BTGuard anmeldelse

BTGuard

  • Prisfastsættelse

    Fra $ 9,95
    / måned

ProPrivacy.com score
5 ud af 10

Resumé

Oprindeligt steg BTGuard VPN til prominent på grund af en påtegning fra TorrentFreak. Siden da har forbrugere ofte slået tjenesten ned og klager over dårlige forbindelseshastigheder og ustabilitet. For et par år siden kom der nyheder om, at BTGuard VPN havde opbevaret adgangskoder i almindelig tekst og e-mailet dem ukrypteret til kunder. Det er absolut forfærdelig opførsel fra et firma, der formodes at give privatliv og sikkerhed for dets abonnenter. En sådan massiv fiasko tvang os til at opdatere ProPrivacy.com-gennemgangen, tilbagetrække vores support og anbefaling af tjenesten.

Af hensyn til at være ajour, dog, og fordi der er gået meget tid (og alle VPN'er fortjener en ny chance), syntes vi det kun var rimeligt at opdatere vores BTGuard-gennemgang for korrekt at afspejle dens nuværende service. Resultatet? Jeg fandt, at det var en rystende, overpris tjeneste, der ikke engang kommer tæt på at konkurrere med andre VPN'er, der findes på markedet til en lignende pris.

Funktioner

BTGuard VPN er meget lav på funktioner, og dem, det gør, er alle kommet som standard med tredjepartssoftware, som abonnenter skal bruge til at oprette forbindelse til VPN. Lad mig forklare. BTGuard VPN kører på OpenVPN-softwaren fra tredjepart. Denne software er open source og er meget god til sit job. Med det i tankerne er det en meget effektiv måde at oprette forbindelse til BTGuards tre servere på.

Desuden er open source-softwaren pålidelig og giver i dag Domain Name System (DNS) lækagebeskyttelse (skønt jeg ikke kunne få den version til at fungere faktisk med BTGuards .ovpn-filer, og var nødt til at bruge en forældet version uden nogen DNS-lækagebeskyttelse).

De fleste VPN'er i verdensklasse leverer dog brugerdefineret VPN-software, der har profunktioner såsom en kill switch og automatisk forbindelse, for at beskytte abonnenters identitet, hvis VPN-forbindelsen falder. På grund af det faktum, at BTGuard kører på OpenVPN fra tredjepart, er disse funktioner intetsteds at se. I betragtning af abonnementsomkostningerne er dette foruroligende. Hvorfor koster det så meget for adgang til kun tre gennemsnitlige servere?

Tre serverplaceringer

Servere er kun placeret tre steder: Canada, Holland og Singapore. Som sådan er denne VPN ikke god til at fjerne blokering, f.eks. At se den britiske BBC iPlayer eller US Netflix. Abonner kun, hvis du vil have adgang til disse tre placeringer.

Btguard-netværk

protokoller

BTGuard giver adgang til sine servere via kun to protokoller. På grund af det faktum, at PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol) har vist sig at være usikker i ganske lang tid, anbefaler vi kraftigt, at abonnenter aldrig bruger den. Den gode nyhed er, at brugere kan oprette forbindelse til BTGuards servere ved hjælp af den bedste VPN-protokol: OpenVPN. Som nævnt ovenfor skal imod abonnenter bruge tredjeparts OpenVPN-softwaren.

Besøg BTGuard »

Hastigheder og ydeevne

Jeg testede BTGuard ved hjælp af testmy.net på en 50 Mbps internetforbindelse. Normalt tester ProPrivacy.com en britisk server, amerikansk server og nederlandsk server. Desværre på grund af det faktum, at BTGuard ikke har en amerikansk eller britisk server, var dette umuligt. Af denne grund testede jeg Canada fra en amerikansk (San Francisco) testserver, Singapore fra en Singapore testserver og Holland fra en britisk testserver (for at give en idé om hastighedsforskellen mellem min britiske ikke-VPN-test, og hastighederne med VPN tændt så tæt som muligt).

Husk naturligvis, at noget af hastighedstabet skyldes den geografiske afstand.

Download BtguardUpload Btguard

Som du kan se, var der et enormt fald i hastigheder. Denne aflevering var på samme måde enorm på alle servere, selv når der tages hensyn til hastighedstab på grund af geografisk afstand. På grund af det faktum, at jeg ikke kunne få BTGuard til at arbejde med den nyeste version af OpenVPN, var der ingen DNS- eller WebRTC lækebeskyttelse i softwaren.

Dette er en virkelig skam. Jeg brugte ipleak.net og fandt, at der ikke var nogen IP-adresse eller WebRTC lækager. Imidlertid, jeg opdagede DNS-lækager til et antal DNS-adresser, herunder GoogleDNS (som holder logfiler). Dette er en abrupt fiasko fra et firma, der hævder at give privatliv for sine brugere.

Prisfastsættelse og planer

1 måned

$ 9,95
om måneden

BTGuard VPN tilbyder to separate planer. Disse kan betales månedligt eller årligt (med 25% prisnedsættelse for at betale årligt). Den første er en proxy-tjeneste, der primært er rettet mod BitTorrent-brugere (BT-delen af ​​deres navn står for BitTorrent). Den anden er en komplet VPN-service med servere i Toronto, Amsterdam og Singapore.

Btguard-pris

BitTorrent-proxy

Denne plan er rettet mod BitTorrent-brugere, der ønsker at downloade filer anonymt. Det gør det ved at tilvejebringe en proxy-internetprotokol (IP) -adresse, som brugerne kan skjule deres ægte IP-adresse med. Dette er et ekstremt nyttigt værktøj til at beskytte din identitet fra andre brugere på ethvert peer-to-peer-netværk. Derudover leverer BTGuard kryptering til brugere, der får deres båndbredde tilspændt af deres internetudbyder (ISP). For at få folk i gang, kommer BTGuard VPN med en forudkonfigureret version af uTorrent BitTorrent-klienten.

Desuden indeholder det instruktioner til manuelt at konfigurere andre torrent-klienter med dets proxyserver. For enhver, der ønsker at skjule deres identitet under fildeling, vil denne proxy-service bestemt gøre jobbet. Vær dog opmærksom på, at kl $ 6,95 om måneden det er meget pebret. Faktisk - for den pris (og mindre) kunne du få en fuld VPN-service andre steder, så hvorfor kun nøjes med en proxy-service?

BTGuard VPN Service

Denne plan koster $ 9,95 per måned, som faktureres til en reduceret sats på $ 27,95 for en tre-måneders abonnement (5% rabat), $ 49,95 for en seks-måneders abonnement (15% rabat) eller den bedste værdi plan for $ 89,95 for et år (25% rabat). Alle tre planer er identiske med hensyn til den tilbudte service: uhensigtsmæssig brug af kun tre VPN-servere. Dette er meget dyrt, og uden VPN-servere i England, USA og mange andre nyttige steder er tjenesten sindssygt begrænset i betragtning af den skyhøje pris. Faktisk kan du, så vidt jeg angår, flytte væk fra denne anmeldelse nu: BTGuard VPN er en rip off (og resten af ​​revisionen beviser det endeligt).

Sikkerhed og privatliv

BTGuard er baseret i Canada - et sted, der ikke længere betragtes som særlig godt til databeskyttelse. I de sidste par år har Canada vedtaget en række invasive love, der gør det til et langt fra det ideelle sted at basere sig på en VPN. Derudover har den Five Eyes-efterretningsdelingsaftalen at kæmpe med.

Bortset fra dette hævder BTGuard ikke at have nogen logfiler, hvilket er godt. Desværre opbevarer det nogle personlige oplysninger på filen til faktureringsformål. Derudover er privatlivspolitikken ikke skrevet på det klareste sprog, der er lidt om. I det mindste specificerer det, at ingen data vil blive delt med tredjeparter, medmindre tilladelse er givet af abonnenten.

Det, der bekymrer mig om denne del af fortrolighedspolitikken, er imidlertid, at hvis det virkelig er en nul-log-udbyder, skulle der ikke være nogen data, der skal deles i første omgang. Dette indebærer, at der opretholdes nogle forbindelseslogfiler, så jeg vil foreslå, at BTGuard betyder virkelig, at der ikke opbevares nogen brugslogfiler.

Kryptering

Kryptering håndteres via PPTP, som er en forældet protokol, der ikke anbefales, eller OpenVPN. OpenVPN-implementering er som følger: Datakanalen bruger Blowfish-128-chiffer med nøglet hash-meddelelsesgodkendelseskode (HMAC) Secure Hash Algorithm 1 (SHA1) datagodkendelse. Dette er ikke godt, men er uden tvivl uvæsentlig, for for at komme til datakanalen (hvad de faktiske data er krypteret med), skal du først afbryde kontrolkanalen eller TLS-forbindelsen (Transport Layer Security).

TLS-forbindelsen er krypteret som følger: AES-256 (Advanced Encryption Standard) med RSA-1028 håndtryk og perfekt fremadretthed (PFS) med tilladelse fra en Diffie-Hellman Exchange. Desværre betragtes RSA-1028-håndtrykket ikke som stærk nok efter dagens standarder, så den overordnede implementering af OpenVPN på BTGuard falder noget under de bedste VPN-udbydere. Dommen? Denne VPN er alt for dyr og giver ikke styrken til privatlivets fred, som den burde.

Brugervenlighed

BTGuard-webstedet ser virkelig glat ud og har en dejlig Flash-animation på sin hjemmeside. Dette gør jobbet med at få det til at virke meget bedre, end det virkelig er. Det sorte logo og webstedet er bestemt designet til at give den velmærkede VPN en ekstremt professionel fornemmelse.

Btguard-websted

Det tager dog kun et klik eller to for at finde ud af, at denne branding ikke fortsættes på hele webstedet. Det er bare en listig salgsteknik designet til at sutte forbrugere ind. Support-siderne og ofte stillede spørgsmål giver brugerne en generisk forumgrænseflade, der er grim og får hjem beskeden om, at denne VPN handler om at fratage folk deres hårdt tjente kontanter for lidt Vend tilbage.

Btguard grimme blog

Det bliver også hurtigt tydeligt, at hele websitet er ekstremt sparsomt med hensyn til funktioner og information. Sikker på, hvad der er tilgængeligt er korrekt og opfylder sit job. Imidlertid har andre VPN'er blogs om udviklingen i VPN-branchen og privatliv generelt. Andre VPN'er forsøger også at informere deres abonnenter om opdateringer til platformen. Denne type ting er ikke tilgængelig med BTGuard. Det leverer den mest basale service, den muligvis kan, uden forsøg på at opdatere eller forbedre denne helt basale service.

Kunde support

Kundesupport er også grundlæggende: bare en billetbaseret e-mail-service. I betragtning af de høje omkostninger ved tjenesten er dette efter min mening ikke relevant. De fleste VPN'er med lignende omkostninger leverer kundeservice 24/7. Nogle har endda en live chat-funktion på deres hjemmeside. Endnu mere foruroligende er, at når du indsætter en billetanmodning, rådgiver BTGuard, at det vil tage fra en til tre dage at svare. Jeg satte en billet med forskellige spørgsmål om tjenesten for at se, hvilken slags svartid jeg ville blive udsat for.

Billettsystemet gav mig en fejlmeddelelse, men da jeg checkede 'aktive billetter' havde jeg aktive billetter. Utroligt nok har hverken mine beskeder før salg eller de to billetter, jeg sendte (en markeret som presserende) nogensinde fået et svar! Dette er sindssy elendig og temmelig skræmmende i betragtning af den høje pris, som folk betaler. Uden tvivl noget af den værste støtte, jeg nogensinde har mødt i VPN-branchen.

Processen

Tilmelding

Tilmelding er let. Kun en e-mail-adresse og betalingsoplysninger kræves for at abonnere. Betaling accepteres via PayPal eller kredit- / betalingskort. Derudover er vi glade for at sige, at VPN siden sidste gang vi testede tjenesten har tilføjet bitcoin som betalingsmulighed.

Btguard Btc

Som tidligere nævnt har BTGuard ikke sin egen VPN-software. I stedet skal brugerne oprette forbindelse til en af ​​sine tre servere ved hjælp af tredjeparts open source OpenVPN-software. Det er let at få denne software - den er tilgængelig i Google Play Store til Android, via iTunes til iOS og Mac og fra OpenVPN-webstedet til Windows. Derudover linker BTGuard til alle disse versioner, så det er ikke en kamp at afhente dem.

Jeg prøvede at installere den nyeste version af OpenVPN 2.4.1, da den har fremragende funktioner såsom DNS (inklusive Internet Protocol version 6 - IPv6) og Web Real-Time Kommunikation (WebRTC) lækebeskyttelse. Desværre, til trods for at have installeret alle tegn på OpenVPN og dets netværksknapper (TAP) drivere og geninstalleret det, ville BTGuard simpelthen ikke oprette forbindelse ved hjælp af den nyeste version. Af denne grund var jeg nødt til at vælge en ældre version (openvpn-install-2.3.14-I601-x86_64.exe) for at få det til at køre.

OpenVPN

Denne version fungerede som en drøm, MEN den mangler de fremragende nyere funktioner. Dette er virkelig trist, fordi når jeg testede for DNS-lækager ved hjælp af ipleak.net, fik jeg DNS-anmodningslækage (og det ser ud til, at de bruger GoogleDNS alligevel).

Problemer med kompatibilitet

Jeg prøvede at kontakte BTGuard for at se, hvorfor deres .ovpn-filer ikke var kompatible med den nyere version af OpenVPN, men jeg fik ikke noget svar. At sikre, at deres .ovpn-konfigurationsfiler er kompatible med den nye OpenVPN-klient, er noget, der burde være en no-brainer - det er meget nemt at gøre. Når softwaren er installeret på brugerens platform, skal abonnenten downloade .ovpn-filerne fra downloadområdet på webstedet. Disse filer skal ekstraheres på enheden og derefter importeres til OpenVPN-softwaren ved hjælp af importfunktionen (i appen) eller placeres i programfiler > OpenVPN > config på Windows.

Hele processen er let, og BTGuard har en guide til at lede mennesker gennem processen. Men hvis du har problemer, er kommunikation med BTGuard ikke 24/7 som det er med mange mange andre VPN'er i samme prisklasse. Når softwaren er installeret og .ovpn-filerne er importeret, er det let at tilslutte. Højreklik på ikonet på skrivebordet og kør som administrator, højreklik derefter på en server og vælg forbindelse. Du bliver bedt om dit brugernavn og din adgangskode.

Btguard Openvpn

Når det kører, skal du højreklikke på ikonet i systembakken nederst til højre på skærmen (på Windows) eller bruge knappen Opret forbindelse i de forskellige smartphone-apps. Vælg det ønskede sted og opret forbindelse til serveren. Når der er oprettet en forbindelse, bliver ikonet grønt for at lade brugeren vide, at alt fungerer, som det skal være. Når den er tilsluttet, er det en god ide at bruge ipleak.net for at sikre sig, at forbindelsen fungerer korrekt. DNS-lækager skal også testes (se disse afsnit om hastighedstest nedenfor).

BTGuard Windows- og Android VPN-klienter

Desværre skal Windows VPN- og Android VPN-brugere bruge en tredjeparts open source OpenVPN-software til at oprette forbindelse til BTGuard. Dette skyldes, at de ikke tilbyder en tilpasset app. Det samme gælder iPhone VPN- og Mac VPN-brugere.

Afsluttende tanker

BTGuard er en VPN, der har eksisteret i årevis. Som sådan har den canadiske-baserede service ingen undskyldning for at levere en sådan dårlig service. BTGuard VPN undlader gang på gang at levere en respektabel VPN-service. Dets websted er designet til at lokke forbrugere med prangende udseende, men skræl gardinet tilbage, og ligesom i Oz er det hele en dårlig illusion.

Denne VPN-service er lige så dyr som mange VPN-klasser i verdensklasse, der leverer servere i op mod 50 lande, men alligevel tilbyder den så lidt: en dårligt formuleret privatlivspolitik; dårlig implementering af kryptering ingen brugerdefineret klient; OG en mangel på kompatibilitet med den nyeste OpenVPN-software. Plus, den værste kundepleje, jeg nogensinde har oplevet, mens jeg gennemgik VPN'er. BTGuard VPN anbefales under ingen omstændigheder til nogen.

Besøg BTGuard »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me