EarthVPN-gennemgang

EarthVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 3,06
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • vinduer

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com score
6 ud af 10

Resumé

EarthVPN har lavet bølger for nylig (undskyld de blandede metaforer!) Takket være at tilbyde en meget billig service, der ikke holder nogen logfiler og giver nogle meget avancerede funktioner. Nogle mennesker har troet aftalen så 'for god til at være sand' faktisk, de har beskyldt den for at være en honeypot (helt uden noget bevis overhovedet!). Vi kunne tydeligvis ikke vente med at sætte denne spændende nye udbyder igennem sit tempo, og du vil se, at vi elskede dens dedikation til privatliv, lav pris og funktionssæt, men bekymrede os lidt over nogle præstationsproblemer.

Hurtige statistikker

 • Lande
  54
 • Samtidige forbindelser
  3
 • Jurisdiktion
  Cypern
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  22.66 Mbps

Funktioner

torrenting
Samlede servere 190
Lande 54
Samtidige forbindelser 3
Router Support
Routere understøttet DD-WRT
Bare metal eller virtuelle servere kombination
Portvideresendelse
Valg af havn

 • Ingen logfiler
 • AES OpenVPN-kryptering (med 265-bit tilgængelig)
 • SSTP tilgængelig
 • Accepterer Bitcoin-betaling og har et robust system på plads for at forhindre, at andre transaktioner er knyttet til brugere
 • Op til 3 samtidige enheder (mod et mindre gebyr)
 • Gode ​​SSTP-hastigheder

Hastigheder og ydeevne

Vi testede VPN-forbindelsen ved hjælp af vores 20 meg britiske bredbånd. Hastighedstesterne bragte mine forbindelseshastigheder ned med mere end et halvt niveau til omkring 9 Mbps på Londons server og 12 Mbps på den schweiziske server. Dette er ikke meget godt, men ikke den værste VPN, vi nogensinde har stødt på.

Da vi var lidt skuffede over de indledende OpenVPN-test, prøvede vi at oprette forbindelse ved hjælp af UPD-protokollen i stedet (som i teorien er hurtigere). Dette gjorde dog lille forskel. SSTP-resultatet var imidlertid meget godt med hastigheder tæt på 18 Mbps.

Vi besluttede at give OpenVPN-forbindelsen lidt mere test, og fandt, at resultaterne var meget serverafhængige, hvor mange europæiske servere viste sig hurtigere end lokale britiske. Vi havde dog undertiden problemer med at oprette forbindelse til nogle servere overhovedet (især dem i Holland). For så vidt angår pålidelighed havde vi ingen afbrydelser i vores testperiode. En sidste test, vi udførte, var at kontrollere for DNS-lækager, og EarthVPN blev bestået med flyvende farver.

Lækagetest

ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit) 22.66
Datagrænser
Båndbreddegrænser
IPv4-lækage detekteret?

Pris

1 måned

$ 3,06
om måneden

Den grundlæggende VPN-pakke kommer med en utroligt lommevenlig $ 3,99 pr. Måned (eller $ 39,99 årligt), hvilket gør EarthVPN næsten den billigste service, vi endnu har gennemgået. For en så lav pris kan du muligvis forvente et noget begrænset funktionssæt, men endda dens mest basale pakke giver dig adgang til funktioner, som mange andre VPN-udbydere opkræver meget mere for * (eller ikke tilbyder overhovedet), inklusive PPTP / L2TP / SSTP / OpenVPN-protokoller og adgang til 87 serverplaceringer i 32 lande (inklusive servere i hele Asien, USA og Europa og i Australien, New Zealand, Sydafrika, Panama og Brasilien og Tyrkiet). Yderligere indstillinger kan købes for $ 1,99 hver pr. Måned og inkluderer:

 • tilføjelse af en ekstra enhed, sådan en telefon (op til 3 separate enheder kan tilsluttes fra den samme IP-adresse, men ikke fra skiftepladser uden denne mulighed)
 • opgradering af OpenVPN til 256-bit AES-kryptering
 • har en statisk IP-adresse
 • SSH Tunnel / Socks-proxy aktiveret

Selvom andre udbydere muligvis leverer mindst nogle af disse funktioner som en del af deres basepakker, i betragtning af de ekstremt lave omkostninger ved EathVPNs grundlæggende prisfastsættelse, tror vi, at disse valgfri ekstraudstyr repræsenterer god værdi for pengene for dem, der har brug for dem (selvom hvis du vil have dem alle det begynder at blive lidt dyrere). EarthVPN tilbyder ingen 'gratis prøveversion' som sådan, men tilbyder ikke en 7-dages pengene-tilbage-garanti, som er temmelig tæt. EarthVPN kører særlige offshore-servere 'på alle kontinenter', som er specielt optimeret til P2P / torrent-trafik, og hvor 'DMCA eller noget tilsvarende ikke gælder'.

Brugervenlighed

vinduer
MacOS
iOS
Android
Linux
Windows telefon

Hjemmesiden

Webstedet er godt oplagt, professionelt udseende (hvis ikke alt for stilfuldt) og let at navigere. Det offentligt stillede websted indeholder et Google-kort over dets serverplaceringer, installationsinstruktioner og en omfattende og informativ FAQ, der besvarede alle vores sædvanlige forespørgsler angående en VPN-service. Kundeområdet (som man kan få adgang til fra tilmeldingssiden uden faktisk at tilmelde sig) inkluderer en moderat befolket vidensbase og meget nyttigt en netværksstatusside med en service oppetidshistorisk rapport.

Kunde support

Penge-tilbage-garanti
Penge tilbage garantilængde 7
24-timers support
Live chat

En hastighedstestside er også inkluderet, men vi foretrækker at holde os med speedtest.net for at opnå nøjagtige ydelsesresultater. Kundesupport kommer i form af et afkrydset e-mail-system. Vi oplevede nogle problemer under opsætningen (se nedenfor), og det tog omkring otte timer, før supportteamet kom tilbage til os (på hvilket tidspunkt vores problemer havde løst sig).

Tilmelding

Tilmelding kunne ikke være meget lettere, da alt hvad du bliver bedt om er et fornavn, e-mail-adresse og adgangskode. Når ordren er behandlet og betalt for, og bekræftelse / velkomst osv. E-mails er modtaget, kan du gå til webstedets installationsområde og følge instruktionerne for at konfigurere tjenesten.

Windows-klienten er en meget enkel og bare knogleraffære, der giver dig mulighed for at vælge, hvilken server du vil oprette forbindelse til, hvilken protokol og hvilken port du skal bruge. Dette dækker alle de grundlæggende elementer, men giver dig ingen af ​​de smarte DNS-lækage beskyttelse, internet kill-switch, serverstatistik osv. Set på nogle andre udbyders tilpassede VPN-klienter.

Som standard forbinder klienten via TCP, selvom vi normalt anbefaler at prøve en UDP-port først. Vi havde lidt problemer med at oprette forbindelse først, da klienten ikke ville acceptere vores adgangskode. Efter nogle mislykkede forsøg på at nulstille den (nulstillingsprocessen krævede, at du først indtastede den gamle adgangskode, som bare er blød dum), begyndte den at fungere helt fint.

Når du er tilsluttet, vises et ikon i meddelelsesområdet i proceslinjen for at fortælle dig, at alt er uhyggeligt.

Andre platforme

EarthVPN er ret omfattende, når det kommer til opsætningsmuligheder. Krypteringsprotokoller for hver platform er som følger:

 • I øjeblikket har det kun en dedikeret VPN-app til Windows (med OSX- og Linux-klienter på vej), men den har detaljeret manuel opsætningsinstruktion med skærmbilleder til Windows, de krypteringsprotokoller, den bruger, er; PPTP, L2TP, OpenVPN, SSTP og SSH / Socks Proxy.
 • Det Mac VPN klient OSX PPTP, L2TP, OpenVPN og SSH / Socks Proxy.
 • Det Linux VPN klient anvendelser; PPTP og SSH / Socks Proxy. Linux-klienten har brug for noget manuelt opsætning.
 • Og DD-WRT-routere (PPTP og OpenVPN).
 • Deres iPhone VPN-app bruger PPTP og L2TP (OpenVPN på vej)
 • Android VPN-app bruger PPTP, L2TP og OpenVPN understøttes også godt).

Privatliv og sikkerhed

Tilsløring (stealth)
Dræb switch
IPv4 lækagebeskyttelse

Privatliv er et område, hvor EarthVPN udmærker sig. Baseret i det nordlige Cypern. Selvom Tyrkiet, der har obligatorisk lov om dataopbevaring, er underlagt jurisdiktion, er det vores forståelse, at det nordlige Cypern ikke gør det, og EarthVPN siger, at det ikke 'logger nogen brug eller brugeraktivitet. Hverken vi eller tredjepart er teknisk muligt at matche en IP-adresse til en konto. ”Som nævnt ovenfor er det også glade for at lade brugernes download downloade ved hjælp af P2P / torrent-software, så længe de bruger dens specielle servere (og siden P2P-trafik er blokeret på deres andre servere, dette skulle aldrig være et problem). Krypteringsniveauer er også gode (selvom vi som sædvanligt anbefaler vi at undgå PPTP med CHAPv2-godkendelse, hvis det er muligt).

Krypteringsprotokoller

OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Andre protokoller SSH-tunneling, SSL-proxy
IKEv2

L2TP / IPsec bruger enten 3DES eller AES-kryptering med en 256-bit-nøgle, mens OpenVPN bruger 128-bit AES med en SHA1-hash-algoritme og 2048 RSA-nøgleautentificering. Som vi diskuterede i prisafsnittet, er det også muligt at opgradere OpenVPN til 256-bit AES-kryptering. Brugere af Windows Vista SP1 eller nyere kan også drage fordel af SSTP, der bruger TCP Port 443 (som brugt af standard SSL-transmissioner, hvilket gør det meget let at blokere) og 2048-bit SSL-kryptering, hvilket gør det ideelt til brug i meget restriktive amter, såsom som Kina, Iran og Syrien.

Alt dette er fantastisk, og det er den slags ting, der varmer hjertets cockles her ved ProPrivacy. Brugere kan betale anonymt ved hjælp af Bitcoins (hvis nødvendigt tages forholdsregler) eller med PayPal, kreditkort, Bitcoins, Alipay, Unionpay og Webmoney. EarthVPN sørger for, at transaktioner ikke er knyttet til brugere ved at generere en unik nøgle til hver transaktion, så den kan bekræfte betaling for kontoen er foretaget, og sletter derefter den unikke nøgle.

Dette er en fantastisk procedure, og vi ønsker, at flere VPN-udbydere ville implementere. Alt i alt ser EarthVPN ud til at være meget opmærksom på at sikre brugerens privatliv, hvilket efterlader os imponeret. Gennemgå vores note om, at slutningen af ​​artiklen dog er, og følg de links, der er givet, før du beslutter at stole fuldt ud på EarthVPNs sikkerhedsforanstaltninger.

Afsluttende tanker

I det store og hele er vi ganske imponeret over EarthVPN, selvom de inkonsekvente speedtest.net-resultater, når du bruger OpenVPN (den sædvanlige anbefalede måde at oprette forbindelse via VPN) er lidt foruroligende. EarthVPN leverer imidlertid en overraskende fuldt udstyret service til et meget rimeligt prispunkt og har top-notch-legitimationsoplysninger.

Når alt er sagt og gjort, er det dette sidste punkt, der scorer mest hos os, da tekniske problemer kan løses, men dårligere holdning mindre. Vi anbefaler derfor EarthVPN 9, men se note nedenfor), selvom vi synes, det er vigtigt, at det undersøger forbedring af OpenVPN-ydeevne overalt.

Vigtig note: Der er brudt noget af en spat på Reddit om, hvorvidt EathVPN har udsat både sine offentlige og private nøgler i sin OpenVPN .crt-fil. Hvis det er sandt, er dette en utilgivelig fejl, men spørgsmålet er ikke blevet rejst andre steder på internettet, som vi kender, og benægtes kraftigt af EarthVPN. Vi indrømmer at vi er lidt forvirrede af argumentet og modargumentet, så vi foreslår, at vores læsere tjekker selve diskussionen. Med henblik på denne gennemgang antager vi, at alt er i orden og bedømmer EarthVPN i overensstemmelse hermed, men vi føler os forpligtet til at bringe denne tvist under vores læsers opmærksomhed, og hvis beskyldningerne viser sig at være sande, fjerner vi vores anbefaling.

De relevante links er: http://www.reddit.com/r/VPN/comments/1kuhps/earthvpn_as_a_nonus_alternative_to_pia/ (original post) http://vpnsecurityreview.tumblr.com/post/59920711273/were-sorry-earthvpn-or -nope-du-forkert-eller-hvordan http://www.reddit.com/r/VPN/comments/1lhu16/earthvpn_security_part_2/

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me