Anonabox anmeldelse

Anonabox

  • Prisfastsættelse

    Fra $ 4,99
    / måned

ProPrivacy.com score
3,5 ud af 10

Resumé

Anonaboxen har haft noget af en rutet historie. Den oprindelige enhed, der lovede at give internetbrugere øget anonymitet ved at opbygge en Tor-klient i en bærbar router, tiltrækkede en stor medieopmerksomhed, da den rejste $ 585.549 til et Kickstarter-indsamlingsmål på $ 7.000 på kun fem dage.

Da det imidlertid blev kendt, at den angiveligt tilpassede prototype næsten var identisk med andre enheder, der var tilgængelige på internettet, brød der ud en række, der fik Kickstarter til at suspendere Anonabox-kampagnen.

Spol frem og et halvt år, og på trods af sine oprindelige problemer, producerer Anonabox nu en række bærbare routere designet til at forbedre privatlivets fred ved at dirigere alle internetforbindelser gennem enten Tor-netværket eller en VPN-service (med den avancerede Pro-model, du kan rute også forbindelser VPN gennem Tor).

Ideen om en 'sikker' router, der sikrer al kommunikation fra en tilsluttet enhed krypteres, når de passerer mellem den og internettet, er ikke ny.

Dette er effektivt, hvad enhver router, der er konfigureret til at køre VPN, gør (vi har instruktioner til selv at gøre dette i DD-WRT, eller du kan købe forblinkede og konfigurerede routere fra mange VPN-udbydere).

Vi har også set produkter inden den rute alle forbindelser gennem Tor, såsom Onion Pi (en Raspberry Pi forudkonfigureret til at bruge Tor), PogoPlug SafePlug (svarende til Anonabox, men dobbelt så stor som ikke open source), som samt DIY blitz din egen router med Tor-projekter, såsom TorRouter og PORTAL (som begge i sidste ende har til formål at tilbyde enhedssoftware / hardware-løsninger).

Sikkerhed gennem hardware

Når vi ser på Anonabox-specifikationsarket, bemærker vi, at processoren virker kraftig nok (på niveau med den øverste linje Asus RT-AC66U-router), og 64 MB RAM er masser at køre Tor på.

anonabox spec ark

Det er imidlertid noget af skam (især i betragtning af hvor vellykket finansieringen har været), at Kickstarter ikke tilføjede strækningsmål for at forbedre forbindelsen til den hurtigere 802.11ac WiFi-standard og 10/100 / 1000M Gigabit Ethernet. Ikke desto mindre repræsenterer det stadig stor værdi for pengene.

Ledende teknolog for Glenn Greenwalds The Intercept-websted og ivrig udvikler for Tor-samfundet, Micah Lee, fortalte Wired, at han var 'opmuntret' af ideen om Anonabox,

‘Hvis du bruger noget som dette, går alt over Tor, så [en softwareudnyttelse] ikke kan ske. En Tor-router kan bestemt have en stor fordel ved, at der er fysisk isolering. '

Han var dog ivrig efter at påpege, at sådan hardware ikke ville give fuld beskyttelse mod ting som browser-fingeraftryk og cookies, og anbefalede at bruge den hærdede Tor-browser, selv når den var tilsluttet via Anonabox (en indstilling i Tor-browseren kaldet 'transparent torification') være slået fra for at forhindre, at internettet kører gennem Tor to gange).

anonabox størrelse

Andre interessante egenskaber ved Anonbox inkluderer, at den kan bruge 'pluggbare transporter' som obfsproxy, som er designet til at komme rundt om blokke på Tor (potentielt gøre det nyttigt steder som Kina), at dets afrundede hjørner tillader opbevaring i et kropshulrum , og som udvikler August Germar forklarer, kan det let ødelægges,

'Måske er det for sent, og politiet er allerede nedenunder, så du smadrer kassen med en mursten og kaster brikkerne ud af vinduet. Eller måske knuser du bare den ved at træde på den med din sko og skyl brikkerne ned på toilettet. '

Germar konkluderer det,

‘Dette handler ikke kun om at gøre tingene lettere for folk, der bruger Tor nu, men også dem, der gerne vil bruge Tor, men ikke kan uanset grund. Det er de mennesker, vi gerne vil hjælpe. '

Opdatering 15. oktober 2014: Lige efter at have offentliggjort denne artikel kom vi over denne reddit tråd, hvis hovedkraft beskylder Aonabox-devs for at forkert repræsentere deres udviklingsproces og bruge billig tredjeparts kinesisk hardware, som de selv udviklede (tilsyneladende 'prototyperne' vist på Kickstarter-siden er ikke deres). Vi anbefaler kraftigt, at alle, der er interesseret i at bidrage til denne Kickstarter, gennemlæser den opvarmede debat om reddit, før de investerer.

Opdatering 17. oktober 2014: Tilbageslag mod Anonabox fortsætter, efterhånden som flere kritik dukker op (for eksempel om, hvordan forbindelse til routeren ikke er adgangskodebeskyttet som standard). Se efter vores opfølgende artikel, hvor vi vil rapportere mere om historien om udfoldelse.

Opdatering 20. oktober 2014: KickStarter har suspenderet Anonabox-kampagnen og ser ikke støtter følgende e-mail:

'Hej,

Dette er en meddelelse fra Kickstarter's Trust & Sikkerhedsteam. Vi skriver for at give dig besked om, at anonaboksen: et Tor-hardware-router-projekt (suspenderet) -projektet er blevet suspenderet, og dit løft på USD 51,00 USD er annulleret. En gennemgang af projektet afslørede bevis for, at det brød Kickstarter's regler. Vi kan stoppe projekter, når de demonstrerer et eller flere af følgende:

At tilbyde købte genstande og hævde at have gjort dem selv. Præsentere andres arbejde som din egen Forkert repræsentation eller undladelse af at afsløre relevante fakta om projektet eller dets skaber. Derfor er al finansiering stoppet, og bagmænd bliver ikke opkrævet for deres løfter. Der kræves ingen yderligere handling fra din side.

Vi tager integriteten af ​​Kickstarter-systemet meget alvorligt. Vi suspenderer kun projekter, når vi finder stærke bevis for, at de fejlagtigt repræsenterer sig selv eller på anden måde krænker bogstavet eller ånden i Kickstarts regler. Som en politik tilbyder vi ikke kommentarer til projektstandsninger ud over, hvad der er anført i denne meddelelse.

Hilsen Kickstarter Trust & Sikkerhed.'

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me