Box.com anmeldelse

Box.com

ProPrivacy.com score
8 ud af 10

Resumé

Oprindelig som CEO Aaron Levies universitetsprojekt, Box
er en af ​​de originale cloud-opbevaringsløsninger, der er tilgængelige til kommerciel brug. Den er siden vokset eksponentielt og betjener mere end 41 millioner enkeltpersoner og 92.000 organisationer, så lad os tage et dybtgående kig på hvorfor det er så populært.

Kan lide

 • De første 10 GB lagerplads er gratis
 • Gode ​​sikkerhedsforanstaltninger
 • Brugervenlig
 • Delvis 2-faktorgodkendelse
 • Fildeling

Kan ikke lide

 • USA er et Five Eyes-medlem
 • Nogle mærkbare bugs og manglende funktioner
 • Apps er ikke open source
 • Ingen Linux support

Prisfastsættelse

Boks giver 'Enkeltpersoner' mulighed for at prøve, før de køber med 10 GB lagerplads helt gratis, men det er værd at bemærke, at uploads er begrænset til kun 250 MB pr. Fil. Dette kan øges ved at betale $ 10 pr. Måned for Personal Pro-pakken, give 100 GB lagerplads og en uploadgrænse på 5 GB pr. Fil pr. Fil.

Business er hvor Box virkelig skinner med en række niveauer beregnet til teams af mennesker. Starter-, Business- og Business Plus-pakkerne kræver alle mindst tre brugere at købe til, koster henholdsvis $ 5, $ 15 og $ 25 pr. Bruger pr. Måned. Større virksomheder kan bruge Enterprise-planer med eller uden Governance, men skal komme i kontakt med Box direkte for at forhandle priser.

Funktioner, der tilbydes af box-virksomheden

Det er værd at være opmærksom på, hvad hvert niveau tilbyder, da der er forskel på dem, herunder lagringsstørrelse, API-opkald og tilpasning af funktioner. Som du kan se ovenfor har Box heldigvis en sammenligningsguide for potentielle kunder til at sammenligne, hvilke funktioner der er inkluderet i specifikke pakker, og hvad der kan tackles mod et ekstra gebyr.

Funktioner

 • Offlinevisning
 • Boksnotater
 • Tredjeparts applikationsintegration
 • Begrænset filversion
 • Support til fildeling
 • Operativsystemintegration
 • 2-faktor godkendelse

Offlinevisning & Redigering

Box Notes giver dig mulighed for at oprette en arbejdsgang ved at dele kalendere, planer og dokumenter, men dette er langt fra de omfattende suiter, der tilbydes af Google og Microsoft. Heldigvis giver Box også integration med populære applikationer som Google Docs, Adobe Sign og både online og offline versioner af Microsofts Office Suite.

Brug af disse for første gang spørger dig, om dette er din standardplatform, når du redigerer den specifikke filtype og advarer dig om, at brug af eksterne applikationer betyder, at du accepterer tredjeparts servicevilkår. Standardindstillinger kan let ændres ved at navigere til dine kontoindstillinger og klikke på afsnittet 'Integrationer'.

Browserbaserede redigeringsværktøjer vises automatisk i et nyt vindue, som undertiden kan forhindres af annonceblokkere. I mit tilfælde stoppede Firefox selv vinduet i at åbne, men dette afhjælpes let ved at klikke på 'Indstillinger' og tillade pop-ups fra app.box.com.

Når filen er redigeret, gemmes dit dokument automatisk, og det originale boksvindue beder dig om at opdatere siden med en meddelelse om, at en ny version er tilgængelig. Du kan fortælle, hvilken version af en fil du i øjeblikket har fra nummeret øverst til venstre, med "V3" som version 3.

Filversionering

Ved siden af ​​at holde styr på, hvilken version af en fil du i øjeblikket ser; I boksen kan du uploade nyere filversioner manuelt og kontrollere versionens historie. Desværre blev versionhistorikfunktionen kontinuerligt mødt med en "serverfejl" under min test, som informerede mig om, at "filversioner ikke kunne hentes" på trods af at iterative tal ændres øverst til venstre.

Du bliver tilgivet, fordi du tænker, at Microsoft Word, og Google Dokumenter kan redde dig her, da begge har indbygget filversion. Desværre fjerner Boxs integration mange af disse funktioner, så du er afhængig af lagringstjenesten; til bedre eller værre.

Support til fildeling

Box har gjort deling af filer utroligt nemt og giver medlemmer mulighed for at invitere brugere via e-mail eller med et link. Mens gæster bliver nødt til at oprette en konto med Box for at acceptere e-mail-invitationer, kan folk med et link få adgang til delte mapper og filer uden den samme begrænsning, skønt links kan begrænses til de tidligere inviterede.

Administratorer kan indføre flere begrænsninger, når de inviterer andre mennesker. F.eks. Skal man invitere en anden editor til at ske via e-mail og give dem tilladelse til at uploade, downloade, forhåndsvise, dele og redigere alt, hvad de har adgang til. Alternativt kan e-mail-inviterede være begrænset til at downloade, forhåndsvisning og deling, hvis de tilmelder sig som en fremviser. Links fungerer lidt anderledes, hvilket kun giver folk mulighed for enten at se eller se og downloade filer.

Én ting jeg især kan lide ved Box er evnen til at låse filer med et simpelt klik. Når en fil er låst, vil andre redaktører ikke være i stand til at foretage ændringer i dokumenterne, før den er låst op, hvilket giver dig fuld kontrol over dit samarbejde.

På tværs af platforme

Box kan fås på de fleste platforme via en browser. Det anbefales, at du bruger enten Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge eller Internet Explorer og holder alle de valgte, opdaterede som muligt. Det skal bemærkes, at selvom Microsoft Edge giver dig mulighed for at redigere dokumenter ved hjælp af skybaseret software, understøtter det ikke i øjeblikket Box Tools til at redigere filer ved hjælp af desktop-applikationer.

Box Sync-applikationen er tilgængelig til download på alle versioner af Android, der er frigivet i de sidste tre år, og de seneste to versioner af macOS og iOS. Windows 7, 8, 8.1 og 10 understøtter alle Box Box-synkronisering, men det understøtter ikke NTFS-dataduplikering.

OS-integration

De, der downloader Box Sync-applikationen, vil bemærke integration med skyen på operativsystemniveau.

På skrivebordet vises Box i venstre side af Windows Stifinder og Mac Finder, så du kan gennemse filer, forudsat at du er tilsluttet internettet. Der vises også en boks i Windows-bakken, som du kan få adgang til ved at trykke på Ctrl, Alt, Shift og B samtidigt. Højreklik på en fil i Explorer og Finder viser nye muligheder, herunder en genvej til webstedet og mulighederne for at låse og dele filer. Dette må ikke forveksles med OneDrive's delingsindstillinger på Windows, der vises længere op.

Deling af en fil i boksen fra Windows Filhåndtering

I øjeblikket er der ingen officiel support til Linux, men der er applikationer til rådighed til Android og iOS-enheder. Ved siden af ​​løfteraketten, der giver adgang til skyen på mobile enheder, vises Box også, når du forsøger at dele billeder og filer direkte, hvilket giver mulighed for øjeblikkelig upload.

2-faktor godkendelse

Selvom vi ville have foretrukket universal 2-faktor (U2F) via fysiske USB-nøgler, en standard, der allerede understøttes af større virksomheder, inkorporerer Box 2-faktor-godkendelse via SMS-tekstmeddelelser for yderligere at beskytte konti. Første gang du logger på en ny enhed, skal du indtaste en kode. Når denne enhed er registreret, logger den dig ind uden at bede dig om 2-faktor-verifikation. Dette er praktisk, men kræver, at du passer ekstra på de enheder, du bruger til at få adgang til boksen, da der ikke er nogen måde at håndhæve 2-faktor hver gang du logger ind.

Privatliv og sikkerhed

Jurisdiktion

Box er baseret i Redwood City, Californien, hvilket betyder, at det skal overholde de tvivlsomme privatlivspolitikker i USA og dens Five Eyes-spionageallianse ledet af National Security Agency (NSA). Virksomheden har ikke ret fundet sig i overskrifter som Google og Microsoft, men det er rimeligt at antage, at der er en vis forsøg på regeringsførelse fra NSA og andre embedsmænd.

Nul-viden

Da den tidligere NSA- og CIA-sikkerhedsentreprenør Edward Snowden kastede lys over masseovervågning i 2013, begyndte Box at konceptualisere måder, hvorpå det kunne undgå regeringsindblanding. Da Box stadig logger aktiviteter, når den ikke helt løfterne om en nul-viden-politik, men implementerer sine egne protokoller med Box KeySafe.

Teknisk sikkerhed

Boxs kryptering rammer de fleste af de samme noter som dens større konkurrenter, med SSL-kryptering i transit, 256-bit AES-kryptering i hvile og endda væbnede sikkerhedsvagter, der beskytter de fysiske servere. Sikkerhedsindstillinger bliver strammere jo mere du betaler med DLP (Data Loss Prevention) tilgængelig fra Business-pakkerne og op og Box KeySafe mod et ekstra gebyr oven på Business Plus- eller Enterprise-niveauerne.

Box KeySafe er en type Key Management Service (KMS), der forsøger at placere dig i kontrol over dit eget privatliv uden den sædvanlige udgift af bekvemmelighed. Hvad dette gør er at give hardware-sikkerhedsmoduler (HSM'er) for at give virksomhederne mere kontrol over styringen af ​​deres krypteringsnøgler, men de er stadig gemt på Amazons Web Services (AWS). Den uforanderlige revisionslog logger over, hvem der har adgang til serveren, e-mail-administratorer, når nogen ikke genkendes og indeholder en kill switch som en sidste udvej, men kræver stadig, at du har tillid til et firma med dine nøgler. Denne funktion er heller ikke inkluderet i nogen af ​​basepakkerne og håndteres i stedet for en ekstra omkostning.

Problemer

Browserkryptografi

Internettet er ofte afhængig af variationer af JavaScript for at hash, verificere og kryptere indhold, der betragtes som et af de værste programmeringssprog på grund af dets fragmenterede og ustabile frontend. Dette er ikke hjulpet af det faktum, at brugerne ikke har noget at sige til at acceptere koden, der er skubbet under opdateringer eller bekræftelsesmidler for at sikre, at intentionen er, hvad udvikleren hævder.

Lukkede kilde

Hver version af Box er lukket, hvilket betyder, at der ikke er nogen måde at uafhængigt verificere, at filer er korrekt krypteret, eller at virksomheden ikke pumper ondsindet eller selvbetjenende kode til dets tjenester. Selvom der ikke er nogen grund til at tænke syge af virksomhedens intentioner, foretrækker vi altid evnen til at kontrollere os selv i stedet for blot at stole på tillid.

Brugervenlighed

Boxs primære fokus er på bekvemmelighed, fjerne striber ting ned til en enkel og let at bruge interface på alle officielt understøttede platforme. Dette viser dets æstetiske, men det er bestemt ikke så intuitivt som dets mainstream-modparter, da det overser nogle enkle muligheder og er tvivlsomt upålidelige.

Desktop (Windows og macOS)

Downloadning af applikationen på Windows og Mac bager tjenesten direkte i henholdsvis Explorer og Finder. Hver klient er bygget til at synkronisere automatisk, så dine filer er tilgængelige, uanset hvor du går, men tvungen synkronisering er underligt en måde. Du kan bede browserversionen om at synkronisere med den enhed, du er på, men indstillingen er ikke til stede vice versa. På lignende måde forvirrende kan du ikke gøre enkeltfiler tilgængelige offline. I stedet skal du oprette en undermappe, placere filen inde og gøre selve mappen offline.

Box sync med windows

Jeg havde også adskillige problemer med OS-integrationen i Windows, da jeg deaktiverede programmet ved opstart. Hvis programmet ikke kan starte, kan det ikke forstås, at programmet ikke kan synkroniseres med skyen og derfor forhindrer adgang i Explorer, men selv efter at have startet programmet manuelt forblev Box offline. Dette blev delvist afhjulpet ved at aktivere boks ved opstart, men nogle problemer varede.

Mobil (Android og iOS)

Android- og iOS-applikationerne er meget slankere med klart definerede indstillinger. Klik på plussymbolet viser en række valg, fra oprettelse af nye mapper, dokumenter og noter til at tage fotos og uploade direkte til skyen.

I modsætning til desktop-versionen kan du stille individuelle filer til rådighed offline og endda modtage en bekræftelse via push-meddelelse om, at en fil er uploadet, selvom upload af mere end én ad gangen kan få dette til at gå ned og vise, at den "forbereder" på trods af at den er færdig upload minutter før.

Det mest skuffende aspekt ved Boxs mobilapplikation er manglende evne til at uploade og synkronisere hele mapper i stedet for at kræve, at du opretter en ny mappe i skyen og vælger flere filer manuelt.

Browser

Som sædvanlig ser webportalen ud til at være den mest definitive version af Box. Det er fuldt udstyret med en ren grænseflade, der giver indstillinger, der ikke ses andre steder. Fra browseren kan du holde styr på, hvem der aktivt samarbejder, justere oplysningerne på din profil og endda gøre brug af Boxs hurtige kundesupport.

hvordan boksen ser ud i browseren

Afsluttende tanker

Box er uden tvivl en af ​​de mere glatte skytjenester med et prisværdigt fokus på at afbalancere sikkerhed og bekvemmelighed. Dens priser er temmelig fragmenteret og potentielt uvelkomne for enkeltpersoner sammenlignet med konkurrencen, men dette skal passe virksomheder perfekt ved at lade dem tilpasse den nøjagtige oplevelse, de ønsker.

Kundeservice var en absolut glæde ved at kontakte, hurtigt besvare spørgsmål med en dygtighed og et niveau af professionalisme, der skulle få sine kandidater til at sætte sig op og notere sig. Desværre er de hikke, vi oplevede undervejs, ikke noget, vi ville forvente af en premiumudbyder. Vi kan ikke hjælpe os med at føle, at dens amerikanske forretningsgrundlag er et spørgsmål uden en nul-viden-politik, selvom Box's KeySafe forsøger at blødgøre slag for dem, der ikke har noget imod at betale ekstra.

Generelt er det sandsynligvis værd at se andre steder som en person, hvis mængde er din prioritet, eller du leder efter ægte synkronisering. Som en virksomhed er Box muligvis nøjagtigt det, du leder efter.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me