ElephantDrive anmeldelse

ElephantDrive

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 10,00
  / måned

Opkaldt efter det formsprog, som en elefant aldrig glemmer, og at tjenesten "fungerer for jordnødder," er ElephantDrive stolt af at tilbyde lagrings- og backup-værktøjer i enterprise-klassen, der oprindeligt var forbeholdt større virksomheder.

ProPrivacy.com score
7 ud af 10

Resumé

Evnen til at vælge din egen kryptering gør ElephantDrive bestemt til at se, men er det nok til at kæmpe med andre premium sky-tjenester til samme pris? Vi finder ud af det i denne detaljerede gennemgang af Elephant drev.

Kan lide

 • Månedlige & nedsatte årlige priser
 • subaccounts
 • Brugervenlig
 • Cross-platform support
 • Filversionering
 • Sub-konti

Kan ikke lide

 • Mangel på nul-viden politik
 • Lukkede kilde
 • Baseret i USA
 • Ingen godkendelse på 2 faktorer på nettet
 • Intet at se eller redigere dokumenter med

Prisfastsættelse & tilgængelighed

ElephantDrive er opdelt i fire pakker, der hver især er rettet mod et andet marked. Du kan dyppe en tå ind med en gratis konto indstillet til 2 GB lagerplads og 100 MB uploadgrænser, eller udvide disse begrænsninger med en gratis prøveperiode på 30 dage for alle efterfølgende niveauer, hvor du kan opgradere, nedgradere og annullere, når du vælger.

Home-niveauet er det mest omkostningseffektive, prissat til $ 10 pr. Måned for 1 TB lagring.

Hjem-pakken er velegnet til enkeltpersoner og familier, der koster $ 10 pr. Måned for 1 TB opbevaring. Der er et niveau af fleksibilitet, der passer til kunden, med yderligere lagerplads til rådighed på $ 10 pr. Måned for hver 1 TB tilføjet, op til 15 TB maksimalt. Det er værd at bemærke, at uploads er begrænset til 2 GB pr. Fil, og at noget større vil blive afvist. Hjemmekonti er tilgængelige på tværs af 10 enheder samtidigt og kan imødekomme 3 separate underkonti.

Små virksomheder er bedre stillet med $ 20 pr. Måned Business-pakke, med 1 TB baselager. Det koster $ 20 pr. 1 TB tilføjet denne gang, op til en svimlende 50 TB, og enkelt uploads kan variere op til 15 GB pr. Fil. ElephantDrive for Business kan installeres på 25 forskellige enheder og tillader op til 20 forskellige underkonti.

Enterprise-indstillingen er toppen af ​​fødekæden, designet til større virksomheder med 100+ enheder og 100+ underkonti. Endnu en gang starter baselageret ved 1 TB med yderligere terabytes tilføjet til $ 30 hver. Der er ingen begrænsning for, hvor meget et firma kan tilføje denne gang, og maksimale individuelle filstørrelser kan være op til hele 200 GB hver.

Bemærk

Som et incitament til at forkøbe et helt år, barberer ElephantDrive to måneder af sine årlige pakker. Multipliser blot en af ​​ovenstående priser med 10 for at finde ud af de foreslåede bulkomkostninger.

Funktioner

 • Filversionering & genopretning
 • Support til fildeling
 • Cross-platform synkronisering
 • Operativsystemintegration
 • Sub-konti
 • Offline-adgang

Filversionering & genopretning

Mens ElephantDrive ikke giver nogen måde at se eller redigere dine filer på, holder den oversigt over versionhistorikken for alt, hvad der er uploadet til serveren. Dette er især praktisk, hvis vira kompromitterer dine data, eller et delt projekt redigeres lidt for kraftigt, da du kan vende tilbage til en af ​​de mange tidligere loggede versioner.

Forudsat at din Backup-mappe synkroniseres, hvilket oprindeligt medførte mig nogle problemer, kan du tilpasse, hvordan dine filer sikkerhedskopieres fra Backup-indstillingerne. Herfra kan du planlægge en sikkerhedskopi, indstille undtagelser fra reglen, justere arkivering og endda ændre, hvor mange filversioner der er bevaret, og hvor længe.

Indstillinger for filversion er omfattende, men meget inkonsekvente, da de nægtede at arbejde under test.

Der er ingen hård grænse for, hvor længe du kan gemme tidligere iterationer til, men det er bydende nødvendigt at teste, at filversion fungerer inden knæk, da du måske finder ud af, at ældre versioner ikke gemmes som forventet ellers. Selv efter at have fortalt ElephantDrive om at gemme filversioner på ubestemt tid, forsvandt de med at forsvinde efter en dag uden forklaring.

Filversionering vises på alle platforme, så du kan højreklikke på filer i browseren, Windows Stifinder og Mac's Finder eller ved at klikke på informationssymbolet (i) på mobile applikationer. Du kan endda oprette delelinks til specifikke versioner på skrivebordet og gendanne hele mapper, der er ændret eller slettet.

Support til fildeling

ElephantDrive gør kort arbejde med at dele filer og placere indstillingen i højreklikmenuen på skrivebordet og informationsmenuen om mobile applikationer. Du bliver mødt med et langvarigt link, som du kan teste med knappen "Åbn link" og begrænse adgangen ved at tilføje en adgangskode. Desværre er der ingen øjeblikkelig måde at indstille en timer på, hvor længe linket er tilgængeligt.

Udløb er tilsyneladende indstillet til to måneder som standard, men dette kan manuelt justeres i listen Delet linkadministration, der findes i underhovedet Links. Når du navigerer til "Handlinger", får du mulighed for at indstille din egen dato eller helt tilbagekalde adgangen. Disse indstillinger, der ikke er til stede, når du opretter linket, er en mindre ulempe, og noget, jeg gerne vil se opdateret i fremtiden, men de iboende tilpasningsmuligheder er ikke noget, der kan vende næsen op.

På tværs af platforme

Du kan få adgang til alle filer, der er gemt på ElephantDrive gennem browseren, men virksomheden har officielt frigivet applikationer på Windows, macOS, iOS 9.2 eller nyere, Android 2.3 eller nyere, og forskellige Linux-distros og Network Attached Storage (NAS) enheder. ElephantDrive opretter automatisk en "Overalt" -mappe under opsætningen, der forbinder alle tilsluttede enheder og lover at synkronisere filer med det samme.

OS-integration

ElephantDrive forhindrer sine brugere i at uploade filer via browser på grund af iboende sikkerhedsproblemer, hvilket gør applikationer obligatoriske for at få mest muligt ud af tjenesten. Heldigvis integreres de hver i deres respektive operativsystem for at strømline processen.

Dedikerede mapper vises i Windows Stifinder og Mac Finder på skrivebordet og uploader automatisk filer, der trækkes og slippes. Brugeren får også et stykke højreklikmuligheder, der gør delingsfiler og vende tilbage til ældre versioner meget lettere.

Mac OS-intergration

Mens skyen kontinuerligt synkroniseres i baggrunden, sidder ElephantDrives underretningscenter i systembakken ved siden af ​​dit ur. Dette virker meget mere stabilt på Mac end det gør Windows, da jeg oplevede en håndfuld visuelle fejl og fejl i min tid med softwaren.

Mac Elephant drev præferencer

Mobilbrugere får ikke så mange funktioner at lege med, men operativsystemintegration er til stede. Du behøver ikke at starte applikationen for at sende en fil direkte til skyen, i stedet for bare at klikke på "del" og stryge, indtil du finder ElephantDrive-indstillingen.

Sub-konti

Brugere forsynes automatisk med 3 underkonti ved køb af hjemmepakken og 20 underkonti med virksomhedsniveauet sammen med den almindelige overordnede konto. Disse giver dig mulighed for at dele din lagerplads med andre betroede brugere uden at skulle adskille følsomme oplysninger i stedet for at give dem adgang via deres egen e-mail-adresse og adgangskode.

Du kan enten dele lagerpladsen med en arbejdsgruppens underkonto eller dele og erobre med uafhængige underkonti.

Der er to forskellige typer underkonti afhængigt af, hvordan du vil dele ElephantDrive. Arbejdsgruppens underkonti har samme adgang som den overordnede konto, der deler den fulde lagerplads med individuelle adgangskoder. Uafhængige underkonti skærer en plads ud af dit lager, som andre kan bruge, hvilket forhindrer dem i at få adgang til andres mapper og filer, medmindre det bevidst deles med dem.

Oprettelse af en underkonto kræver en vis kommunikation mellem parterne, da det skal gøres af ejeren og sendes til modtageren. Der sendes ingen bekræftelses-e-mail-adresse, men inviterede kan ændre deres tildelte adgangskode efter deres første login. Bemærk, at ændring af adgangskoder kan forstyrre tilgængeligheden af ​​tidligere uploadede filer, hvis brugeren valgte at kryptere filer personligt, da nøgler er knyttet til den originale adgangskode. Se afsnittet Teknisk sikkerhed under Privatliv og sikkerhed for mere information.

Privatliv og sikkerhed

Jurisdiktion

ElephantDrive ligger i USA og er i overensstemmelse med EU-US Privacy Shield Framework, og er underlagt undersøgelser fra FTC og andre regeringsorganer. Dette er ikke ideelt, da USA gentagne gange er blevet opfordret til at være tilbøjelig til overvågning og tvivlsom holdning til privatlivets fred. Du ønsker især ikke at overføre følsomme oplysninger til et firma, der ikke tager nogen forholdsregel for, at de falder i hænderne på National Security Agency (NSA).

Nul-viden

Disse lidelser er lidt afhjulpet med en opt-in nul-viden politik. Mens ElephantDrive er gennemsigtig omkring indsamling af minimale mængder af personlige identificerbare oplysninger (PII) såsom e-mail-adresser, navn og betalingsoplysninger, der er nødvendige for at køre tjenesten, giver det dig valget om du vil have dine krypteringsnøgler håndteret af virksomheden eller personligt ved at bruge din egen adgangskode.

nul viden elefant drev taster

Tjenesten angiver eksplicit, at teamet, der håndterer lagring af dine filer, er adskilt fra dem, der håndterer dine nøgler, så alt forbliver "helt uleseligt af de onde fyre", men dette stopper ikke den samme regeringsindgriben og overvågning, som USA er kendt til.

Vi anbefaler altid personlig kryptering parret med en adgangskodemanager.

Personligt kryptering af dine filer giver dig ro i sindet fra regeringsoptioner med ende-til-ende-kryptering, men ElephantDrive vasker sine hænder med at gemme din adgangskode, da den bruges til at beskytte dine data. Dette lægger et ekstra ansvar på dig, da du ikke vil være i stand til at gendanne din adgangskode, og ændring af din adgangskode bliver markant sværere med potentialet for filer bliver ulæselige. Heldigvis har vi listet de bedste adgangskodeadministratorer til at hjælpe dig med at komme med et stærkere kodeord.

Du kan vælge den tredje mulighed uden kryptering overhovedet, men dette er noget, vi kraftigt fraråder, da det vil efterlade alle dine uploads sårbare.

Teknisk sikkerhed

Uanset hvilken krypteringsmetode, du vælger, er alle filer beskyttet klientsiden med militær AES-256-kryptering, før de forlader systemet. Overført over en solid 128-bit SSL-kanal, dine data er beskyttet mod angreb mellem mennesker i midten, indtil de når ElephantDrives sikre servere, hvor de fortsætter med at bruge kryptering under hvile.

Virksomheden bruger en "Open Design" -tilgang til sine systemer, hvorved autoriserede uafhængige sikkerhedseksperter kan gennemgå ElephantDrives praksis og feedback om potentielle fejl og sårbarheder, hvad enten de er teoretiske eller allerede eksisterende. Indtil videre understøtter ElephantDrive ikke tofaktorautentisering.

Problemer

Browserkryptografi

ElephantDrive omdirigerer uploadere automatisk fra browserversionen til platformens respektive programmer med angivelse af, at dens applikationer er meget mere sikre. Det er sandsynligt, at virksomheden anerkender, at Javascript-baserede sprog ikke er bedst for sikkerhed og har forhindret upload af browsere som et tegn på tillid til dens brugerbase, men dette er en antagelse, der forbliver ubekræftet i øjeblikket.

For at uddybe, at opdatering af et program kræver anerkendelse fra brugeren for at gå videre med ledsagende patch-noter for gennemsigtighed. Browserkryptografi på den anden side accepterer enhver kode, der er skubbet af udgiveren og kræver, at brugerne implicit stoler på virksomhedens intentioner. Heldigvis ser det ikke ud til at være et problem her, selvom download og omdirigering til applikationen fjerner lidt bekvemmelighed fra processen.

Lukkede kilde

På trods af hidtil uset gennemsigtighed omkring sine systemer, holder ElephantDrive sin arkitektur lukket. Dette er en helt standard praksis, der hjælper tjenesten med at forblive konkurrencedygtig på skymarkedet, men uden evnen til at fortælle, hvad der foregår nedenunder for os selv, er vi simpelthen nødt til at tage virksomheden til deres ord, at alt er som de siger, det er.

Support

ElephanDrives support mangler ret i forhold til konkurrencen, og er meget afhængige af dets Help Center og en blog, der er opdateret en håndfuld gange om året. Det accepterer anmodninger via e-mail, men responstid varierer afhængigt af tidspunktet for indsendelse og emne. Der er ikke noget at fortælle, om der er et lagdelt prioriteret system til betalende medlemmer, men det er klart, at det nuværende system mangler for en service, der koster $ 10 + pr. Måned.

Brugervenlighed

Desktop

Da applikationer er et krav for at udnytte ElephantDrive fuldt ud, er der meget vægt på, hvordan de udfører. Integration spænder over Windows Explorer og Mac Finder, hvilket gør det utroligt nemt at få adgang til dine filer, uanset om du er opmærksom på den indledende tutorial eller ikke.

Elephant drive mac finder

Desværre er indstillingerne i systembakken meget mere fragmenterede med Præferencer, sikkerhedskopier og adgang til dine filer opdelt i stedet for sammenkoblet via underoverskrifter. Dette gør det mildt sagt upraktisk at foretage ændringer og utroligt frustrerende, når brugergrænsefladen uforklarligt mislykkes. Jeg stiller også spørgsmålstegn ved pålideligheden af ​​synkronisering, da de parametre, som jeg satte i desktop-applikationen, sjældent overføres til de andre versioner.

Præsentationen er lidt dateret, da virksomheden spænder tilbage til 2006 og kan være langsom, men alle de funktioner, du forventer, er til stede og redegøres for. Der er stadig meget at ønske med de desktop-applikationer, som ElephantDrive forhåbentlig vil gennemse i fremtiden.

Mobil

Download af ElephantDrive på Android er allerede gjort lidt mere kompliceret med to forskellige applikationer i Play Store. Den ene er klart mærket ElephantDrive Legacy, som ikke længere understøttes af virksomheden, mens indstillingen med titlen ElephantDrive er den aktuelle applikation, du skal downloade.

Mobilapp

Oplevelsen er allerede mere behagelig end dens desktop-modstykke, med renere visuals og indstillinger klar med et klik på en knap. Det er nemt at tage sikkerhedskopi af kontakter, fotos og videoer på din mobile enhed med bare et par tapper, du kan begrænse håndsættet til Wi-Fi-kun, hvis dine databevidste og delingsfiler er næsten ubesværet.

Det er værd at bemærke, at mobilapplikationen mangler et par funktioner, såsom muligheden for at ændre krypteringstyper og tilføje underkonti, men det er langt den langt mere tilfredsstillende version af ElephantDrive. Jeg bemærkede et par hikke i løbet af min tid med tjenesten, men alle disse blev løst med en genstart af smartphonen.

Browser

Ingen download er påkrævet til browserversionerne, selvom det kommer med begrænsninger, som ElephantDrive selv gør sit bedste for at fremhæve. Grænsefladen er moderne og fornøjelig at navigere på, så du får adgang til og downloader alle dine filer, men forhindrer dig i at uploade. Vi diskuterede, hvorfor dette muligvis findes i afsnittet Browserkryptografi under Problemer, men dette er en kritisk funktion, der gør browserversionen ubrugelig uden at være parret med et program.

Elefantdrev i browser

Alligevel forbliver ElephantDrives browserversion det vigtigste knudepunkt, der fungerer som de facto-stedet for at foretage ændringer på din konto og tilføje underkonti.

Afsluttende tanker

ElephantDrives mål er klart og målretter det stigende behov for sikkerhedskopiering. Dette er noget, det gør især godt på NAS-markedet, men måske ikke så godt for forbrugerpartikler. Prisplaner er alsidige og imødekommer de fleste kundebehov med muligheden for at tilføje opbevaring på et indfald mod et ekstra gebyr, men disse omkostninger er lidt høje, når det ikke lykkes at matche de standarder, vi har forventet, når det dobbelt- tal månedligt.

Virksomheden fortsætter med at imponere mig med sin forestående holdning til gennemsigtighed og implementering af muligheder, så brugerne kan vælge, hvordan de vil kryptere deres egne data. Dette er en unik tilgang, som dens konkurrenter ofte mangler, men det distraherer ikke fra den iboende mangel på support til en premiumtjeneste, og manglende tofaktorautentisering er utilgivelig for en sikkerhedscentrisk platform.

Jeg har tro på, at ElephantDrive har en vision om at blive en top konkurrent på markedet, men indtil forskellen i applikationer er løst eller prisfastsættelsen er justeret, er det svært at anbefale ElephantDrive, som det i øjeblikket er, når der er bedre alternativer.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me