AceVPN anmeldelse

AceVPN


 • Prisfastsættelse

  Fra $ 8,12
  / måned

ProPrivacy.com score
6 ud af 10

Resumé

Første indtryk af AceVPN er noget overvældende; udbyderens hjemmeside er rodet og giver dig en masse information at fordøje på én gang. Desværre er dette et fortsat tema gennem brugeroplevelsen.

Der er bestemt masser af funktionalitet at lege med her, men vi kæmper for at se, hvem der gerne vil bruge den nødvendige tid og kræfter, bortset fra entusiaster, der nyder at tulle med teknologi. For alle andre er der bedre muligheder derude: Begyndere vil finde løsninger, der bare gør alt meget lettere. Hvad eksperterne angår, er der andre omfattende løsninger, der tilbyder bedre downloadydelse.

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  10 Mbps
 • Jurisdiktion
  OS
 • Samtidige forbindelser
  1
 • Lande
  26

AceVPN fremsætter nogle dristige udsagn. For eksempel hævder de på deres websted at være the "VPN-tjenesteudbyder med lavest omkostning," en påstand, der er vanskelig at kvantificere, og bestemt forkert, hvis du vælger deres "ultimative" service.

Der er nogle mindre "plus point." Supportafdelingen svarer på e-mails på hyperspeed, og der er masser at lege med. Hvor AceVPN virkelig falder ned, er det imidlertid i brugervenlighed; der er simpelthen for meget information til begyndere at tage med - og den ydelse, vi har oplevet, er sandsynligvis heller ikke nok til at friste teknikerne.

pakker & Prisfastsættelse

AceVPN tilbyder to nøglepakker, navngivet "Præmie" og "Ultimate."

Hvad der ikke umiddelbart fremgår, er, hvordan de to pakker er forskellige, især i betragtning af den store forskel mellem de to priser. Det "gratis" Fjern blokering af tv-service (smart DNS), som faktisk er inkluderet i begge pakker, tilføjer den oprindelige forvirring.

For at få kendskab til fakta krævede vi, at vi går til "Sammenlign VPN" side, som gav os tabeller, der sammenligner hver af tjenesterne og de ikke-navngivne "konkurrence." Disse sammenligningstabeller, fordelt på fem separate faner, gav os meget information at fordøje, og vi kunne ikke hjælpe med at tro, at der må være en klarere måde at præsentere informationen på.

Uanset hvad konstaterede vi til sidst, at de største forskelle (bortset fra prisen) var som følger:

1. Premium-tjenesten er begrænset til 50 GB båndbredde pr. Måned, mens Ultimate-tjenesten er ubegrænset.

2. Ultimate-tjenesten giver kunderne adgang til VPN-servere i 13 lande. Den billigere Premium-service giver kun adgang til servere i England, USA og Frankrig.

3. Kun den dyrere Ultimate-service er tilladt til brug til peer-to-peer-fildeling eller torrent-brug.

Som med mange tjenester reduceres prisen baseret på længden på din valgte engagementspakke, omend uden det høje reduktionsniveau for et årligt abonnement, som mange andre udbydere tilbyder. Priserne for Premium-service er nedenfor:

acevpn-prissætning 1

Priserne for Ultimate-tjenesten er nedenfor:

acevpn-prisfastsættelse 2

En samlet pris på $ 55 for et årligt Premium-abonnement placerer AceVPN i den lave ende af gennemsnittet med hensyn til omkostninger. Den ultimative service er $ 165 pr. År langt fra "service til laveste omkostninger" nævnt på hjemmesiden.

Mens AceVPN ikke tilbyder nogen form for gratis prøveversion, reklamerer de for en syv-dages pengene-tilbage-garanti.

Kunde service

AceVPN opfordrer deres kunder til at bruge deres supportforum til tekniske forespørgsler med henblik på at opbygge en detaljeret videnbase "til fordel for samfundet."

Vi var oprindeligt bekymrede over manglen på supportmuligheder. Vi sendte imidlertid en testforespørgsel til den angivne e-mail-adresse og var meget imponeret over at modtage et svar på mindre end to minutter.

Alligevel er det værd at påpege, at selv om vores erfaring var god, er der næppe et væld af supportmuligheder her. Brug af et forum-community til support er en anden grund til at se AceVPN som en service for entusiasten og ikke en for begynderen.

Vi kunne ikke finde et telefonnummer til telefonisk support.

Sikkerhed og privatliv

Mens alle oplysninger om AceVPN er temmelig tæt og tunge på teksten, betød det, at vi fandt det let at finde de vigtigste detaljer om protokoller. AceVPN tilbyder support til PPTP, L2TP og OpenVPN. Vi kunne ikke konstatere krypteringsniveauet, men en forespørgsel til supportafdelingen afslørede, at AceVPN understøtter både 128 og 256-bit kryptering.

Når det kommer til privatliv, angiver AceVPN, at de ikke overvåger servicebrug eller "spy på deres brugere." De gør dog ikke klart, om de vedligeholder logfiler og siger, at de "forbeholder sig retten til at underrette retshåndhævende myndigheder," hvis de har mistanke om, at deres service bruges ulovligt.

Hvis du af en eller anden grund foretrækker en service, der ikke vedligeholder nogen logfiler, skal du sandsynligvis søge andre steder.

Processen

registrering

Vi besluttede at tilmelde dig Premium-tjenesten på et månedligt abonnement for at afprøve tjenesten.

Vi fandt tilmeldingsprocessen temmelig indviklet med omberegninger af prisen baseret på forpligtelsesperioden.

Når vi havde tilføjet vores valg til vores "kurv," blev vi derefter bedt om at registrere hos betalingsudbyderen, før vi blev omdirigeret til PayPal for at afslutte transaktionen. En Google checkout-mulighed var også tilgængelig.

Umiddelbart efter afslutningen af ​​vores PayPal-transaktion modtog vi det sædvanlige valg af kvitteringer og velkomst-e-mails og fik at vide, at vi muligvis skulle vente op til 30 minutter, før serverne ville acceptere vores nyligt leverede login-oplysninger.

Selvom vi ikke havde store problemer med tilmeldingsproceduren, havde vi bestemt glæderne andre steder.

Installation og konfiguration

Når vores konto blev oprettet, fik vi adgang til "Installer vejledninger" afsnit i Knowledge Base for at finde ud af, hvordan man får service til at køre på vores testmaskine, en MacBook Pro, der kører OS X 10.8 Mountain Lion.

Her begyndte ting at blive vanskelig. Til at starte med kunne vi se, at en ikke-teknisk bruger ikke ville vide, hvilket af linkene han skal klikke på. Som teknikere vidste vi, at Tunnelblick er en tredjepartsklient til OpenVPN. Vi kiggede hurtigt på opsætningsinstruktionerne for det for at se, hvordan de kæmpede. For at være ærlig er instruktionerne langt fra brugervenlige.

Selv for os førte det ved at klikke på linket for at downloade Tunnelblick, at vi fik at vide, at softwaren ikke fuldt ud understøtter Mountain Lion, og at vi skulle bruge en betaversion. Vi var ikke parate til at lege med betasoftware for at få en "betalt for" service fungerer, så vi klikkede på "Tilbage" -knappen og kiggede i stedet på L2TP-installationsvejledningen.

Dette var lidt enklere og heldigvis brugte vores Mac's indbyggede VPN-kapaciteter. Vi begyndte at bruge skærmbillederne til at guide os gennem processen.

Desværre efterlod denne dokumentation også noget at ønske. I det fjerde trin en tilsyneladende enkel instruktion til "Input serveradresse og dit Acevpn vpn-kontos brugernavn," efterlod os spekulerer på, hvor vi kan finde serveradresserne.

Ti minutter senere begyndte vi at blive irriterede. Vi havde søgt på hovedsiden og vidensbasen til "servere" og "serveradresser," tjekket tilbage på vores velkomst-e-mails og kiggede endda på iOS-instruktionerne for adresserne. IOS-instruktionerne sagde, at vi ville finde dem i konfigurationsfilen. Linket til det omdirigerede os til medlemsområdet. Derefter var den fil, vi downloadede, en arkivfil (.zip), som igen indeholdt en belastning med OpenVPN-konfigurationsfiler.

Alle vi ønskede var de oplysninger, vi havde brug for for at udføre AceVPNs instruktioner, men i stedet havde vi en overflod af åbne browserfanen og en luft af frustration rundt om på kontoret.

Endelig fandt vi et servernavn i Windows-instruktionerne.

Vi fandt også instruktionen om at bruge en IP-adresse, hvis servernavnet er "blokeret i dit land." Som tidligere nævnt havde vi ikke været i stand til at finde serverens IP-adresseoplysninger, men vi fandt et forumindlæg, hvor nogen sagde, at supportafdelingen havde givet dem en. Vi sendte en e-mail fra for at anmode om dette.

Servernavnet, vi fandt, gjorde det muligt for os at gå lidt videre gennem instruktionerne. Derefter ankom vi til mere forvirrende instruktioner.

Instruerer os til "indtast Google- eller OpenDNS IP-adresser" er alt sammen meget godt, men udbyderen forsømte ikke at fortælle os, hvad disse er, eller hvor de kan finde dem. Som teknikere vidste vi, hvad vi skulle lægge her, men disse IP-adresser er næppe sandsynligvis kendt af den gennemsnitlige forbruger. På det tidspunkt begyndte vi at undre os over, om AceVPN faktisk forsøgte at gøre det vanskeligt at få tjenesten korrekt konfigureret!

Alligevel var vi i stand til at oprette forbindelse med indstillingerne, der endelig er indtastet. Vi foretog en IP-adresseopslag og fandt, at vi nu havde en IP-adresse i USA. Vi var i stand til at gennemse til et USA-specifikt streamingmedieside og få adgang til indhold.

Takket være AceVPNs superhurtige supportafdeling havde vi nu også et svar på vores anmodning om en serverliste. Desværre sendte supportteamet simpelthen den samme arkivfil, som vi havde haft adgang til fra medlemsområdet, med et vagt forslag til "åbn filerne ved hjælp af TextEdit" for at få serveroplysninger for andre lande. Dette virkede unødigt hindrende - hvorfor kunne de ikke blot give os informationen?

Det "Fjern blokering af tv" Service

AceVPN inkluderer "Fjern blokering af tv" med deres VPN-pakker. Dette er i det væsentlige en alternativ måde at se streaming af medieindhold som "indhente" TV-tjenester uden at skulle oprette forbindelse til VPN.

I stedet for ændrer du din computers DNS-indstillinger, så anmodninger om at få adgang til disse områdelåste sider omdirigeres for at skjule din placering. AceVPN leverer en liste over tjenester, som denne løsning fungerer med.

Test af fjernelse af blokering af tv var en anden proces, der hævede vores frustrationsniveauer. klikker "Hent Fjern blokering af tv nu" tog os tilbage til den oprindelige ordreside; at følge instruktionerne, der kræves af os til at gå til medlemsområdet og notere IP-adresser for at fuldføre opsætningen; hele processen krævede, at vi genstarter vores Mac.

Mens tjenesten fungerede, blev vi igen frustrerede over, hvor unødvendigt kompliceret installationsprocessen var.

Tilslutningshastighed og pålidelighed

Vi besluttede at holde tingene enkle med vores hastighedstest.

Som sædvanligt brugte vi webstedet Speedtest.net til at få en benchmark-downloadhastighed til vores test-internetforbindelse:

Vi sluttede os derefter til AceVPN-tjenesten via L2TP og kørte testen igen.

Resultaterne var ekstremt skuffende - ved at være forbundet til AceVPN resulterede det i, at vores downloadhastighed blev reduceret med mere end halvdelen.

Af retfærdighed skal vi påpege, at AceVPNs ydelse muligvis er bedre, mens den er tilsluttet via OpenVPN, men de næsten uigennemtrængelige instruktioner kombineret med det faktum, at virksomheden bruger tredjepartsforbindelsessoftware, der endnu ikke var "parat" for vores Mac på det tidspunkt, hvor vi skrev, betød vi ikke at sætte dette på prøve.

Kompatibilitet

AceVPN tilbyder masser af kompatibilitetsmuligheder. Mobilbrugere kan få denne VPN til Android-, iOS- og Windows-telefoner. Det er vigtigt at bemærke, at iPhone VPN-appen ikke understøtter OpenVPN, du bliver nødt til at downloade en tredje part-app, såsom Tunnelblick, for at bruge denne krypteringsprotokol. VPNArea tilbyder også en VPN til Windows, Mac og Linux, selvom Linux VPN-klienten ikke har en GUI.

Baseret på vores erfaring med Mac VPN, ville vi ikke regne med, at nogen af ​​disse platforme er særligt lette at konfigurere. Dog vil entusiaster og teknik sandsynligvis klare det.

Kundeområde

AceVPNs kundeområde tilbyder en ret standard række funktionaliteter. Det viser dit VPN-brugernavn og -adgangskode (som adskiller sig fra dit kontos brugernavn og adgangskode), og status for dit abonnement. I vores tilfælde, da vi havde valgt Premium-abonnementet, havde vi også muligheden for at opgradere til Ultimate-pakken.

Kundeområdet giver også muligheden for at downloade ovennævnte "config-filer" og kontrolindstillinger, der er relateret til Unblock TV-tjenesten.

Konklusion

Vi kunne godt lide

 • Bred kompatibilitetsliste, der kan appellere til entusiaster
 • Meget hurtige svar på supportforespørgsler

Vi var ikke så sikre på

 • Langvarig tilmeldingsprocedure
 • Uklar politik for logging af brug

Vi hadede

 • Dårlig præstation
 • Nogle af de mindst brugervenlige opsætningsinstruktioner, vi har set
 • Manglende klar adgang til serverdetaljer
 • Meget frustrerende konfigurationsoplevelse

På flere punkter under vores gennemgang spurgte vi os selv om vi blev urimeligt hårde over for AceVPN. Som teknikere var vi i stand til at udfylde hullerne i de givne oplysninger, og tjenesten viser sig klart at være vidt kompatibel med en række enheder.

Vi må dog overveje, hvordan hele det potentielle spektrum af brugere vil komme videre med hver service, vi ser på, og vi oplevede nok frustration som teknikere til at vide, at ikke-tekniske brugere (i det mindste på Mac-maskiner) ville kæmpe med konfigurationen - måske til det punkt at give op.

Hvis vores performance-tal havde været imponerende, ville vi have været i stand til at give en forsigtig anbefaling til AceVPN, men kun for ægte it-entusiaster. Da ydelsen også er under gennemsnittet, har vi lidt godt at sige. En person hos AceVPN har virkelig brug for at se på tjenesten fra et brugerperspektiv og foretage nogle forbedringer.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me