AnonymVPN anmeldelse

AnonymousVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 12,00
  / måned

ProPrivacy.com score
5 ud af 10

Resumé

Anonym VPN er et virtuelt privat netværk baseret på Seychellerne. Anonym VPN er en af ​​de mindre, mindre kendte tjenester på online privatlivets marked, det har nogle gode funktioner, der indikerer en positiv fremtid for VPN-tjenesten. Imidlertid opdagede vores test en VPN, der endnu ikke er helt i stand til at konkurrere med den øverste ende af VPN-markedet. I denne anonyme VPN-gennemgang tager vi et dybtgående kig på sikkerheds- og privatlivsaspekterne ved denne service sammen med de funktioner, de tilbyder, værdi for pengene og mere med det formål at finde ud af, om denne service er værd dine penge.

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  19.1 Mbps
 • Jurisdiktion
  Seychellerne
 • Samtidige forbindelser
  3
 • Lande
  25

Funktioner

Funktionerne i virksomhedens pakke er:

 • Servere i 25 lande
 • Ingen databrugsgrænser
 • Tre samtidige forbindelser tilladt
 • P2P tilladt
 • OpenVPN og Information Protocol Security (IPSec)
 • Flersproget hjemmeside
 • Prøvekonto til lav pris
 • Dræb kontakt
 • Tilpasset app til Windows, Mac og Android
 • Tredjeparts app til iOS og Linux

Apple tillader ikke virksomheder at gøre apps tilgængelige for iPhones og iPads uden dens godkendelse. Denne godkendelsesproces kan tage år. Det er således ikke usædvanligt, at et relativt nyt firma ikke har en tilpasset app tilgængelig til iOS. OpenVPN-kryptering er dog den bedste VPN-beskyttelse, der er tilgængelig for online-privatlivstjenester, og du kan oprette forbindelse til Anonym VPN vha. Tredjepart OpenVPN-forbindelse til iOS. OpenVPN Connect fås gratis i Apple-butikken. Der er konfigurationsfiler tilgængelige på det anonyme VPN-websted, der får denne app til at fungere med alle dens servere. En lignende ordning er tilgængelig for Linux-brugere. Servernetværket giver adgang til placeringer i 25 lande.

Besøg anonym VPN »

Hastighed og ydeevne

Jeg testede Anonym VPN's hastighed med testmy.net. Disse tests blev udført fra Nottingham, Storbritannien, ved hjælp af en Virgin Media-internetservice. Jeg testede ydelsen på tre anonyme VPN-servere. Dette var serverne i Storbritannien og Irland, som jeg testede på en forbindelse til London, UK og den anonyme VPN US-server, som jeg testede på en forbindelse til Miami.

Blokkene i grafen repræsenterer maksimale, minimale og gennemsnitlige hastigheder over fem testkørsler. Du vil også se poster for testkørsler til London og Miami uden VPN slået til. Dette giver en idé om effekten VPN har på hastighederne for den underliggende internettjeneste. Jeg brugte IPLocation.net til at registrere de faktiske placeringer af hver VPN-server. Den britiske server var i London, den irske server i Dublin og den amerikanske server i Manassas, Virginia.

AnonymVPN-hastighedstest

Graferne viser højeste, laveste og gennemsnitlige hastigheder for hver server og placering. Se vores forklaring på fuld hastighedstest for mere detaljeret. Hver server halverede hastigheden på internetforbindelsen omtrent, hvilket overhovedet ikke er stort. Heldigvis var hastigheden af ​​min underliggende internettjeneste så god, at VPN ikke ødelagde afspilningen af ​​streamingvideo. Imidlertid kan enhver med langsommere internet lide meget.

Jeg udførte flere test med ipleak.net, mens jeg var tilsluttet den anonyme VPN US-server. Disse test undersøgte, om opkald til DNS-servere (Domain Name System) gav min placering væk. Hver gang din browser henter en side, skal den først krydshenvise internetadressen til den givne webadresse. Dette udføres ved adgang til en DNS-server.

Din VPN skal administrere disse opkald, fordi de kan observeres, når de krydser internettet. Hvis din browser vælger en DNS-server, der er ulogisk langt fra dens placering, kan snoopers regne ud, at du ikke rigtig er, hvor du ser ud til at være. Ipleak.net-testen viste min placering som Virginia.

Alle DNS-opkald gik til en DNS-server, også i Virginia. En anden lækagerisiko kommer fra et system, der kaldes Web Real-Time Kommunikation (WebRTC). Dette er en butik med data i browseren, der hjælper med at fremskynde interaktive applikationer. Kontroller af disse oplysninger afslørede ikke min sande placering.

Jeg kontrollerede IP lækkefaktorer igen med et andet testsite, doileak.net. Resultaterne af disse tests gentog resultaterne fra ipleak.net. Anonym VPN skjulte mit rigtige sted med succes. Den eneste fejl var, at tidszoneindstillingerne for mit operativsystem var forskellige fra tidszonen for min rapporterede placering. Min ISP bruger ikke IPv6-adresser, så jeg kunne ikke teste for IPv6-lækager.

Prisfastsættelse og planer

1 måned

$ 12,00
om måneden

Anonym VPN har en servicepakke. Det tilbyder tre abonnementsperioder for den plan. Der er ingen gratis prøveperiode, men du kan få dine penge tilbage, hvis du tilmelder dig de månedlige eller årlige abonnementsplaner. Du skal bare bede om at annullere din konto inden for 14 dage efter abonnementet.

AnonymVPN-prisfastsættelse

For kun $ 2 kan du have fuld adgang til tjenesten i tre dage. Dette er en fremragende måde at afprøve VPN og sørge for, at det er rigtigt for dig, før du forpligter dig i en længere periode. Mange VPN-tjenester tilbyder en bred vifte af betalingsmuligheder. Du kan dog kun betale for Anonym VPN med et kreditkort. Dette er en skam, fordi mange VPN-kunder kan lide at betale med Bitcoin eller via PayPal.

Privatliv og sikkerhed

Den anonyme VPN-app giver dig mulighed for at vælge, om du vil bruge OpenVPN eller IPSec. OpenVPN er det bedste system til VPN'er. Imidlertid er IPSec også højt anset. Cisco Systems oprettede det. Cisco er verdens største producent af internet routere og software. Begge implementeringer inkluderer Advanced Encryption Standard (AES) kryptering med en 256-bit nøgle. Dette er den bedste beskyttelse, der i øjeblikket findes på VPN-markedet.

Anonym VPN bruger et RSA-håndtryk med en 2048-bit nøgle. Dette er standardnøglelængden i VPN-branchen. Imidlertid anvender de øverste VPN'er 4096-bit nøgler for ekstra sikkerhed. Dodgy VPN'er bruger 1024-bit nøgler. Som sådan giver Anonym VPN's implementering dig det mest almindelige beskyttelsesniveau - ikke det bedste - men bestemt ikke det værste. Det er sikkert nok til at holde dine data private. Ejere af iPhones og iPads (der opretter forbindelse via OpenVPN connect) får fuld OpenVPN-beskyttelse, når de bruger Anonym VPN. De går dog glip af de små ekstramateriale, som virksomheden har indbygget i sin brugerdefinerede app.

Den vigtigste sikkerhedsfunktion, som ejere af Windows, Mac og Android-enheder får, er en kill switch. Du har sandsynligvis oplevet en situation, hvor din internetforbindelse mislykkes. Når forbindelsen kommer tilbage, prøver alle dine apps at oprette forbindelse igen. Dette er et sikkerhedsproblem, fordi du ikke kan diktere den rækkefølge, de opretter forbindelse. Hvis VPN ikke er den første app, der genopretter sin tjeneste, vil de apps, der først sender ud internetmeddelelser, afsløre din ægte identitet. Derfor er dræbskontakten så vigtig. Det sikrer, at ingen app kan oprette forbindelse igen, før det sikre VPN-link er på plads.

Privatliv

Seychellerne er et godt sted for en VPN-service. Det er uden for rækkevidden af ​​de stormagts mobningens hemmelige tjenester. Det er også en lang, lang vej væk fra de største juridiske centre i Los Angeles, New York og London. Ophavsretsejere vil sandsynligvis iværksætte retsforfølgning mod de mennesker, der downloader deres ejendom med P2P-netværk. Imidlertid er det usandsynligt, at de vil gøre en indsats og udgift ved at flyve ud til Seychellerne. Anonym VPN fører ikke aktivitetslogfiler, hvilket er et godt tegn på, at det vil beskytte dit privatliv. Virksomheden oplyser også åbent, at det tillader P2P-downloads på sit netværk.

I off-chancen for, at politiet eller copyright-advokater får retsafgørelser for at tvinge virksomheden til at udlevere dets poster, vil du sikre dig, at der ikke er noget på filen, der kan kortlægge din rigtige identitet til den falske adresse, som VPN tildeler dig . Desværre holder anonym VPN forbindelseslogfiler. Disse poster specificerer, hvilke servere du har tilsluttet og hvornår.

De registrerer også den mængde data, du har downloadet. Trafikanalyse (e2e timing angreb) betyder, at disse oplysninger er alt, hvad advokatselskaber eller copyright-advokater har brug for for at bryde igennem det privatliv, som VPN formodes at tilbyde. Værre er det, at virksomheden ikke angiver den periode, det holder disse logfiler i. Det er også værd at bemærke, at Anonym VPN ikke gør dig fuldstændig anonym. VPN'er giver privatliv, ikke anonymitet. Desværre på grund af de forbindelseslogfiler, som denne VPN opretholder - er privatlivets fred ikke så godt, som det kunne være.

Brugervenlighed

Tilmelding

Når du er klar til at abonnere på AnonymousVPN, skal du navigere til afsnittet Priser på hjemmesiden og klikke på "Køb nu" knappen under den valgte abonnementsperiode. Webstedet fører dig til en side med indkøbskurv. Klik på knappen til kassen for at fortsætte. Din næste opgave er at registrere dig for en konto. Endelig skal du indtaste dine kreditkortoplysninger for at købe abonnementet.

Du modtager to e-mails fra Anonym VPN. Den første af disse bekræfter dit medlemskab med de loginoplysninger, du har oprettet på registreringssiden. Dette er dine legitimationsoplysninger for klientområdet. Brugernavnet og adgangskoden til appen findes i den anden e-mail, du modtager. Denne e-mail indeholder også links til download af filer til appen. Klik på linket til dit operativsystem for at downloade et installationsprogram. Appen installerer sig selv. Ejere af iOS-enheder og Linux-computere skal over til vidensbasen for at få installationsinstruktioner.

Den anonyme VPN Windows VPN-klient

Installationsprogrammet opretter en desktopgenvej til appen.

Når appen åbnes, skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode. Adgangskoden er anderledes end for webstedets klientområde. Før du logger ind, skal du klikke på skyderen symbolet nederst til højre på grænsefladen. Dette åbner appens indstillinger-side.

Tjek "Husk brugernavn og adgangskode" , så du ikke behøver at indtaste dine legitimationsoplysninger, hver gang du åbner appen. Du kan når som helst klikke på skyderikonet for at vende tilbage til siden Indstillinger. På denne side kan du slå kill-kontakten til, hvilket sikrer, at VPN altid beskytter dig, når du får adgang til internettet. Du kan også vælge her, om forbindelsen til VPN løber over User Datagram Protocol (UDP) eller Transmission Control Protocol (TCP).

Generelt har du det bedre med UDP. Det er meget hurtigere end TCP og er nyttigt til interaktive applikationer, såsom chat og IP-telefoni. Det er også bedre til streaming. Du kan vælge hvilket VPN-system appen bruger. Indstillingerne er IPSec eller OpenVPN. Begge bruger stærk kryptering, men Open VPN er den bedste. Klik på skyderikonet for at lukke panelet Indstillinger.

Standardservervalget til appen er en automatisk tildeling. Hvis du imidlertid ser ud til at være et bestemt sted, skal du indstille denne attribut til et navngivet land. Klik på pil ned i slutningen af ​​feltet Region for at få serverlisten og derefter på det land, hvor du vil have adgang til websteder.

Klik på knappen Forbind for at aktivere VPN. Denne forbindelsesknap skifter til Afbryd forbindelse, når VPN-forbindelsen er oprettet.

Hængelåsen ved hjælp af knappen Connect / Disconnect bliver grøn, når VPN'en fungerer.

Streamingtjenester

Mens jeg var i England, tilsluttede jeg mig den Anonyme VPN-server i USA, så jeg kunne se tv fra Amerika. Jeg kom ind på min Netflix-konto og kunne se videoer fra det amerikanske bibliotek der. Netflix VPN-detektionssystemer er hårde. VPN-branchen bruger dem som en berøringssten. Ikke mange VPN'er kan komme ind i Netflix fra udlandet, så dette var et fremragende resultat.

Jeg gik også ind på ABC- og NBC-webstederne, mens jeg var tilsluttet den amerikanske server. ABCs adgangskontrol er faktisk mere omfattende end Netflix. NBC prøver ikke så hårdt at blokere oversøisk adgang, og næsten enhver VPN-tjeneste kan komme ind i det. ABC opdagede VPN og blokerede afspilningen af ​​videoer. NBC lad mig se. Fra Spanien prøvede jeg at få adgang til britiske videosider. Desværre kunne VPN ikke få mig ind i BBC iPlayer. Jeg kunne se videoer på Channel 4 og ITV websteder.

Andre platforme

Den anonyme VPN-app er tilgængelig til Windows, Android, Mac OS X og macOS-operativsystemer. Der er instruktioner på stedet for at downloade en gratis grænseflade til OpenVPN og derefter tilpasse det med filer fra Anonym VPN. Disse instruktioner er rettet mod brugere af iOS- og Linux-enheder. OpenVPN Connect-softwaren er dog også tilgængelig for Windows og Mac. Konfigurationsfilerne, som Anonym VPN leverer, er ikke operativsystemspecifik. Det giver en anden mulighed for brugere af Windows, Mac og Android-enheder.

Afsluttende tanker

Jeg nød virkelig at bruge den anonyme VPN-app. Designerne har fået kontrollerne sat på det rigtige niveau for at behage alle. De, der ikke ved meget om netværksteknologi, skal bare vælge en placering og trykke på Connect-knappen for at bruge VPN. Tjenesten henvender sig også til dem, der ønsker muligheden for at vælge, om forbindelsen løber over UDP eller TCP, og om de skal bruge OpenVPN eller IPSec.

Problemet med at komme ind i BBC iPlayer betyder, at britiske udstationerede og rejsende sandsynligvis ikke vælger denne VPN. Tjenesten er ret dyr, men kan ikke konkurrere med top-of-the-range-tjenester i en lignende prisklasse. På trods af dette er jeg generelt overbevist om at anbefale Anonym VPN (så længe du ikke er brit i udlandet). Men med bedre tilgængelige valg til en lignende pris er du virkelig bedre til at få noget andet.

Besøg anonym VPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me