS- og VPN-tjenester, og disse kan brukes samtidig til å streame innhold i ett land og VPN til et annet.

Unlocator VPN er tilgjengelig for alle populære plattformer og har apper som tilbyr OpenVPN-kryptering (iOS gir bare L2TP / IPSec og IKEv2, som er ganske vanlig pris). Unlocator VPN-appene har en dreiemoment og en "skjold" funksjon som hindrer deg i å koble deg til Internett med mindre VPN er aktivert. Killswitch er imidlertid kun for stasjonære maskiner.

Unlocator har servere i 36 land, som er et stort utvalg nasjoner for å fjerne blokkering av innhold. BitTorrenting er tillatt, og firmaet spesifiserer ikke spesifikke servere for P2P, noe som betyr at du står fritt til å bruke noen.

Hastighet og ytelse

Unlocator VPN svekket ikke hastighetene i noe meningsfull grad da vi ble koblet til serverne. Det betyr at denne VPN-en skal være bra for å utføre datakrevende oppgaver som strømming og spill. Dette er fornuftig fordi VPN markedsfører seg like bra for å fjerne blokkering av innhold som Netflix.

Netflix

Unlocator er en tjeneste som kan gi tilgang til amerikanske Netflix. Brukere kan fjerne blokkering av Netflix enten ved hjelp av smarte DNS-servere eller med VPN. Tjenesten blokkerer også mange andre populære tjenester som BBC iPlayer, Hulu og mange flere.

Lekkasjetester

ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt) 49.2
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 62
WebRTC lekkasje oppdaget?
IPv4 lekkasje oppdaget?

Vi testet denne VPN for lekkasjer på en IPv4-forbindelse og fant at den ikke lider av noen IP-lekkasjer, DNS-lekkasjer eller WebRTC-lekkasjer. Dette betyr at det vil beskytte personvernet ditt effektivt.

Vi anbefaler imidlertid at du går over til IPLeak.net selv for å se etter lekkasjer, spesielt hvis du har en IPv6-tilkobling (vi kunne ikke teste for IPv6 fordi vår Internett-leverandør ikke oppga den på vårt sted på tidspunktet for gjennomgangen) . Hvis du får en WebRTC- eller DNS-lekkasje på IPv6, anbefaler vi at du deaktiverer IPv6 helt på datamaskinen din.

Pris

2 år

$ 4.96
per måned

Unlocator er en ganske kostbar VPN-tjeneste sammenlignet med gjennomsnittsprisene på premium VPN-er i disse dager. Hvis du abonnerer på et år, betaler du $ 98,75 (inkludert mva), som tilsvarer $ 8,30 per måned. At prisene uten moms er lite misvisende, synes at det.

En månedsplan koster $ 12,49. Dette er topp priser som lett kan slås. Så hvis det er viktig å få et utmerket VPN som også er billig, anbefaler vi å søke andre steder.

Alle planer inkluderer en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan teste tjenesten grundig for å se om den gjør alt du trenger. Dette er veldig sjenerøst, spesielt fordi Unlocator VPN også tilbyr en 7-dagers gratis prøveperiode som du kan bruke til å teste tjenesten. Den gratis prøveversjonen gir full tilgang til Unlocator-tjenestene, inkludert VPN og Smart DNS-tjenesten.

Selskapet godtar alle større kreditt- og debetkort, og du kan også betale med Bitcoin. Det er imidlertid ikke mulig å betale for tjenesten med PayPal.

Brukervennlighet

Windows
Mac os
iOS
Android

Registrere seg

Den syv dager lange prøveperioden skal gi deg god tid til å bli komfortabel med Unlocator og teste den grundig. Det er gratis prøveknapper over hele siden, så du bør ikke ha problemer med å komme til registreringsskjemaet.

E-postadressen din blir ditt brukernavn for systemet. Selskapet vil sende all informasjon om tilbakestilling av passord til den registrerte e-postadressen. Det er mulig å bruke systemet med en falsk e-postadresse fordi det ikke er noen trinn for bekreftelse av e-post under kontoaktiveringsprosessen. Imidlertid er det bedre å oppgi en ekte e-postadresse. Bare opprett en ny anonym webmail-konto hvis du ikke vil gi Unlocator den virkelige e-postadressen din.

Du blir omdirigert direkte til kontosiden din etter at du har fullført registreringen.

Oppsettet

Apper er tilgjengelige for alle plattformer, noe som betyr at du kan få VPN-appen i gang på Windows, Mac, Android og iOS. Alle plattformer har OpenVPN bortsett fra iOS, som kjører på et utvalg av sikre IKEv2- eller L2TP-kryptering. En driftsbryter er tilgjengelig på begge stasjonære klienter, men er ikke tilgjengelig på mobilapper.

Vi synes appene var enkle å navigere og enkle å bruke, med fin ett-klikk-funksjonalitet for å koble til et utvalg av servere over hele verden.

Kundeservice

Gratis prøveperiode 7
Money back-garantilengde 30
Døgnåpen støtte
Live chat
Pengene tilbake-garanti

Du kommer til Unlocator Support Center ved å klikke på Support-knappen i toppmenyen på nettstedet. Hvis du trenger å stille et spørsmål fra supportteamet, klikker du på "Kontakt support" -knappen i støttesiden. Åpning av en supportbillett innebærer å fylle ut et standard webskjema. Et svar vil gå til din registrerte e-postadresse.

For brukere som foretrekker det, er det en 24-timers live chat-tjeneste på nettstedet. Vi fant at støtteagentene generelt var gode. Imidlertid forlot vi samtalen vår da vi fortsatt hadde flere spørsmål vi ønsket å stille, noe som betydde at vi måtte starte en annen chatsamtale; vi antar at hun hadde et sted viktigere å være. Neste gentleman var mye bedre og deltok i praten helt til vi var ferdig med alle spørsmålene våre.

Vi ble imponert over nivået på teknisk kunnskap de var i stand til å levere når de ble presset. Vi likte også installasjonsveiledningene, som inkluderer en installasjonsguide for Windows 10 og andre moderne plattformer. Samt guider for å konfigurere VPN manuelt.

Personvern og sikkerhet

IPv4 lekkasjebeskyttelse
Kill Switch
WebRTC lekkasjebeskyttelse

Unlocator er basert i Danmark, som er et europeisk land som er veldig sterkt på personvern. Nasjonen har ingen krav til loggføring etter dansk lov som gjelder VPN, og Danmark har noen av de sterkeste forbruker- og personvernvernene i verden.

I tillegg lagrer firmaet bare aggregerte statistikker som ikke kan kobles til en IP-adresse, og disse tilkoblingsloggene blir renset innen 24 timer. Dette betyr at selv om firmaet blir oppsøkt med en garanti, vil det ikke ha noe vesentlig å utlevere om brukerne.

Det er imidlertid verdt å merke seg at du må gi firmaet din IP-adresse hvis du bestemmer deg for å bruke Smart DNS-funksjonen.

Krypteringsprotokoller

IKEv2
OpenVPN
L2TP / IPsec

VPN-er krypterer alle dataene som kommer og går fra enhetene dine. Og Unlocator-apper gir sterk kryptering på alle plattformer inkludert OpenVPN (på alle plattformer, men iOS). Vi ba firmaet om å gi oss detaljer om OpenVPN-implementeringen, og de fortalte oss at det bruker:

Chiffer: AES-256-CBC. Håndtrykk: RSA-2048-nøkkel. Hash-godkjenning: SHA-512. PFS: Ja

Dette er en veldig sterk OpenVPN-implementering som er fremtidssikker.

VPN-logging

Unlocator uttaler at den sletter alle registreringer av aktiviteter innen 24 timer etter avsluttet økt. I tillegg samler den aldri inn data om hva brukere gjør når de er koblet til serverne (brukslogger). Dette er så nær en null-logg VPN som den blir, og er utmerket personvern for de fleste menneskers behov.

Siste tanker

Unlocator er en tjeneste som markedsføres både hos personer som vil fjerne blokkering av mer innhold på nettet og personer som ønsker personvern. Vi syntes at tjenesten var bra for begge. Imidlertid er det litt på den dyre siden, og det er VPN-er på markedet som vil gi deg identiske funksjoner, med flere serverplasseringer for rundt halve prisen. Likevel er dette en ganske god VPN-tjeneste som er verdt en testkjøring.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me