VikingVPN gjennomgang

VikingVPN

  • Priser

    Fra $ 9.99
    / måned

ProPrivacy.com Score
6.7 av 10

Sammendrag

Med ekstremt sikker AES 256 CBC bitkryptering og høyhastighets Gigabit (1 Gbps) -forbindelser, VikingVPN er et godt valg hvis du leter etter en VPN som først og fremst fokuserer på effektivitet. VikingVPN har en god start i 2018, med nye serverplasseringer og tillegg sikkerhetstiltak.

For mer informasjon om VikingVPN, fortsett å lese vår 2018 VikingVPN-anmeldelse nedenfor.

Funksjoner

VikingVPN er tilgjengelig for følgende enheter: Windows PC, Mac, Android, iOS og / eller Ubuntu Linux. I tillegg kan du bruke VikingVPN med DD-WRT og tomatruter. Dessverre mangler Windows-versjonen av VikingVPN noe funksjonalitet, men er fremdeles effektiv generelt.

Når det gjelder serveralternativer, tilbyr VikingVPN grupperte servere. De tilgjengelige serverplasseringene - med nylig lagt til alternativer - er som følger: US Chicago, US Los Angeles, USA Dallas, US New York City, US Seattle, US Miami, Amsterdam Netherlands og Bucharest Romania.

Du blir automatisk plassert på en server med beste rå båndbredde på tidspunktet for tilkoblingen. Videre bruker VikingVPN bare bare-metall servere. Dette betyr at virtuelle servere og virtuelle maskiner er en no-go, gir deg “100% av ressursene”.

Fremover er VikingVPN kjent for sine høye hastigheter. Hver server er det gitt sin egen 1 Gbps-forbindelse. Endelig tilbyr VikingVPN fullt optimaliserte OpenVPN-innstillinger med konstante ytelsesoppdateringer. Dette er grunnen til at vi fortsetter å oppleve noen av de beste hastighetene mens vi bruker VikingVPN.

Besøk VikingVPN »

Hastighet og ytelse

Det er viktig å teste VPN for hastighet og lekkasjer. Som du kan se av nedlastningstestene nedenfor, er VikingVPN litt av en blandet pose. De europeiske serverne presterte ganske bra, og vil sannsynligvis tillate HD-streaming. New York-serveren var imidlertid på den langsomme siden, med en hastighet på bare noen få megabyte per sekund.

VikingVPN nedlastingshastigheter

Heldigvis ble det heller ikke oppdaget noen IP-, DNS- eller WebRTC-lekkasjer under testingen min. Det betyr at VPN klarer seg bra når det gjelder personvern.

Pris og planer

VikingVPN tilbyr tre forskjellige abonnementsalternativer. Prisene er basert på abonnementsperioden du ønsker å kjøpe (en måned, seks måneder, 12 måneder). Prisene er som følger:

  • $ 14,95 / mo når du betaler månedlig
  • $ 11,95 / mo eller $ 71,70 når du betaler hvert halvår
  • $ 9.99 / mo eller $ 119.88 når du betaler årlig

Mens VikingVPN er noe kostbart, er de tro mot sitt ord i tilbyr høye hastigheter og ubegrenset bruk. Du kan koble opptil fem enheter samtidig med en konto. Som en tilleggsbonus donerer VikingVPN også $ 1 fra hver abonnementsplan til Electronic Frontier Foundation.

Videre VikingVPN også tilbyr Bitcoin og Dash som betalingsalternativer (så vel som større kredittkortselskaper). Mens VikingVPN ikke tilbyr en gratis prøveperiode, tilbyr de imidlertid en pengene-tilbake-garanti hvis hastigheten eller tilkoblingen din ikke er optimal.

Personvern og sikkerhet

VikingVPN tilbyr noe av den beste sikkerheten når det gjelder virtuelle private nettverk. Med supersikker AES 256 CBC-bitkryptering og en 4096 bit RSA-kryptert håndtrykk, VikingVPNs tunnel er umulig å penetrere, avskjære, endre eller til og med observere.

I tillegg gir VikingVPN deg også den vanlige anonyme IP-adressen mens du regelmessig lager falsk trafikk for å styrke din online sikkerhet enda mer. Enda mer la VikingVPN nylig til avansert 2048 bit HMAC-brannmur for å forhindre ukjente forbindelser.

Dette ekstra sikkerhetslaget, kombinert med VikingVPNs ingen loggpolitikk, bare videre bevise at VikingVPN er et flott VPN-valg hvis du leter etter personvern og sikkerhet.

VikingVPNs Warrant Canary

Siden VikingVPN er basert i USA, blir de tvunget til å overholde amerikansk jurisdiksjon. Dette betyr at hvis VikingVPN er underlagt rettslige skritt som inneholder en knebleordre, vi vil bli varslet via garantikanaren.

Juridisk kan VikingVPN ikke snakke om noen tiltak. De kan faktisk ikke innrømme at programmet eller rettslige tiltak til og med eksisterer. Heldigvis er det her garantikanaren kommer inn. Hvis VikingVPN noen gang blir kompromittert, fargen på logoen på hjemmesiden deres vil endre seg på en "veldig åpenbar måte".

Dessuten er det nyttig å vite at VikingVPN logger serverdata bare for vedlikeholdsformål. Når det gjelder P2P, er det ikke annonsert åpent, men det er heller ikke i strid med VikingVPNs policy. Med andre ord: fortsett med forsiktighet.

Brukervennlighet

Nettstedet for VikingVPN er ekstremt brukervennlig med informasjon og lenker tilgjengelig rett utenfor hjemmesiden. Videre er VikingVPN veldig gjennomsiktig i hva de tilbyr. Dette inkluderer en blogg som aktivt gir tips og nyheter som involverer nettets sikkerhet.

En annen ting VikingVPN gir på hjemmesiden deres er en lenke til kundevurderinger. Dette liker jeg spesielt, fordi det lar deg se hvordan andre brukere føler om tjenestene før de bruker pengene på dem selv.

VikingVPN & Kundeservice

For å starte tilbyr VikingVPN en FAQ med veldig nyttig informasjon om deres tjenester og andre emner. Dette er praktisk, ettersom VikingVPN ikke tilbyr support for live chat. I stedet tilbyr de billettbasert støtte. VikingVPN kan ta opp til 24 timer for å gi et svar på spørsmålet ditt.

Når det er sagt, deres kundesupportteam er fremdeles ekstremt nyttig og begrenser bare live chat for å gjøre det gi kundene best mulig support. I tillegg tilbyr nettstedet deres også detaljerte oppsettveiledninger for de forskjellige plattformene som tjenesten deres er tilgjengelig på. Endelig har VikingVPN også en Google + -konto som er aktivt oppdatert med nyheter, oppdateringer og annen relevant informasjon.

VikingVPN for Windows

Påmelding til VikingVPN var raskt og smertefritt, og tok omtrent 2 minutter. Installasjonen tok litt lengre tid, rundt 3-5 minutter. Selve prosessen krevde minimale detaljer: brukernavn, passord og betalingsinformasjon.

Bruker VikingVPN Windows Client

Å bruke VikingVPN er ekstremt enkelt. Det er like enkelt som å velge en av de stablede serverne som er oppført og velge tilkoblingsknappen. Det er enkelt og raskt å koble til en VikingVPN-server, og det er bare å koble fra - bare velg frakoblingsknappen!

Denne brukervennlige VPN-tjenesten er definitivt der oppe på listen over anbefalte VPN-er - spesielt når det gjelder hastighet og generell ytelse. På ProPrivacy.com, ønsker vi at du finner en VPN som passer deg best. Hvis du vil ha en pålitelig og sikker VPN som lar deg bla gjennom, laste ned og streame - noen ganger samtidig - ikke se lenger! VikingVPN er en flott kamp.

VikingVPN plattform tilgjengelighet

Selv om den tilpassede VikingVPN-klienten bare er tilgjengelig for Windows, kan du fortsatt oppnå det samme resultatet ved å følge en av VikingVPNs leverte installasjonsveiledninger for andre enheter. Dette er bare å installere OpenVPN på enheten din og konfigurere den med VikingVPN. Forhåpentligvis vil VikingVPN vurdere å legge til flere kunder for andre plattformer i fremtiden.

Siste tanker

VikingVPN er lite på serverplasseringer og er tunge på priser, men til tross for disse negativene, er de fortsatt et godt valg for en VPN-tjeneste. Sikkerheten og hastighetene som VikingVPN tilbyr er utmerket og fortsetter bare å vokse etter hvert som årene fortsetter.

Hvis en effektiv VPN-tjeneste er det du leter etter, ikke se lenger! VikingVPN er akkurat det du trenger. Hvis du bestemmer deg for å ta en sjanse på VikingVPN, kan du dele opplevelsen din i kommentarfeltet nedenfor!

Besøk VikingVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me