VPN Ubegrenset gjennomgang

VPN Ubegrenset

 • Priser

  Fra $ 2.78
  / måned

 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Hulu

VPN Unlimited er en USA-basert tjeneste som generelt regnes som en god allrounder. Å være basert i USA er ikke ideelt for en personverntjeneste. VPN har imidlertid ingen invasive logger - og implementerer OpenVPN-kryptering - noe som skal gjøre VPN sikkert nok for folk flest.

VPN har et bredt utvalg av servere i 70 land, noe som gjør det bra for å fjerne blokkering av mye innhold over hele verden. På ulempen lekker WebRTC på macOS og Windows må kobles manuelt for å gjøre denne VPN-sikker på IPv6. Når det gjelder hastigheter, utfører VPN OK - gir tilkoblingshastigheter som er gode nok for strømming i HD.

ProPrivacy.com Score
7.4 av 10

Sammendrag

I likhet med andre VPN-leverandører har VPN Unlimited flere abonnementsnivåer, med fordeler og rabatter som gis til kunder som forplikter seg over lengre tid. En fin ting med VPN Unlimited er at den blokkerer populære strømmetjenester som Netflix US og BBC iPlayer. Potensielle abonnenter kan også teste VPN ved å bruke 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Hurtigstatistikk

 • Jurisdiksjon
  USA
 • land
  70
 • Samtidige tilkoblinger
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  56.64 Mbps

Pris

3 år

$ 2.78
per måned

1 år

$ 5.00
per måned

1 måned

$ 9.99
per måned

VPN Unlimited har endret prisfastsettelsen betydelig siden vi sist vurderte tjenesten. Opprinnelig var Keepsolid VPN Unlimited en billig VPN med en budsjettplan for en måned. I dag er det en tjeneste som samsvarer med en mer standard VPN-prisordning.

Å være rettferdig VPN Unlimited er fremdeles enestående verdi hvis du forplikter deg i tre år - til bare 2,78 dollar per måned kan det betraktes som et godt kjøp. Imidlertid tilsvarer $ 5 per måned på den årlige tariffen (betales i en enkelt rate på $ 59,99) og $ 9,99 for en enkelt måned, at VPN Unlimited er en VPN-pris i gjennomsnitt for sin brakett.

Ny siden vi sist gjennomgikk tjenesten, tillater VPN Unlimited nå brukere å kjøpe et abonnement på enten fem eller ti simulerte enheter. Brukere som ønsker å koble opptil 10 enheter (for eksempel familier), kan betale 14,99 for en måned, 89,99 dollar årlig eller 149,99 dollar for en treårs kontrakt..

Brukere kan også velge et livstidsabonnement til en pris av $ 199 for 5 enheter eller $ 299 for 10 enheter. Imidlertid, som alltid tilfelle, pleier vi å anbefale oss mot livstidsplaner fordi det er umulig å garantere at tjenesten vil være tilgjengelig (eller at den vil fortsette å tilby en pålitelig og tillitsverdig tjeneste i fremtiden).

Støttede betalingsplattformer


Visa / MasterCard

VPN Unlimited aksepterer Paypal- og kredittkortbetalinger, så vel som Bitcoins for alle som foretrekker å betale med ekstra personvern. VPN gir også en 7-dagers pengene-tilbake-garanti, som selv om ikke den mest sjenerøse garantien vi har møtt, definitivt er nok til å teste tjenestene fungerer.

Avblokkerer VPN Unlimited Netflix?

VPN Ubegrenset
NordVPN
ExpressVPN

Netflix
iPlayer
Hulu

Den gode nyheten er at VPN Unlimited er over pari når det gjelder streaming. Hvis du er ute etter en VPN som fungerer med Netflix, er denne tjenesten verdt å vurdere. VPN Unlimited kan også fjerne blokkering av BBC iPlayer utenfor Storbritannia, i tillegg til mange andre tjenester. Tilgang til Hulu er også tilgjengelig, noe som er flott. Denne VPN-enheten vil også gjøre det mulig å fjerne blokkering av YouTube-vidoer som er begrenset i ditt område.

Supportagenten deres fortalte oss at VPN Unlimited-brukere ikke kan få tilgang til Netflix UK. Imidlertid er dette ikke egentlig et problem fordi det uansett er mye bedre å ha tilgang til den amerikanske katalogen.

Når det gjelder tilgang til streaming-nettsteder som Putlockers, 123 filmer osv., Fungerer denne VPN perfekt og lar deg fjerne blokkeringen av dem privat. Og fordi det gir tilstrekkelige tilkoblingshastigheter for strømming - bør du kunne se innhold uten å krenke deg ut av buffermessige problemer.

Funksjoner

VPN Unlimited tilbyr en godt avrundet tjeneste med tanke på funksjoner. Dette er hva abonnenter får:

 • 400+ servere i 70 land

 • Killswitch (Android, iOS, Windows og Mac)

 • 5 eller 10 samtidige tilkoblinger (avhengig av hva du betaler)

 • Ingen retningslinjer for brukslogger (og bare ekstremt minimale og ikke-invasive tilkoblingslogger)

 • Sterk OpenVPN, L2TP / IPSec og IKEv2-kryptering

 • KeepSolid Wise (tilsløring for å skjule VPN-bruk og omgå brannmurer)

 • Fjern blokkering av Netflix, Hulu og iPlayer

 • P2P Torrenting tillatt på utvalgte servere

 • Enestående iOS-app (med OpenVPN og en drapsmann)

 • Dedikerte IP-er (legg til funksjonen med en ekstra kostnad)

 • Support for live chat

 • 7-dagers pengene tilbake-garanti

Hastighet og ytelse

Vi tester VPN-hastigheter tre ganger om dagen ved å bruke vårt vitenskapelige serverbaserte hastighetstestingssystem. Våre dedikerte VPN-testing-servere sjekker Storbritannias, USA, Hong Kong og australske servere både for gjennomsnittlig nedlastingshastighet og burst (topp) hastighet. Nedenfor kan du se VPN Unlimited gjennomsnittlige nedlastingshastigheter for de siste seks månedene.

VPN Ubegrenset hastighetstest

I løpet av det siste halvåret ser VPN Unlimited ut til å ha lidd under noen problemer. Selv om det er raskere VPN-er på markedet (og noen som også er litt billigere) er dette ikke en VPN med dårlig ytelse. Gjennomsnittlig nedlastingshastighet på 22,5 Mbits per sekund betyr at den skal være god nok for strømming i HD. På den annen side ser det ut til at VPN har vært i gjennomsnitt nærmere 15 Mbps siden april.

For å være rettferdig får vi ikke mange klager på at denne VPN har hastighetsproblemer, noe som betyr at VPN skal utføre OK for de fleste menneskers behov. Imidlertid, hvis du har spesielt datakrevende krav, kan det være lurt å teste det ved å bruke 7-dagers pengene tilbake-garanti (for å være sikker på at du ikke får problemer).

Tatt i betraktning prisen på denne VPN-tjenesten, vil vi gjerne anbefale at det finnes raskere alternativer på markedet som nesten helt sikkert vil gi bedre resultater for strømming av HD-innhold.

IP-, DNS- og WebRTC-lekkasjer

Vi testet denne VPNs stasjonære klienter for IP-lekkasjer ved å bruke testnettstedet ipleak.net. Vi oppdaget ingen IPv4-lekkasjer, IPv4 DNS-lekkasjer eller IPv4 WebRTC-lekkasjer.

Da vi testet på en IPv6-forbindelse, oppdaget vi imidlertid WebRTC-lekkasjer på Windows og Mac. For å gjøre denne VPN-sikker på IPV6-tilkoblinger, må du derfor enten deaktivere IPv6 helt eller deaktivere WebRTC (enten i nettleseren selv eller ved å bruke Easy WebRTC Block-utvidelsen for Chrome eller Firefox).

Enda mer bekymringsfullt, da vi testet Mac-klienten med en IPv6-tilkobling, fikk vi rette IPv6 IP-lekkasjer i tillegg til WebRTC-lekkasjer. Dette er en veldig problematisk lekkasje, og som et resultat må du konkurrere deaktivere IPV6 på Mac for å bruke denne VPN sikkert. Unnlatelse av å gjøre det vil bety at du lekker IP-adressen din til nettstedene og tjenesten du bruker. Som et resultat er det mye vanskeligere å anbefale denne VPN til Mac-brukere.

Personvern

VPN Unlimited er basert i New York, noe som kan sette noen mennesker utenfor VPN-leverandøren. USA antas generelt å være et sted som er dårlig for personvernet fordi det er hjemmet til NSA og CIA. I tillegg er USA et sted der myndighetene kan betjene teknologifirmaer (inkludert VPN-er) med en befal og ordre om gag.

Dette betyr at VPN Unlimited teoretisk sett kan tvinges til å begynne å logge i det skjulte (og til og med å logge på sine internasjonale servere og sende disse dataene tilbake til USA). Selv om dette er en ekte bekymring som kan sette noen av tjenestene, har vi ingen grunn til å tro at VPN Unlimited faktisk har blitt tvunget til å gjøre dette. Så for de fleste vil tjenesten sannsynligvis gi mer enn tilstrekkelig personvern. Det avhenger virkelig av din personlige trusselmodell.

Selv om VPN Unlimited hevder å ha en null-logg-policy på sin hjemmeside, er realiteten at den ser ut til å beholde noen begrensede tilkoblingslogger (båndbredde brukt). Imidlertid hevder den ikke å lagre tidsstempler med IP-adresser noensinne, noe som betyr at denne VPN-en kan anses som ekstremt nær ingen-logger, og, enda viktigere, fullstendig sikker.

"Vi oppbevarer ikke loggene til nettstedene våre kunder besøker, vi lagrer bare dataene relatert til mengden trafikk som er lastet ned av brukeren. Denne informasjonen er bare tilgjengelig på kontoen hans. Det er også avgjørende å påpeke at hver gang en kunde logger inn på VPN Unlimited, tilordner systemet dynamiske IP-adresser. De er ikke statiske, og det er ingen måte at vi kan logge de nøyaktige IP-adressene eller bestemte tidsstemplene til VPN Unlimited-kunder. ”

kryptering

VPN Unlimited er en av få VPN-er som gir OpenVPN på alle de fire populære plattformene. OpenVPN er tilgjengelig naturlig på iOS, Android, Windows og Mac OS X. Dette er flott, og betyr at du kan bruke VPN sikkert på hvilken som helst enhet (så lenge du kobler til de nevnte lekkasjene).

Vi liker også at VPN Unlimited ikke gir PPTP-kryptering på noen av plattformene. Og både L2TP / IPSec og IKEv2 (de andre protokollene den gir) er kjent for å være sikre, noe som er gode nyheter. Slik implementeres OpenVPN-kryptering:

 • AES-256-CBC / GCM, SHA1 for HMAC-autentisering og et RSA-2048-håndtrykk.

 • Perfekt fremoverhemmelighet er utstyrt med Diffie-Hellman (DH) med en 4096-bits nøkkel.

SHA1-godkjenningen er den svakeste delen av denne protokollen, men den anses fortsatt som sikker nok til å gi digitalt personvern i overskuelig fremtid. For å konkludere, blir VPN Unlimited implementering av OpenVPN-protokollen ansett som sikker.

Kundeservice

VPN Ubegrenset
NordVPN
ExpressVPN

Døgnåpen støtte
Live chat
Pengene tilbake-garanti
Money back-garantilengde 7 30 30

VPN Unlimited har valget mellom enten 24/7 live chat support eller et billettsystem for å stille et spørsmål via e-post. Vi fant VPN Unlimited ansatte som ekstremt kunnskapsrike. I tillegg kunne teamet kontakte sekundære teknologiske supportagenter raskt (og under samtalen) for å gi oss mer detaljert informasjon.

VPN Unlimited har også en informasjonsside på sin hjemmeside, dette inkluderer en blogg, en FAQ-seksjon og installasjonsveiledninger for å få VPN til å gå på forskjellige plattformer. Disse ressursene er et flott tillegg til tjenesten, som definitivt får en 5/5 fra oss for kundesupport.

Brukererfaring

VPN Unlimited har et nettsted som er lett å navigere og som gir mye nyttig informasjon. Detaljer om hvordan den implementerer krypteringen finner du på nettstedet (selv om det gjør at detaljene blir litt forvirrende ved en tilfeldighet). Det er også enkelt å abonnere på VPN, og programvaren er enkel å få tilgang til og installere uten problemer.

En ting vi la merke til, er at VPN Unlimited har fem trackere på sin hjemmeside, inkludert facebook.net, yandex.ru og google-analytics. Ikke ideelt, men ganske normalt for tiden.

Windows-app

Windows VPN-klienten er en utmerket app som er fullt utstyrt med en killswitch og OpenVPN-kryptering. I tillegg kan brukere koble seg til ved hjelp av VPNs proprietære obfuskeringsprotokoll KeepSolid Wise (TCP eller UDP). Denne protokollen sies å være ekstremt sikker, men bare "moderat" med tanke på ytelse.

Det at KeepSolid Wise kommer med UDP eller TCP, innebærer at det faktisk er OpenVPN. Så vi bestemte oss for å trykke på supportagenten som bekreftet at det er OpenVPN over port 443 for å skjule VPN-bruk som HTTPS. Dette sa agenten oss:

"Takket være bruk av TCP 443- og UDP 443-portene, og med OpenVPN-protokollen som danner ryggraden, er den mye mer kryptert og blir ekstremt vanskelig å oppdage og blokkere."

Det som er forvirrende med dette, er at tilslørt OpenVPN faktisk bare noen gang er TCP over port 443 (ikke UDP over port 443 - som ville stikke ut som en sår tommel hvis trafikken ble analysert). Dermed er vi med tap for å forstå hvorfor VPNUnlimited til og med har UDP som et alternativ for KeepWise-protokollen. De skal bare virkelig ha TCP og UDP som et alternativ på vanlig OpenVPN. Så hvis du har tenkt å bruke KeepSolid Wise obfuscation-funksjonen - hold deg til TCP!

Til slutt er det verdt å merke seg at OpenVPN TCP over port 443 ikke er en avansert obfuskasjonsmetode (for eksempel Stunnel, Xor eller Obfsproxy). Dermed virker det ekstremt misvisende for VPN Unlimited å gi OpenVPN TCP over port 443 det proprietære navnet “KeepSolid Wise” - det er ikke noe proprietært ved det.

Totalt sett fant vi at dette er en klient som fungerer bra og har alle viktige funksjoner som er nødvendige for å få digitalt personvern. Dermed kan vi anbefale denne Windows VPN for å gjøre oppgaver som Torrenting via P2P. Det er imidlertid også verdt å huske på at VPN Unlimited bare tillater torrenting på fem servere: USA-California 1, Canada-Ontario, Romania, Luxembourg og Frankrike.

Mac OS X-app

Mac VPN-appen skiller seg ikke sterkt fra Windows-motstykket. OpenVPN-kryptering er tilgjengelig, og brukere kan velge å bruke OpenVPN TCP over port 443 (KeepSolid Wise-protokoll) for å skjule VPN-trafikk som vanlig HTTPS. IKEv2 er også tilgjengelig fra kunden.

En driftsveksler er tilgjengelig i klienten, noe som betyr at denne VPN-en er god for nedlasting via BitTorrent. Som tilfelle på Windows, er Torrenting bare tillatt på fem serverplasser.

Vi likte det faktum at appen viste oss arbeidsmengdeprosenten på hver server; slik at vi kan velge en server som hadde mindre trafikk.

Dessverre, når vi testet denne VPN på IPv6-tilkobling, led vi direkte IPv6 IP-lekkasjer, så vel som IPv6 WebRTC-lekkasjer. Dette er forferdelig og betyr at du må deaktivere IPv6 helt for å få denne VPN til å fungere sikkert på macOS.

Android-app

Android VPN-appen er enkel å bruke og gir brukere muligheten til å koble til ved hjelp av IKEv2, OpenVPN og KeepSolid Wise (OpenVPN TCP over port 443) protokoller er også tilgjengelige. I tillegg er en Killswitch tilgjengelig på denne plattformen.

Auto-tilkobling på WiFi-funksjonen lar folk være trygge når de beveger seg rundt og bruker offentlig WiFi; Dette forhindrer dem fra å tilfeldigvis kobles til en upålitelig (og ubeskyttet) WiFi-hotspot (for eksempel en ond tvilling-hotspot som tilhører en kriminell).

Trusted Networks-funksjonen er tilgjengelig i mobilversjoner, som lar folk hvitliste nettverk som er kjent for brukeren. Dette er en ganske imponerende liste over funksjoner for en mobil VPN-app.

iOS-app

IOS VPN-appen gir brukere valget av protokoller IKEv2, OpenVPN og KeepSolid Wise (TCP og UDP). Dette er bra, og inkluderingen av OpenVPN på iOS er utmerket; fordi det er ganske sjelden.

Brukere får også tillegg av en funksjon som heter Connect on Demand, som i utgangspunktet er en drapsmekanisme (men som bare fungerer mens de er tilkoblet via IKEv2-protokollen). Følg disse trinnene for å slå den på:

 • Gå til iOS-startskjermen > innstillinger > VPN > Trykk på et blått informasjonsikon i VPN Ubegrenset profil > aktiver Connect On Demand.

Siste tanker

KeepSolid VPN Unlimited er en VPN som er en god allrounder. Alle som leter etter en VPN som er solid når det gjelder kryptering vil ikke gå galt med VPN Unlimited, og det er rimelig å si at det er en prisgitt tjeneste som ikke kan anses som dyr. VPNs IPv6-lekkasjer er imidlertid bekymringsfulle og betyr at Mac-brukere sannsynligvis burde se andre ut.

Denne VPN beholder noen begrensede tilkoblingslogger, inkludert logger for bruk av båndbredde. Disse loggene er imidlertid ekstremt minimale og inkluderer ikke IP-adresser ved siden av tidsstempler. Dette betyr at VPN er så nær en ingen logg-VPN som det er mulig å få, og vi anser generelt tjenesten som sikker i forhold til personvern. På den annen side er det basert i USA, som avhengig av din trusselmodell kan være nok til å frata deg tjenesten.

Når det gjelder tilkoblingshastigheter, er dette VPN ingenting å ringe hjem til. Gjennomsnittlig nedlastning over en seks måneders periode viser at det er en VPN som ikke har noen problemer med å strømme i HD, noe som er bra. Vi liker også veldig godt det faktum at denne VPN-en får tilgang til flertallet av populære strømmetjenester. Det er imidlertid også sant at hastighetene har gått mer i det siste, noe som kan bli et problem hvis det vedvarer.

Til slutt, hvis du abonnerer på tre år, blir denne VPN-en ekstremt billig, noe som kan passe folk på et budsjett. Livstidsabonnementsplanene er også interessante - og selv om VPN forblir i virksomhet bare 5 år til; du vil ende opp med å spare penger. Imidlertid vil vi sannsynligvis anbefale å forplikte deg i så lang periode, fordi det er bedre tjenester til et lignende prispunkt - og det er fint å ha muligheten til å forlate en tjeneste hvis den begynner å miste veien.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me