Dashlane anmeldelse

Dashlane


 • Prisfastsættelse

  Fra $ 3,33
  / måned

Oprettelser er oprettet for at forhindre uautoriseret adgang, og de er blevet ustabile sikkerhedsværktøjer i de senere år på grund af en stigning i lækager og brud. Sikker adgangskodestyringstjeneste Dashlane lover at gøre disse bekymringer til fortiden, lagre og styrke adgangskoder samt opdage sårbarheder på det mørke web.

ProPrivacy.com score
6 ud af 10

Resumé

I betragtning af at Dashlane ikke er den første software i sin art, vil vi undersøge, hvordan version 6.1922.0 stabler op mod sine konkurrenter, og om tjenesten er det værd.

Hurtige statistikker

 • Land
  OS

Oversigt

Selvom mange websteder allerede har implementeret krav til sagsfølsomhed, tilføjelse af numre og nogle gange endda symboler, er menneskelige fejl spredt over hele adgangskoder fra deres forudsigelighed til hvor mange gange en enkelt adgangskode bruges på tværs af forskellige konti. Dette øger sandsynligheden for en lækage, når følsomme data falder i de forkerte hænder. Når alt kommer til alt, hvis en konto er kompromitteret, er mange andre ofte i fare.

Dashlane beskytter ikke kun konti, men forbedrer brugeroplevelsen ved at fungere som en one-stop-shop. Brugere bliver kun nødt til at huske deres ene hovedadgangskode, da softwaren gemmer aktuelle adgangskoder i en krypteret database. Disse svagere adgangskoder kan også erstattes ved hjælp af Password Generator og i nogle tilfælde Password Changer for at styrke sikkerheden.

Dashlane-pris

Som sine rivaler fungerer Dashlane som et freemium-produkt, der deler funktioner mellem gratis og premium versioner. Mens gratis medlemmer får sikkerhedsadvarsler og kan automatisk udfylde tilmeldings- og tilmeldingsskærme, er de begrænset til 50 adgangskoder på en enkelt enhed. Dashlanes Premium-service koster normalt $ 39.99 pr. År, hvilket låser op for disse begrænsninger. Derudover introducerer Premium Dark Web Monitoring, tilføjer en VPN-service og giver brugerne mulighed for at dele følsomme data med andre mennesker sikkert.

Efter tilmelding tildeles brugerne straks 30 dages Premium gratis. Adgangskodeadministratoren kan stadig bruges, når denne periode løber ud, men det vil være begrænset til den gratis version, medmindre brugeren indtaster kortoplysninger eller linker deres PayPal for at udvide deres abonnement.

Hvis du ikke er sikker på Dashlane, kan du se vores andre foretrukne passwordadministratorer i vores guide.

Opsætning

Når du sidder under 1Mb, er Dashlanes eksekverbare utroligt let og kan downloades direkte fra webstedet til Windows, macOS, Android, iOS og Linux. Selve produktet installeres hurtigt, så brugerne kan logge på eller oprette en ny konto fra hovedmenuen.

Dashlane-opsætning

Vi anbefaler, at brugerne indtaster en stærk hovedadgangskode under denne indledende opsætning, da dette er ansvarligt for at beskytte konti, der senere er knyttet til Dashlane. Heldigvis er der en tjekliste, der kræver, at alle skal have mindst 8 tegn, herunder mindst et stort bogstav, et lille bogstav og et tal.

Brugere på Windows får også muligheden for at aktivere Windows Hello, hvilket yderligere sikrer deres konto med systembaserede adgangskoder og biometrisk sikkerhed. Brugere på mobil kan i stedet bruge deres indbyggede fingeraftryksscanner til at låse op for deres konto.

Velkommen til skærmen Dashlane

Når dette er udfyldt, hilses brugerne velkommen med en række guider. Selvom der er en mulighed for at springe forbi disse og komme direkte til lederens kerne, hjælper guiderne med at forklare det fulde funktionssæt, som Dashlane har at tilbyde.

Softwaren registrerer automatisk adgangskoder, der er gemt i hver browser installeret på systemet og giver brugerne mulighed for at importere dem til tjenesten, hvilket sparer tid i det lange løb. Denne metode udføres bedst udelukkende ved hjælp af den aktuelle standardbrowser, da gamle adgangskoder fra andre browsere let kan mudrede konti med flere valg.

Importer adgangskoder i browseren

Efter dette bliver brugeren bedt om at tilføje en udvidelse til deres standardbrowser, der strømline begrænset adgang til tjenesten, herunder hukommelse af adgangskoder og detaljer om aktuelle websteder.

Tilføj Dashlane-udvidelse

Til sidst kan brugerne straks registrere deres detaljer i den autofyldformular, der består af brugerens navn, titel, fødselsdato og telefonnummer. De fleste af disse er valgfri, og alt, hvad der er udfyldt, vil blive standardinput til ethvert websted, der beder om oplysninger.

Formular til automatisk udfyldning af Dashlane

Funktioner

For at skille sig ud fra mængden og forblive konkurrencedygtige har Dashlane introduceret en række nøglefunktioner til sin password manager. Disse funktioner inkluderer:

 • Kompatibilitet med Windows, macOS, Android, iOS og Linux
 • Gem automatisk detaljer og automatisk udfyldning log-in formularer
 • Integration og kompatibilitet for6browsers (Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Internet Explorer, Opera og Safari)
 • Automatisk adgangskodegenerator
 • Synkronisering af adgangskoder på tværs af alle enheder
 • AES256-kryptering
 • To-faktor-godkendelse med populære applikationer (Google Auth, Duo Mobile ogAuthy)
 • Biometrisk sikkerhed (Android, iOS og Windows)
 • 5-minutters timer til automatisk låsning af adgangskode
 • Justerbar automatisk logout-timer
 • Sikker noter
 • Betalingssporing
 • Digital pas & ID
 • Sikker mobilbrowser
 • Indikatorer for sundhedsadgangskode
 • Adgangskodeskifter
 • Mørk webscanning efter lækkede og stjålne data
 • VPN

Cloud-synkronisering kan aktiveres på tværs af alle de store mobile og desktop-platforme, så brugerne kan udfylde detaljer på tværs af flere enheder med en enkelt hovedadgangskode. Dashlane bruger Advanced Encryption Standard 256 og giver mulighed for tofaktorautentisering, biometrisk sikkerhed og automatisk låsning, hvilket holder detaljerne fine og sikre.

Brugere kan holde styr på mere end blot deres adgangskoder. Dashlane giver også brugere mulighed for at skrive sikre noter, gemme en digital version af deres pas eller ID og skabe en digital tegnebog for at overvåge deres kreditkort eller PayPal-konto. Og som en ekstra bonus er alt dette tilgængeligt på alle enheder.

Adgangskodeskifter

Password Changer-værktøjet er utroligt praktisk og gør nøjagtigt hvad det står på dåsen. Det strømline den monotone proces med at skulle gendanne konti med mere robuste adgangskoder ved at logge ind på webstedet med de angivne legitimationsoplysninger og ændre ting for dig. Der er dog et antal advarsler med denne proces.

Dashlane-adgangskodeskifter

For det første er værktøjet kun kompatibelt med deltagende websteder, der i øjeblikket er begrænset til ca. 552 forskellige domæner. Dette er utroligt begrænset og betyder, at brugere bliver nødt til at kamre gennem inkompatible konti manuelt med Password Generator for bedre at styrke deres sikkerhed.

For det andet er Password Changer afhængig af nøjagtigheden af ​​den import, der udføres i installationsfasen. Selvom dette kan være en utrolig tidsbesparende, var nogle af mine gemte adgangskoder forældede og krævede, at jeg intervenerede manuelt med de aktuelle adgangskoder for at gøre brug af den automatiserede proces.

Skulle en bruger beslutte, at Dashlane ikke er til dem, er der naturligvis ikke noget værktøj, der let vender tilbage til de ændringer, der er foretaget. Dette betyder, at brugere enten skal have en utrolig hukommelse for at huske de nye, uensensiske adgangskoder, ændre dem før Dashlane er afinstalleret eller bruge gendannelsesmetoder til at nulstille ændringerne.

Mørk webscanning

Ved siden af ​​adgangskodehelse kan man få adgang til Dark Web Scanning via Identity Dashboard, så brugerne kan overvåge data for lækager og brud. Dette omfatter adgangskoder, login, e-mails, kreditkort, telefonnumre og adresser, hvilket giver en oversigt over hvad der er sikkert og hvad der er kompromitteret.

Dashlane Dark webscanner

Der er ingen grænse for antallet af e-mail-adresser, som en bruger kan spore, men hver enkelt skal verificeres, før Dashlane begynder at spore data. Hvis der er noget galt, vises sikkerhedsadvarsler tydeligt som en push-anmeldelse på mobil og pop-up på skrivebordet, hvilket hjælper med at underrette brugerne om problemer, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed.

Dark web information finder

VPN

Dashlanes VPN er den eneste Premium-funktion, der ikke inkluderes i den 30-dages gratis prøveperiode, i stedet for at kræve, at brugerne køber et abonnement. I modsætning til de fleste tjenester lægger virksomheden ingen begrænsninger på båndbredde eller tilsluttede enheder, så du kan beskytte så mange systemer, som du vil.

Dashlane VPN-app

Du kan oprette forbindelse til et hvilket som helst af 26 forskellige lande med et enkelt klik på en knap, med et minimum af ofre til internethastigheder. Selvom dette er perfekt til at bevare dit privatliv på offentlige forbindelser, registrerer Netflix desværre, når det er i brug, hvilket betyder, at du ikke kan få adgang til streaminggigantens forskellige biblioteker.

Brugervenlighed

Begynderne bliver behandlet med forklaringer på de funktioner, der er nævnt ovenfor, mens veteraner i softwaren let kan springe foran. Processen strømline for at sikre, at brugere har valget mellem at importere adgangskoder, der er gemt i alle installerede browsere og downloade en udvidelse til deres standard.

Tjenesten er tilgængelig på tværs af alle større platforme, med Windows, macOS, Linux, Android og iOS alle synkroniseret. Hver grænseflade er intuitivt designet til at være venlig til både første gang og tilbagevendende brugere, hvilket gør Dashlane perfekt til dem, der ikke har kendskab til teknologi.

Oprettelse af en ny konto vil automatisk bede brugerne om at gemme deres oplysninger inden for Dashlane, mens eksisterende konti giver den samme prompt, når adgangskoder ændres. Dette kombineret med den autofyldformular, som brugere kan udfylde under opsætningen, giver Dashlane mulighed for at udfylde de korrekte detaljer automatisk, så brugerne næppe er nødt til at løfte en finger. Og hvis Dashlane ikke tilfældigvis automatisk udfylder alt for dig, skal du blot klikke på på firmaets logo til højre for login-baren.

Dashlane-log-skærm

Desværre er Dashlane begrænset til websteder via browserudvidelser, hvilket gør softwaren mindre end ideel til dem, der ønsker at sikre installerede programmer og applikationer.

Mobil

Dashlanes brugergrænseflade er konsistent på tværs af alle dens platforme. På Android og iOS indeholder sidefeltet indstillinger, der findes i “værktøjer” på skrivebordsversionen, hvilket forhindrer unødvendig menuhopping.

Dashlane Mobile

Enhver browser kan bruge Dashlanes autofyldkapacitet, men tjenesten leverer også sin egen indlejrede browser på Android og iOS. Virksomheden oplyser, at brugere får mest muligt ud af Dashlane ved at gøre det til standardbrowser. Jeg har dog endnu ikke set nogen yderligere fordel i forhold til de mange alternativer i betragtning af supportintervallet.

Synkronisering

Dashlane synkroniserer krypterede kopier af dine data og sikrer, at de kan fås på alle understøttede enheder. Når den er aktiveret, foregår synkroniseringen automatisk hvert 5. minut, og når data er ændret på enhver platform. Alternativt kan du manuelt synkronisere data ved at trykke på knappen "synkroniser nu" eller bruge genveje som F5 på Windows og⌘ + Ron Mac.

Dashalne Sync

Auto-lås (anbefales)

Under alle forholdsregler har Dashlane implementeret en række automatiske låse i sin software. Som standard har brugere 5 minutter på at redigere følsomme indstillinger, før de igen skal låse op for deres enhed med deres hovedadgangskode eller biometriske sikkerhed. Dette er en fejlsikker sikkerhed for at sikre, at kun autoriserede brugere foretager ændringer og ikke kan ændres.

Hvis du lader din enhed være uden opsyn, giver Dashlane også brugere mulighed for at tilføje en automatisk log-out for inaktivitet. Dette spænder fra 15 minutter til heftige 10 timer, selvom vi altid vil anbefale det minimale tidsrum, når det drejer sig om sikkerhed.

Sikkerhed og privatliv

Dashlane er grundigt gennemsigtig om sine sikkerhedsforanstaltninger og offentliggør endda et blogindlæg, der beskriver kryptering for begyndere. Som forventet bruger tjenesten militær kvalitet AES-256-kryptering til at gemme adgangskoder både lokalt og på skyen til synkronisering.

256-bit-nøglen er afledt af dit hovedadgangskode via PBKDF2-hashing og derefter spredt med tilfældige data kendt som salt. Derefter 'krypteres' flere gange for at forbedre sikkerhed og privatliv gennem yderligere randomisering. Dashlanes nul-viden-politik forbedrer denne metode, da virksomheden nægter at gemme hovedadgangskoden på sine servere.

Kunde support

Dashlane har et dedikeret Hjælp til at guide folk gennem installationen af ​​softwaren til eventuelle problemer, der måtte opstå. Dette er utroligt nemt at navigere og inkluderer en interaktiv guide drevet af St kun for at strømline ofte stillede spørgsmål sand deres løsninger.

Hjemmesiden er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk og spansk, skønt e-mail-support kun er tilgængelig på de første tre sprog. Engelsk-højttalere kan benytte sig af chat-understøttelsen fra 09.00 til 18.00 EST, mandag til fredag, åbnes fra nederste højre hjørne af webstedet, hvor det står "Vi er her for at hjælpe!".

Dashlane live chat

Premiummedlemmer prioriteres over gratis brugere, hvilket betyder hurtigere responstid. Det er usikkert, om dette også gælder den gratis 30-dages prøveperiode eller ej, men personalet tog blot minutter at svare på vores spørgsmål, uanset.

I øjeblikket er Dashlane-support ikke tilgængelig via telefon, men holdet har en dedikeret Twitter-side til at hjælpe entusiaster på sociale medier. Dashlane holder også brugerne opdaterede med via deres blog, så der er masser af steder at få de oplysninger, du har brug for.

Konklusion

Det er nemt at se, hvorfor Dashlane holdes i en sådan høj respekt, med dens tilgængelige anvendelse, bred vifte af support og en enestående belastning med funktioner. Ikke blot indeholder platformen dine adgangskoder, men den hjælper dig også med at styrke dem, og når de er blevet kompromitteret. Den indbyggede VPN er også en stor, omend uventet bonus, der vil opfylde de fleste formål, selvom Netflix-abonnenter ikke kan drage fordel.

Vi er altid opmærksomme på at foreslå software, der kun tilbyder årlige abonnementer, men nul-viden-politikken gør det mere sikkert end anden kommerciel konkurrence. Parring af dette med tofaktorautentisering hjælper med at låse konti yderligere, skønt sikkerhedsbevidste brugere måske ønsker at overveje KeePass, hvis de vil modige den komplicerede, open source, techie-konfiguration.

Samlet set er Dashlane en solid alt-i-en-software, der er perfekt til nye, der ønsker at styrke deres sikkerhed og privatliv. Omkostningerne er vanskelige at retfærdiggøre for dem, der allerede ejer en VPN, men det slanke interface og det intuitive styringssystem er sikker på, at folk holder sig rundt.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me