ZoogVPN gjennomgang

VI HAR FORANDRET HVORDAN VI score poeng!
Vi har nylig oppdatert poengprosessen vår for alle anmeldelser på ProPrivacy.com. Detaljer om de nye poengkriteriene våre finner du her

ZoogVPN

 • Priser

  Fra $ 1.75
  / måned

 • Tilgjengelig på:


  • Windows

  • Mac os

  • Android

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Score
7.8 av 10

Sammendrag

ZoogVPN er en leverandør basert i Hellas, et EU-land som har en historie med å implementere datalagringsdirektiver. Dette antas imidlertid ikke å gjelde eller påvirke VPN-tjenester basert i landet. ZoogVPN ble opprinnelig kjent som “ZoogTV” - en tjeneste som hovedsakelig hadde som mål å fjerne blokkering av innhold via Smart DNS. I dag har Zoog utvidet tjenesten til en fullverdig VPN-tjeneste. Den gir et utvalg av protokoller inkludert OpenVPN og har en vanntett policy for null-logger. Hastighetene er også rimelig raske - noe som betyr at denne VPN-en er god for strømming.

Hurtigstatistikk

 • Samtidige tilkoblinger
  5
 • Jurisdiksjon
  Hellas
 • land
  25
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gjennomsnitt)
  57.35 Mbps

Pris

24 mnd

$ 1.75
per måned

12 mnd

$ 2.99
per måned

1 måned

$ 7.99
per måned

ZoogVPN tilbyr to forskjellige planer - en gratis plan og en betalt plan. Den betalte planen er en fullverdig premium VPN, mens gratisplanen mangler en rekke funksjoner og har svak kryptering.

Den betalte ZoogVPN-planen kan kjøpes i en rekke forskjellige abonnementsperioder: to år, ett år, seks måneder og månedlig. Det toårige alternativet tilbyr en heftig rabatt, og koster bare $ 29.99. Det tilsvarer bare 1,25 per måned. Det er unektelig et ekstremt billig forslag. Spesielt med tanke på at det er ment å fjerne blokkeringen av mange strømmetjenester.

Merkelig nok koster et års abonnement mer enn et toårig abonnement 35,88 per år; så du kan like godt glemme den planen.

En måned vil sette deg tilbake $ 6.99, mens den seks måneders planen vil koste deg $ 19.99 (tilsvarer $ 3.33 per måned). Totalt sett er toårsplanen et godt kjøp, så hvis du har tenkt å kjøpe et abonnement, vil vi anbefale å holde deg til dette.

ZoogVPN tilbyr følgende betalingsmetoder: Visa, MasterCard, PayPal, Bitcoin og Paymentwall. ZoogVPN tilbyr også en 7-dagers pengene-tilbake-garanti. Så hvis du ikke er fornøyd med den betalte planen av en eller annen grunn, kan du ombestemme deg.

Støttede betalingsplattformer


Visa / MasterCard


Amex


kryptovaluta

Funksjoner

 • 40+ servere i 25+ land
 • P2P-støtte
 • Ingen logger
 • Ubegrenset båndbredde og bruk
 • 5 samtidige enheter
 • Brukervennlige apper
 • Killswitch på Mac OS X og Windows (ingen killswitch iOS eller Android)
 • SOCKS5 proxy
 • 7-dagers pengene-tilbake-garanti
 • OpenVPN UDP 1194 / TCP 443, IKEv2, PPTP og L2TP / IPsec protokoller
 • 24/7 kundestøtte
 • Gratis plan (3 servere, 2 GB nedlastingsgrense, med 128-biters kryptering)
 • Tilsløring på Android (ZoogShadowing-funksjonen)

Som du kan se fra listen over, er Zoog VPN tilstrekkelig omtalt med de fleste viktige innstillinger du sannsynligvis vil trenge.

torren
Samtidige tilkoblinger 5
Ruterstøtte
Havnespedisjon
Valg av havn
Rutere støttet Vilfo-ruteren forhåndsinstallert med ZoogVPN DD-WRT-tomat
Bare metal eller virtuelle servere En kombinasjon
Totalt servere 40
land 25

Fjern blokkering av Netflix?

ZoogVPN er en tjeneste som gir tilgang til strømmetjenester som amerikanske Netflix, BBC iPlayer og ITV Hub til en veldig rimelig pris. Selv om det ikke er den raskeste VPN-en på markedet, fungerer den tett med andre premium VPN-er vi har gjennomgått. Dermed skal det definitivt være raskt nok for at folk flest kan glede seg over strømming uten å buffre.

Dessuten har ZoogVPN gått ut av sin måte å massivt øke antallet IP-tilleggstjenester som er tilgjengelige for strømming, noe som betyr at du bør få mye mindre overbelastning og raskere hastigheter som et resultat.

ZoogVPN har faktisk forsikret oss om at den nå blokkerer suksess for USA, Storbritannia, Kanadisk, australsk og indisk Netflix. Det er et ekstremt brad utvalg av NEtflix-alternativer.

Få den beste Netflix VPN

Få den beste VPN for BBC iPlayer

Netflix
iPlayer

Hastighet og ytelse

Her på ProPrivacy.com tester vi VPN-hastigheter 3 ganger om dagen ved å bruke et serverbasert vitenskapelig hastighetstestsystem. Vi tester servere som er lokalisert i Australia, Hong Kong, USA og Storbritannia for både internasjonale og lokale gjennomsnitt og burst-hastigheter. I grafen nedenfor kan du se resultatene fra disse testene i løpet av måneden sommeren 2020. Som du ser gir VPN utmerkede nedlastningshastighetsgjennomsnitt på rundt 43 Mbits per sekund, med maksimalt "burst" hastigheter på rundt 259 Mbits per sekund. Dette er ekstremt gode hastigheter som gjør denne VPN-en flott for å streame HD-videoer eller laste ned filer.

ZoogVPN hastighetstest

IP, DNS-lekkasjer og WebRTC-lekkasjer

Vi testet denne VPN for lekkasjer ved hjelp av IPLeak.net og oppdaget ingen angående IP- eller DNS-lekkasjer på verken Mac eller Windows. Imidlertid oppdaget vi en WebRTC-lekkasje på Windows, noe som betyr at du enten må deaktivere WebRTC eller bruke en WebRTC-blokkeringsutvidelse i nettleseren din. I det store og hele er dette et relativt lite problem (så lenge du plugger lekkasjen på en av disse to måtene og sjekker at lekkasjen ikke lenger er vedvarende).

Personvern og sikkerhet

Tilsløring (stealth)
IPv4 lekkasjebeskyttelse
WebRTC lekkasjebeskyttelse
Kill Switch
Egenvert / Proxied DNS Ja

ZoogVPN er basert i Hellas. Overvåkning er ikke antatt å være et problem, og samlet sett er det et OK sted for en VPN-leverandør å være lokalisert. Selvfølgelig kan ethvert EU-land som implementerer datalagringsdirektiv rettferdig se på med en grad av mistanke.

Den gode nyheten er at ZoogVPN holder null logger - ingen brukslogger eller tilkoblingslogger. Dette betyr at VPN teoretisk ikke skal ha noe å utlevere selv om myndighetene kommer og banker på døren.

ZoogVPN tilbyr utmerket OpenVPN-kryptering med den betalte planen via en AES 256-bit chiffer (for både kontroll og datakanaler) og HMAC SHA1 (datakanal) / HMAC SHA256 (kontrollkanal) for autentisering. Zoog bruker også et RSA-2048-håndtrykk og DHE-2048 PFS eller Perfect Forward Secrecy. Dette gjør det til en veldig god service når det gjelder personvern.

Imidlertid er det verdt å merke seg at OpenVPN i gratisplanen er beskyttet med en svakere 128-biters chiffer, som selv om den ikke er like sterk - fremdeles er ganske bra gratis. Når det er sagt, er det mulig at andre deler av den gratis krypteringen (autorisasjon, håndtrykk, PFS) også er svakere; så vi vil vanligvis fraråde å bruke gratisversjonen for personvern.

Dessverre gir Zoog ikke en drapsmann på noen av mobilappene sine.

Brukererfaring

Nettstedet og Zoog VPN-klienter er ekstremt enkle å bruke. Med det i bakhodet vil jeg absolutt anbefale denne VPN for ikke-tekniske VPN-nybegynnere.

Det er også en VPN som gir rikelig med topp funksjoner. Brukere kan veksle gjennom forskjellige krypteringsprotokoller Tilgjengeligheten av en SOCKS5-proxy for alle premiumbrukere er en fordel.

Jeg liker også veldig godt det "Manuell API-oppløsning" trekk. Denne funksjonen er designet for å tillate folk å omgå VPN-brannmurer i land som UAE, Qatar, Russland, Tyrkia og Kina. Dette lar dem logge seg på VPN selv om domenet for VPN er svartelistet av ISP-en.

Mac OS X

Denne VPN-en er sannsynligvis best egnet for Mac-brukere. Mac-klienten er fullt utstyrt med DNS-lekkasjebeskyttelse og en kill switch. Dette gjør Zoog perfekt for Mac-brukere som vil kunne laste ned via P2P. OpenVPN og IKEv2 er begge tilgjengelige i klienten; noe som gjør dette til den eneste ZoogVPN-klienten der brukere kan bytte mellom protokoller. Mac OS X-brukere får også tilgang til "Manuell API-oppløsning" funksjon for å logge på VPN i land som brannmur VPN URL-er.

Windows

Windows-klienten gir tilgang til Manuell API-oppløsning og DNS-lekkasjebeskyttelse. Windows-klienten har en dreiemoment, noe som betyr at denne VPN-en er sikker for deg å laste ned via P2P for å torrenting. På Windows-brukere får valget mellom OpenVPN UDP og TCP samt IKEv2.

Android

Android-klienten er enkel å bruke og er perfekt for å fjerne blokkering av streamingplattformer eller for å omgå sensur. Android-klienten implementerer OpenVPN-kryptering (UDP og TCP). Den har ikke en dreiemoment, men er absolutt god nok til å beskytte de fleste personvern både hjemme og på offentlig WiFi. Android-appen har også en VPN-obfuskasjonsfunksjon som heter ZoogShadowing. Dette vil hjelpe brukere med å omgå brannmurer og VPN-blokker i land der ISP-er blokkerer VPN-bruk.

iOS

IOS-klienten implementerer IKEv2 som standard. Dermed vil alle som ønsker å koble seg til via OpenVPN, gjøre det ved å bruke tredjeparts OpenVPN connect app. Imidlertid er IKEv2 en rask og sikker protokoll som er perfekt for de fleste menneskers blokkeringsbehov. Mangelen på en dreiemoment gjør ikke denne VPN-en ideell for vanntett privatliv. Imidlertid er iOS VPN for å fjerne blokkering av strømmer bra.

Kundeservice

Pengene tilbake-garanti
Døgnåpen støtte
Money back-garantilengde 7
Live chat
Gratis prøveperiode Ja - gratis for alltid

ZoogVPN har 24/7 live chat kundestøtte, en online FAQ og en blogg. Dette er alle gode måter for forbrukerne å finne løsninger på problemene de kan møte. Når det gjelder support for live chat, utmerker denne VPN seg; gir raskt tekniske svar på spørsmål med letthet. Et av de beste kundesupportteamene jeg har møtt.

Alt i alt

ZoogVPN er en tjeneste som tikker mange esker, spesielt med tanke på prisen. Å være basert i Hellas er ganske bra for personvernet, og fordi det holder null logger kan denne VPN-en stole på. Dette er enestående med tanke på at ZoogVPN først og fremst markedsføres hos forbrukere som vil fjerne blokkering av strømmer.

Med personvern fremdeles i tankene, er det verdt å merke seg at mangelen på en drapsmekanisme på Android og iOS er litt skuffende - men neppe en avtale for de fleste.

På den annen side har denne VPN en drapsmekanisme for Mac OS X og Windows - så denne VPN er egnet for Torrenting på stasjonære maskiner. På både Mac og Windows er denne VPN ekstremt godt avrundet, og kan lett betraktes som et utrolig alternativ for prisen.

Vi liker at denne VPN har servere dedikert til å fjerne blokkering av TV-streamingtjenester, og til en pris av bare $ 29.99 for to år, er det ingen som benekter at den tørker gulvet med mange lignende tjenester. Dessuten kan vi garantere helhjertet for kundeserviceteamet.

Hvis du vil prøve før du kjøper, kan du bruke gratisversjonen av ZoogVPN til å gjøre det. Det er imidlertid verdt å merke seg at streaming-servere ikke er tilgjengelig gratis. Den gode nyheten er at du kan teste VPN for å streame Netflix ved å bruke 7-dagers pengene-tilbake-garanti! En utmerket VPN som sannsynligvis er et godt valg for store skår av befolkningen.

Besøk ZoogVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me