DefenceVPN-gennemgang

DefenceVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 2,49
  / måned

ProPrivacy.com score
7 ud af 10

Resumé

DefenceVPN er en VPN-udbyder, der begyndte at operere i slutningen af ​​2016, så det er en meget ny tjeneste. Virksomheden er baseret i Canada, hvilket gør det til en landsmand af TunnelBear og Windscribe. Hvis du vil finde ud af mere om tjenesten i vores ekspertanmeldelse, skal du læse videre!

DefenceVPN-tjenesten udvides næsten dagligt. Virksomheden startede uden sin egen app, men har nu en. Servernetværket er også under konstant gennemgang, med 20 nye serverplaceringer tilføjet på én gang, tilbage i maj 2017.

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  27 Mbps
 • Jurisdiktion
  Canada
 • Samtidige forbindelser
  5
 • Lande
  16

Funktioner

DefenceVPN bruges til at tilbyde en version, der understøttede peer-to-peer-netværksadgang og en version, der ekskluderede den. Nu kører den kun den P2P-venlige version. Andre funktioner inkluderer:

 • Ingen datagennemstrømningsgrænser
 • Ingen applikationsgasregulering
 • Hurtige forbindelseshastigheder
 • Dobbelt datakryptering
 • Privat DNS-opløsning
 • Dræb kontakt
 • DNS-lækager

For mere information om brug af en VPN, når du torrrenterer, skal du kigge på den bedste VPN til torrent-websteder.

Besøg DefenceVPN »

Hastighed og ydeevne

Ved hastighedstest testede jeg en ubeskyttet forbindelse til Miami (USA) og derefter til London (UK). Jeg sluttede til Miami fra Caribien med DefenceVPN-serveren i New York og derefter igen med serveren i Chicago. Derefter tilsluttede jeg mig DefenceVPN-serveren i London og prøvede hastighederne på en forbindelse til Storbritannien igen. I begge tilfælde testede jeg forbindelsen fem gange ved hjælp af hjemmesiden testmy.net. Forsvar Vpn 15

Graferne viser de højeste, laveste og gennemsnitlige hastigheder for hver server og placering.

Hastighederne, der blev produceret på forbindelser, der blev administreret af VPN, var bemærkelsesværdigt lignende dem, der blev opnået på ubeskyttede forbindelser. Selvom du i graferne ovenfor vil se, at hastighederne, hvor ikke alle er nøjagtigt ens, blev der sandsynligvis oprettet et vist mål for variationen af ​​den underliggende internettjeneste.

Testene for IP-lækager blev udført med VPN-serveren i London anvendt på linjen. Disse forsøg involverede tjenester fra flere websteder. Dette er ipleak.net, test-ipv6.com, IPv6 lækager og doileak.net. DefenceVPN bestod alle de test, der var mulige. Min internetudbyder inkluderer ikke IPv6-oversættelse, så disse test var ikke mulige.

Prisfastsættelse og planer

Virksomheden startede med en række pakker, men tilbyder nu kun en. Du kan få en bedre månedlig sats, hvis du tilmelder dig en længere periode og betaler forfra. Alle abonnementsperioder har en syv-dages pengene-tilbage-garanti.

DefenceVPN-prissætning

Da tjenesten er så ny, er der stadig mange forbedringer i rørledningen. DefenceVPN planlægger at acceptere Bitcoin, men denne betalingsmulighed er ikke tilgængelig endnu. Lige nu kan du betale med et kreditkort eller med PayPal.

Privatliv og sikkerhed

DefenceVPN indrømmer, at Canada ikke er et ideelt sted for privatlivets fred. Imidlertid mindsker det dette ved at outsourcere sine servere i fremmede lande, så det kan hævde, at det ikke er i stand til at logge noget. På hjemmesiden hedder det "DefenceVPN sporer eller overvåger ikke brugeraktiviteter, når de er tilsluttet VPN." Dette er sandsynligvis en delvis sandhed.

En VPN-server skal holde styr på, hvilke indgående svar der matcher hvilken klient, ellers kunne den ikke videresende til svar. Så der skal være aktivitetslogging under forbindelsen. Det vigtigste problem med VPN-privatlivets fred er, hvorvidt et VPN-firma beholder disse aktivitetsoplysninger, når din session er afsluttet, og oplysningerne ikke længere er nødvendige til operationer.

En anden grund til, at det kan være muligt, at virksomheden bøjer sandheden med denne erklæring, er, at det hævder, at det outsources sine tjenester. Når det således siger, at DefenceVPN ikke logger aktiviteter, betyder det ikke, at ingen fører logfiler. Outsourcing-virksomheden kunne godt gemme poster over brugeraktiviteter, og disse logfiler kunne være lovligt tilgængelige af DefenceVPN, når de bliver presset.

Virksomheden kører en warrant kanariefugl. Dette er en log, der indeholder en periodisk erklæring om, at virksomheden ikke har fået tilsendt en garanti for at videregive oplysninger. Informanterne pålægges ikke at informere mistænkte om, at de er under efterforskning, så intet VPN-selskab ville være i stand til at advare sine brugere om stævninger. Kyndige kunder skal således se efter huller i udsagnets tidslinje. Hvis der mangler en tidsperiode, betyder det, at virksomheden blev beordret til at aflevere oplysninger.

Kryptering og indstillinger

DefenceVPN har ændret sit krypteringssystem siden påbegyndelse af operationer. Fra juli 2017 planlægger det at ændre det igen. VPN er kun tilgængelig med OpenVPN-metodikken. Det er en god ting, fordi denne VPN-protokol er den bedst tilgængelige. OpenVPN er dog mere et open source-bibliotek end et strengt sæt regler.

Oprindeligt implementerede virksomheden sin OpenVPN ved hjælp af Advanced Encryption Standard (AES) -kryptering med en 256-bit nøgle. Det ændrede senere det til Blowfish-kryptering. Du skal dog ikke bekymre dig for meget om det, fordi virksomheden planlægger at være tilbage på 256-bit AES-kryptering inden begyndelsen af ​​august 2017.

Session etablering er beskyttet af 2048-bit RSA-kryptering. Dette er et acceptabelt niveau af sikkerhed. De vigtigste aktører i branchen styrker imidlertid dette stadie af en forbindelse ved at øge længden af ​​RSA-nøglen til 4092 bit. DefenceVPN bruger Diffie-Hellman til nøgledistribution, som sikrer, at nye taster bruges til hver session.

Andre sikkerhedsforanstaltninger er integreret i klientsoftwaren, der kører på din computer. Disse inkluderer en kill switch, der sikrer, at din computer ikke fortsætter med en internetforbindelse, hvis VPN ikke er aktiveret. Virksomheden leverer sin egen Domain Name System (DNS) -tjeneste, som er den metode, computere bruger til at oversætte webadresser til internetadresser.

Brugervenlighed

Som alt andet med denne VPN, har webstedet ændret sig helt siden virksomheden startede. Webstedets hovedside er en lang række sektioner, der dækker de første fire punkter på den øverste navigationslinje. Menuindstillingerne Login, Blog og Support fører til andre sider.

Taleboblerne nederst til højre på skærmen giver adgang til support live chat. Nederst på hjemmesiden finder du en række hurtige links.DefenceVPN sidefod

DefenceVPN-support

Klik på taleboblerne nederst til højre på webstedet for at åbne et chatvindue. Du skal muligvis vente et stykke tid, før nogen besvarer dit spørgsmål. Der er ingen køindikator, så du tror måske, at du er blevet ignoreret. Hold dog inde der.

Supportknappen på menulinjen fører til en FAQ-side. Denne side har også en knap, der giver dig mulighed for at hæve en supportbillet. Klik på "Åbn en supportbillet" at sende en besked til supportteamet, hvis du finder ud af, at live chat er ubemandet. Support-kontaktsiden er en standard webformular.

Forsvar Vpn 8

Processen

Husk, at du har syv dage til at teste systemet og stadig få en refusion, hvis du ikke kan lide VPN. Tilmeld dig ikke, hvis du sandsynligvis bliver distraheret af presserende opgaver i løbet af den efterfølgende uge.

Tilmelding

Klik på indstillingen Pris på den øverste menulinje på webstedet, og tryk derefter på "Kom igang" for din valgte abonnementsperiode. Der vises et overlay, der viser dine betalingsmuligheder. Klik på din foretrukne metode for at fortsætte. Du kan ikke slippe af sted med at abonnere på tjenesten helt anonymt, fordi du altid kan spores til din betalingsmetode. Kontobetalingsprocessen opretter en gentagne betalingsaftale.

Kontroller din indbakke, når betalingen er afsluttet, fordi dine kontooplysninger sendes der. Du skal bekræfte din adresse ved at klikke på knappen i e-mailen, før din konto bliver aktiv. Du kan derefter logge på brugerområdet på webstedet og downloade VPNs klientsoftware til din computer.

Appen

Du skal indtaste dine kontooplysninger første gang du bruger appen. Hvis du klikker på "Gem login" afkrydsningsfelt, behøver du ikke at gøre dette igen. Både brugernavn og adgangskode er store og små bogstaver. Dette er de legitimationsoplysninger, du har angivet, da du opsatte din konto. Når du er inde, skal du specificere, hvilken placering du gerne ser ud til at være i. Du skal klikke gennem to skærmbilleder til, før appen åbnes.

Den aktive app er meget lille og vises i nederste højre hjørne af din skærm. Klik på serverplaceringen for at skifte server, og tryk på skyderen On / Off for at tænde VPN. Hver gang du klikker væk fra appen, forsvinder den. Klik på ikonet i proceslinjen for at få det tilbage. Du kan få adgang til menuen Indstillinger ved at klikke på tandhjulssymbolet i appen. Der er meget få muligheder for at manipulere. Det "Deaktiver internet, hvis VPN ikke er tilsluttet" menupunkt er din kill-switch.

Andre platforme

I øjeblikket tilbyder DefenceVPN ikke en version af sin app til iOS. Virksomhedens supportrepræsentant forklarede mig, at de har skrevet en, men at den stadig gennemgår godkendelsesprocessen hos Apple. I stedet får iOS-ejere manuelle instruktioner om, hvordan man opsætter VPN på deres iPads og iPhones. Der er en app til enheder, der kører Android-operativsystemet. Der er også en version af appen skrevet til Mac OS X såvel som til Windows 10.

Afsluttende tanker

DefenceVPN fungerer godt. Tjenesten ændrer sig hurtigt, så det kan være lidt bedre, når du kommer til at prøve det. Udnyt refusionsperioden for at sikre dig, at den leverer alle de tjenester, du har brug for fra en VPN.

Besøg DefenceVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me