VortexVPN gjennomgang

VortexVPN

ProPrivacy.com Score
1 av 10

Sammendrag

VortexVPN har nå sluttet å eksistere. For å se de beste VPN-ene for Android går du til denne siden.

Priser & planer

VortexVPN-planen er annerledes enn den vi har sett før, i stedet for å belaste deg for en tidsperiode den belaster deg for dataene du bruker, som vi synes er ganske oppfinnsomme - selvfølgelig har dette fordeler og ulemper. Det kommer ikke som noen overraskelse at jo mer data du registrerer deg for desto billigere blir det. Når du laster ned Android-appen, får du 250 MB til å evaluere den gratis. Husk også at all data du kjøper utløper etter et år - men dette er tilstrekkelig lang tid tror vi.

VortexVPN_Pricing

Funksjoner

VortexVPN er forskjellig fra andre leverandører i det faktum at det utelukkende er dedikert til å bringe den beste tjenesten for Android-brukere. For øyeblikket tilbyr de bare 4 servere i 4 forskjellige land, så tilgangen er begrenset, men på grunn av deres beliggenhet er de ganske bra for geoblokkerte tjenester. De kan skryte på nettstedet sitt med å komprimere nettsider for å redusere dataforbruket ditt, og dette fungerer virkelig, og overraskende nok blir databruken beregnet etter komprimering. Sammenlignet med deres lille størrelse har de en fin avrundet tjeneste, slik vi forklarer nedenfor, eller du kan gå og sjekke dem ut med en gang:

Sikkerhet & Personvern

I motsetning til de fleste andre leverandører tilbyr de bare en OpenVPN-krypteringstjeneste som vi ikke mener bør ses på som en ulempe, da vi mener at dette er den sikreste i alle fall - og de bruker en 1024-bit på det!

De er et New Zealand-selskap med hovedtjeneren i Sveits, så loven har veldig begrenset rekkevidde for dem, men de logger fortsatt innloggings- og ut-tidene dine for nettverksstatistikk, men overvåker ikke noe av nettverkstrafikken.

Nettsiden

De har et veldig greit nettsted som er lett å navigere, men vi føler at de kanskje kan inkludere litt mer detaljer om tjenester & sikkerhet og en nyhetsside der brukere kan se utviklingen som de lover.

VortexVPN_Home

Brukerstøtte

Som med de fleste andre små VPN-leverandører, har VortexVPN bare et lite team og kan ikke tilby full 24/7 support. Billettstøtten deres er imidlertid veldig effektiv, og vi har alltid fått svar innen 24 timer fra dem.

VortexVPN_Support

Prosessen

Registrere seg

Å registrere deg for en konto er like grei som med alle andre selskaper, men betalingen kan være mer en farse da de bare aksepterer BitCoin-betalinger (Kortbetalinger skal være tilgjengelige i fremtiden).

Vortex_Account

Android-klienten

Siden hovedfokuset deres er på Android er dette plattformen vi gjorde mesteparten av testene våre på. Appen er enkel å installere og bruke. Det er veldig lite å diskutere eller informere deg om her. Alt du kan gjøre er å velge en server og koble til - enkelt.

Vortex_AndroidHome Vortex_Server Vortex_Connected

Appens hovedside

Velge en server - viser pingene som er en nyttig hastighetsindikator

Koblet til Dublin-serveren

Ytelse (hastighet, DNS og IP-test)

DNS- og IP-testene kom alle bra tilbake, og hastighetstestene var veldig gode som tabellen nedenfor viser.

Vortex_SpeedNoVPN Vortex_SpeedOpenVPN
Ingen VPN OpenVPN-tilkobling

Siden de på nettstedet deres sier at de har som mål å redusere dataforbruket og lastetidene for sider, gjennomførte vi en rekke nettaktiviteter med og uten VPN-tjenesten aktiv (sørg for å tømme hurtigbuffer og annen surfedata i mellom). I løpet av denne perioden loggførte vi databruken vår og fant ut at faktisk med VPN-tjenesten som aktiv, klarte vi å bruke rimelig mindre - dette vil selvfølgelig avhenge av hvilke typer nettsteder du bruker. Vi la også merke til noe raskere lastetid som også var flott.

Andre plattformer

Vi kan dessverre ikke diskutere en Windows-klient siden det ikke er en. Gjennom nettstedet deres kan du laste ned OpenVPN-konfigurasjonsfilene som du kan bruke med en rekke enheter, og de leder deg gjennom hvordan du konfigurerer dem med OpenVPN-programvaren (på iOS, Linux og Windows) - som vi har gjort.

Ytelse (hastighet, DNS og IP-test)

Selv om de optimaliserer den for Android, ga vi den en hastighetstest på Windows likevel. Vi ble litt overrasket og skuffet over resultatene sammenlignet med Android, men det fungerte fortsatt bra. Bildekomprimeringen de bruker var imidlertid mye mer synlig og irriterende på en større skjerm (vi testet det på et nettbrett også, og det var utholdelig).

Vortex_NoVPN Vortex_VPN
Ingen VPN Med OpenVPN-programvare

Konklusjon

Vi likte

  • Enkel app
  • Stor hastighet på Android
  • Redusert nettverksbruk
  • Gratis prøveperiode

Vi var ikke så sikre på

  • Bruker den på andre plattformer
  • Kundeservicehastighet
  • Kan ikke justere komprimeringsfrekvensen

Vi hatet

  • Lite antall servere

Selv om det ikke er så bra på PC-plattformer, fant vi samlet sett VortexVPN å være en god tjeneste hvis du leter etter en dedikert Android VPN-leverandør som reduserer dataforbruket og øker batteriets levetid.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me