Anmeldelse af privat tunnel

Privat tunnel

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 2,92
  / måned

ProPrivacy.com score
7.7 ud af 10

Resumé

Private Tunnel er kommercielt barn for OpenVPN Technologies, de personer, der er ansvarlige for OpenVPN-protokollen. Privat tunnel er relativt ukendt i VPN-branchen, så jeg besluttede at gennemføre en privat tunnelundersøgelse for at se, hvordan tjenesten fungerer. Jeg anbefaler normalt at bruge OpenVPN-protokollen, når du bruger en VPN, så det var især spændende at finde ud af, hvor Privat Tunnel står som en VPN-tjeneste. Fortsæt med at rulle for at læse videre, eller tryk på springet nedenfor for at komme i gang med en gratis prøveperiode på 2 GB.

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  48 Mbps
 • Jurisdiktion
  OS
 • Samtidige forbindelser
  10
 • Lande
  9

Funktioner

Samtidige forbindelser 10
Lande 9

Indtil videre, så god, ikke? Nå, ikke alt er så ferskværdigt, som det ser ud til. Private Tunnels hovedkvarter er i USA, hvilket er et kæmpe sort mærke! Alle burde allerede vide om forfærdelige amerikanske love om datalagring og skyggefulde statslige institutioner. Hvis du er på udkig efter en VPN, der prioriterer komplet privatliv, vil Privat Tunnel ikke være et sikkert spil.

Som jeg nævnte tidligere, er Privat Tunnel kommercielt barn for OpenVPN Technologies, det firma, der er ansvarlig for OpenVPN-protokollen. Dette (teoretisk) skulle give forbrugerne masser af grund til optimisme, da OpenVPN er den mest sikre VPN-protokol derude.

Privat tunnel har 12 tilgængelige lokationer i 9 lande, inklusive steder som Tyskland, USA, Storbritannien og Hong Kong. Den beskedne mængde servere er noget undervejsende sammenlignet med ExpressVPN
(136+ placeringer) eller HMA
(300+ placeringer).

På tidspunktet for skrivningen af ​​denne Private Tunnel-gennemgang er det ikke muligt at få adgang til både Netflix og BBC iPlayer ved hjælp af Privat Tunnel. Hvis du ønsker at fjerne blokering af disse streamingtjenester, kan du tjekke disse (fungerende) henstillinger til Netflix VPN- og iPlayer VPN-tjenester.

Privat tunnel er temmelig generøs, når det kommer til forbindelse med flere enheder. Tilmelding til de faste dataplaner giver dig mulighed for at forbinde et ubegrænset antal enheder til tjenesten på samme tid. Den årlige plan med ubegrænset båndbredde giver mulighed for op til 10 samtidige forbindelser, hvilket burde være mere end nok for en hel husstand (eller en gruppe af venner).

Besøg privat tunnel »

Hastighed og ydeevne

Jeg udførte hastighedstest på et par af private tunnels servere (Frankfurt, London og New York City) for at få en bedre idé om, hvordan serverydelsen er.

Grafer viser højeste, laveste og gennemsnitlige hastigheder for hver server og placering. Se vores forklaring på fuld hastighedstest for mere detaljeret.

Som du kan se, fungerede de tyske og britiske servere ret dårligt, både hvad angår download- og uploadhastigheder. Det er også værd at nævne, at den britiske test var næsten umulig at gøre, da jeg konstant blev afbrudt fra internettet.

De amerikanske resultater var lidt bedre (sammenlignet med Tyskland og UK), men generelt var jeg temmelig skuffet over de enorme drop-offs i hastighed.

Lækagetest

ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit) 48

På en lidt mere positiv note viste ingen af ​​de private tunnel-servere, jeg testede, nogen DNS- eller IP-lækager.

Pris

12 måneder

$ 2,92
om måneden

1 måned

$ 6,00
om måneden

Privat tunnel tager en lidt anden tilgang end de fleste VPN-udbydere, når det kommer til prisfastsættelse. Ud over en gratis prøveversion med 2 GBs data har Private Tunnel to datapapper og en årlig, ubegrænset dataplan.

Dette prisformat skal være attraktivt for dem, der blot har brug for en fast mængde data uden et månedligt abonnement. 10 eller 20 GB skal være nok til at streame et par sportsbegivenheder eller film eller til at bruge, mens du rejser. Den årlige ubegrænsede pakke med ti forbindelser fra 29,99 om året (kun 2,49 om måneden!) Er en fantastisk mulighed for husholdninger eller vennegrupper.

Som jeg allerede nævnte, tilbyder Privat Tunnel en gratis prøveperiode på 2 GB for at se, om tjenesten er den rigtige for dig. Hvis du ender med at købe, har Privat Tunnel en variation af fulde og pro-rata tilbagebetalingsgarantier.

Privat tunnel accepterer alle de sædvanlige betalingstyper, herunder bankoverførsel, PayPal, kreditkort. Jeg var også glad for at se, at Bitcoin var en mulighed (gennem Stripe), da dette kan øge niveauet for anonymitet.

Brugervenlighed

PrivateTunnel understøtter i øjeblikket mobile enheder Windows, Mac, iOS 6.1+ og Android 4.0+. Linux-brugere kan også få Privat Tunnel til at fungere, selvom dette kræver en vis tidligere erfaring med kommandolinjegrænsefladen.

Det er værd at bemærke, at med en lille smule ekstra benarbejde (download af konfigurationsfiler) kan Privat Tunnel også arbejde på en række enheder og operativsystemer.

Jeg prøvede Privat Tunnel på min iPhone for at se, hvor let det var at opsætte og få forbindelse til tjenesten (OpenVPN). Jeg var glad for at være konfigureret og klar til at oprette forbindelse på bare et par korte minutter.

Privat tunnel understøtter ikke Windows Phone eller Blackberry i øjeblikket, men overvejer at ændre dette i fremtiden.

Kunde service

Det andet store problem, jeg havde med Privat Tunnel, var fraværet af muligheder, når det kommer til kundesupport. E-mail support kombineret med en relativt lille FAQ er temmelig skuffende. Arbejdstid for privat tunnel er mandag-fredag, 9-5 (PST).

For at få en bedre idé om, hvor hurtigt Privat Tunnel reagerer på e-mails, sendte jeg dem en e-mail med et par spørgsmål vedrørende fildeling. Jeg sendte e-mailen kl. 04.00 PST og fik et ordentligt svar kun få timer senere.

Privat tunnel er også aktiv på Facebook og Twitter, hvor begge disse profiler bruges til at sende nyttige oplysninger og kommunikere med kunderne.

Privatliv og sikkerhed

Som jeg allerede nævnte, er Privat Tunnel i USA, hvilket betyder, at det kan være underlagt et enormt juridisk pres, når det kommer til at udlevere kundedata. Lovgivning som den lagrede kommunikationslov giver yderligere tip om skalaen til fordel for den føderale regering.

For enhver, der benægter den bekymrende tilstand af privatlivets fred i USA, bør de nylige Edward Snowden-afsløringer eller FBI vs. Apple-kontroversen kaste yderligere lys over sagen.

Krypteringsprotokoller

For så vidt angår kryptering beskytter Privat Tunnel dine transmissioner med 128-bit AES-GCM-kryptering. GCM (Galois / Counter Mode) er en gennemprøvet sikkerhedsmodel, der for det meste undgår overdreven hastighedsbegrænsninger uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Mens privat tunnel ikke hævder at have nogen aktivitetslogfiler, gemmes nogle forbindelseslogs. Privat Tunnel hævder kun at bruge disse til at overvåge ydeevne og vedligeholdelse. Privat tunnel angiver også: "Vi respekterer dit privatliv. Vi er ikke interesseret i, hvad du gør på Internettet." Selvom dette er et dejligt touch, vil jeg gerne se en helt log-fri service, før jeg anbefaler Privat Tunnel som en helt sikker VPN.

Privat tunnel forbyr ikke eksplicit P2P-aktivitet, men den overholder DMCA-meddelelser og afslutter aktivt konti, der deltager i krænkelse af ophavsretten.

Hvis du vil have oplysninger om brug af en VPN, når du torrenterer, skal du se på den bedste VPN til torrent-websteder.

Endelige tanker

Privat tunnel er en unik service på grund af at være stærkt tilknyttet OpenVPN-protokollen. Som et resultat var jeg nysgerrig efter at se detaljerne bag Privat Tunnel, og hvordan det ville sammenligne med andre VPN'er. Mens OpenVPN-mærket er der, betyder det at være baseret i USA, at enhver, der leder efter en virkelig anonym oplevelse, er bedre tjent med at søge andre steder. Kast nogle tvivlsomme servertestresultater og Privat Tunnel er en VPN, du sandsynligvis vil undgå.

Alt i alt kan Privat Tunnels enkeltkøbsplaner og brugervenlige tilgang muligvis være rigtige for grupper eller dem, der ønsker at tilbringe nogen tid i udlandet. Se den gratis prøveversion på 2 GB ved hjælp af nedenstående link og fortæl os om dine oplevelser, gode eller dårlige.

Besøg privat tunnel »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me