DotVPN-gennemgang

DotVPN

ProPrivacy.com score
6.8 ud af 10

Resumé

DotVPN nyder enorm popularitet som en gratis browserudvidelse til Chrome og Firefox. Brugere har også muligheden for at købe et DotVPN Premium-abonnement, der giver adgang til DotVPNs fulde liste over servere og øgede forbindelseshastigheder.

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  40 Mbps
 • Jurisdiktion
  Hong Kong
 • Samtidige forbindelser
  5
 • Lande
  12

Funktioner

DotVPN er angivet som værende en tjeneste leveret af Smart Security Ltd. Smart Security ser ud til at være registreret i Hong Kong, men jeg var lidt forvirret over, hvem eller hvad dette firma faktisk er. Jeg kunne ikke finde nogen kontaktoplysninger, og der ser ikke ud til at være et websted eller noget andet vedrørende Smart Security. Selvom dette ikke er et enormt problem, er det noget bekymrende at se så lidt opført om moderselskabet til DotVPN.

DotVPN annoncerer at have over 700 servere i 10 forskellige lande. Dette er også forvirrende, da DotVPN faktisk tilbyder servere i 12 forskellige lande. Derudover får gratis brugere kun muligheden for at vælge mellem 12 samlede servere og skal håndtere hastighedsbegrænsninger.

DotVPN Premium-brugere har tilladelse til op til fem samtidige forbindelser til tjenesten, hvilket er ret rart, når de overvejer, hvor overkommelig tjenesten er. Det er også værd at bemærke i denne DotVPN-gennemgang, at gratis brugere af tjenesten vil gøre det ikke være i stand til at få adgang til Netflix, Hulu eller andre streamingtjenester. Opgradering til en præmieplan fjerner disse begrænsninger.

Besøg DotVPN »

Hastighed og ydeevne

Hastighedstest for en gratis service vil næsten altid være skuffende. Mens de samlede hastigheder var anstændige under min DotVPN-gennemgang, løb jeg ind i hyppige afbrydelser og afbrydelser, mens jeg bruger browser-plug-in.

DotVPN-hastighed

Grafer viser højeste, laveste og gennemsnitlige hastigheder for hver server og placering. Se vores forklaring på fuld hastighedstest for mere detaljeret. Mens de samlede downloadhastigheder ikke var for lurvede, var jeg ikke i stand til at gennemføre uploadhastighedstestene til denne DotVPN-gennemgang. Uploadtesten frøs før den startede, hvilket får mig til at tro, at upload er begrænset til DotVPNs gratis service. Alt i betragtning efterlod DotVPN mig meget skuffet, når det kommer til ydeevne og pålidelighed.

Pris

1 måned

$ 0.00
om måneden

DotVPN nyder enorm popularitet som en gratis browserudvidelse til Chrome og Firefox. Brugere har også muligheden for at købe et DotVPN Premium-abonnement, som giver adgang til DotVPNs fulde liste over servere og øgede forbindelseshastigheder. DotVPN Premium kan enten købes til en pris fra en måned til måned på $ 4,99 eller ved at abonnere årligt til kun $ 2,99 om måneden.

DotVPN-prissætning

Et DotVPN Premium-abonnement virker temmelig overkommelig sammenlignet med nogle af de andre VPN-tjenester, jeg har gennemgået. Når det er sagt, er der nogle problemer med tjenesten, der skal få dig til at tøve, inden du tilmelder dig. Jeg vil nævne disse længere nede.

DotVPN Premium kan annulleres inden for de første 30 dage for en komplet tilbagebetaling, mens der efter en 30-dages periode gives en forhåndsreguleret refusion. Et vigtigt problem, som vi med det samme bemærkede under denne DotVPN-gennemgang, er det kreditkort accepteres ikke! (Hvis du holder musepekeren over kreditkortlogoerne vist på skærmbilledet nedenfor, får du at vide, at de betaler med dem ikke er en mulighed). Selvom dette kan være et velkomsttegn for dem, der værdsætter anonymitet, vil den typiske VPN-bruger blive skuffet. PayPal er den eneste mulighed, hvis du vil tilmelde dig DotVPN Premium.

Brugervenlighed

Support

DotVPN har kun billetbaseret support tilgængelig, hvilket er ganske undervejrende, især for betalte kunder hos DotVPN. Hvis du har brug for hastende hjælp, bliver du tvunget til at vente timer (eller endda længere) på et svar.

Som du kan se på skærmbilledet ovenfor, fik jeg faktisk et ret hurtigt svar på min anmodning (lidt over en time), men niveauet for det anvendte engelsk var meget mistænkt. For nogen, der har fået navnet "Douglas Wells", dette var meget mistænkt og rejser nogle interessante spørgsmål vedrørende DotVPN. Jeg vil nævne endnu en gang, at DotVPN gør ikke har en tilstedeværelse på Twitter eller Facebook, hvilket gør det svært for dig at kontakte dem, når du har brug for hjælp til en knivspids. Når det er sagt, har de en lille vidensbase tilgængelig, som inkluderer nogle generelle ofte stillede spørgsmål.

Tilmelding

Når du tilmelder dig DotVPN, har du simpelthen brug for en e-mail-adresse og adgangskode for at få din konto i gang. Der er ikke nogen e-mail-bekræftelse, hvilket betyder, at du endda kunne bruge en falsk eller midlertidig e-mail-adresse til at begynde at bruge DotVPN.

Efter tilmelding sender DotVPN dig en e-mail med links til deres apps (du kan også downloade disse fra hjemmesiden).

DotVPN iOS VPN-klienten

Som jeg nævnte tidligere i denne DotVPN-gennemgang, har udbyderen ikke en Windows-, Mac- eller Linux-desktopklient. De hævder at have arbejdet på at frigive disse snart, men i mellemtiden prøvede jeg iOS VPN-appen på min iPhone.

Hvis du vil have en VPN til Windows eller en Mac VPN, er denne service muligvis ikke for dig. Brugerdefinerede Linux-tjenester er svære at komme med, men der er nogle udbydere, der tilbyder en Linux-GUI. Se vores bedste VPN til Linux-guide for flere detaljer.

DotVPN iOS-appen er slank og ligner meget Chrome-pluginet, som jeg også prøvede. Tilmeld blot en e-mail og adgangskode, så appen vil tage sig af resten. Jeg var imponeret, især med DotVPN som en gratis service. Hvis du ønsker at bruge en fuld VPN med din browser, anbefaler vi, at vi tjekker vores bedste 5 VPN'er til Google Chrome eller de bedste 5 VPN'er til Firefox, afhængigt af din valgte browser.

Andre / gratis tjenester

DotVPN Chrome-udvidelse

Da DotVPN primært er kendt som en proxytjeneste til at fjerne blokeringen af ​​websteder direkte i din browser, besluttede jeg at prøve DotVPN kromudvidelsen. Plugin har over 600 000 samlede brugere og har en 4/5-stjerneklassificering i Chrome webshop. Jeg fandt, at det var let at aktivere og oprette forbindelse til, med kun en e-mail-adresse, der kræves for at komme i gang.

DotVPN Firefox-udvidelse

Jeg prøvede også DotVPNs Firefox-udvidelse, som selvom den ikke er så populær som dets Chrome-modstykke, stadig får jobbet gjort.

Sikkerhed og privatliv

DotVPNs browserudvidelser bruger en SSL-proxy-forbindelse med en 4096-bit nøgle. Desktopforbindelser og Android VPN-brugere kan oprette forbindelse via OpenVPN-protokollen, mens IPSec er på plads for iOS-brugere. Heldigvis er der ingen lov om datalagring i Hong Kong, hvilket betyder, at dine data ikke gemmes eller registreres. Når det er sagt hævder DotVPN at have forbindelseslogfiler og nogle forbindelsesdetaljer.

Mens vi gerne vil have en fuldstændig log-fri politik (som f.eks. NordVPN
), brug af DotVPN til blot at få adgang til blokerede websteder burde ikke være for meget af et problem.

DotVPN understøtter ikke torrenter eller nogen form for P2P-aktivitet. Selvom dette er lidt skuffende, giver det mening, når man overvejer, at DotVPN hovedsagelig er et proxy-plugin til din browser. Kort sagt, DotVPN er ikke en VPN-tjeneste, som enhver, der værdsætter privatliv og sikkerhed, skal bruge. DotVPN er primært nyttigt til at fjerne blokering af begrænsede websteder i din browser og ikke beskytte dine data.

Afsluttende tanker

Som en gratis browserudvidelse uden båndbreddehætter er DotVPN en anstændig nok proxyservice til at fjerne blokeringen af ​​websteder. Dette kan være godt for studerende, der sidder fast bag en skol firewall eller for folk at omgå enhver arbejdspladsbegrænsning (som Facebook eller Reddit), men dem, der leder efter sikkerhed og privatlivets fred, er bedre tjent med at se andre steder. Se på nogle alternative gratis VPN-tjenester, eller tryk på springet nedenfor for at prøve DotVPN!

Besøg DotVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me