WorldVPN gjennomgang

WorldVPN

 • Priser

  Fra $ 3.50
  / måned

ProPrivacy.com Score
6 av 10

Sammendrag

WorldVPN er en funksjonell VPN-leverandør som tilbyr en rekke land med OpenVPN- og PPTP-tilkoblinger, og selv om de har litt arbeid å gjøre for å gjøre tjenesten deres tilgjengelig og pålitelig, har de gjort noen forbedringer de siste månedene.

Hurtigstatistikk

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  10 Mbps
 • Jurisdiksjon
  Latvia
 • Samtidige tilkoblinger
  5
 • land
  47

Funksjoner

 • Over 100 serverplasser rundt om i verden
 • 3 til 10 samtidige tilkoblinger avhengig av prisplan
 • Forretningsbrukerplaner
 • Vertshusplaner for nettstedet
 • Forhandlerprogram
 • P2P tillatt på Nederland, Romania og russiske servere
 • OpenVPN
 • Ingen brukslogger
 • DNS-lekkasjebeskyttelse

Hastighet og ytelse

Vi hadde veldig blandede resultater med testene våre av WorldVPNs ytelse. Ved å bruke den skreddersydde klienten og kontoen vi ble levert for testformål fant vi i gjennomsnitt rundt 80% reduksjon i båndbredde mens vi koblet til de nærmeste serverne i Storbritannia på vår første testdag. Noen av våre amerikanske servertester kom med et virkelig dystert 500 kbps nedstrøms resultat mens de var koblet til VPN sammenlignet med 25 Mbps på vår ubeskyttede forbindelse. Noen dager senere ga testene våre mye bedre resultater uten nesten hastighetstap på den London OpenVPN dedikerte IP-profilen som ble levert til krypteringstesting, og serverhastigheter i Storbritannia generelt rundt 26Mbps-regionen. Vi har imidlertid aldri hatt noen suksess med de amerikanske serverne, med vårt beste resultat å administrere en lun 6,6 Mbps.

Vi hadde noen problemer med påliteligheten til VPN: noen tilkoblingsforsøk klarte ikke å beskytte Internett-trafikken til tross for at klienten sa at den var tilkoblet, og sporadisk frafall eller frysing var ikke uvanlig. Vi hadde ingen problemer med DNS-lekkasjer, noe som indikerte at klienten gir en viss beskyttelse mot dette. WorldVPN bruker Googles DNS-servere.

Priser og planer

WorldVPN tilbyr fire prisplaner, hvorav to plasseres på gjennomsnittsbrukeren og to av dem er mer rettet mot bedrifter. Selv om dette ikke er annonsert på hovednettstedet, er rabatter tilgjengelig for lengre abonnementsperioder. Dette betyr at den billigste prisen per måned faktisk er $ 3,50 for et årlig abonnement på budsjett-tjenesten, som er ganske billig hvis du ikke trenger mer enn den tillatte 15 GB båndbredden. Å kjøpe et ubegrenset abonnement på tilbakevendende månedlig basis er noe dyrere, til 9,95 dollar.

En gratis prøveversjon er tilgjengelig, selv om du kanskje ikke legger merke til dette på nettstedet før du klikker deg gjennom for å undersøke prisalternativer. Det er ikke mye detaljert om den gratis prøveversjonen, men i henhold til støtte er det begrenset til bare 60 minutters tilkoblet tid. I tillegg til dette kan nye brukere be om refusjon uansett årsak innen syv dager etter kjøpet av et abonnement. Betaling kan gjøres på en rekke måter, inkludert kredittkort, PayPal, WebMoney og - behagelig - BitCoin.

Personvern og sikkerhet

WorldVPN fokuserer på OpenVPN-protokollen, med 256-bit AES-datakryptering sikret med RSA-256 for håndtrykk og SHA-1 for hash-godkjenning (SHA256 på kontrollkanalen). Dette er en forbedring i forhold til standard BlowFish-128-chiffer. PPTP- og L2TP-alternativer er også tilgjengelige ved hjelp av 128-biters kryptering. Gitt båndbreddebegrensningene i budsjettplanen logges åpenbart brukernes bruk av båndbredde til kontoen deres, og dette kan sees på kontosiden. I henhold til støtte logges ingenting annet, og ingen IP-adresser oppbevares.

Noen røde flagg heves av den generelle vanskeligheten med å skaffe informasjon om tjenesten. Vi har også bekymringer for at det er enkelt å spore alle kunder som er tilordnet en unik dedikert IP iht "dedikert" abonnementsplan.

Siste tanker

Det er hyggelig å se en VPN-leverandør arbeide med sine mangler, og WorldVPN har forbedret tjenesten sin nylig: det har løst et problem med inkonsekvente krypteringsstyrker og lagt til en personvernpolicy og vilkår for bruk på nettstedet. Det er imidlertid ytterligere rom for forbedringer: det er spørsmålet om pålitelighet - spesielt de bekymringsfulle tidene vi fant VPN ikke beskyttet forbindelsen vår i det hele tatt - så vel som forvirring når vi prøver å få informasjon om tjenesten. Når det fungerer, fungerer det bra, uten DNS-lekkasjer, høye potensielle hastigheter og et stort utvalg av servere og steder å velge mellom. Med tre enheter som er ivaretatt til og med i budsjettplanen og rimelige priser styrket av en (kort) gratis prøveversjon og pengene-tilbake-garanti, er det opp til deg om du vil prøve WorldVPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me