ExpressVPN-gennemgang

ExpressVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 6,67
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • Android

  • iOS

  • vinduer

  • MacOS

  • Linux
 • åbner op:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

ExpressVPN blev uddelt Editor's Choice Award ved ProPrivacy.com Awards, der blev afholdt i Las Vegas i år. I næsten et årti har denne udbyder ført markedet og skubbet grænserne for, hvad kunder kan forvente af en VPN-tjeneste. De er en engageret værge for online-privatliv og fortsætter med at innovere og imponere både brugere og branchefolksager med deres opmærksomhed på detaljer og professionalisme.

Vores samlede score for ExpressVPN er:

ProPrivacy.com score
9.1 ud af 10

Resumé

En solid allrounder. De markerer alle de rigtige kasser, hvor den eneste virkelige udfordring er deres prispoint, som andre i marken ser ud til at bruge til deres fordel. På trods af dette står Express VPN sit grundlag på løftet om at være et premiumprodukt, der er værd at være en premiumpris ... noget vi ser nærmere på nedenfor!

Hurtige statistikker

 • Jurisdiktion
  De Britiske Jomfruøer
 • Samtidige forbindelser
  5
 • Lande
  94
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  82.77 Mbps

Videoanmeldelse

I vores praktiske ExpressVPN-videoanmeldelse ser vi på nogle af deres fordele og ulemper.

For en mere detaljeret information, tjek vores NordVPN vs ExpressVPN sammenligning side om side eller vores CyberGhost vs ExpressVPN sammenligning.

Pris

Penge-tilbage-garanti

Alle vores godkendte VPN'er leveres med en problemfri pengene-tilbage-garanti. Hvis du køber en af ​​de anbefalede VPN'er via ProPrivacy.com og kæmper for at få refusion, skal du kontakte os, så gør vi vores bedste for at hjælpe dig med at få dine penge tilbage.

Så hvad koster ExpressVPN?

ExpressVPNs komplette udvalg af pakker er nævnt nedenfor med den største værdi, der findes i deres 12-måneders plan, som med 3-måneders gratis (hvilket gør det til et 15-måneders abonnement) koster en rimelig $ 6,67 om måneden (betalt $ 99,95 i forvejen). ExpressVPN tilbyder ikke en gratis prøveversion * som sådan, men det giver en meget generøs 30-dages pengene-tilbage-garanti. Og i modsætning til hos nogle virksomheder derude, er der ingen fangster at holde øje med. Annuller når som helst inden for 30 dage, så får du dine penge tilbage. Ingen forklaring er påkrævet.

12 måneder

Betal for året & spar 49%

48% rabat

$ 6,67
om måneden

6 måneder

$ 9,99
om måneden

1 måned

$ 12,95
om måneden

* En gratis prøveversion er tilgængelig for mobilbrugere - syv dage for iOS VPN-brugere og en dag til Android VPN-appen - som beskrevet i Apple Store og Google Play Butik's standardpolitikker.

Det er også værd at nævne, at ExpressVPN tilbyder et ganske dejligt henvisningsprogram. Overbevis en ven om at tilmelde dig, og du får begge 30 dage gratis.

Understøttede betalingsplatforme


Visa / MasterCard


Amex


Cryptocurrency

ExpressVPN accepterer betaling via kredit- / betalingskort, PayPal og Bitcoin. Det har også samarbejdet med Paymentwall for at acceptere en række mere uklare internationale betalingsmuligheder.

Hastighed og ydeevne

Se VPN Speed ​​Testing Done Right for en oversigt over vores videnskabelige hastighedstestsystem. I skrivende stund topper ExpresVPN vores vægtede hastighedstestdiagram med fantastisk gennemsnitlig downloadhastighedsydelse og solide resultater med maksimal burst-hastighed.

DNS-opslagstid er et godt mål for, hvor hurtigt brugere opfatter deres forbindelse til at være. Hurtigere opslagstid = hurtigere indlæsning af webside. ExpressVPN bryder ikke poster, men scorer perfekt i denne test. ExpressVPNs forbindelsestider er på samme måde ikke bemærkelsesværdige.

Hovedpunkterne er dog, at ExpressVPN i øjeblikket er den hurtigste VPN-service på vores bøger. Så godt show.

Lækagetest

ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit) 82,77
IPv6-lækage detekteret?
WebRTC-lækage fundet?
IPv4-lækage detekteret?
Datagrænser
Båndbreddegrænser
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 284,91

Vi registrerede ikke regelmæssige DNS-lækager, men vores IPv6-adresse blev lækket via WebRTC i både Windows og macOS. Hvis du er heldig nok til at bruge en ISP, der tilbyder IPv6-forbindelse, skal du enten deaktivere IPv6 på dit system (se det valgfri afsnit for hvert OS, der er angivet i Sådan ændres dine DNS-indstillinger) eller deaktivere WebRTC i din browser. Alternativt løser ExpressVPN-browser-tilføjelsesprogrammer til Chrome og Firefox også problemet.

Bemærk, at RFC IP'er til privat brug kun er lokale IP'er. De kan ikke bruges til at identificere en person, og udgør derfor ikke en IP-lækage.

Expressvpn lækage

Frigør ExpressVPN Netflix?

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

Kort sagt, ja. ExpressVPNs Smart DNS-funktion har mange fordele i forhold til at bruge en VPN til streaming, og giver også en god sikkerhedskopi, hvis dens almindelige VPN IP'er blokeres af tjenester. For de fleste er det dog meget lettere at bare tænde for den almindelige VPN til dette. Det er derfor godt at vide, at Express VPN vil fjerne blokering af mange store streamingplatforme. Så du kan fjerne blokering af amerikanske Netflix og se BBC iPlayer i udlandet med lethed. Denne VPN giver dig også mulighed for at fjerne blokering af Youtube og få adgang til videoer, der er begrænset i din region.

Fjernelse af blokeringen af ​​sådanne tjenester er altid et kat-og-mus-spil, og læsere rapporterer lejlighedsvis ikke at have adgang til dem ved hjælp af ExpressVPN. I dette tilfælde er den smarte DNS-service en stor tilbagegang, og ExpressVPN løser altid problemet inden for en dag eller to højst. Hvis du oplever problemer (såvel som at fortælle os i kommentarerne nedenfor - venligst!), Vil support 24/7 live chat ofte være i stand til at anbefale en bestemt server, der fungerer.

Brugervenlighed

Tilpassede VPN-apps er tilgængelige til Windows, macOS, Android og iOS. En brugerdefineret Linux-app er også tilgængelig. Dette er kun terminal kommandolinje, men inkluderer beskyttelse mod lækage af DNS.

Webstedet indeholder et væld af installationsvejledninger til en lang række enheder og platforme. Derudover er forudkonfigurerede ExpressVPN-routere tilgængelige fra FlashRouters. Disse bruger brugerdefineret firmware udviklet af ExpressVPN og har DNS-lækagebeskyttelse og delt tunneling til tilsluttede enheder.

Nye tilføjelser til ExpressVPN-appopstillingen er browser-tilføjelser til Chrome og Firefox (kun Windows og macOS).

Tilmelding

Registrering med ExpressVPN er let nok. Bortset fra betalingsoplysninger er de eneste oplysninger, du bliver bedt om, en gyldig e-mail-adresse. Der er ikke noget, der forhindrer dig i at bruge en engangs-e-mail-adresse. Og fordi ExpressVPN accepterer betaling i bitcoins, er det muligt at registrere anonymt, hvis der udvises omhu. Husk dog, at ExpressVPN kender din rigtige IP-adresse, uanset om du registrerer dig og betaler.

Når du er tilmeldt, vil du modtage en velkomstmail, der indeholder et antal nyttige links til opsætning af tjenesten.

ExpressVPN Windows-klienten

ExpressVPN har specialiseret sig i at gøre sin service let at bruge og så lægmandsvenlig som muligt. Én rynke er, at du skal indtaste en unik aktiveringskode. Dette er tilgængeligt via din abonnementsside på ExpressVPN-webstedet.

Når du først er installeret, skal du blot vælge en placering og trykke på den store venlige Connect-knap!

Hvis du ønsker at gå dybere, indeholder ExpressVPN-klienten dog nogle kraftige funktioner. Dette inkluderer en firewall-baseret kill-switch og DNS-lækagesikring. Den basale klient beskytter dog ikke mod IPv6 WebRTC-lækager.

Forskellige VPN-protokoller er tilgængelige. Jeg vil gerne ønske, at i betragtning af hvor usikker det er, blev PPTP ikke engang tilbudt, men ExpressVPN advarer i det mindste klart om problemet.

Så Windows-klienten er meget nem at bruge, men er fyldt med kraftfulde funktioner, der faktisk er nyttige.

Mac OS X / Mac OS-klient

De seneste ændringer af Windows-klienten betyder, at det nu matcher, hvordan Mac-klienten ser ud.

Begge klienter tilbyder den samme funktionalitet. Dette er fantastisk, da Mac-brugere ofte får den korte ende af stokken, når det kommer til funktioner.

Android-appen

Denne VPN er tilgængelig til Android 4.2+ og kan installeres fra Google Play-butikken eller downloades direkte som en .apk-fil. Dette er en god nyhed for anti-Google-privatlivets hoveder.

Appen har den samme æstetiske som dens desktop-søskende og er på samme måde let at bruge.

Denne korrekturlæser bruger ikke iOS, men appen ser ud til at være mere eller mindre identisk med den Android. Og i modsætning til mange brugerdefinerede iOS VPN-apps understøttes OpenVPN fuldt ud.

Browserudvidelser

I modsætning til de fleste af sådanne udvidelser er disse ikke proxyserver, der kun er browser. De er i stedet en front-end til den fulde desktop-software, som også skal installeres.

Dette betyder, at når VPN er tændt med browserudvidelsen, er hele din computer beskyttet af VPN. De primære fordele ved at bruge browserudvidelser frem for blot at bruge den fulde VPN-klient er bekvemmelighed, og at de giver fuld WebRTC-beskyttelse.

Kunde service

Penge tilbage garantilængde 30
Gratis prøveversion Ingen
Penge-tilbage-garanti
24-timers support
Live chat

Support

ExpressVPN byggede stort set sit omdømme på det niveau af support, det giver kunderne. Øjeblikkelig support 24/7/365 er tilgængelig via live chat eller et billet-e-mail-system.

Som forventet er frontpersonale ikke alle tekniske whiz-børn. Selv med mere vanskelige spørgsmål lykkedes det dog altid at henvise mig til relevante ressourcer eller besvare mine spørgsmål vidende efter en hurtig konsultation med andre ansatte.

Privatliv og sikkerhed

Selvhostede / Proxied DNS Ja
Dræb switch
Tilsløring (stealth)
IPv4 lækagebeskyttelse
IPv6 lækagebeskyttelse
WebRTC lækebeskyttelse

Jurisdiktion

ExpressVPN er baseret på De Britiske Jomfruøer (BVI), som er et britisk oversøisk territorium. BVI regulerer sine egne interne anliggender og har ingen obligatoriske love om datalagring.

Da det imidlertid hører under den britiske regerings jurisdiktion og suverænitet, forekommer det rimeligt at antage, at Det Forenede Kongerige kunne lægge pres på BVI-regeringen og virksomhederne. Så (og dette er noget af gæt, da den juridiske situation er meget grumset), at det at have base i BVI er sandsynligvis sikrere end at være baseret i et fjorten øjne-land, men er ikke ideelt.

Logningspolitik

ExpressVPN fører ingen brugslogfiler; det holder dog nogle (temmelig minimale) forbindelseslogfiler:

”Med det formål at forbedre allokering af netværksressourcer registrerer vi samlede dataoverførselsbeløb og valg af serverplacering, hvoraf ingen er datapunkter, der kan identificere en bestemt bruger som en del af en undersøgelse. Vi indsamler muligvis følgende oplysninger: datoer (ikke tidspunkter), når vi er tilsluttet vores service, valg af serverplacering og den samlede mængde data, der overføres pr. Dag. ”

desuden,

”Vores software sender muligvis diagnostiske data til en tredjepartsanalyseudbyder med det formål at identificere forbindelsesfejl og mulige fejl i vores applikation. De indsamlede oplysninger er generiske og indeholder ikke personlige identificerende oplysninger. ”

Denne sidste del er vigtig. ExpressVPN holder kun logfiler i samlet form. Dette betyder, at den minimale mængde information, der er indsamlet til fejlfinding, ikke er knyttet til IP-adresserne for de enkelte kunder.

TrustedServer-teknologi

I et meget innovativt træk kører ExpressVPNs servere fuldstændigt i RAM for at sikre, at data ikke vedvarer på harddiske, når en server genstartes. Dette forhindrer også, at potentielle indtrængende fortsætter på maskinen. Hver gang en server startes, starter den fra en skrivebeskyttet harddisk, der indeholder et statisk billede af den anvendte software, der indlæses som en enkelt blok. Dette mindsker enhver form for datalækage eller manipulation og sikrer konsistens på tværs af netværket, da hver maskine altid kører nøjagtigt den samme software.

Denne konsistens forbedrer sikkerheden, fordi ExpressVPN kan være sikker på, at alle dets servere kører den mest opdaterede software, når den er tændt, hvilket minimerer risikoen for sårbarheder eller fejlkonfiguration.

Protokoller og kryptering

L2TP / IPsec
SSTP
IKEv2
OpenVPN
PPTP

ExpressVPN understøtter de fleste VPN-protokoller, herunder OpenVPN (TCP og UDP), SSTP, L2TP / IPsec og PPTP. For OpenVPN (vores anbefalede protokol) bruger den følgende krypteringsindstillinger:

Datakanal: En AES-256-CBC-chiffer med HMAC SHA-256 datagodkendelse.

Kontrolkanal: En AES-256-GCM-chiffer med RSA-384-håndtrykskryptering og HMAC SHA-256-datacentering. Perfekt fremadrettet hemmeligholdelse leveres af en DH-2048 Diffie-Hellman nøgleudveksling.

Dette er en meget stærk OpenVPN-opsætning.

Eller bare kig på denne interessante grafik på ExpressVPN-gennemgangen på Comparitech.com, der forklarer nøjagtigt, hvor lang tid det vil tage at bryde deres kryptering.

Sikkerhedsfunktioner

Både Windows og macOS og klienter har IPv4 og IPv6 lækagebeskyttelse, selvom IPv6-brugere som vi har set bør tage yderligere skridt for at forhindre IPv6 WebRTC-lækager. Såsom installation af ExpessVPNs browser-tilføjelser. DNS-anmodninger håndteres af ExpressVPNs selvhostede servere for maksimalt privatliv. Desktop-klienterne inkluderer også en firewall-baseret kill-switch for at sikre, at din IP-adresse ikke udsættes for et VPN-drop-out.

ExpressVPN tilbyder "stealth-servere" beliggende i Hong Kong. Disse er specielt designet til at besejre censur i det kinesiske fastland, men bør være nyttige, uanset hvor VPN'er blokeres. ExpressVPN er forståeligt nok cagey om, hvordan disse servere rent faktisk fungerer. Men fra de rapporter, vi modtager, fungerer de godt. Bare husk, at intet kan garanteres 100%, når en magtfuld regering aktivt arbejder for at imødegå teknologier som denne.

Funktioner

Hvad får du faktisk for denne præmiepris (sammenlignet med andre på markedet)?

Kunder har nu lov til at oprette forbindelse til op til fem enheder på én gang, hvilket burde være mere end nok for endnu mere krævende brugere. ExpressVPN var banebrydende for konceptet ekspert 24/7 kundesupport inden for branchen og fortsætter med at være førende i denne henseende. Torrenting er tilladt på alle VPN-servere med Express, selvom hardcore-downloadere muligvis savner muligheden for at port fremad gennem VPN NAT-firewall.

Som det er almindeligt med større udbydere, der tilbyder mange serverplaceringer, bruger ExpressVPN en blanding af bare metal og virtuelle servere. For langt de fleste brugere er virtuelle servere et ikke-problem, men vi foretrækker det, hvis ExpressVPN klart mærker, hvilke servere der er hvilke. Dette vil give kunder, der ser alvorligt om privatlivets fred, mulighed for at tage en informeret beslutning om, hvilke servere de skal bruge.

Ud over online support til en lang række routere tilbyder ExpressVPN en række prækonfigurerede ExpressVPN-routere via FlashRouters. Disse bruger brugerdefineret firmware udviklet af ExpressVPN og har DNS-lækagebeskyttelse og delt tunneling til tilsluttede enheder.

Ud over ovenstående standardfunktioner tilbyder ExpressVPN nogle groovy ikke-standardiske funktioner, der tilføjer stor værdi til dens allerede fuldt udstyrede pakke...

Smart DNS

Smart DNS er en teknologi, der bruges til geoforfalskning af din placering. Dette meget nyttigt til at få adgang til streamingtjenester som US Netflix og BBC iPlayer, som er geo-blokerede. Det fungerer ved at løse dine DNS-anmodninger på et specificeret sted og har følgende fordele i forhold til at bruge en VPN:

 • Den er hurtigere, da der ikke kræves nogen kryptering / dekryptering. Dette betyder færre bufferingsproblemer.
 • Det kan bruges med enhver internet-kompatibel enhed, inklusive mange, der ikke kan køre VPN-software. F.eks. Smart-tv, spilkonsoller og Roku-enheder.
 • Det er mindre sandsynligt, at det blokeres af tjenester, der forsøger at forbyde VPN-brugere (selvom dette ikke kan garanteres).

På bagsiden gør Smart DNS intet for at forbedre dit privatliv eller din sikkerhed.

Alle ExpressVPN-kunder får fuld adgang til både VPN- og Smart DNS-tjenester.

ExpressVPN Smart DNS blokerede både US Netflix og BBC iPlayer for os, når vi udførte denne anmeldelse.

A .onion Tor webadresse

Undertiden er det vanskeligste ved at besejre censur med en VPN faktisk at komme ind på en VPN-udbyders websted, så du kan tilmelde dig tjenesten og downloade dens software. ExpressVPN har en løsning på dette!

Skriv blot http://expressobutiolem.onion i URL-linjen i Tor Browser for at besøge et Tor Hidden Services mørke webspejl på ExpressVPN-webstedet. Brug af en .onion-adresse gør det mere eller mindre umuligt at censurere webstedet.

Valg af havn
Portvideresendelse
Samtidige forbindelser 5
Samlede servere 2000
Lande 94
Router Support
Routere understøttet Asus RT-AC56R, Asus RT-AC56S, Asus RT-AC56U, Asus RT-AC68U, Asus RT-AC87U, Linksys EA6200, Linksys WRT1200AC, Linksys WRT1900AC 13J1, Linksys WRT1900AC 13J2, Linksys WRT1900ACS, Linksys Wvgear NetRear Netværk R7000
Bare metal eller virtuelle servere En kombination
torrenting

Bundtet med HP bærbare computere

Fra september 2019 er ExpressVPN meget glad for at kunne meddele, at det har indgået en aftale med HP om at tilbyde nye købere af HP-bærbare computere, inklusive flagskibet Specter x360 13, en 30-dages gratis prøveversion af tjenesten.

ExpressVPN er især glad for at bemærke, at aftalen inkluderer "dyb produktintegration," som så vidt vi kan bestemme betyder, at appen er bundet til proceslinjen.

Dette er uden tvivl et marketingkup for ExpressVPN, og måske en velkommen introduktion til verden af ​​VPN'er for nogle nye HP-kunder. Andre er dog muligvis ikke værdsatte behovet for at afinstallere et andet stykke uønsket software.

Bundtet med Dynabook pc'er

Et år fra afsløringen af ​​sin rebrand fra Toshiba Client Solutions har Dynabook sammen annonceret et partnerskab med ExpressVPN i januar 2020 - et første for pc-producenten.

Dynabook-produkter vil nu blive sendt med en gratis 30-dages prøveversion til VPN-tjenesten i håb om at gøre mainstream til privatlivets fred, startende med den nye Satellite Pro L50 og til sidst udvide til alle fremtidige modeller.

Ligesom ExpressVPNs partnerskab med HP er dette et dobbeltkantet sværd. Selvom det vil introducere de uindviede til en verden af ​​VPN'er, går det den fine linje at blive bloatware for dem, der ikke er interesseret. Desuden tilbyder virksomheden allerede en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at der er lidt, der får dette tilbud til at skille sig ud for dem, der allerede er opmærksomme på tjenesten.

Afsluttende tanker

ExpressVPN tilbyder en fuldt udstyret og højpoleret service, der oser af professionalisme. Dens fremragende kundeservice, let at bruge software og generøs 30-dages pengene-tilbage-garanti har altid været store træk.

Det glæder mig at sige, at ExpressVPNs tekniske sikkerhed nu matcher den professionalisme, den viser, for at gøre tjenesten så brugervenlig som muligt. Kryptering er virkelig fremragende, hvilket gør ExpressVPNs hurtige ydelse desto mere bemærkelsesværdig.

De minimale aggregerede forbindelseslogfiler, der er opbevaret af ExpressVPN, kan vedrøre privatlivets purister, men de udgør virkelig meget lidt trussel mod dit privatliv.

Smid en fremragende, smart DNS-service, anti-censur-stealth-servere og et meget generøst henvisningsprogram, og jeg synes det er fair at sige, at ExpressVPN er en markedsledende VPN-service, der er helt i toppen af ​​sit spil.

Så et premiumprodukt, der er værd at være en premiumpris? Vi tror det - ja! Hvis du tager dit privatliv alvorligt, og du ønsker fri adgang til world wide web (som det var beregnet til!), Mener vi, at for mindre end $ 7 om måneden Express VPN er værd at være sine penge.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me