AirVPN anmeldelse

VI har ændret, hvordan vi scorer vurderinger!
Vi har for nylig opdateret vores scoringsproces for alle anmeldelser på ProPrivacy.com. Detaljer om vores nye scorekriterier kan findes her

AirVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 4,64
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • vinduer

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS

AirVPN har fremragende kryptering og sikkerhed. Funktioner som VPN via Tor og OpenVPN support er kun et par grunde til, at AirVPN er en fremragende VPN-service. ProPrivacy.com-priserne anerkendes som branchens guldstandard til at bestemme enestående præstation inden for VPN-sektoren. På dette års eksklusive Las Vegas-begivenhed vandt AirVPN den bedste VPN for Privacy-pris. Fortsæt med at læse denne anmeldelse for at finde ud af, hvorfor AirVPN blev kåret til Bedste VPN for privatlivets fred for andet år i træk!

ProPrivacy.com score
8.9 ud af 10

Resumé

AirVPN er en italiensk VPN-udbyder, der stolt kan prale af, hvordan det blev opsat af “hacktivister og aktivister” betaler en næsten uovertruffen bekymring for at bevare brugernes privatliv. Jeg vil starte denne anmeldelse med at bemærke, at efter at have brugt den som min personlige VPN-service i omkring to år, er jeg en større fan end nogensinde af AirVPN. Det anvender også fremragende krypterings- og sikkerhedstiltag og tilbyder fantastiske fortrolighedsforbedrende funktioner (såsom VPN over SSL og VPN gennem Tor). Efter min erfaring er AirVPN også næsten helt sikkert den hurtigste og mest stabile VPN-tjeneste, jeg nogensinde har brugt.

Hurtige statistikker

 • Lande
  19
 • Samtidige forbindelser
  5
 • Jurisdiktion
  Italien

Funktioner

AirVPN er baseret i Italien og tilbyder servere i 15 lande, hvoraf de fleste er i Europa bortset fra dem i USA, Canada og Hong Kong. Sammenlignet med nogle udbydere er dette ikke meget, men dækker de mest populære placeringer. AirVPN understøtter kun OpenVPN-protokollen, angående PPTP og endda L2TP / IPsec som for usikker (juryen er ude på IPSec, men OpenVPN er trodsigt sikker og betragtes generelt som den bedste VPN-protokol til rådighed til kommerciel brug). I betragtning af at OpenVPN nu kører på alle større platforme (undtagen Blackberry og Windows Mobile), er det usandsynligt, at dette vil være et problem for de fleste brugere. Brugere har tilladelse til op til 5 samtidige forbindelser (perfekt til at tilslutte din pc, telefon, tablet og et par flere enheder på én gang).

DNS-routing

Med flere og flere streamingtjenester, der blokerer brugere fra at omgå deres geobegrænsninger ved hjælp af VPN og andre geo-spoofing-teknologier, er AirVPNs smarte DNS-routing-system, der "dobbelt humperer" din forbindelse gennem interne servere for at omgå en sådan censur, meget velkommen. Dette er en fantastisk VPN til iPlayer og andre streamingtjenester såsom Hulu. Dette betyder, at selv når der er forbindelse til VPN-servere uden for USA eller UK, er dette en VPN, der fungerer med Hulu og BBC iPlayer (det er ikke engang nødvendigt at oprette forbindelse til en VPN-server i det land, der er vært for den geobegrænsede service!) . I brug finder jeg, at dette generelt fungerer godt ... men ikke altid. I disse situationer har blot det at oprette forbindelse til en server i det ønskede land altid fungeret for mig. Jeg skal også bemærke, at besøg på Netflix.com tager mig en lokal version af webstedet (baseret på min VPN-server's IP-adresse).

VPN gennem Tor

Sammen med BolehVPN
, AirVPN er den eneste service, jeg kender til, der tilbyder VPN gennem Tor, hvor du først opretter forbindelse til Tor-netværket og derefter til AirVPN. Når du også bruger en anonym betalingsmetode (for eksempel korrekt blandede Bitcoins), betyder det, at AirVPN ikke kan vide, hvem du er, da den ikke kan se din rigtige IP-adresse. VPN gennem Tor giver et meget højt niveau af ægte anonymitet, noget som normalt ikke er muligt med VPN. Det betragtes derfor normalt som den bedste måde at kombinere VPN og Tor's privatlivets fordel, selvom det faktum, at AirVPN præsenterer et fast punkt i kæden, der potentielt kan kompromitteres, er et punkt at huske på. AirVPN indeholder også instruktioner til brug af Tor-browseren til at opnå sikker Tor gennem VPN (hvilket er meget mere sikkert end den “gennemsigtige bro” Tor gennem VPN-funktion, der tilbydes af nogle udbydere).

Alternative porte, SSL- og SSH-tunneling

Det er sjældent, at VPN'er blokeres, men det sker på steder som Kina og Iran (selvom dette normalt kun er delvist effektivt). AirVPN giver dig mulighed for at modvirke sådanne foranstaltninger ved at køre OpenVPN-trafik over TCP-port 443, som er den samme port, der bruges af almindelig SSL-trafik (den krypteringsstandard, der bruges af hele internettet til at sikre websteder og internettjenester sikkert). Dette får OpenVPN-trafik til at ligne almindelig SSL-trafik, som begge skjuler den, og gør det meget vanskeligt at blokere (da det effektivt bryder Internettet!)

Portindstillinger ændres let i klienten. Ud over TCP-port 443 kan du undgå censur ved at skifte en række porte, der usandsynligt vil blive blokeret
En meget bestemt modstander kan imidlertid udføre sofistikeret dybpakkekontrol for at opdage, at VPN-protokoller bruges (og steder som Kina er ikke over at bryde internettet for brugere!).

AirVPNs svar på dette er at give brugerne mulighed for at pakke deres OpenVPN-krypterede data inde i endnu et andet lag kryptering (SSL eller SSH). Dette skulle stort set folie enhver metode, der er anvendt til at registrere brugen af ​​VPN (NSA kan muligvis dekryptere den gamle SSH-protokol, så jeg anbefaler SSL-tunneling, hvis nødvendigt). SSL- og SSH-tunneling gør dette til en fantastisk VPN i Kina og er mere end i stand til at besejre den store firewall i Kina, men det skal bemærkes, at begge kræver yderligere processorkraft til det ekstra lag kryptering, hvilket vil bremse din internetforbindelse. Fjernport til videresendelse er også tilgængelig for brugere, der har brug for op til 20 åbne porte til indgående forbindelser, hvilket er nyttigt til websteder og spilservere, der hostes selv.

Hastighed og ydeevne

Hastighedstest blev udført på en 50Mbps / 3Mbps UK bredbåndsforbindelse.

Som vi kan se, er resultaterne temmelig gode, selvom det (lidt underligt) er det hurtigere for mig at oprette forbindelse til en server i Holland end i England. Amerikanske resultater fra England er meget solide. Selv uden netværkslås aktiveret har jeg aldrig stødt på problemer med DNS-lækager, og som tidligere nævnt forhindrer Eddie IPv6-lækager og (hvis netværkslås er aktiveret) WebRTC-lækager. Anekdotisk lider jeg meget sjældent VPN-dropouts, når jeg bruger AirVPN.

AirVPN debiterer € 7 (ca. $ 8 USD) for en måneds abonnement, med de sædvanlige rabatter, der er tilgængelige for bulk-køb, og falder til € 4,50 (ca. $ 5 USD), hvis der købes et årligt abonnement. En 3-dages gratis prøveversion er tilgængelig efter skriftlig anmodning, eller hvis du er utålmodig, kan du have et 3-dages abonnement for € 1. / Blog / 29990 / VPN-kryptering-terms-forklaret-aes-vs-rsa-vs-sha-etc /

Alle abonnementer giver fuld adgang til alle AirVPNs funktioner, hvilket gør AirVPN til en forholdsvis billig mulighed sammenlignet med mange konkurrerende tjenester.

AirVPN accepterer betaling via PayPal og en imponerende bred vifte af betalingsprocessorer, hvilket betyder, at brugere i dele af verden ellers ofte bliver diskrimineret, når de foretager internationale betalinger, ikke skulle støde på problemer, når de køber et abonnement. Det accepterer også betaling via ikke kun Bitcoin, men også via næsten enhver anden cryptocurrency, som du er interesseret i at navngive.

Brugervenlighed

Tilmelding

AirVPN understøtter mobilbrugere med en VPN-app til Android såvel som en iOS VPN-app. AirVPN også en VPN til Mac-, Linux- og Windows-brugere. Linux VPN-klienten har en GUI, som er identisk med Windows- og OSX-versionerne.

Tilmelding til AirVPN er let og smertefrit, idet de eneste personlige oplysninger, der ønskes, er en gyldig e-mail-adresse (AirVPN opfordrer aktivt brugere til at indsætte en engangs-e-mail-adresse til dette). Bitcoin-betalinger foretages via CoinBase, mens andre cryptocurrency-betalinger håndteres via CoinPayments. Når betalingen er foretaget, vil du modtage en velkomstmail, der indeholder nogle nyttige links. I modsætning til nogle udbydere sendes ingen kontooplysninger via almindelig e-mail - du vælger dit login-navn og adgangskode under tilmelding.

AirVPN Windows VPN-klient

AirVPN kalder sin brugerdefinerede Windows VPN-klient (de tilbyder også denne VPN til Mac OSX Mavericks og Yosemite og Linux) "Eddie", og den første intet, der bemærker det, er, at Eddie er fuldstændig open source. Dette betyder, at det kan kontrolleres uafhængigt for at sikre, at der ikke sker noget uhensigtsmæssigt, og jeg ønsker, at flere VPN-udbydere ville åbne deres software. Eddie har DNS-lækagesikring, dynamisk servervalg og masser af statistikker, der hjælper dig med at beslutte, om den bedste server skal forbindes til.

Masser af information!

Takket være realtids-logfiler er det muligt at holde øje med præcis, hvad Eddie laver (hvis du har viden til at forstå dem!).

Låsen øverst til højre angiver, at “Netværkslås” er aktiveret. Dette opretter en firewall, der forhindrer al trafik i at komme ind eller forlade computeren uden for VPN-tunnelen til AirVPNs servere. AirVPN tilbyder god DNS-lækagebeskyttelse, selv uden Network Lock aktiveret (jeg har aldrig stødt på en DNS-lækage ved hjælp af tjenesten), men Network Lock skal sikre, at DNS-lækager er umulige, samtidig med at de fungerer som en dræbte. Denne opsætning skal også forhindre IP-lækager på grund af WebRTC-"bug", men på mit system er Network Lock-firewall i konflikt med min almindelige firewall, hvilket forhindrer, at denne funktion fungerer. Da dette ikke kan løses uden fuldstændigt at afinstallere min firewall (noget jeg ikke er villig til at gøre), har jeg ikke været i stand til at kontrollere, men i teorien skulle denne funktion fungere fint. Eddie ruter ikke korrekt IPv6-anmodninger, men deaktiverer IPv6 for at forhindre DNS-lækager (det er vanskeligt at smække AirVPN for hårdt over dette, da andre end Mullvad, ingen udbyder håndterer DNS-anmodninger korrekt). Det eneste virkelige problem, jeg har med Eddie, er, at det ændrer Windows DNS-indstillingerne. Dette er normalt en god ting, da det sikrer, at alle DNS-anmodninger løses af AirVPNs servere, men hvis klienten af ​​en eller anden grund lukker pludselig ned, skal jeg manuelt nulstille DNS-indstillingerne, før jeg kan oprette forbindelse til internettet igen (Kontrolpanel -> Netværks-og delingscenter -> Skift adapterindstillinger -> højreklik på forbindelse -> Ejendomme -> vælg Internetprotokol version 4 -> Ejendomme -> Foretrukken DNS-server: 8.8.8.8). Eddie er sandsynligvis den mest funktionelle VPN-klient, jeg nogensinde har brugt. Som med de fleste ting, der er relateret til AirVPN, har den dog et teknisk fokus og bruger udtryk, som selv en erfaren VPN-bruger som mig selv nogle gange har brug for forskning for at forstå fuldt ud.

Kunde service

Support

Support ydes hovedsageligt via AirVPNs omfattende fora. Desværre har diskussionerne en tendens til det meget tekniske, og det er ikke overraskende, at mange brugere måske finder dem meget skræmmende (ser du et tema udvikle sig her?). På plussiden giver fora en skattekiste af VPN-relateret viden, og AirVPN-holdets vilje til at diskutere intime detaljer om deres drift (bakket op af hvad der klart er stærk teknisk viden) er et frisk pust i en industri, hvor support giver ofte enten kun enkle svar på komplekse spørgsmål, eller endnu værre, ser ikke ud til at have en anelse om, hvad det taler om! Ud over at stille spørgsmål til foraerne, kan du e-maile (billetsystem) AirVPN-teamet direkte. Jeg har prøvet dette tidligere og fundet, at det kan tage op til en dag at modtage et svar, men at svaret altid er omfattende.

Privatliv og sikkerhed

AirVPN bruger meget stærk kryptering. Det siger næsten sig selv, at AirVPN ikke holder nogen logfiler og bruger delte IP-adresser, og er en af ​​de meget få VPN-udbydere til at implementere Perfect Forward Secrecy (uden hvilken OpenVPN ikke bør betragtes som særlig sikker). Til dette bruger den 4096-bit Diffie-Hellman-taster, der opdateres hvert 60. minut (eller kan indstilles til oftere via klienten). Takket være dette var AirVPN altid immun mod de potentielle Logjam-angreb, der blev udsat for forskere sidste år.

Det var også immun mod den nylige sårbarhed om "portfejl", der påvirkede mange VPN-tjenester takket være dens brug af separate indgangs- og exit-IP-adresser på hver VPN-server. Endvidere er AirVPN en af ​​de meget få VPN-udbydere, der beskytter brugere mod WebRTC-bug (og som vi skal se, leveres også DNS-lækagebeskyttelse og en killswitch med tilladelse til desktop-klienten). Som omtalt ovenfor tilbyder AirVPN også forskellige (valgfri) teknologier, der gør brug af VPN ekstremt sikker og privat (og takket være VPN gennem Tor, potentielt endda rigtig anonym - især i betragtning af det væld af anonyme betalingsmetoder, som AirVPN accepterer). Hvad angår både teknisk innovation og ekspertise og dets opmærksomhed på detaljer i beskyttelsen af ​​kundernes privatliv, er der efter min mening ingen andre tjenester derude, der kan berøre AirVPN.

Det er dog værd at bemærke, at det sprog, AirVPN bruger til at beskrive både formålet med sin teknologi, og hvordan det skal indstilles, bedst kan beskrives spredt og ladet jargon-ladet. Når man ser gennem AirVPNs dokumentation, bliver det snart klart, hvorfor mainstream-brugere muligvis løber væk! Et andet potentielt spørgsmål er, at AirVPN er baseret i Italien, et medlem af de fjorten øjne, der spionerer alliance, der samarbejder med NSA og GCHQ. Dette er bestemt ikke ideelt, og Italien er heller ikke meget venligt, når det kommer til piratkopiering af copyright. På den anden side var det imidlertid ikke nødvendigt, at italienske VPN-udbydere var forpligtet til at føre nogen logfiler, selv før EU's EU-direktiv om datalagring blev erklæret ugyldigt af EU-Domstolen af ​​menneskerettighedsgrunde. AirVPN siger, at hvis der nogensinde blev stillet sådanne krav fra det af et EU-land, det opererer i, ville det bringe sagen foran Domstolen. AirVPN er glade for brugere at P2P downloade fra nogen af ​​dens servere.

Endelige tanker

Selv at beskrive, hvad mylderet af AirVPNs funktioner gør i denne gennemgang, demonstrerer rigeligt styrken af ​​denne tjeneste, men også hvorfor mange brugere kæmper med den. Med hensyn til dedikation til privatlivets fred, seje funktioner og teknisk know-how er AirVPN meget imponerende - efter min mening er det faktisk ingen andre på markedet, der kan røre ved det i disse henseender. Men (og dette er stort, men!) AirVPN undlader tydeligvis at engagere sig med et bredere publikum på grund af dets uigennemsigtige teknologitunge fokus. På mange måder er dette uretfærdigt, da AirVPN-klienten er nem at bruge (bare download og kør!), Og det ser ud til at være kritisk at kritisere en service for dens omhyggelige opmærksomhed på detaljer og for at tilbyde en række funktioner, der sjældent er tilgængelige andre steder (hvis alle). Hvis vi imidlertid hurtigt kigger på diskussionerne på fora eller endda meget af dokumentationen, der er designet til at hjælpe nye brugere, eller hvordan muligheder præsenteres i klienten, er det let at se, hvorfor både besøgende på websitet og eksisterende bliver intimideret! Som sådan (og fantastisk, som jeg tror, ​​det er), skal AirVPN sandsynligvis betragtes som en nichetjeneste, der er rettet mod tech-heads og privacy junkies, snarere end en egnet til et mainstream VPN-publikum.

* Privat- og sikkerhedsafsnittet i denne artikel er blevet opdateret, efter at AirVPN kontaktede mig for at rydde op for nogle fejl / forvirring, hvis mest bemærkelsesværdige vedrører brugen af ​​HMAC SHA1-godkendelse på data og kontrolkanaler. Jeg er nu overbevist om, at HMAC SHA1 er meget sikker. Se kommentarafsnittet i denne artikel for AirVPNs dybtgående begrundelse.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me