Encrypt.me anmeldelse

Encrypt.me

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 8,33
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • iOS

  • Android

  • vinduer

  • MacOS
 • åbner op:


  • iPlayer

ProPrivacy.com score
3 ud af 10

Resumé

Encrypt.me er en mangeårig amerikansk VPN-service, der for nylig er blevet medlem af J2 Global-gruppen. Med støtte fra J2 Global bag det kan Encrypt.me meget vel blive en service, man skal passe på i fremtiden. Men i øjeblikket kæmper det for at differentiere sig fra mængden.

Hurtige statistikker

 • Lande
  44
 • Jurisdiktion
  Forenede Stater
 • Samtidige forbindelser
  100

Prisfastsættelse

Encrypt.me skelner mellem "pass" og abonnementer, men bortset fra eksistensen af ​​et 1 uges pass, er den eneste forskel, at betaling for pass ikke fornyes automatisk, mens det med abonnementer gør det.

Et usædvanligt træk ved Encrypt.mes prisfastsættelse er, at det ud over personlige planer også tilbyder familie- og holdplaner (for op til meget store grupper).

Encrypt.me siger, at du kan bruge “flere enheder på samme tid, hvis du vil” på en enkelt ubegrænset datakonto. Det ser ud til, at det at betale for en familie- eller holdkonto (formodentlig hvis holdet ikke er for stort) stort set er et spørgsmål om ærlighed fra kundernes side.

Når det er sagt, til $ 12,99 per måned for op til fem familiemedlemmer, er familiens pris en ganske god pris.

Encrypt.me tilbyder også en Mini Plan for $ 2,99 pr. Måned, som har en 5 GB datagrænse. Alle betalinger sker kun via kredit- / betalingskort og behandles af Stripe.

Nye brugere kan drage fordel af en 14-dages gratis prøveperiode, hvilket vi med glæde bemærker ikke kræver nogen kreditkortoplysninger. En gyldig e-mail-adresse er påkrævet for at registrere, og Encrypt.me tager skridt til at engagere dem.

Funktioner

 • Apps tilgængelige til iOS, Android, macOS og Windows
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Servere i 44 lande (inklusive ”Afrika”, der viser sig at Sydafrika)
 • Auto-Secure
 • ”OverCloak”
 • Indholdsfiltrering
 • Sikkerhedsrevision

Torrenting er blokeret som standard og i løbet af den 14-dages gratis prøveperiode, men betalende kunder kan anmode om, at blokken hæves. Der mangler især på alle platforme nogen slags kill switch.

Auto-sikker

Når der registreres et ukendt netværk, aktiveres VPN automatisk for at beskytte din trafik.

Overcloak

Når du opretter forbindelse til et ikke-betroet netværk, begrænser denne funktion automatisk adgang til internettet, indtil der oprettes en VPN-forbindelse. Denne funktion er kun tilgængelig på desktop-klienter.

Indholdsfiltrering

Denne funktion er ikke tilgængelig i skrivende stund, men forventes snart at premiere. Det bruger DNS-bloklister til at blokere annoncer, indhold for voksne, malware, sociale medier og lignende lignende uønsket indhold, som du har angivet.

Dette ligner meget, hvad de fleste browserbaserede annonceblokkere gør, men det er dejligt at have en alt-i-en-løsning.

Sikkerhedsrevision

Encrypt.me gennemgik en sikkerhedsrevision i 2016 med en opfølgningsrevision offentliggjort i november 2020. I modsætning til nogle andre VPN-tjenester har Encrypt.me gjort den fulde uredigerede tekst til revisionen tilgængelig på sin hjemmeside, hvilket er noget, vi stærkt bifalder. . Revisionen dækker Encrypt.mes applikationer og i begrænset omfang sit websted. Bemærk, at det er en teknisk sikkerhedsrevision, og at der ikke er proceduremæssige problemer såsom logning. Resultaterne af revisionen var positive.

Ingen alvorlige problemer blev fundet, og de problemer, der blev opdaget, løses af Encrypt.me's udviklere, da dette skrives. Det hele er fantastisk, men det ændrer ikke det faktum, at vi registrerede lækager i Window-klienten.

Frigør Encrypt.me Netflix?

I test opdagede amerikanske Netflix, at vi brugte en VPN og blokerede os. Forbindelse til en britisk server gjorde det imidlertid muligt at se BBC iPlayer.

Hastighed og ydeevne

Se vores hastighedstestside for de seneste vægtede resultater, men på tidspunktet for skrivning er Encrypt.me nummer elleve på vores hurtigste VPN-liste. Hvilket overhovedet ikke er for skidt, selvom dette ikke matches med et ret almindeligt maksimal burst-hastighedsresultat på 198,8 Mbits / s.

DNS-opslagstider er temmelig midt på vejen, skønt en snappet gennemsnitlig forbindelsestid på kun 2,7 sekunder (maks. 4,0s) betyder, at du ikke vil blive hængende, når du starter VPN.

IP-lækager

I macOS var vi glade for at opdage ingen IP-lækager overhovedet. I Windows registrerede vi dog regelmæssige DNS-lækager og også IPv6-lækager via WebRTC. På dette tidspunkt kan vi ikke teste IPv6-lækager på mobile platforme, men vi registrerede ingen form for IPv4-lækage i Android eller iOS.

Brugervenlighed

Hjemmesiden

Hjemmesiden ser smart nok ud, men er temmelig kort på hård information. Og når information er tilgængelig, er de ofte dårligt forældede - nogle artikler går tilbage til 2011! Vi håber bestemt, at tingene har ændret sig i de mellemliggende år!

En blog udvider en masse digital blæk, der forklarer, hvorfor VPN'er aldrig bør betragtes som noget, der er tæt på “anonym”. Selvom dette er sandt på mange måder, og at påpege det er noget prisværdigt for en VPN-service, lyder det også som os krypteret. mig er ivrig efter at frigøre sig fra sit ansvar som VPN-udbyder.

Nej, en VPN bør aldrig betragtes som 100 procent sikker, og den garanterer ikke anonymitet. Men det er godt, en VPN kan gøre meget for at beskytte dit privatliv, når det er online. Som vi ser i resten af ​​denne gennemgang, har Encrypt.me simpelthen ikke taget mange af de trin, der kræves for at gøre VPN-privatliv godt (vi ser på dig, forbindelseslogfiler og ingen kill-switches).

Support

Webstedet indeholder en række ofte stillede spørgsmål, men disse besvarede ikke de spørgsmål, vi havde. Live Chat Support er tilgængelig, når du kommer forbi de konserverede svar, men supportteamet er hovedsageligt. baseret i Australien. Hvis du kontakter support uden for Austalia-kontortiden, kommer der et e-mail-svar senere.

Som vi kan se i afsnittet om teknisk sikkerhed senere i denne gennemgang, var de svar, vi modtog, langt fra tilfredsstillende.

Tilmelding

Tilmelding til en Encrypt.me-konto er meget let. For at drage fordel af den 15-dages gratis prøveversion skal du blot angive en gyldig e-mail-adresse og adgangskode og slukke. En bekræftelses-e-mail giver et link til downloadsiden på webstedet.

Softwaren

Apps er tilgængelige til macOS, iOS og Android. En Windows-app (7+) er også tilgængelig, men denne er kun i beta, så Encrypt.me giver ingen løfter om dens stabilitet eller sikkerhed. Som vi har set, er lige så godt.

Der er også en “Fire OS-app”, selvom dette kun er den almindelige Android (ikke Android TV) app, der stilles til rådighed via Amazon App Store.

Ingen opsætningsguider eller OpenVPN-konfigurationsfiler er tilgængelige til manuel opsætning på ikke-understøttede enheder eller med tredjeparts VPN-klienter.

MacOS-klienten

MacOS-klienten er en forholdsvis enkel affære, men det får jobbet gjort fint.

Encrypt.me Mac OS Client

Auto-Secure og OverCloak-funktionerne er begge tilgængelige i macOS. Appen tillader dig også at skifte mellem UDP- og TCP-tilstande, hvilket næsten helt sikkert indikerer, at den bruger OpenVPN-protokollen.

De mobile apps

Bortset fra en sikkerhedsapp-låsefunktion i Android, der sikrer appen med en adgangskode, ser Android- og iOS-apps ud til at være identiske. Android bruger imidlertid OpenVPN, mens iOS-appen bruger IKEv2.

Encrypt.me mobilklient

De har begge autosikkerhed til WiFi-netværk og fungerer generelt godt. Selvom ingen af ​​apperne har en switch, har nyere versioner af Android nu en kill switch indbygget i selve operativsystemet.

Window-klienten

Windows-klienten ligner meget macOS-klienten og inkluderer support til Auto-Secure og OverCloak. Den bruger dog IKEv2 snarere end OpenVPN.

Encrypt.me Windows Client

På trods af hvad webstedet siger, informeres vi pålideligt om, at Windows-klienten ikke længere er i beta. Så der er lidt undskyldning for IPv6- og WebRTC-lækager, vi opdagede.

Privatliv

Jurisdiktion

Encrypt.me er baseret i Dallas, Texas, men ejes nu af J2 Global, et USA-baseret paraplyfirma, der også officielt ejer syv andre VPN-mærker. Disse inkluderer IPVanish og StrongVPN og SaferVPN. Ud over disse leverer det white label-tjenester til en række andre VPN-produkter.

De Forenede Stater har ingen obligatoriske love om dataopbevaring, men omfanget og omfanget af masseovervågning fra NSA og andre regeringsorganer, som de udsættes af Edward Snowden, betyder, at det er klogt at antage, at alle teknologitjenester, der tilbyder privatliv, er kompromitteret i på en eller anden måde.

Logs

Encrypt.me opbevarer et komplet sæt forbindelseslogfiler (metadata) for brugere af dens VPN-tjeneste.

 • Antallet af sendte og modtagne bytes
 • Længden af ​​tilsluttet tid
 • IP-adressen tilsluttet fra og den (virtuelle) IP, vi tildeler
 • Kildeporten til den udgående forbindelse med start- og sluttider

Dette afhjælpes dog noget, da de kun opbevares i 16 dage, før de slettes. Dette er ikke meget længe, ​​men det er sandsynligvis nok tid til at få en retsafgørelse, hvis den får tilstrækkelig prioritet.

Tjenesten beskæftiger også omfattende webstedssporing, herunder brug af trackere fra Google Analytics. Inde i apps indsamles analysedata af tredjepart Fabric.io og Google Firebase-tjenester, selvom det er muligt at fravælge denne in-app.

Kunder fra eller opholder sig i EU nyder de sædvanlige personlige fordele, der er fastlagt i GDPR.

Teknisk sikkerhed

Windows- og iOS-apps bruger IKEv2 VPN-protokollen, mens macOS- og Android-apps bruger OpenVPN. De anvendte OpenVPN-indstillinger (så vidt vi kan bestemme dem) er:

Datakanal: en AES-256-CBC-chiffer med SHA256-datagodkendelse.

Kontrolkanal: fulde detaljer er ikke tilgængelige, selvom der var en kort omtale af brugen af ​​AES-GCM. Da dette ikke er specificeret i OpenVPN-konfigurationsfilerne, risikerer vi, at AES-256-GCM bruges både som chiffer og til datagodkendelse under TLS-udvekslingen.

Vi ved ikke, hvordan nøgleudvekslingen er sikret, eller om der bruges perfekt fremadrettet hemmeligholdelse.

For mere information om dette emne, se vores Ultimate Guide til VPN-kryptering. Vi spurgte også support, hvis Encrypt.me bruger brug af enkeltmetal VPN-servere eller virtuelle servere (softwarebaserede VPS-forekomster på delte servere). Eller en blanding ...

”Kompliceret spørgsmål. Netværket er enormt. Hovedsagelig vores egne servere, men vi lejer ikke VPS fra hostingudbydere og bygger det ind i netværket, hvis det er det, du beder om. ”

Hvilket, for at være ærlig, efterlader os ingen klokere. Som allerede bemærket indeholder ingen af ​​apps nogen form for kill switch, så hvis VPN-forbindelsen mislykkes, vil din IP-adresse blive udsat for internettet.

Som det også er bemærket, og uanset hvilke nylige resultater der er af sikkerhedsrevision, fandt vi, at Windows-klienten er Windows temmelig utæt.

Afsluttende tanker

Bortset fra at være baseret i USA og holde langt flere logfiler end vi kan lide, er der intet meget galt med Encrypt.me bortset fra en meget utæt Windows-klient.

I slutningen af ​​dagen er Encrypt.me en anstændig nok VPN-service. Men i dagens meget konkurrencedygtige markedsområde gør dens relativt høje prispris og mangel på funktioner dens værdiproposition til noget af et hårdt salg.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me