VPNGhost gjennomgang

VPNGhost

 • Priser

  Fra $ 1.45
  / måned

ProPrivacy.com Score
7.5 av 10

Sammendrag

Oppdatering desember 2016. VPNGhost er ikke mer. Nettstedet og Facebook-siden er nede, og ProPrivacy.com har mottatt følgende kommunikasjon fra en av sine medstiftere:

VPNGhost - Sannheten:

Jeg føler det som det eneste rettferdig at jeg informerer brukerne om hvorfor VPNGhost har oppløst. Jeg var en opprinnelig co-grunnlegger av VPNGhost. Da vi begynte å skaffe mange brukere, bestemte "Casper" seg for at inntektene er viktigere enn UX. Jeg var ikke enig, etter noen få argumenter om påliteligheten til tjenesten ble jeg i utgangspunktet avskåret av min egen hjemmeside slik at jeg ikke fikk tilgang til noen kontoer eller noe. Jeg mistet full kontroll over nettstedet, og utfallet var den forferdelige pengene svindel vpn. Jeg ønsker personlig å informere alle brukere om eventuelle ulemper "Casper" kan ha forårsaket deg. Det var utenfor min kontroll, og hvis det var opp til meg, ville nettstedet fremdeles gå på full funksjonalitet jeg forlot det med. Sannheten er at "Casper" er penger sulten og aldri brydde seg om tjenesten eller brukerne til å begynne med, selv nå. Så min påpasselige nøyehet er å dele dette med deg.
Offentlig informasjon om “Casper”

Dexter David Tross
1 587 585 9095
16 Spring Haven Close Airdrie T4B 0B5

- Fantom".

VPNGhost er en spirende leverandør som ser ut til å ha det grunnleggende om stealth, ytelse og brukervennlighet. Med serverplasseringer på oppsving, og svært konkurransedyktige priser, kombinert med en tilsynelatende ærbødig holdning til personvern, er vi glade for å se VPNGhosts videre utvikling.

Priser & planer

VPNGhost er tilgjengelig i tre prisnivåer, som starter på $ 4 per måned, og stiger til skalering til $ 9,75 for et halvt års abonnement, eller $ 17,50 for hele 12 måneder. En interessant bit er at ingen plan avviker i de inkluderte funksjonene, bare prisen og lengden på forpliktelsen, noe som bringer en viktig sak: det er kategorisk ingen refusjoner når du har tegnet en plan etter at du har betalt (uavhengig av betalingsmåte), slik det fremgår klart av VPNGhost vilkår for bruk.

Visst kan mangelen på en refusjonspolicy eller en gratis plan for å prøve ut ting være en avskrekkende virkning for mange potensielle brukere, og det kan være forståelig. Når det er sagt, støtte var mer enn tilstrekkelig og vil bli dekket i den aktuelle delen.

På den andre sirkulære noten som er verdt å huske på, er imidlertid alle tre planalternativer i lavere skala av prissettingen i det bredere VPN-markedet, noe som i det vesentlige er flott, hvis tjenesten er verdt den pengeverdien i praksis, noe vi vil forstå diskutere videre nedenfor. Du kan betale via PayPal, BitCoin og imponerende Litecoin.

Funksjoner

VPNGhosts serverliste gir deg 16 valg totalt sett, med Amsterdam, London og de sveitsiske serverne som hver har en tvilling. P2P er akseptabelt, men bare på de dedikerte to sveitsiske serverne. Dessverre er det ennå ingen servere i Afrika eller Sør-Amerika, men oppdateringer kommer. Selskapet er registrert i Alberta, Canada, under Ghost INC.

Til fordel for den bredere brukerbasen, er det tydeligvis at VPHGhost abonnerer på - 'ikke slipp krigslov på alle, for en persons indiskresjoner' - prinsippet om åpenhet på mer enn en måte.

De informerer konsekvent kundene sine, og den som er oppmerksom på tiltak som blir gjort mot deres tjeneste, ofte i form av DMCA-varsler. Samtidige tilkoblinger på opptil to enheter per servere er heldigvis tillatt, som vi ser i Priser-delen.

Sikkerhet & Personvern

VPNGhost overlater ikke sikkerhetssaken til tilfeldighetene, ved hjelp av en 4096 DH Key, 256-bit AES-kryptering og en ganske robust SHA-512 for datagodkjenning - over hele OpenVPN-protokollen - som vi ikke kunne bli mer imponert over. IP-adresser deles. Selv om påstanden om at ingen logger holdes på noen måte, form eller form, er det mest behagelige å høre (det er verdt å merke seg at mange tilbydere også fremsetter denne påstanden falskt, selv om ingenting fører direkte til den ideen i akkurat dette tilfellet).

Mens Canada dessverre kan være en del av overvåkningsalliansen Five Eyes (de tre andre er USA, Storbritannia, AUS og NZ), beskriver følgende sitat fra støtte kort sagt VPNGhosts forpliktelse til konfidensialitet for brukerne og bekrefter sin posisjon på en gang.

"Vi logger ikke overhodet. Vi logger ikke engang IP-adresser via nettstedet vårt, den eneste informasjonen vi tar fra brukerbasen vår er betalingsinformasjonen som tas automatisk når du kjøper (som kan fjernes når som helst av brukerens forespørsler). Når det er sagt, har vi rett og slett ingen data å utlevere til noen juridisk eller virksomhetsmyndighet."

VPNGhost-tilgjengelighet på nettstedet ved å bruke Tor, og bruke Bitcoin eller Litecoin-betalingsmetodene tidligere nevnt, bør teoretisk sikre deg fra alle unntatt de mest dedikerte og høyeste nivå motstandere (tenk regjering).

Nettsiden

Uhyggelig! Ghostly er definitivt et treffende adjektiv når man beskriver det hvite og det svarte motivet på VPNghost sin hjemmeside, rett i tråd med selskapets merkevarebygging. Enda bedre er navigasjon en lek. For perspektivklienter er FAQ, Funksjoner og Prissetting-sidene et klikk unna og tilgjengelige gjennom det øverste banneret. Personvernregler og TOS er tilgjengelige helt nederst på hvilken som helst side eller gjennom en lenke i FAQ-seksjonen, noe som er ganske hyggelig når mange konkurrenter sammen gjemmer disse grunnleggende dokumentene gjennom flere klikk..

I mellomtiden er klienten like effektivt lagt opp, med informasjon om tjenestene dine, fakturering, support og VPNGhosts serverstatus som alle skifter til en venstre sidefelt. En hendig linje i rødt betegner din (slettede) IP-adresse og plassering mens nyhetsvarsler kjøres på den nederste delen av skjermen og kan rulles ned gjennom ganske praktisk.

Brukerstøtte

Støtte var ikke bare tilstrekkelig - den var utmerket. Begge samhandlingene, henholdsvis med Casper og Phantom, etterlot meg fornøyd med deres høflige holdning og grundige profesjonalitet. På grunn av geografiske misforhold (som du kanskje eller ikke vil oppleve), kunne vi ikke kommunisere mye gjennom LiveChat. Imidlertid e-postinteraksjoner vi hadde var lette og kuttet effektivt i hjertet av problemene mine den gangen.

Det ville være godt å se en mer detaljert og illustrert FAQ-seksjon, og kanskje et brukerforum for en usminket utveksling av ideer, versus en-til-en støtteutveksling.

I tråd med meldingene du så i Facebook-oppdateringen som tidligere ble vist, bruker VPNGhost sine FB- og Twitter-kontoer for å holde brukerne oppdatert på tjenesteavbrudd eller oppdateringer, og nyttige artikler om personvern.

Prosessen

Registrere seg

Registrering er begrenset til bare en e-post (og kredittkort hvis det er din betalingsmåte) - det er det. Derfor er nesten perfekt anonymitet mulig når du registrerer deg for og bruker tjenesten.

VPNGhost Windows VPN-klienten

Brukere vil dessverre måtte nøye seg med å bruke OpenVPN GUI for nå, siden VPNGhost ennå ikke har den skreddersydde klienten sin aktiv, men det er i verkene.

Ytelse (hastighet, DNS, WebRTC og IPv6 tester)

Speedtest ble kjørt på vår 30 Mbps testforbindelse mens de var koblet til britiske, NL og amerikanske servere - de to tidligere ble testet mot en London-server, sistnevnte New York. Testmy.net er der du kan gjøre den samme speedtesting, enten du bruker en VPN, eller bare for generelle nysgjerrighetsformål.

Hastighetene var gjennomsnittlig pent i medium 12-12 Mbps DL-serien under testing, med amerikanske servere halvparten av beløpet, selv om pigger ikke eksisterte - VPNGhost OpenVPN-programvaren kjørte som et bokstavelig spøkelse i bakgrunnen, mens streaming av videoer og spillelister samtidig med å skrive denne anmeldelsen.

Det som er mest imponerende, er at tjenesten fungerer nøyaktig som annonsert, DNS lekker ut. Kontroller ble utført ved bruk av ipleak.net og test-ipv6.com og kom aldri tilbake og viste IP-adressen til testenheten. Gjør deg selv en tjeneste og sjekk med jevne mellomrom, da noen DNS-lekkasjer kan være forårsaket av krefter utenfor leverandørkontrollen, og sannsynligvis fanger deg uvitende.

Andre plattformer

VPNGhost planlegger å frigjøre en skreddersydd VPN-klient på Windows og Mac - etter hvert å rulle ut kolleger for iOS og Android. DNS-lekkasjebeskyttelse vil være innebygd i programvaren, forhåpentligvis sammen med en driftsbryter og automatisk oppstart for å holde forbindelsen under innpakning og inntrengningsfri til enhver tid..

Andre / gratis tjenester

VPNGhost gir nådig en gratis proxy-server (lokalisert i Nederland), for de som leter etter geo-spoofing og / eller minimale personvernfordeler (sammenlignet med en VPN, som inkluderer kryptering), mens de driver med online aktiviteter.

Konklusjon av VPNGhost-gjennomgang

jeg likte

 • INGEN hogst
 • Forthright Business Model
 • Fornuftig pris
 • P2P tillatt på sveitsiske servere
 • Gratis fullmakt
 • Slank webside

Jeg var ikke så sikker på

 • Begrenset kunnskapsbase
 • Mangel på et brukerforum

Jeg hatet

 • Ingen skreddersydd klient

Generelle inntrykk av å bruke VPNGhost var noen få skritt unna fabelaktig, noe som sannsynligvis er et spørsmål om tid går for å bygge bro mellom oppdateringer. Legg til en dedikert VPN-klient til den pålitelige, lite påtrengende og overordnede transparente forretningsmodellen, og du kan godt ha en juggernaut av en tjeneste, forutsatt at utviklingen går som intimert. Det som er mer relevant, er at den nåværende tilstanden til VPNghosts-tjenesten fremdeles er over mye av konkurransen, redd selve eliten. Gi dem en prøve å finne ut.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me