Bufret anmeldelse

buffered

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 9,99
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • Android

  • iOS

  • vinduer

  • MacOS

  • Linux
 • åbner op:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com score
8 ud af 10

Resumé

Buffered er en VPN-udbyder, der blev grundlagt i 2013. Den ejes af NetProtect Encrypt.me. Det er dyrt, men på plussiden er den dog hurtig nok til streaming og er en af ​​de få VPN'er, der stadig blokerer streamingtjenester fra hele verden. Derudover leverer Buffered VPN robust OpenVPN-kryptering - hvilket gør den ideel til de fleste menneskers privatlivskrav. I denne Buffered VPN-gennemgang tager vi et dybtgående kig på tjenesten og spørger, om det er værdi for pengene?

Hurtige statistikker

 • Jurisdiktion
  USA
 • Samtidige forbindelser
  5
 • Lande
  37
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  22.66 Mbps

Pris

Bufret kan købes i tre forskellige planer - et månedligt, årligt eller to-årigt abonnement. Disse planer leverer alle det samme serviceniveau med de samme funktioner. Den eneste forskel kommer i form af en rabat for abonnenter, der forpligter sig i en længere periode.

6 måneder

$ 9,99
om måneden

12 måneder

$ 12,99
om måneden

1 måned

$ 12,99
om måneden

Til $ 12,99 for en enkelt måned er Buffered en meget dyr mulighed. Der er masser af billige VPN-tjenester derude, der leverer en lignende service (og nogle, der også er bedre) til en brøkdel af denne pris.

Visstnok bliver VPN billigere, hvis du forpligter dig i et år eller to. Imidlertid er ækvivalentet med $ 6,59 pr. Måned på den årlige plan stadig ret dyrt. Generelt vil vi anbefale at tage VPN på dens 2-årige plan - fordi $ 4,12 per måned er meget mere konkurrencedygtig.

Når det er sagt, er der bedre muligheder på markedet, så det er værd at shoppe rundt og sammenligne denne VPN med andre tjenester ved at drage fordel af pengene-tilbage-garantien.

Bufrede VPN-kunder kan vælge at betale med Paypal, kredit- eller betalingskort eller med Bitcoins (for tilføjet anonymitet). Alle abonnenter får en 30-dages pengene-tilbage-garanti til at teste den service, der er fantastisk. Tilbagebetalingsgarantier og gratis VPN-forsøg er perfekte til at afprøve VPN'er!

Understøttede betalingsplatforme


Visa / MasterCard


Amex


Cryptocurrency

Fjern blokering af Netflix?

Når det kommer til streaming, er bufret VPN en fantastisk mulighed for de fleste mennesker. Ikke kun giver det privatliv, så du kan få adgang til websteder som Putlockers eller 123Movies - men det blokerer også for mange populære streamingtjenester.

Med Buffered kan du også fjerne blokering af Netflix USA og se BBC iPlayer i udlandet med lethed. Denne VPN leverer supersnelle servere, så du kan streame i HD, og ​​du behøver ikke at bekymre dig om buffering.

Funktioner

Vores yndlingsfunktioner, som Buffered VPN har, er som følger:

 1. Servere i 37 lande
 2. Apps til alle platforme
 3. OpenVPN-kryptering
 4. TCP over port 443

buffered
NordVPN
ExpressVPN

Android
iOS
vinduer
MacOS
Linux
Windows telefon

Hastighed og ydeevne

De hurtigste VPN'er på markedet (realtidshastighedstest)

Vi tester Buffered VPN tre gange om dagen ved hjælp af vores videnskabelige serverbaserede hastighedstestsystem. For at finde gennemsnitlige og øverste (burst) hastigheder tester vi Hong Kong, USA, UK og australske servere. Vi tester altid VPN'er ved hjælp af OpenVPN-protokollen for at gøre testene retfærdige mellem udbydere. Nedenfor kan du se, hvordan Buffered sammenligner med et antal markedsledende VPN'er.

Som du kan se, er Buffered tæt inden for rækkevidde med nogle af de bedste VPN'er i verden. Dette er fremragende og betyder, at Buffered helt sikkert er en hurtig service, der passer til folk, der vil lave meget streaming.

Når det er sagt, er der hurtigere tjenester på markedet, der koster mindre. Og for eksempel NordVPN, der fungerer næsten identisk med hensyn til hastigheder - er både bedre for privatlivets fred og billigere.

IP- og DNS-lækager

Vi testede de buffrede klienter for at se, om de led IP-lækager på både IPv4 og IPv6. Disse test blev udført i et privat browservindue på Firefox ved hjælp af ipleak.net. Vores test afslørede ingen IPv4-lækager overhovedet (ingen DNS-, WebRTC- eller IP-lækager).

På IPv6 opdagede vi dog WebRTC-lækager på både Mac og Windows. Dette betyder, at du bliver nødt til at tilslutte lækagen manuelt ved at deaktivere IPv6 på din maskine (eller bruge en WebRTC-blokudvidelse i din browser) for at bruge denne VPN med en IPv6-forbindelse.

IPv6 WebRTC-lækager er lidt skuffende. De er dog ret almindelige, og fordi de kan lappes manuelt, hurtigt og nemt, er vi ikke desperat bekymrede.

Vi foretrækker dog, at VPN-udbyderen er mere forestående med hensyn til at annoncere behovet for at tilslutte WebRTC-lækager på IPv6-forbindelser på sit websted - da dette ville hjælpe med til at sikre, at brugerne gør det.

Privatliv

buffered
NordVPN
ExpressVPN

Selvhostede / Proxied DNS Ja Ja Ja
Dræb switch
Tilsløring (stealth)
IPv4 lækagebeskyttelse
IPv6 lækagebeskyttelse
WebRTC lækebeskyttelse

Buffered har sine vigtigste servere placeret i Holland, som er et sted specifikt valgt af privatlivets tjenester som StartPage (privat søgemaskine godkendt af Ed Snowden).

VPN fører ingen brugslogfiler, hvilket er en god start med hensyn til logpolitikker. Imidlertid afslører privatlivspolitikken, at VPN opbevarer et antal forbindelseslogfiler - hvilket muligvis udsætter nogle mennesker. Det mest berørte af disse logfiler er brugerens IP-adresse, forbindelsestid og forbindelsens varighed. Vi anbefaler altid, at du vælger en service, der holder nul-logs eller mindst ingen logfiler, der kan bruges til at identificere dig af privatlivets fred. For information om dette og for en liste over fem tjenester, der ikke fører logfiler, se vores bedste hvilken som helst log VPN-guide.

Disse detaljer kan bruges til at montere et tidskorrelationsangreb på tjenesten, hvilket betyder, at denne VPN ikke kan give absolut vandtæt privatliv. Når det er sagt, er et tidskorrelationsangreb temmelig sjældent, og udføres normalt kun nogensinde af myndighederne, når en særlig stor forbrydelse efterforskes. Det er således rimeligt at sige, at Buffered for de fleste mennesker leverer digitalt privatliv uden for meget bekymring.

Et afslappet blik på fortrolighedspolitikken viser imidlertid, at VPN også indsamler en hel del data, der vedrører folks enheds- og netværksinformation, dette er langt fra ideelt. Fra privatlivspolitikken:

"Med den software og konfigurationsfiler, vi leverer, kan vi indsamle oplysninger fra dig, som kan indeholde, men er ikke begrænset til dine enhedsidentifikatorer, herunder unikke identifikatorer, operativsystemets version, sprog, netværksenhedsidentifikatorer (MAC-adresser), IP-adresser, netværksinformation, brugerinformation om operativsystemet, routingtabeller, DNS-serveradresser, andre filsystemoplysninger, oplysninger om hardware. Du kan fravælge denne samling på desktop-klienten under indstillinger."

Det er en enorm mængde data, som igen er lidt skuffende. Det er imidlertid rigtigt, at Buffered tillader forbrugere at fravælge denne dataindsamling inde fra apps eller via e-mail. I det store og hele foretrækker vi, at Buffered stopper med at indsamle disse data helt - men i det mindste er muligheden for at fravælge der.

Fortrolighedspolitikken afslører også, at aggregerede data vil blive delt med forretningspartnere og annoncører. Igen er dette langt fra ideelt, men i det mindste afslører de samlede data ikke nogen personlige oplysninger om nogen bruger til disse virksomheder.

Endelig, til Buffered's kredit, gemmes forbindelsesloggene kun i 30 dage. Således ville et tidskorrelationsangreb kun være i stand til at målrette mod en brugers IP-adresse i de sidste 30 dage.

I det store og hele i betragtning af omkostningerne ved denne VPN ville det være rart, hvis logpolitikken aldrig gemte brugernes IP-adresser ved siden af ​​tidsstempler.

Kryptering

buffered
NordVPN
ExpressVPN

PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
IKEv2
OpenVPN

Buffered leverer OpenVPN, som er vores anbefalede protokol, på både Mac og Windows. Derudover implementerer Buffered OpenVPN til standarder, der er egnede til digitalt privatlivets formål. Open VPN-implementeringen er som følger:

AES-256-chiffer, SHA1 til HMAC-godkendelse og stærk RSA 2048 til håndtryk.

Selvom SHA1-godkendelsesmetoden er den svageste del af protokollen, betragtes den stadig som sikker på dette tidspunkt. Dette betyder, at Buffered vil beskytte datatunnelens indhold mod indtrængen. For mere information om kryptering skal du læse vores komplette krypteringsguide.

Kunde support

buffered
NordVPN
ExpressVPN

Gratis prøveversion Ingen Ja - 3 dage Ingen
Penge-tilbage-garanti
24-timers support
Live chat
Penge tilbage garantilængde 30 30 30

Bufret VPN er en service, der altid har imponeret os med hensyn til kundesupport. VPN gør en indsats for at uddanne sine kundesupportagenter, og de ser altid ud til at have et rimeligt kendskab til VPN. Når det kommer til at finde ud af mere tekniske detaljer (f.eks. Hvordan OpenVPN implementeres - skal du vente på, at de henviser til deres tekniske supportteam).

Desværre, siden vi sidst gennemgik denne VPN, har tjenesten fjernet supportfaciliteten 24/7 live chat fra sin hjemmeside. Dette er virkelig skuffende, især i betragtning af omkostningerne ved et VPN-abonnement. Realiteten er imidlertid, at billettsystemet fungerer godt - og Buffered besvarer hurtigt anmodninger.

Brugererfaring

Når det kommer til webstedet og tilmelding, gør Buffered oplevelsen ekstremt let. Hjemmesiden er godt planlagt, og der er masser af gode ressourcer, såsom en vidensbase med installationsvejledninger og ofte stillede spørgsmål. Kontaktområdet giver både abonnenter og ikke-abonnenter mulighed for at stille spørgsmål, og når de er logget ind på medlemsområdet får brugerne en hel række ekstra muligheder - såsom muligheden for at "downloade mine data." Dette er en nem og hurtig måde at tjek hvilke data om dig VPN har på filen.

Windows-app

Buffered's Windows VPN-app er en nem at bruge VPN-interface, som leveres med OpenVPN-kryptering som standard. Abonnenter får mulighed for at vælge mellem OpenVPN TCP, som er bedre for sikkerheden, og UDP, der er hurtigere og bedre til streaming. Brugere kan også vælge at bruge OpenVPN TCP over port 443, som giver brugerne mulighed for at skjule VPN-brug som HTTPS-trafik.

Appen er flot og ser nem at bruge, vi kan med glæde rapportere, at den også inkluderer en dræbte. Det betyder, at det giver privatliv fra din internetudbyder, selvom VPN-forbindelsen af ​​en eller anden grund skulle mislykkes; dette er fremragende og betyder, at VPN er velegnet til Torrenting via P2P.

Generelt var der intet ved denne VPN, der frustrerede mig, bortset fra det faktum, at det havde IPv6 WebRTC-lækager. Dette er dog let at tilslutte kun få minutter ved enten at deaktivere WebRTC helt i din browser, hente de praktiske Easy WebRTC Block-udvidelser til Firefox eller Chrome eller ved at deaktivere IPv6-forbindelse helt i Netværk og delingscenter.

Generelt fandt vi VPN en fornøjelse at bruge, fordi hastighederne revnedes, og vi var i stand til at streame på flere platforme uden problemer.

Android-app

Siden vi sidst gennemgik Buffered, har den frigivet en brugerdefineret Android VPN-app (abonnenter plejede at bruge den officielle tredjeparts OpenVPN-klient). Tilføjelsen af ​​en proprietær mobilapp er stor, og vi var meget interesserede i at give den en prøvekørsel!

OpenVPN er som standard tilgængeligt i klienten, hvilket er rart at se. Derudover kan brugere vælge mellem UDP eller TCP over port 443 (hvilket skjuler OpenVPN som HTTPS). En automatisk tilslutningsfunktion giver dig mulighed for at oprette forbindelse igen til den sidste server, du brugte automatisk.

Desværre er der ingen killswitch tilgængelig på Android-klienten i øjeblikket. Dette er dog ikke for meget af en katastrofe, da de fleste ikke har tendens til at downloade BitTorrent på mobilen. På den anden side bemærkede vi en hel del klager på Google PlayStore fra abonnenter, der siger, at Android-appen er ustabil og styrter meget. Dette betyder, at du kan ende med at lække data til din internetudbyder, hvilket ikke er godt for privatlivets fred.

Vi testede Android-klienten grundigt i et par timer. Vi fandt VPN lidt langsom til at etablere forbindelser. Vi måtte vente op til et minut, hvilket langt fra er perfekt. På visse servere (f.eks. Bulgarien) kunne VPN overhovedet ikke oprette forbindelse. På andre blev det tilsluttet på kun 5 sekunder. Dette er ret irriterende.

Vi kontrollerede hurtigt DNS-lækager på vores IPv4-forbindelse og fandt, at der ikke var nogen. Vi var også glade for at se DNS-anmodninger, der blev håndteret af Buffereds egen server. Når der blev oprettet en forbindelse, fandt vi, at Buffered fungerer uden problemer, og vi fandt det virkelig hurtigt til streaming.

iOS-app

Bufret VPN har nu også en iOS VPN-app. Vi fandt, at denne app fungerer langt bedre end den er til Android. Forbindelser blev etableret næsten øjeblikkeligt, hvilket er fantastisk. Vi kunne imidlertid ikke oprette forbindelse til den bulgarske server (ligesom på Android). Den gode nyhed er, at alle andre servere så ud til at fungere fint, så udbyderen har muligvis bare problemer med den ene server.

Kryptering på iOS-appen leveres via OpenVPN, som faktisk er ret sjælden. Derudover kan brugere vælge mellem OpenVPN UDP eller TCP over portene 53, 443, 993 eller 1194. Muligheden for at vælge port 443 (til tilsløret forbindelse) er en fremragende tilføjelse.

Generelt var vi imponeret over både brugervenligheden og funktionaliteten af ​​denne iOS-klient. Hastigheden var stor, og vi fandt, at VPN var stabilt.

Mac OS X

Mac VPN-desktopklienten er næsten identisk med sin Windows-modstykke. OpenVPN er som standard tilgængeligt, og en Killswitch er inkluderet i klienten. En automatisk tilslutningsfunktion lader Mac-brugere oprette forbindelse til VPN automatisk, så snart den er lanceret. Brugere kan også vælge at oprette forbindelse til OpenVPN ved hjælp af TCP eller UDP via forskellige porte (53, 443, 993 eller 1194).

IPv6 WebRTC-lækager blev fundet, hvilket betyder, at du bliver nødt til at deaktivere IPv6 (eller deaktivere WebRTC i din browser) for at gøre denne VPN sikker. Generelt set er dette imidlertid en fremragende klient, der fungerer uden problemer.

Afsluttende tanker

Bufret VPN er en service, der har meget at gøre for det. Tilføjelsen af ​​klienter til alle platforme er en velkommen overraskelse, og på trods af nogle klager i Play Store fandt vi, at mobile klienter fungerer fint. På den anden side vil vi anbefale dig at tage disse klager alvorligt - fordi det er tydeligt, at nogle mennesker oplever crash, der ikke påvirkede os under vores test.

Desktop-klienterne har en killswitch, hvilket betyder, at denne VPN er velegnet til Torrenting sikkert. Derudover giver denne VPN hurtige hastigheder til streaming - og muligheden for at fjerne blokering af populære tjenester som Netflix og BBC iPlayer.

Servere i 37 lande tillader abonnenter at fjerne blokering af meget indhold. Dog overvejer prisen på denne VPN en relativt lille liste over placeringer. Derudover efterlader fortrolighedspolitikken meget at ønske.

Vi var også lidt skuffede over, at Buffered ikke har 24-timers live chat-support, hvilket igen, hvis man overvejer omkostningerne ved VPN, ville være yderst velkommen. På den anden side fandt vi, at billetsystemet fungerer fint, og vidensgrundlaget er anstændigt.

Bufret er ikke en frygtelig VPN af nogen fantasi. Det gør sit job godt, og det giver hurtige hastigheder. For at være helt ærlig er der imidlertid bedre måder at bruge dine penge på i 2020.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me