VPNhub gjennomgang

VPNhub

 • Priser

  Fra $ 6.99
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • iOS

  • Android
 • unblocks:


  • Netflix

Selv om det nå virker opptatt av å bagatellisere forbindelsen, er VPNhub hjernen til porno mega-nettstedet PornHub. Når du tenker på det, gir dette mye mening, til det punktet du begynner å lure på hvorfor det ikke har skjedd før.

ProPrivacy.com Score
6 av 10

Sammendrag

Resultatet er en overraskende brukbar gratis VPN-app, selv om premiumtjenesten ikke rettferdiggjør den høye prislappen.

Hurtigstatistikk

 • Jurisdiksjon
  USA
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  42,0 Mbps
 • Samtidige tilkoblinger
  3
 • land
  49

Funksjoner

Det er rimelig å si at VPNhub-funksjonslisten er ganske kort ...

 • Ingen logger VPN
 • 78 server ovasjoner i 49 fylker
 • 3 samtidige tilkoblinger
 • Apper for iOS, Android, Windows, macOS og Android TV
 • Warrant kanarifugl
 • GDPR-kompatibel
 • Drepe bryter (Windows & Android)
 • Torrenting er tillatt

De fleste servere er lokalisert over hele verden, inkludert på mer uvanlige steder som Latin-Amerika, Israel og Sør-Afrika.

VPNhub bruker IPVanish-servernettverket. Denne bruker 100% bare metall-servere, men hvordan dette fungerer med VPNbub-trafikk har vi ingen anelse om.

Hastighet og ytelse

VPNhub svarte ikke på forespørsler om å inkludere tjenesten sin i vårt nye hastighetstestsystem, så vi ble tvunget til å falle tilbake på våre eldre tester. Disse leverage speedtest.net-resultatene og blir utført fra Storbritannia ved hjelp av testservere så nær VPN-serverens plassering som mulig. Gjennomsnittlig latenstid (ping) -resultater vises i parentes.

Vi valgte å teste premium-tjenesten først og fremst ved å bruke OpenVPN, da dette lar oss sammenligne hastigheter som-for-lignende på tvers av tjenester. Vi inkluderte imidlertid en IKEv2-test for å få et inntrykk av hvordan dette ved å bruke denne protokollen messer mot OpenVPN.

VPN-hub Nedlastingshastighetstest

VPNhub Last opp hastighetstest

Speedtest.net identifiserte alle servere som ble testet som tilhører Highwinds / IPVanish-servernettverket, så det er liten overraskelse at resultatene er anstendige. De er imidlertid ikke like gode som IPVanish selv. Vi er også litt overrasket over dårlige lokale IKEv2-resultater.

Vi har også kjørt noen raske tester ved å bruke speedtest.net mobilappen for å få en grov ide om hvordan gratis service messer. Vi testet gratis tjenesten med både datainnsamling (ID-sporing) slått på og av.

VPNbhub hastighetstest

Gitt at ingen VPN-tester var til en britisk server og VPN testene til en transatlantisk amerikansk server, er disse resultatene slett ikke dårlige. De er faktisk bedre enn de lokale IKV2-resultatene når du bruker premium-tjenesten.

Vi er glade for å se ingen IP-lekkasjer på noen plattform, inkludert WebRTC-lekkasjer. Merk at vi testet for IPv6 og WebRTC IPv6 lekkasjer på begge stasjonære plattformer, men av tekniske årsaker kan bare teste mobile enheter ved hjelp av en IPv4-tilkobling for tiden.

Avblokkerer VPNhub Netflix?

Til og med Gratis VPN-appen klarte å streame hele den amerikanske Netflix-katalogen. Noe som er flott. VPNhub fjerner imidlertid ikke blokkeringen av BBC iPlayer. Men det vil gjøre det mulig for deg å fjerne blokkeringen av Youtube-videoer som er begrenset i regionen din.

Priser og planer

1 år

Spar 50%

$ 6.99
per måned

VPNhub tilbyr både gratis og Premium-planer, men gratisplanen er bare tilgjengelig for mobile brukere (iOS og Android).

Dette er annonsestøttet og begrenser brukere til bare en server. Denne serveren er nominelt i New York, men testene våre fant den i Texas. Siden alle gratis brukere har tilgang til akkurat denne serveren, vil belastningsproblemer uunngåelig begrense hastighetsytelsen.

Premium-brukere ser ingen annonser, men får tilgang til hele serien som serveres av VPNhub og kan kontakte VPNhubs support 24/7. Windows- og macOS-desktop-appene kan bare brukes Premium-medlemmer, så du må registrere deg via en mobil-app for å kunne glede deg over den gratis prøveversjonen..

VPNhub-prisplaner

Det er i det minste teorien. I praksis opplevde vi ingen annonser når vi brukte gratis tjenesten, mens 24/7 support for premiumbrukere ser ut til å være fraværende.

Nye mobilbrukere får tilbud om en 7-dagers gratis prøveversjon av VPNhub Premium, som vil starte automatisk lading via et kjøp i appen etter at prøveperioden er oppe med mindre den er kansellert. Du kan også registrere deg på Premium-planen via nettstedet. Betalinger som gjøres via nettstedet behandles av Probiller.

Det må sies, gitt denne tjenestens veldig bare ben, at prisingen av VPNhub Premium er veldig høy.

Brukervennlighet

Egendefinerte apper er tilgjengelige for Windows, macOS, Android og iOS (Universal). Ingen manuell konfigurasjonsstøtte for andre plattformer er tilgjengelig.

VPNhub for Windows

Windows-klienten bruker enten OpenVPN- eller IKEv2 VPN-protokollene. OpenVPN er kjent for å være veldig sikker. IKEv2 antas også å være svært sikker og er ofte raskere enn OpenVPN, selv om dette ikke ser ut til å være tilfelle her.

hvordan VPNhub-klienten ser ut

Vi er glade for å merke at appen har en drepebryter, som sikrer at tilkoblingen din kontinuerlig blir kryptert, selv om dette sluttet å fungere når vi simulerte et programvarekrasj ved å tvinge til å avslutte OpenVPN-demonprosessen..

VPNhub-krypteringsprotokoller

Appen tilbyr OpenVPN Scramble (XOR-obfuskasjon) som en måte å omgå VPN-blokker, noe som er fint.

VPNhub for Android og iOS

VPN for Android og iOS ser nesten identiske ut. IOS VPN-appen bruker IKEv2, mens Android-appen bruker OpenVPN. Android-appen har nå også en kill switch, som er kul.

VPNhub Android-app

Et interessant inntrykk på begge appene er at du kan velge å slå av annonsør-ID-sporing utført av VPNhub og dets tilknyttede selskaper for å forbli GDPR-kompatibel. Vi antar at dette bare gjelder gratis tjenesten, siden premiumtjenesten antas å være 100% annonsefri.

VPNhub-personverninnstillinger

Vi blir fortalt at ved å gjøre dette øker antallet viste annonser og bremser hastigheten på internettforbindelsen, men som testene våre over viser, er denne nedgangen minimal hvis den i det hele tatt eksisterer.

Noe som bringer oss til annonsene. I løpet av over halvannen dag med å teste gratistjenesten med ID-sporing, ble det ikke en eneste annonse. Vi kan ikke si om dette er en typisk opplevelse, så gå figur. Det er fortsatt (veldig) mulig at annonsører sporer oppførselen din selv om du ikke ser noen faktiske annonser.

Andre plattformer

MacOS-appen er bare IKEv2, med muligheten til å velge mellom datakryptering AES-256 og AES-128. Den har egentlig ikke andre alternativer, men viser nyttig lasting og pingetider for alle servere for å gjøre det lettere for deg å velge en rask server.

Appen konfigurerte macOS 'innebygde VPN-klient. Dette inneholder ikke en drepebryter, men den gjenoppretter en forbindelse til VPN veldig raskt når en tilkobling faller.

VPNhub-støtte

Bortsett fra en kort FAQ på nettstedet, er teknisk support kun tilgjengelig via e-post. Premium support blir annonsert som 24/7, men under vår gratis prøveversjon av VPNhubs Premium-tjeneste, fant vi dette å være ynkelig.

Etter en to dagers forsinkelse fikk vi tilsendt en e-post med beskjed om at spørsmålene våre hadde blitt videresendt til produktgruppen, men tre dager etter dette hadde vi fortsatt ikke fått noe videre svar.

Oppdatering mars 2020: VPNhub har lagt til telefonsupport for premium brukere med lokale numre i rundt 24 land, pluss gratis support over hele verden via Skype. Dette ser imidlertid bare ut til å gjelde støtte for faktureringsproblemer, ikke tekniske problemer. Vi blir også informert om at VPNhub jobber med å forbedre kundeservicen generelt, selv om vi ikke har satt dette på prøve.

Personvern og sikkerhet

Jurisdiksjon

PornHub er et Candian-selskap, men det samarbeidet med AppAtomic for å utvikle VPNhub. VPNhubs personvernregler og vilkår for bruk gjør det klart at bruk av tjenesten er underlagt AppAtomics juridiske vilkår, som hører under USAs (California) lov (til tross for at AppAtomic selv er basert på Kypros).

Canada har ingen obligatoriske loggføringslover, men det er en global overvåkingspartner av Five Eyes. Den har også nylig vedtatt en rekke lover som utvider sin internettovervåkingsevne på en rekke viktige måter.

AppAtomic er et Kypros-basert selskap, men VPNhubs personvernregler og vilkår for bruk gjør det klart at bruk av tjenesten er underlagt AppAtomics juridiske vilkår, som hører under amerikansk lov:

" Ved å bruke eller besøke tjenesten, samtykker du i at lovene i delstaten California, USA, uten hensyn til prinsipper om lovkonflikt og uavhengig av hvor du befinner deg, vil regulere disse vilkårene og enhver tvist av noe slag som kan oppstå mellom deg og Appatomic."

Det skal også nevnes at VPNHub utnytter Highwinds eller IPVanish nettverk av servere, som nå eies av USA-baserte StackPath. Forholdet mellom VPNhub og StackPath er ikke helt klart, men vi antar at VPNhub leier tilgang til servernettverket sitt fra StackPath.

Tømmerstokker

"Når du kobler deg til VPNhub VPN, samler vi inn din IP-adresse (IP), som vi pseudonymiserer, krypterer den umiddelbart og lagrer den bare under VPN-økten. IP-adressen din blir slettet etter at du koblet fra VPN uten å lagre eller logge den. Vi knytter ikke IP-adressen din til dine online aktiviteter, og vi lagrer eller logger ikke IP-adressen din med dine online aktiviteter. "

Noe “ikke-personlig identifiserbar samlet informasjon” blir også registrert. Selv om det ikke er like strengt om å slette alle logger som noen VPN-selskaper, betyr det at alle viktige logger blir slettet på slutten av en økt at vi er komfortable med å klassifisere VPNhub som en ingen logger VPN.

Vær imidlertid oppmerksom på at mobilappene gir mye personlig informasjon til Google / Apple, AppAtomic og (for gratis brukere) AppAtomics annonseringspartnere (selv om dette kan dempes mot noe ved å deaktivere annonsør-IDen din i mobilappen innstillinger).

Krypteringsprotokoller

Mange av VPNhubs apper bruker IKEv2 VPN-protokollen med enten AES-256 eller AES-128-kryptering for å sikre dataene. Windows-appen lar deg også velge OpenVPN i stedet, og Android-appen bruker OpenVPN. OpenVPN-innstillingene som brukes av VPNhub er som følger:

Datakanal: en AES-128-CBC eller AES-256-CBC (standard) chiffer med HMAC SHA256 hash-godkjenning.

Kontrollkanal: en AES-256-CBC-chiffer med RSA-2048 håndtrykkskryptering. SHA brukes til hash-godkjenning, selv om nøkkellengden ikke er spesifisert. Perfekt taushetsplikt fremover gis av en DH-2048 Diffie-Hellman nøkkelutveksling.

Dette er et sikkert oppsett.

Andre ting

VPNhub utsteder en garantikanarie, som er ment å forsikre brukere om at myndighetene ikke har blitt kompromittert. Det må sies at vi mangler tro på ideen, men gleder oss over at VPHhubs kanari i det minste ser ut til å være godt vedlikeholdt og oppdatert på daglig basis.

PornHub eies av MindGeek. I 2012 ble dattersidene til YouPorn og Digital Playground hacket, og utsatt detaljene for over1.1.million brukere. I 2016 ble 800 000 Brazzers forummedlemmer detaljer offentliggjort, mens PornHub i 2017 var uforvarende vert for en malvertising-kampanje som utsatte brukerne sine for malware og svindel.

Det ser imidlertid ut til at PornHub har veldig lite i det hele tatt med den daglige driften av VPNHub. Som håndteres av AppAtomic.

Siste tanker

Det er ingenting mye galt med det (annet enn ikke-eksisterende støtte), men VPNhub Premium er bare for bare ben til å rettferdiggjøre den høye prislappen. Enkelt sagt er det mye bedre tjenester der ute som koster betydelig mindre.

VPNhub Free er derimot et mye mer overbevisende forslag. Selv om du er begrenset til et enkelt amerikansk sted, er forbindelsen til den mer enn rask nok for de fleste bruksområder. Inkludert strømming av innhold fra PornHub!

VPNhub er en flott gratis VPN-app, uten databegrensninger, ingen logger som går ut over ditt personvern og ingen IP-lekkasjer på noen plattform. At det fungerer med amerikanske Netflix er en fantastisk bonus.

Med Storbritannia som er i ferd med å innføre pornofilter med mindre britiske borgere kan bevise at de er over 18 år ved å kjøpe en "porn pass" (med tilhørende personvernhensyn) virker det litt rart at VPNHub ser ut til å distansere seg fra PornHub.

Tross alt er VPN-appen en ideell løsning for briter som ønsker å unndra seg filtrene uten å fortelle regjeringen hvem de er (eller som ønsker å unngå en vanskelig samtale med sin lokale kiosk!).

Det er ingen omtale av forbindelsen med PornHub på VPNhub-nettstedet, og ingen markedsføring av VPNhub på PornHub-nettstedet. Dette kan imidlertid forklares med at PornHubs eier, MindGeek, også eier ledende aldersverifiseringsselskap ("porn pass"), AgeID.

Det er verdt å merke seg at enhver VPN-tjeneste med servere som ikke er i Storbritannia, vil være like effektive til å unndra seg Storbritannias pornofilter.

Oppdatering april 2020: Denne gjennomgangen tar ikke hensyn til den nye telefonstøtten for faktureringsproblemer eller VPNhubs påstand om å ha forbedret støtte generelt.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me