WiTopia gjennomgang

WiTopia

 • Priser

  Fra $ 5.83
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Score
7.7 av 10

Sammendrag

WiTopia Personal VPN gir absolutt et positivt førsteinntrykk når du besøker leverandørens nettsted, med påtegninger fra The New York Times og The Economist. De gode inntrykkene fortsetter også; takket være flott klientprogramvare og øyeblikkelig support 24/7. Dessverre slipper WiTopia Personal VPN seg selv med ekstremt varierende ytelse, og etterlater deg en tjeneste det er vanskelig å anbefale.

Hurtigstatistikk

 • Jurisdiksjon
  Forener stater
 • Samtidige tilkoblinger
  8
 • land
  42

Funksjoner

 • Servere i 42 land
 • Godt designet og innovativ klientprogramvare (for PC og Mac)
 • Utmerket 24/7 live chat support
 • Valg av krypteringsprotokoller (OpenVPN på premium)
 • Støtte for noen obskure plattformer

Hastighet og ytelse

Vi gjennomførte en rekke hastighetstester for å sjekke ut WiTopias ytelse. Til å begynne med brukte jeg Speedtest.net for å sammenligne forbindelsen min uten VPN-tilkobling. Nedlastingshastigheten til referansen var i underkant av 7 Mbps.

Deretter testet jeg Lisboa-serveren, valgt av WiTopia-klienten "rask tilkobling" modus. Resultatet var skuffende, da det nesten halverte nedlastingshastigheten min. Deretter koblet jeg meg til New York via L2TP og testet på nytt. Dette resultatet var enda verre - langt under halvparten av vår opprinnelige nedlastingshastighet. Til slutt koblet jeg til London-serveren og fikk hastigheter på i underkant av 6 Mbps, noe som var de beste resultatene jeg fikk fra tjenesten.

Totalt sett var jeg skuffet over de blandede resultatene, da de nesten helt sikkert ville ødelagt sjansen for strømming uten å buffere med tjenesten.

Pris og planer

1 måned

$ 5.83
per måned

WiTopia Personal VPN tilbyr to VPN-tjenester, a "grunnleggende" pakke og a "pro" alternativ. De tilbyr også en VPN-løsning for maskinvare, men det dekkes ikke i denne gjennomgangen.

Det er to grunnleggende forskjeller mellom de to pakkene: The "Pro" alternativet gir VPN-servere i et større utvalg av land, og støtter OpenVPN, sammen med et utvalg av andre VPN-protokoller. Jo billigere "grunnleggende" pakken tilbyr ingen støtte for OpenVPN, som er vår foretrukne protokoll for sikkerhet og personvern.

En annen viktig forskjell er at "Pro" pakken er kun tilgjengelig på seks måneder eller årlig abonnement (til henholdsvis $ 39,99 eller $ 69,99). De "grunn~~POS=TRUNC" pakken er også tilgjengelig for kortere månedlige og tre månedlige tidsperioder. En måned gir deg bare $ 5,99 tilbake, noe som ikke er en dårlig startpris. Imidlertid vurderer jeg tjenesten generelt, vil jeg ikke anbefale den selv på dette prispunktet.

Selv om WiTopia ikke tilbyr noen gratis prøveversjoner, annonserer de en "betingelsesløs" 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Realiteten er imidlertid at pengene tilbake-garantien ikke alltid blir overholdt i henhold til abonnentsklager.

Personvern og sikkerhet

WiTopia gir et godt utvalg av krypteringsprotokoller, og vi fant det enkelt å finne de tekniske detaljene vi lette etter.

WiTopia tilbyr alternativer for PPTP, L2TP over IPsec og Cisco IPsec-protokoll. I tillegg tilbys OpenVPN (SSL) til de som abonnerer på "Pro" pakke. Kryptering opptil 256-bit er tilgjengelig på premium-kontoen. Imidlertid er jeg ikke i stand til å bekrefte om OpenVPN er implementert med Perfect Forward Secrecy, og derfor kan jeg ikke garantert garantere plattformens sikkerhet.

Vi konsulterte leverandørens personvernregler og snakket også med kundeavdelingen for å avklare WiTopias loggingsregler. Vi ble fortalt at selskapet ikke med vilje overvåker eller lagrer logger om kundeaktivitet, og at hurtigbufferfiler blir ødelagt jevnlig. WiTopia holder imidlertid en "følgende" logg som de bruker for å identifisere brudd på tjenestevilkårene.

For å konkludere, kan jeg ikke absolutt anbefale denne tjenesten for personvern.

Siste tanker

Vi hadde virkelig store forhåpninger om WiTopia - vi opplevde god støtte, prisen var riktig, og klientprogramvaren var veldig bra designet.

Det var derfor en gråtende skam å oppleve så inkonsekvente tilkoblingshastigheter under fartsprøvene våre, med resultater fra veldig bra til virkelig forferdelig.

I tillegg mangler denne VPN-en helt viktige funksjoner som en drapsmaskin. Også mangelen på OpenVPN på noen abonnementsplaner er en skuffelse. For å konkludere, synes vi dette er en tjeneste vanskelig å anbefale når man sammenligner med andre VPN-er i en lignende prisklasse.

Imidlertid fjerner blokkeringen av iPlayer og Netflix US - så det kan være lurt å gi det en testkjøring av den grunn alene!

Besøk WiTopia Personal VPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me