b.VPN-gennemgang

b.VPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 7,50
  / måned

ProPrivacy.com score
8 ud af 10

Resumé

I denne b.VPN-gennemgang finder jeg en Hollandsk-baseret VPN-udbyder, der tilbyder en professionel service. 24/7 kundesupport og effektive anticensursteknologier er højdepunkterne. Der kunne forbedres (ingen logfiler, hurtigere ydelse og et mere generøst antal tilsluttede enheder tilladt), men generelt er jeg temmelig tilfreds med tjenesten.

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  33 Mbps
 • Samtidige forbindelser
  2
 • Lande
  11
 • Jurisdiktion
  Holland

Funktioner

 • VPN er baseret i Holland
 • 18 servere i 11 lande er tilgængelige
 • Du kan tilslutte to enheder på én gang, men kun en ved hjælp af OpenVPN og en ved hjælp af L2TP
 • OpenVPN via SSH-tunnel
 • “RØGTunnel”
 • 24/7 kundesupport
 • P2P tilladt

OpenVPN via SSH-tunnel

Denne funktion giver dig mulighed for at skjule OpenVPN-forbindelser inde i en TLS / SSL-tunnel. TLS / SSL er den kryptering, der bruges af HTTPS. VPN-forbindelser, der er dirigeret gennem disse TLS / SSL-tunneler, er derfor meget vanskelige at se, bortset fra almindelig HTTPS-trafik. Dette skyldes, at OpenVPN-dataene er indpakket i et yderligere lag TLS / SSL-kryptering. Da Deep Packet Inspection (DPI) -teknikker ikke er i stand til at trænge ind i dette “ydre” krypteringslag, er de ikke i stand til at registrere OpenVPN-krypteringen “indeni.” Dette er en meget nyttig funktion, da den burde være i stand til at besejre mange former for VPN blok.

RØGTunnel

Ud over at være i stand til at skjule OpenVPN inde i en SSH-tunnel, tilbyder b.VPN en anden teknologi, der sigter mod at besejre VPN-blokke. Navngivet "SMOKE", dette er en brugerdefineret protokol, der tilføjer ekstra tilsløring for hver pakke. b.VPN hævder, at SMOKE kan få denne VPN i Kina, Iran, Oman, Tyrkiet og Rusland. Jeg spurgte b.VPNs supportteam for flere detaljer:

”Det er en polymorf UDP-tunnel, der har meget bredere vifte af muligheder for at gå gennem DPI. Det er det eneste, der fungerer stabilt i Kina nu i modsætning til Obfsproxy, der ikke allerede fungerer i næsten et år. Smoke har forsvarstaktik mod GFW (Great Firewall of China), der bremser pakker og kan hoppe over store række netværks-IP'er og -havne uden afbrydelser. Det har også pakke-backup-mekanisme til at gendanne beskadigede pakker af GFW. Vi er meget sikre på, at det kun er noget, der fungerer stabilt, da vi har et testteam derude. ”

b.VPN gav mig TeamViewer adgang til en pc beliggende i Kina. Så jeg kan bekræfte, at jeg var i stand til at oprette forbindelse via SMOKE og få adgang til websteder, der normalt censureres der.

Besøg b.VPN »

Hastighed og ydeevne

Tests blev udført under anvendelse af en UK-forbindelse med 50 Mbps / 3 Mbps fiber. Jeg valgte en OpenVPN UDP-forbindelse ved hjælp af b.VPNs "stærke" krypteringsniveau.
Hent

Graferne viser de højeste, laveste og gennemsnitlige hastigheder for hver server og placering. Se vores forklaring på fuld hastighedstest for mere detaljerede oplysninger.

Jeg kørte også nogle test for at sammenligne ydelsen af ​​de forskellige protokoller, der tilbydes. Disse resultater er anstændige nok, men stemmer ikke overens med dem, der tilbydes af VPN-udbydere af højeste niveau.

Jeg registrerede ingen IPv4 DNS-lækager eller WebRTC-lækager, mens jeg brugte b.VPN Windows-klienten. Yay! Bemærk, at min internetudbyder (Virgin Media UK) ikke understøtter IPv6, så jeg kan ikke teste for IPv6-lækager. Som du kan se fra skærmbilledet ovenfor, b.VPN udnytter Google DNS til at udføre DNS-oversættelse.

Alle DNS-anmodninger proxyseres af b.VPN, så Google ved ikke, hvem der har lavet dem. Jeg betragter derfor ikke dette som et problem. US Netflix opdagede, at jeg brugte en proxy og nægtede at spille. Dette inkluderer, når jeg dirigerede forbindelsen gennem en SSH-tunnel. BBC iPlayer fungerede dog fint, når den blev tilsluttet en britisk server.

Andre platforme

Prisfastsættelse og planer

b.VPN tilbyder en enkel 'one size fits all' plan. Det starter på $ 9,99 pr. Måned og går ned til $ 7,50 pr. Måned, hvis du køber et års abonnement.

b.VPN-prissætning

Som et meget irriterende og temmelig uklart pop-up banner på hver side på webstedet forsøger at fortælle dig, tilbyder b.VPN i øjeblikket en rabat. Dette giver dig et årligt abonnement på kun $ 36 ($ 3 pr. Måned). Softwaren kan downloades og bruges til en helt gratis prøveperiode i en time. Ingen betalingsoplysninger kræves for dette. Dette er ikke meget længe, ​​men burde være nok til at bekræfte, at tjenesten fungerer for dig, og at køre nogle ydelseskontroller, hvis du er så tilbøjelig. Under den gratis prøveversion kan du få adgang til mange, men ikke alle, b.VPNs-servere.

Sikkerhed og privatliv

OpenVPN-brugere kan vælge mellem to krypteringsniveauer: Normal (Blowfish-128-chiffer med SHA-1-hash-godkendelse) og Strong (AES-256 med SHA-256-hash-godkendelse). Alle OpenVPN-forbindelser bruger RSA-2048 og perfekt fremad-hemmelighed. Se denne artikel for en fuldstændig drøftelse af VPN-krypteringsbetingelser. Tl; dr-versionen er, at den kryptering, der bruges af b.VPN, er god. Især hvis der vælges Stærk kryptering. b.VPN er baseret i Holland. Holland er en NINE Eyes NSA-spionionspartner, og den hollandske regering udfører en hel del af sin egen overvågning.

VPN-udbydere i Holland er dog ikke forpligtet til at føre logfiler. Desværre, selvom det ikke indeholder nogen brugslogfiler, opbevarer b.VPN nogle forbindelseslogfiler: “Vi holder ingen logfiler overhovedet af brugernes aktivitet (vi inspicerer ikke eller logger brugertrafik), men vi opbevarer infrastruktur-nødvendige logfiler, som er (Forbindelse IP, tid, varighed, brug af båndbredde). ”Generelt er jeg ikke for generet af dette niveau af log-føring. Men den virkelig paranoide skal være opmærksom på, at i det mindste i teorien, sådanne logfiler kunne bruges til at identificere et individ med kendt internetadfærd gennem et "end to end timing angreb." B.VPN har ikke noget problem med at torrentere, mens de bruger dens service.

Brugervenlighed

Hjemmesiden ser smart nok ud og giver alle de nødvendige oplysninger for at blive medlem og oprette forbindelse til tjenesten. Et pop-up-banner, der vises på hver side, der annoncerer b.VPNs årlige rabatilbud er imidlertid meget irriterende. Jeg foretrækker også, at mere teknisk information var tilgængelig, og at privatlivspolitikken ("Aftale") klart stavede, at nogle forbindelseslogfiler opbevares. Det handler i stedet primært om at fortælle dig, hvad der ikke er tilladt, mens du bruger tjenesten. Engelsk brugt på webstedet er ofte klart ikke skrevet af en indfødt højttaler, men er forståelig.

Support

Live chat support er tilgængelig 24/7. Responsen var hurtig, venlig og hjælpsom. For mere tekniske spørgsmål var jeg nødt til at e-maile b.VPNs tekniske team, men fik generelt et vidende svar med en halv times tid.

Tilmelding

Som nævnt tidligere kan du downloade VPN-klienten og teste tjenesten i en time, før du behøver at tilmelde dig. Dette er en proces uden smerte, selvom jeg ikke godkender mængden af ​​personlige oplysninger, der anmodes om. Kun e-mail-adressen skal være gyldig (og en engangsadresse vil gøre), men jeg foretrækker stadig ikke at blive spurgt. Ud over de sædvanlige betalingsmetoder accepterer b.VPN potentielt anonym betaling via Bitcoin. Dette er fantastisk, men husk altid, at en VPN-udbyder alligevel kender din rigtige IP-adresse.

B.VPN Windows VPN-klienten

Den brugerdefinerede Windows-klient er kun OpenVPN. Det potentielle problem med dette er, at du kun har tilladelse til en VPN-forbindelse ad gangen. Det ser temmelig beskedent ud, men får jobbet gjort. Krypteringsniveau, OpenVPN via SH-tunnel og røgtunnel kan vælges i menuen Avancerede indstillinger. Desværre er ingen kill-switch inkluderet.

Tilpassede OpenVPN-apps er tilgængelige til Mac OSX, iOS og Android (+4.0.3). Manuelle L2TP / IPsec og / eller OpenVPN installationsvejledninger er også tilgængelige for disse platforme plus et par andre (f.eks. L2TP til Linux og Windows-telefon). Tilpasselige .ovpn-filer kan bruges på ethvert system, der understøtter en OpenVPN-klient.

Android-appen

Android-appen bruger OpenVPN. Som med desktop-klienten har jeg set flere swish-udseende apps, men det fungerer godt. Du kan rute OpenVPN-forbindelsen gennem en SSH-tunnel. Dette er den eneste Android VPN-app, som jeg er opmærksom på, der tilbyder denne funktion. Desværre understøttes denne funktion ikke i iOS-appen. Det er ikke muligt at vælge det stærke krypteringsniveau ved hjælp af mobilappen. Men for at være ærlig, vil almindelig (Blowfish-128-chiffer med SHA-1 hash-godkendelse) være mere end nok for de fleste brugere. Jeg registrerede ingen DNS- eller WebRTC-lækager, mens jeg brugte appen.

Afsluttende tanker

Jeg er især imponeret over den 24/7 kundesupport og de avancerede obfusceringsteknologier, der tilbydes. SMOKE fungerer godt inde fra Kina, og b.VPNs Android-app er den eneste, der i øjeblikket kan tilbyde VPN gennem en SSH-tunnel. Dette betyder, at b.VPN ville være et godt valg for brugere på steder som Kina, der forsøger at blokere VPN-brug.

Besøg b.VPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me