VPNht gjennomgang

VPNht

 • Priser

  Fra $ 3.34
  / måned

ProPrivacy.com Score
6.9 av 10

Sammendrag

VPN.ht er en VPN-leverandør av virtuelt privat nettverk som hovedsakelig fokuserer på å hjelpe brukere med å få tilgang til nettsteder som er blokkert i sine land. VPN.ht hevder å gi tilgang til nettsteder som Netflix, Spotify, Gmail, Skype og til og med Google. Til en så rimelig pris kan VPN.ht være den ultimate løsningen hvis påstandene deres viser seg å være sanne. Med tanke på at VPN.ht tidligere ble automatisk inkludert i Popcorn Time-klienten PT.io-gaffel (ikke lenger tilgjengelig), kan man bare anta at det er sannhet i deres ord. Hvis du er nysgjerrig på å finne ut det, fortsett å lese vår detaljerte anmeldelse på VPN.ht nedenfor!

Hurtigstatistikk

 • Jurisdiksjon
  Hong Kong
 • Samtidige tilkoblinger
  3
 • land
  24
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  0 Mbps

Funksjoner

Samtidige tilkoblinger 3
land 24

VPN.ht tilbyr en rekke nyttige funksjoner, for eksempel:

 • 128 servere i 24 land
 • Ubegrenset data & båndbredde
 • 100% anonym registrering
 • P2P-støtte
 • Opptil 3 samtidige tilkoblinger
 • Ubegrensede hastigheter
 • Ubegrenset serverbytte

Med mengden servere som tilbys av VPN.ht, bør du ikke ha problemer med å få tilgang til hvilket lands innhold du vil ha tilgang til. Videre, med ubegrenset serverbytte, står du fritt til å utforske hvilke servere som fungerer best for dine behov.

Når det gjelder protokoller, tilbyr VPN.ht standardprotokoller TCP og UDP via OpenVPN, så vel som PPTP og L2TP.

Smart DNS

En smart DNS brukes mest for å fjerne blokkering av geo-begrenset innhold - tenk nettsteder som Netflix og Hulu. Selv om en smart DNS ikke tilbyr sikkerhets- eller personvernfunksjoner, kan den være ekstremt nyttig når den er parret med en VPN.

Som sådan er VPN.ht en av få VPN-leverandører som inkluderer en gratis Smart DNS med kjøp av en av planene deres. Dette er ekstremt nyttig, siden VPN.ht allerede er en av de rimeligere VPN-ene. For mer informasjon om smarte DNS-tjenester, besøk vår hjemmeside som er helt dedikert til emnet ved å klikke her.

Besøk VPN.ht »

Hastighet og ytelse

En viktig del av å velge den beste VPN-enheten er å teste ytelsen for ting som hastighet og lekkasjer. For å se hvordan VPN.ht scorer på denne delen av gjennomgangen, fortsett å lese nedenfor!

Hastighetstesting

Vi har integrert en vitenskapelig og objektiv måte å måle hastighetene til forskjellige VPN-er i vurderingene våre. Selv om VPN.ht først har blitt testet i løpet av mars måned, er resultatene så langt ganske gode. VPN.ht oppnådde en gjennomsnittlig nedlastingshastighet på 25,6 Mbps og en maksimal nedlastingshastighet på 97,3 Mbps. Flere fartssammenligninger kommer snart.

For mer informasjon om hvordan disse hastighetstestene gjøres, besøk her.

Lekkasjetester

ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) N / A
ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt) N / A

Ved hjelp av nettstedet ipleak.net testet jeg VPN.ht for lekkasjer - inkludert IP, DNS og WebRTC lekkasjer. Heldigvis kom VPN.ht tilbake negativt for alle lekkasjer. For mer informasjon om IP-lekkasjer, se vår komplette guide til IP-lekkasjer.

Pris

1 måned

$ 3.34
per måned

VPN.ht tilbys til en så lav pris at mangelen på gratis prøveversjon ikke en gang er verdt å krangle. Du kan velge mellom to forskjellige betalingsalternativer (månedlig & årlig). Alternativene er:

 • Månedlig - $ 1,00 for den første måneden & deretter $ 4,99 / måned
 • Årlig - $ 39.99 / årlig

I tillegg til deres lave priser, tilbyr VPN.ht også en 100% pengene-tilbake-garanti for de første 30 dagene av tjenesten. Dette er spesielt nyttig hvis du velger det årlige alternativet, da du kan hvile i ro hvis du ikke ender tjenesten.

VPN.ht tilbyr et utvalg av forskjellige betalingsmetoder, inkludert Bitcoin! Du bør imidlertid være klar over at bruk av Bitcoin ikke er helt anonymt; VPN-leverandøren vil fremdeles ha din IP-adresse. Betalingsmetodene som tilbys av VPN.ht inkluderer:

 • Store kredittkort (Visa, MasterCard, Amex, Discover)
 • PayPal
 • Cryptocurrencies
 • PaymentWall
 • iDEAL
 • Og mer!

Brukervennlighet

VPN.ht nettstedet er ekstremt brukervennlig og lett å navigere, selv om det hevdes å være det "helt anonym" er usant (ingen VPN er helt anonym). Alle de viktigste koblingene tilbys øverst på hver side, og hjemmesiden tilbyr relevant og nyttig informasjon. I tillegg kan du få tilgang til leverandørens Warrant Canary og vilkår for bruk nederst på hver side - samt nyttige verktøy og bloggartikler.

En annen fantastisk funksjon på VPN.ht-nettstedet er muligheten til å endre nettstedets tekstspråk. Du kan velge mellom engelsk, nederlandsk, fransk og tysk.

VPN.ht kundesupport

VPN.ht tilbyr ikke live chat, men det billettbaserte støttesystemet tilbyr raske responstider med nyttige løsninger. I tillegg til dette tilbyr VPN.ht også et stort utvalg av forskjellige hjelpeartikler og installasjonsveiledninger.

Prosessen

Ikke bare er registreringen for VPN.ht ekstremt enkel, men den krever bare en e-post og passord. I tillegg krever ikke VPN.ht en faktureringsadresse og titler fakturaen til "Anonym kunde". Dette er ekstremt ideelt hvis du ikke vil at VPN-en skal ha det fulle navnet ditt.

Windows-klient

Oppsett for VPN.ht er ekstremt enkelt, og å bruke det er enda enklere. Jeg vil gå nærmere inn på hvordan du bruker VPN.ht med Windows OS nedenfor.

 1. Last ned riktig fil for operativsystemet ditt
 2. Følg installasjonsanvisningene
 3. VPN.ht-grensesnittet dukker opp
 4. Under Logg Inn, logg inn på kontoen din
 5. Plukke ut Koble til VPN å koble
 6. Under servere, Velg serveren du ønsker
 7. Plukke ut Preferanser
 8. Under kryptering, velg rullegardinmenyen
 9. Velg kryptering du ønsker (256-bit AES anbefales)
 10. Under Generell, Du kan sjekke eller fjerne merkingen av forskjellige innstillinger

Det er det! Du kjører offisielt VPN.ht.

Vær oppmerksom på dette: VPN.ht desktop client er for øyeblikket under testfasen og kan være ustabil.

Andre plattformer

VPN.ht er tilgjengelig for Windows, Mac OSX, Android og iOS.

Android & iOS

Da jeg forsøkte å laste ned VPN.ht-appen til iOS-enheten, satt jeg igjen med et uendelig lasteikon i app store. Jeg er ikke sikker på om dette er et problem på enheten min eller et bredere problem helt. Det er imidlertid noe forventet ettersom appene fremdeles er i testfaser.

Personvern og sikkerhet

VPN.ht er basert i Hong Kong, og betyr tydeligvis at de ikke er underlagt lover som den amerikanske patriotloven. Dessuten er Hong Kong også hjemsted for noen av de beste antisensurstiltakene i verden. Ikke bare styrer Hong Kong seg fra sensur, men de gir innbyggerne et stort sett åpent og gratis internett. Hong Kong myndigheter og myndigheter tillater innbyggerne deres rett til ytringsfrihet (og presse). Videre krever de heller ikke Hong Kong-baserte VPN-er for å lagre logger.

Og mens Hong Kong kriminaliserer internettaktiviteter som involverer opphavsrettsbeskyttet materiale eller distribusjon av uanstendige bilder, er det ikke uvanlig at et land overholder kriminalitetsbrudd, og distribusjonen av uanstendige bilder er sterkt fokusert på barnepornografi. Avslutningsvis er Hong Kong fortsatt det ideelle stedet for VPN.ht å være basert, spesielt for brukere opptatt av personvern.

Sporing av nettsteder

VPN.ht sporer deg ved hjelp av et par forskjellige Google-tjenester (som dobbeltklikk). Hvis du vil unngå å bli sporet av andre nettsteder, kan du lese om Privacy Badger-utvidelsen her.

Klikk her for mer informasjon om hvordan du forhindrer nettsteder fra å spore deg.

Betalingsprosessor

Etter flere forsøk på å identifisere betalingsprosessoren til VPN.ht, har jeg sluttet å støtte meldingene mine. Uansett årsak ønsker ikke VPN.ht å svare på spørsmålet. Hvis jeg mottar noen nyheter angående betalingsprosessoren for tjenesten deres, oppdaterer jeg den her.

Krypteringsprotokoller

VPN.ht tilbyr 64-biters Blowfish-kryptering, 128-biters AES-kryptering, og 256 bit AES-kryptering for dens kontrollkanal chiffer. Det beste og sikreste valget er 256-bit AES, da det tilbyr kryptering i militær klasse når det er paret med det 256-bit AES-datakanal-chiffer. Det gir også RSA-2048 for nøkler og HMAC SHA1 (160-bit) for SHA-hash-godkjenning.

I tillegg til de sterke sikkerhetsfunksjonene, tilbyr VPN.ht også DNS-lekkasjetesting gjennom nettstedet deres, en gratis proxy, og en "What is my IP" -funksjonen som du også får tilgang til via deres nettsted.

Siste tanker

Nyutdannet fra en integrert Popcorn Time VPN til sin egen VPN-tjeneste, gjør VPN.ht definitivt sin vei der oppe når det gjelder de beste VPN-valgene. Fortsatt er appene i testfaser, noe som betyr at VPN-tjenesten kanskje ikke er så sikker og privat som du ønsker at den skal være.

Avslutningsvis er VPN.ht absolutt verdt å følge med når de pusser opp og oppgraderer VPN-tjenesten og funksjonene. I det minste er påstandene deres sanne: Du kan få tilgang til blokkerte innhold enkelt.

Prøv ut tjenesten for deg selv ved å klikke på knappen nedenfor!

Besøk VPN.ht

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me