VPNArea gjennomgang

VI HAR FORANDRET HVORDAN VI score poeng!
Vi har nylig oppdatert poengprosessen vår for alle anmeldelser på ProPrivacy.com. Detaljer om de nye poengkriteriene våre finner du her

VPNArea

 • Priser

  Fra $ 2.99
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Android

  • iOS

  • Mac os

  • Linux
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

ProPrivacy.com Score
9.3 av 10

Sammendrag

VPNArea eies av Offshore Security LTD, et firma som er registrert i Bulgaria, men hvis servere og e-postadresser er vert i Sveits. VPN er en null-logg-tjeneste som gir tilgang til servere over hele verden. Det er en billig VPN som har et ekstremt godt omdømme med sine abonnenter. I denne VPNArea-gjennomgangen tar vi en titt på hvorfor de er så godt likt av kundene sine.

Hurtigstatistikk

 • land
  70
 • Samtidige tilkoblinger
  6
 • Jurisdiksjon
  Bulgaria
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  40.59 Mbps

Videoomtale

Kort tid? Ta en titt på vår raske VPNArea-videoomtale for å finne ut mer om denne utmerkede VPN-en.

VPNArea gjennomgang | ProPrivacy

VPNArea gjennomgang | ProPrivacy

VPNArea gjennomgang | ProPrivacy

Pris

36 mnd

$ 2.99
per måned

12 mnd

$ 4.92
per måned

1 måned

$ 9.90
per måned

Forbrukere kan kjøpe VPNArea via tre forskjellige abonnementsplaner. Kostnadene reduseres jo lenger abonnenten forplikter seg for. Et tilbud på en måned koster $ 9,90 per måned, noe som er kostbart, men normalt for en måneds VPN-plan. Kostnaden reduseres til $ 4,92 for en årsplan. Å abonnere i 3 år senker imidlertid kostnadene til bare 2,99 dollar per måned, noe som er en vanskelig pris å slå med tanke på hva du får for pengene dine..

Selv om VPNArea ikke gir en gratis prøveperiode, har den tretti dager pengene tilbake-garanti (14 dager på en-måneders konto). Det betyr at du kan teste tjenesten i en hel uke og få refusjon hvis du ikke er helt fornøyd.

VPNArea tilbyr mange forskjellige betalingsalternativer. Visa, Mastercard, Discover, American Express, UnionPay, JCB og Maestro, er alle godtatt. Og brukere kan velge å betale med Bitcoin eller via e-lommebøker som PayPal, Payza og Webmoney.

Støttede betalingsplattformer


Visa / MasterCard


Amex


kryptovaluta

Fjern blokkering av Netflix?

VPNArea
NordVPN
ExpressVPN

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

Når det gjelder å fjerne blokkering av innhold er VPNArea suverent. Denne tjenesten er en fanatisk VPN for Netflix, da den kan fjerne blokkering av Netflix-innhold fra hele verden. VPNArea lar deg se BBC iPlayer utenfor Storbritannia. Faktisk er det en av få VPN-er som blokkerer sjeldnere tjenester som RTE Irland, italienske SkyGo og italienske Netflix. Det vi liker med VPNArea er at den lytter til abonnentene sine og vil gå ut av sin måte å sikre at tjenester blir sperret hvis de blir bedt om.

Funksjoner

torren
Totalt servere 200
land 70
Samtidige tilkoblinger 6
Ruterstøtte
Havnespedisjon
Valg av havn
Rutere støttet ASUS GLi DD-WRT
Bare metal eller virtuelle servere En kombinasjon

VPNArea har en komplett pakke med personvern- og sikkerhetsfunksjoner som gir alt abonnenter sannsynligvis trenger, inkludert:

 • Ingen logger politikk

 • Servere i 70 land over hele verden

 • OpenVPN-kryptering og IKEv2 VPN-protokoll

 • Enestående kundeservice

 • Utmerkede sikkerhetsfunksjoner (DNS-lekkasjebeskyttelse)

 • Killswitch (Windows, Mac OSX, Android)

 • P2P tillatt

 • Live chat er 24/7

 • 6 samtidige tilkoblinger

 • Auto-connect

 • Auto IP-endring

 • Tunnel tilslørte tilkoblinger for å omgå brannmurer og skjule VPN-bruk

 • Dedikerte IP-adresser med privat servertillegg

 • Fjern blokkering av Netflix USA og BBC iPlayer

Vi likte spesielt VPNAreas sjenerøse seks kvoter for samtidige tilkoblinger - noe som betyr at abonnenter kan beskytte alle enhetene sine med bare ett abonnement. Dette gjør VPNArea perfekt for familiens hjem der det er mange mobiltelefoner, stasjonære maskiner og nettbrett å beskytte.

Dessuten er dette en av få VPN-er som gir dedikerte IP-er. Abonnenter kan betale så lite som $ 15 i året for å legge til en dedikert IP med en privat server til deres eksisterende abonnement. Abonnenter kan få en dedikert IP-adresse i en rekke hotspots inkludert Storbritannia, USA, Nederland og Australia. Dette er utmerket for folk som spiller poker og andre spesialiserte grupper (alle som ønsker å kjøre mail eller spillservere, for eksempel).

Hastighet og ytelse

Vi tester VPNArea tre ganger om dagen ved å bruke vårt vitenskapelige serverbaserte hastighetstestsystem. Vi tester servere som er lokalisert i Storbritannia, USA, Hong Kong og Australia for gjennomsnittlig og topp (burst) tilkoblingshastighet.

Vi fant VPNArea nedlastingshastighetsresultater for å være godt over gjennomsnittet. Med nedlastinger i gjennomsnitt på rett under 30 Mbps - er det lett å se hvorfor denne VPN-en er flott for å strømme Netflix eller andre begrensede HD-strømmer.

Bursthastigheter på 70 Mbps er ikke nødvendigvis forblindende - men de beviser at denne VPN-enheten har rikelig med kraft og alltid vil få jobben gjort når det kommer til mer datakrevende oppgaver.

VPNArea hastighetstest

IP-lekkasjer

IPv4 lekkasje oppdaget?
WebRTC lekkasje oppdaget?
Datagrenser
Båndbreddegrenser
IPv6 lekkasje oppdaget?
ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt) 40.59

Vi testet VPNArea for lekkasjer på IPv4 og IPv6 ved å bruke det utmerkede lekkasjetestverktøyet ipleak.org. Vi er glade for å rapportere at VPNArea ikke led noen IP-lekkasjer, DNS-lekkasjer eller WebRTC-lekkasjer på noen av tilkoblingstypene. Dette er ekstremt imponerende fordi mange premium VPN-er lider noen IPv6: VPNArea gjorde det ikke.

Du kan bruke ipleak.net til å sjekke for IP-lekkasjer, DNS-lekkasjer og WebRTC-lekkasjer for deg selv. Husk å alltid bruke et privat nettleservindu i nettleseren din for å unngå cache-problemer!

Når du kobler til VPNArea, blir DNS-forespørsler behandlet av tredjeparts DNS-oppløsere som drives av Cloudflare. VPNArea fullbyrder imidlertid alltid disse forespørslene først - noe som betyr at denne VPN-en er fullstendig sikker når det gjelder personvern.

Kanskje den eneste ulempen med å bruke Cloudflare DNS-oppløsere er at det presser opp DNS-oppslagstidene litt, noe som betyr at sidelastetiden vil øke litt mens VPNArea er tilkoblet.

Personvern

Tilsløring (stealth)
IPv4 lekkasjebeskyttelse
IPv6 lekkasjebeskyttelse
WebRTC lekkasjebeskyttelse
Kill Switch
Egenvert / Proxied DNS Ja

VPNArea er utmerket for personvern, på grunn av sin base i Bulgaria og sveitsiske sentralservere. Dette holder abonnentens data utenfor rekkevidden til invasive jurisdiksjoner som Storbritannia og USA. Legg til dette, det faktum at det er en null-logg-VPN. Dette betyr at det ikke inneholder data om kundene sine, slik at de ikke har noe å gi til myndighetene hvis det blir forespurt.

Dessuten har VPNArea en drapsmekanisme på Mac OS X, Windows og Android, noe som betyr at denne VPN-en er perfekt for folk som vil laste ned torrenter trygt. I tillegg bruker VPNArea bare-metall-servere som den har full kontroll over - selv når det gir virtuelle lokasjoner.

Alt i alt er vi ikke i tvil om at VPNArea er ekstremt bra for personvern og å kunne betale med Bitcoins, og uten å gi et navn skaper muligheten for relativ anonymitet.

kryptering

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Andre protokoller Dobbelt OpenVPN

VPNArea er en VPN som er stolt av å tilby sterk oppdatert krypteringsimplementering. Det gir tilgang til OpenVPN- og IKEv2-protokoller; begge som regnes som kryptering av militær karakter.

Når det gjelder OpenVPN, tildelte vi VPNArea ble tildelt fem av fem for gjennomføringen av protokollen VPN-priser i Las Vegas.

Slik implementerer VPNArea OpenVPN på kontrollkanalen:

 • 256-bit AES CBC-chiffer

 • HMAC SHA 256 autentisering

 • RSA 4096 håndtrykk

 • Perfekt fremoverhemmelighet med RSA + DH-4096

Datakanalen er beskyttet med tilsvarende høye standarder ...

 • AES-256-CBC-chiffer

 • HMAC SHA 256 autentisering

Dette er ekstremt robust OpenVPN-implementering, noe som betyr at VPN-en kan stole på å gi sterk sikkerhet.

Dessuten har VPNArea til og med en bug-dusør på nettstedet sitt som inviterer hackere til å tjene penger for å finne sårbarheter hos kundene sine. Dette er utmerket og viser at firmaet er åpent om å ønske å sikre sikkerhet på sin plattform.

Kundeservice

Pengene tilbake-garanti
Døgnåpen støtte
Live chat
Money back-garantilengde 7
Gratis prøveperiode Nei

Når det gjelder kundetjenester er det få VPN-er som vi noen gang har testet som er i samme liga som VPNArea. Abonnenter og ikke-abonnenter har tilgang til live chat support 24/7, og deres agenter er vennlige, kunnskapsrike og hjelpsomme.

I tillegg får abonnenter tilgang til et billettsystem for å stille spørsmål via e-post, en nyttig FAQ-seksjon og installasjonsveiledninger for alle operativsystemer og for DD-WRT- og tomatrutere.

Jeg testet live chatten deres grundig og syntes den var feilfri. Da jeg hadde et ekstremt teknisk spørsmål angående implementering av kryptering, fikk jeg beskjed om at jeg ville motta svaret via e-postbilletter. Svaret var høflig og ga et direkte svar på spørsmålet mitt, med litt tilleggsinformasjon angående både dedikerte IP-adresser og deres tjenestes sikkerhetsfunksjoner.

Endelig har VPNArea også godt administrerte sosiale mediekontoer på både Twitter (@vpnareacom) og Facebook (VPN Area - Offshore Security EOOD). Forbrukere kan også stille spørsmål på disse plattformene.

Brukererfaring

Windows
Android
iOS
Windows telefon
Mac os
Linux

VPNArea-nettstedet er et godt planlagt og nyttig tillegg til tjenesten. Rikelig med informasjon er tilgjengelig i FAQ-delen, og når abonnenter logger seg på medlemsområdet får de tilgang til nyttige installasjonsveiledninger og ressurser.

Det er ekstremt enkelt å registrere seg på VPNArea, og brukerne trenger ikke å utlevere noen inngripende data som navn. En e-postadresse er nødvendig for korrespondanse, men du kan velge å bli med ved å bruke en brenner-e-post for ekstra sikkerhet hvis du ønsker det.

Windows-appen

Som med alle VPNAreas apper, er Windows VPN-klienten ganske enkelt utformet og enkel å bruke. Innstillingsmenyen er enkel å navigere og brukere kan raskt endre innstillingene de ønsker for å aktivere drapsmekanismen eller tilsløring, for eksempel.

Hastighetene på Windows-klienten er fantastiske, og vi kunne strømme i timevis uten avbrudd. Vi har aldri opplevd noen krasj eller andre avbrudd.

En drapsmekanisme er tilgjengelig for å stoppe VPN-lekkasjedata hvis tilkoblingen faller ut, noe som betyr at denne VPN-en er perfekt for å lure privatlivet. DNS-lekkasjebeskyttelse er også tilgjengelig i klienten, noe som er flott.

Auto-IP-veksleren lar brukere stille en periode før IP-en endres. Endelig kan brukere stille inn VPN til å kjøre så snart Windows starter, automatisk koble til den siste serveren de brukte, se etter oppdateringer og også for å aktivere IPv6 lekkasjebeskyttelse.

Andre plattformer

VPNArea tilbyr en utmerket app Mac OSX, iOS, Android og en Linux VPN GUI på flere distrikter. Alle klienter tilbyr en komplett serie med funksjoner. Det er verdt å merke seg at iOS VPN deres implementerer IKEv2-kryptering som standard og ikke har en dreiemoment. OpenVPN kan imidlertid brukes ved å koble til via OpenVPN connect-appen.

Annet enn dette er alle plattformene ekstremt like og gir alle like effektivitet når det gjelder hastighet og stabilitet. Rutere som DD-WRT, Merlin Firmware og Tomato er også kompatible, og installasjonsveiledninger for konfigurering av hver plattform finner du i VPNAreas eneste medlemsområde. Vi testet iOS- og Android VPN-appene med en IPv4-tilkobling og fant dem være enkle å bruke; verken fikk IP-lekkasjer. Vi sjekket også Mac VPN-klienten på både IPv4 og IPv6, igjen ble det ikke oppdaget lekkasjer, noe som er utmerket.

Siste tanker

VPNArea er en svært sikker VPN-leverandør basert i Bulgaria og vert i Sveits. Det er en godt avrundet tjeneste med utmerkede apper for alle plattformer. For kostnadene ved et abonnement er retningslinjene uten logger, 256-biters AES-kryptering, deteksjon av DNS-lekkasje, driftsbryter - og andre tilleggsfunksjoner virkelig enestående.

Kundeservicen kan ikke bli bedre med denne leverandøren, og den er alltid ivrig etter å hjelpe forbrukere med å fjerne blokkering av innhold. Dessuten er dette en av få tjenester som fortsatt blokkerer iPlayer og Netflix US i 2020.

Tilgjengeligheten av dedikerte IP-adresser med en privat server er utmerket og vil være et salgsargument for noen mennesker. For å konkludere, denne VPN er en flott allrounder som absolutt er verdt å teste takket være 30-dagers pengene tilbake-garanti. Hvis du liker tjenesten, er et treårig abonnement vel verdt pengene.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me