VPNac gjennomgang

VPNac

 • Priser

  Fra $ 4.80
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Score
9.4 av 10

Sammendrag

VPN.ac er en rumensk basert VPN-leverandør som startet virksomheten i 2012. Siden har ProPrivacy.com fått sjekket tilbake med tjenesten for å overvåke fremdriften. Det virtuelle private nettverket (VPN) fortsetter å forbedre seg og har nå sin egen native client-app - systemet som brukes til å bruke en generisk OpenVPN GUI-klient. Les videre for å finne ut mer om de viktige endringene på VPN.ac.

Dette selskapet er basert i Romania, som, takket være databeskyttelsen gitt av High Court, er et flott sted for en VPN. Tjenesten inkluderer et kryptert proxy-system, som kan hjelpe deg med å komme deg rundt i regionale begrensninger.

Hurtigstatistikk

 • Jurisdiksjon
  Romania
 • Samtidige tilkoblinger
  6
 • land
  20

Funksjoner

torren
Samtidige tilkoblinger 6
Bare metal eller virtuelle servere Rent metall
Ruterstøtte
Rutere støttet Asus / AsusWRT, DD-WRT, OpenWRT, pfSense, tomat / Advanced tomat
Havnespedisjon
Valg av havn
Totalt servere 150
land 20

Alle planer har følgende funksjoner:

 • 79 VPN-servere i 21 land
 • Proxy-servere i 32 land
 • Tillatelse av seks samtidige tilkoblinger
 • P2P / torrents tillatt
 • VPN-apper for Windows, Mac OS, iOS og Android
 • OpenVPN over Transmission Control Protocol (TCP) og User Datagram Protocol (UDP), Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) / Internet Protocol Security (IPSec) og Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP)
 • Manuell oppsett for Linux, rutere og set-top-bokser
 • Krypterte proxy-nettleserutvidelser for Chrome, Opera og Firefox
 • Sterk 4096-biters RSA sesjonsetableringskryptering
 • Online server hastighetstest og kapasitetskontroll
 • Drepe bryteren
 • Kryptert DNS-oppløsning
 • Privat DNS-server
 • IP-lekkasjeforebygging
 • Delt IP-adressetjeneste

Selskapets servernettverk er ikke så stort som de som leveres av rivaliserende rumenske VPN-tjenester CyberGhost og ibVPN. Servernettverket øker imidlertid i størrelse år for år. Neste gang ProPrivacy.com kommer tilbake med selskapet, kan det godt hende at det er mer enn det nåværende nettverket av 79 servere i 21 land.

Disse testene ble utført fra Nottingham i Storbritannia ved bruk av Virgin Media-internettjenesten. Hastighetstestene ble utført med nettstedet testmy.net. Hver av resultatkategoriene du ser i nedlastings- og opplastningsprøvegrafene, ble satt sammen fra fem tester.

Nedlastings- og opplastningshastighetene ble testet uten at noen VPN ble brukt på linjen. Deretter ble testene utført med forbindelsen som kjører gjennom VPN.ac-serveren i Coventry, som er den nærmeste serveren selskapet har til teststedet. Den andre lokasjonstesten sjekket på hastigheter når den ble koblet til via VPN.ac-serveren i Paris. VPN.ac har optimalisert servere for nedlasting av P2P. Det er ingen P2P-servere i Storbritannia. Derfor er denne Paris-serveren det nærmeste P2P-optimaliserte anlegget til teststedet.

Du vil også se resultater for en forbindelse til Miami fra Storbritannia, både uten VPN brukt på tilkoblingen og med en tilkobling via VPN.ac Miami-serveren. I alle VPN-testene satte jeg appen til å kjøre med OpenVPN over UDP, ved hjelp av AES-kryptering med en 256-bits nøkkel.

VPNac nedlastingshastigheter

Grafen viser høyeste, laveste og gjennomsnittlige hastigheter for hver server og plassering. Se forklaringen på full hastighetstest for mer detalj.

Virgin Media-internettjenesten produserte et bredt spekter av hastigheter, fra 23 Mbps til 41,8 Mbps under nedlastningstesten. VPN.ac europeiske serveres resultater var konsekvent innenfor dette området, så bruk av VPN på linjen bremset ikke forbindelsene. Imidlertid er den bemerkelsesverdige informasjonen som kom ut av de europeiske nedlastingstestene, forskjellen som en optimalisering for spesifikke oppgaver kan gjøre for en VPN-server ytelse. Paris-serveren leverte konsekvent hastigheter som var på toppen av den underliggende internettjenestens muligheter, selv om serverens plassering fikk hver pakke til å reise videre på en viderekoblet rute som slo rundt utenlands og tilbake. I opplastingstester ga både Coventry- og Paris-serverne en respektabel ytelse.

Prestasjonen til VPN.ac på den transatlantiske forbindelsen var en annen historie. Gjennomsnittshastigheten over de fem testene med VPN var lavere enn den tregeste hastigheten som oppsto på en amerikansk forbindelse uten VPN. På opplastingstestene klarte ikke VPN.ac å komme opp til de laveste hastighetene som Virgin Media-tilkoblingen hadde produsert uten VPN.

Lekkasjetester

IPv4 lekkasje oppdaget?
WebRTC lekkasje oppdaget?
Datagrenser
Båndbreddegrenser

ProPrivacy.com-tester for IP-lekkasjer tar sikte på å undersøke ytelsen til IP-adressemaskering for både IPv4- og IPv6-adresser. Dessverre bruker Virgin Media ikke IPv6-adresser, så jeg kunne ikke teste om VPN.acs tjeneste kunne maskere den adressetypen. Jeg testet for IPv4-lekkasjer ved å bruke tjenestene til ipleak.net og doileak.net. Jeg fikk tilgang til disse serverne mens jeg hadde en OpenVPN-forbindelse til London gjennom VPN.ac Coventry-serveren. Tjenesten besto alle testene.

Pris

12 mnd

$ 4.80
per måned

6 måneder

$ 6.00
per måned

3 måneder

$ 8.00
per måned

1 måned

$ 9.00
per måned

VPN.ac har en abonnementspakke. Du kan kjøpe den i forskjellige perioder, med en lengre varighet som gir deg lavere priser. Månedsprisen på et årlig abonnement fungerer billigere enn hvis du bare betaler for en måned. Imidlertid må du betale for hele året.

Du får en syv dager lang pengene tilbake-garanti med alle disse abonnementsalternativene.

VPNac-priser

Alle disse planene gir deg et beløp på seks samtidige forbindelser. Selskapet tilbyr også en ukes prøve for $ 2. I den planen får du bare tre samtidige tilkoblinger.

I alle tilfeller får VPN-abonnementet ditt også tilgang til VPN.acs SecureProxy-tjeneste. VPN fungerer gjennom og app. SecureProxy implementeres som nettleserutvidelse for Chrome, Firefox og Opera - ingen versjoner er tilgjengelige for Microsoft Edge eller Internet Explorer. Denne gjennomgangen vil fokusere på mulighetene til selskapets VPN-tjeneste.

I tillegg til å akseptere kreditt- og debetkort, tillater selskapet kunder å betale med et bredt spekter av betalingsbehandlingssystemer, inkludert PayPal, UnionPay, iDeal, WebMoney og Alipay. Hvis du vil ha anonymitet kan du betale med Bitcoin, eller med gavekort. Du kan også betale via SEPA bankoverføring.

SecureProxy

En bonus på VPN.ac-tjenesten er en gratis SecureProxy-tjeneste. Selskapet driver proxy-servere i flere land for sin krypterte proxy-tjeneste enn for VPN-er. SecureProxy bruker HTTPS-protokollen for å gi kryptering av tilkoblingsinnhold og avleder tilkoblinger gjennom en formidlende server. Disse triksene blir utført for å lure de regionale begrensningene for strømmetjenester. Teorien bak dette systemet er at du ikke trenger fullt personvern bare for å komme deg rundt regionale begrensninger. At trafikken din blir viderekoblet til en proxy-server, betyr imidlertid at alle forespørsler til streaming-servere blir presentert på dine vegne av proxy. Dermed ser det ut til at du er i det påkrevde landet for å få tilgang til videoinnhold.

Proxy-serveren videresender svaret fra streamingserveren, slik at du kan se det valgte programmet i nettleseren din.

Jeg testet VPN.ac VPN-tjenesten med Netflix og BBC iPlayer. Jeg testet også VPN.ac SecureProxy med de to mediesidene. Begge tjenestene fikk meg rundt de regionale begrensningene for Netflix og BBC iPlayer.

Brukervennlighet

Windows
Mac os
Android
Linux
iOS
Windows telefon

Hovedsiden til VPN.ac-nettstedet inneholder et kart over verden som viser selskapets VPN-serverplasseringer. Hovedmenyen er på en menylinje på den andre linjen på hjemmesiden. Over dette ser du en stropp med en serie snarveier til tjenester på stedet, inkludert tilgang til klientområdet.

Når du blar ned, hopper hovedmenyen opp for å erstatte snarveisstroppen og forblir synlig hele tiden. Nederst på siden er en hurtigkoblingsdel. Klientområdet inneholder lenker for å laste ned filer, guider og supportbillettinformasjon.

Brukerstøtte

Gratis prøveperiode Nei
Pengene tilbake-garanti
Døgnåpen støtte
Live chat
Money back-garantilengde 7

Du kan kontakte supportteamet ved å klikke på "Brukerstøtte" i klientområdet-menyen, og velg deretter "Åpen billett" fra rullegardinmenyen. Alternativt kan du klikke på "Åpne ny billett" -knappen i hovedskjermbildet for klientområdet.

Det er en "Kontakt support" lenke i appen. Dette åpner en side i standard nettleser for å gi tilgang til brukerstøttesenteret. De "Send inn en billett" -knappen i dette skjermbildet er en annen rute gjennom til supportbillettskjemaet.

Så snart du trykker på Send-knappen i støtteskjemaet, vil du motta en automatisk svar-e-post for å bekrefte mottak av spørsmålet ditt. Du vil også motta en e-post når en medarbeider svarer på spørsmålet ditt. Du kan se gjeldende status for alle henvendelsene du gjorde til supportteamet ved å velge Billetter fra supportmenyen i klientområdet, eller ved å bla ned til supportdelen i hovedskjermbildet til kontoinformasjonen din..

Prosessen

Hvis du vil prøve en ukes prøveperiode på $ 2, må du gå til FAQ-siden og klikke på en lenke i forklaringen om en prøvekonto..

For å komme til påmeldingssiden for et vanlig abonnement, må du klikke på en av "Registrer deg nå" -knapper som vises med jevne mellomrom over hele siden, eller går til Priser-siden. Deretter klikker du på "Få det nå" -knappen under abonnementsplanen du vil kjøpe.

Registrere seg

Du må først opprette en brukerkonto med tjenesten før du går gjennom betalingsbehandlingstrinnet. Nedenfor kan du se påmeldingssiden for en ukes prøveperiode. Selskapet krever bare en e-postadresse og et sted fra deg. Du må ha en verifiserbar adresse for å fjerne kravene til betalingsbehandlingsselskapet du velger senere. Imidlertid, hvis du vil være helt anonym, kan du sette opp en webmail-konto for å håndtere VPN og betale med Bitcoin eller med et gavekort i butikken.

Etter å ha fullført registreringsprosessen, vil du motta tre e-postmeldinger fra VPN.ac. E-posten med emnet "VPN-aktivering" inneholder påloggingsinformasjon som du trenger for å få VPN-klienten til å fungere. E-postadressen du oppga på påmeldingssiden, er ditt brukernavn for klientområdet. Passordet du konfigurerte under opprettelsen av kontoen, fungerer bare for klientområdet, ikke VPN.

Tilbake til stedet vil fullføringen av betalingen føre til at en ordrebekreftelsesside vises. Klikk på klientområdet på denne siden for å komme til dashbordet. Nedlastingslenker for VPN-programvaren er tilgjengelige i hurtigkoblingsdelen av klientområdet.

VPN.ac Windows VPN-klient

Du må oppgi brukernavn og passord i VPN-klienten første gang du bruker det. Forsikre deg om at du forlater "Lagre passord" er avkrysset slik at du ikke trenger å fortsette å henvise til velkomst-e-posten hver gang du vil bruke VPN.

Prosessen med å bruke VPN er veldig grei. Du velger en serverplassering fra en rullegardinliste og velger VPN-protokollen du vil bruke. Du har da muligheten til å bestemme om du vil kjøre forbindelsen over UDP eller TCP. Forskjellen mellom disse to alternativene er at TCP oppretter en økt, mens UDP er en "forbindelses" metodikk. UDP er å foretrekke for interaktive og streamingapplikasjoner.

Når du har sortert innstillingene dine, klikker du på Connect-knappen for å slå på VPN.

Den avanserte fanen til appen inneholder en serie sikkerhetsinnstillinger. De viktigste av disse er drepebryteren og kinesisk brukerflagg. Drepsbryteren forhindrer at applikasjoner på datamaskinen din kobler seg til Internett hvis VPN ikke er slått på. Dette er en viktig funksjon hvis du er på et sted der oppdagelsen av internettaktivitetene dine kan ha lovlige forstyrrelser.

De "sensurert land" flagg gir deg ekstra beskyttelse mot å oppdage når du er i Kina, eller et annet undertrykkende land.

Hvis du minimerer appen, fortsetter VPN og kan nås via et ikon i systemstatusfeltet på skrivebordet, nede til høyre på skjermen nær datoen. Du trenger ikke å bringe appen tilbake for å kontrollere VPN. Kontrollene til systemet er tilgjengelige som popup-menyer utenfor dette ikonet.

Klikk på ikonet for å få kontrollmenyen til VPN.ac. Alternativet Connections gir deg en full liste over tilgjengelige servere. Din nåværende direkteforbindelse vises med fet skrift. For å bytte til en annen server, klikker du bare på navnet til det nye stedet.

Andre plattformer

VPN.ac-appen er tilgjengelig for Windows, Mac OS X, iOS og Android-enheter. VPN.ac-nettstedet inneholder instruksjoner for å konfigurere tjenesten på rutere som kjører DD-WRT, Tomato, pfSense og AsusWRT. VPN kan også installeres manuelt på Linux-datamaskiner og Kodi-bokser.

Personvern og sikkerhet

Tilsløring (stealth)
Egenvert / Proxied DNS Ja
IPv4 lekkasjebeskyttelse
IPv6 lekkasjebeskyttelse
WebRTC lekkasjebeskyttelse
Kill Switch

Romania er et bra sted for VPN-tjenester, og hjem til tre av de beste - CyberGhost, ibVPN og VPN.ac. Landets høyesterett kastet regjeringens lover om dataoppbevaring. Disse lovene ble vedtatt under tvang av et EU-direktiv. Resultatet er at Romania ikke stiller krav til oppbevaring og avsløring av data som andre EU-land stiller.

De operasjonelle kravene til en VPN krever en kartlegging mellom en kundes IP-adresse og den erstatningsadressen som VPN-serveren tildeler den kunden for økten. Derfor må alle VPN-er føre journal over brukerens aktiviteter i løpet av en økt. Det sentrale punktet å passe på når du velger VPN er om selskapet oppbevarer den informasjonen som er på fil når økten kobles fra. VPN.ac fører ikke noen aktivitetslogger. Imidlertid holder selskapet tilkoblingslogger for å overvåke for ondsinnede aktiviteter.

Krypteringsprotokoller

IKEv2
OpenVPN
Andre protokoller proxy over HTTPS
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

Brukere av den tilpassede appen for Windows, Mac OS X og Android kan velge en foretrukket VPN-protokoll fra grensesnittet. Dette gir et valg av OpenVPN, PPTP og L2TP med IPSec. Kunder som vil bruke VPN på en iOS-enhet, må laste ned en standard OpenVPN-klient som er tilgjengelig gratis fra nettstedet til organisasjonen som kjører OpenVPN-protokollen. IOS VPN.ac-appen har en implementering av IKEv2-protokollen.

I appen har du et valg av sikkerhetsnivåer for OpenVPN-implementeringen. Vi anbefaler at du velger 256-bits nøkkelversjon. Denne bruker AES-krypteringssystemet Advanced Encryption Standard. Du kan velge å bruke en kortere tast. Dette er mindre sikkert, men det vil rakke ned batteriet mindre hvis du bruker systemet på en smarttelefon.

RSA-kryptering med en 4096-bits nøkkel tilbyr veldig sterk kryptering, som bare de mest sikkerhetsbevisste VPN-ene tilbyr akkurat nå. Dette er spesielt viktig for de som ønsker en VPN i Kina, der det ryktes at myndighetene jobber med å sprekke kryptering av øktetablering av VPN-systemer.

Siste tanker

VPN.ac har forbedret tjenesten siden starten, og den blir stadig bedre. Den sterke ytelsen til servernettverket i Europa gjør dette til en flott VPN for det kontinentet. Hastighetene til USA ble litt svekket av VPN. Imidlertid, hvis du bare vil komme deg rundt de regionale begrensningene for amerikanske strømmetjenester, kan SecureProxy nettleserutvidelse få deg inn på det valgte nettstedet ditt uten å bremse forbindelsene.

Romania har tre flotte VPN-er: CyberGhost, ibVPN og VPN.ac. Selv om jeg ville plassere denne VPN på tredjeplass akkurat nå, betyr de kontinuerlige forbedringene av VPN.acs tjeneste at dette selskapet er på vei til nummer én-sporet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me