ExpressVPN-routeranmeldelse

ExpressVPN-router

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 299,00
  / måned

En VPN-router er en fantastisk måde at sikre sig, at alle dine enheder automatisk er beskyttet. ExpressVPN har leveret deres passende navn ExpressVPN Router. Som du måske forventer af dem, er det noget af et udyr.

ProPrivacy.com score
8.5 ud af 10

Resumé

Mens det har sine ulemper, er det super let at bruge og garanterer top internet- og VPN-hastigheder. Fortsæt med at læse denne ExpressVPN Router gennemgang og guide for at finde ud af mere.

Hvad er ExpressVPN-router?

expressvpn wifi router

I denne ExpressVPN-routeranmeldelse (eller mere specifikt ExpressVPN Linksys WRT1200AC Router-gennemgang) finder jeg, at kraftig hardware skaber en fantastisk VPN-router. Men lagerenheden er billigere, mere fuldt udstyret og inkluderer en OpenVPN-klient alligevel. Som du kan se fra min nylige ExpressVPN Review, har jeg været meget imponeret over denne høje profil VPN-udbyder.

Ud over at tilbyde brugervenlige brugerdefinerede software-apps til de fleste platforme, har ExpressVPN samarbejdet med FlashRouters
at tilbyde tilpassede ExpressVPN-routere. Disse routere bruger lager Linksys WRT1200AC og Linksys WRT1900ACS hardware, som afsender forud blinket og forudkonfigureret med ExpressVPNs tilpassede OpenWRT firmware-app.

I denne gennemgang tager jeg et dybtgående blik på den lidt billigere ExpressVPN Linksys WRT1200AC.

Opsætning af ExpressVPN Linksys WRT1200AC Router

Opsætning involverer dybest set:

 1. Sæt WRT1200AC i dit bredbåndsmodem eller router.
 2. Slut din enhed (er) til den via enten Wi-Fi eller tilslutte et Ethernet-kabel.
 3. Autentificer din ExpressVPN-konto ved hjælp af en medfølgende godkendelseskode.
 4. Vælg en VPN-server.

Og det er det! Du har muligvis brug for et ekstra trin, hvis du opretter forbindelse direkte til et kabelmodem. Fuld instruktioner er tilgængelige her. Hvis du vil bruge routeren til VPN, skal du have et abonnement hos ExpressVPN. Du kan dog bruge den som en simpel no-VPN-router uden et abonnement. En praktisk ny funktion er split-tunneling. Dette betyder, at du kan rute nogle tilsluttede enheder gennem VPN, mens du tillader andre at få adgang til internettet uden for VPN.

ExpressVPN Linksys WRT1200AC

ExpressVPN router hardware og funktioner

 • 11ac 5,8 GHz radiofrekvens, 802,11 a / b / g / n
 • AC1200 hastigheder op til 867 Mbps på 5 GHz bånd, 400 Mbps på 2,4 GHz båndet
 • 3GHz dual-core ARM CPU
 • 128 MB flashhukommelse og 512 MB DDR3 RAM
 • 2x justerbare, aftagelige antenner for at "sikre maksimal rækkevidde og ydeevne i bygninger i flere og flere etager"
 • 4x gigabit (1 GbE) Ethernet-porte
 • 12V 1A strømforsyningen leveres med et udvalg af internationale adaptere (så godt for mig som en Brit!)

Aktiehardwaren har også en 1x eSATA-port til deling af filer på tværs af et netværk med dataoverførselshastigheder på op til 3Gbps (kan også fungere som en USB 2.0-port) og 1x USB 3.0-port til ekstern lagring. Desværre understøttes disse porte ikke af ExpressVPN-firmwaren og er derfor ikke tilgængelige til brug.

Den 1,3 GHz dual-core ARM-processor er meget kraftig. Dette er vigtigt i en VPN-router, fordi behandling af en stærkt krypteret OpenVPN-forbindelse er meget processorintensiv. Dette betyder, at de fleste routere kæmper, når de er konfigureret til VPN, hvilket resulterer i langsomme internetforbindelser. Wi-Fi-ydelse er imidlertid ikke så imponerende.

WRT1200AC understøtter dual-stream (2x2) snarere end den hurtigere 3-stream (3x3) Wi-Fi-standard. 3x3 har en teoretisk tophastighed på 1.300 Mbps på 5Ghz båndet og 60 Mbps på 2.4Ghz båndet. Når det er sagt, er den reelle ydeevne på 3x3 ofte minimal, og dual stream-overførsel er stadig meget hurtigere end endda den hurtigste internetforbindelse. Når det kommer til at bruge routeren til VPN, er WRT1200ACs kraftfulde processor langt den vigtigste faktor. Det er også værd at bemærke, at de to aftagelige antenner kan udskiftes med alternativer med høj forstærkning leveret af en tredjepart. Dette kan øge routerens Wi-Fi-rækkevidde.

Firmwarefunktioner

WRT1200AC-enheden, som jeg gennemgår her, er blevet forhåndsblinket med brugerdefineret firmware af ExpressVPN. Dette betyder, at bestanden Linksys GUI til WRT1200AC er blevet erstattet af ExpressVPN-appen. Som med bestanden Linksys-firmware, bruger ExpressVPN-firmware-appen en tilpasset opbygning af open source Linux-baseret OpenWRT.

ExpressVPN Firmware-appen

ExpressVPN Firmware-app

I modsætning til DD-WRT har OpenWRT ingen standardgrænseflade. Det er i stedet en platform, som andre kan bygge pakker på. Det er vildt udvideligt, men kræver tilpasning af udviklere for at gøre det nyttigt for slutbrugerne. Det er ikke overraskende at ExpressVPNs version af OpenWRT primært beskæftiger sig med at give en glat og problemfri VPN-oplevelse. Når alt kommer til alt er brugervenligheden ExpressVPNs kendetegn! Til dette formål giver routerappen dig mulighed for at vælge OpenVPN-protokol (TCP eller UDP) og serverplacering (136 byer i 87 lande). En firewall sikrer, at ingen DNS-lækager er mulige. Da al internettrafik går gennem VPN-tunnelen til ExpressVPNs servere.

Lækage beskyttelse

Firewall er forudkonfigureret til at forhindre DNS-lækager og fungere som en kill-switch. Du kan tænke videre, hvis du ønsker det. En statisk IP-adresse kan vælges, hvis det ønskes, hvilket er nyttigt til ekstern adgang til dit system. Det er også muligt at port fremad ved hjælp af firewall.

Analyse af dit netværk

Som altid betyder skønheden ved at køre VPN på en router, at du kan tilslutte så mange enheder, som du vil til routeren. Derfor beskytter VPN hver enhed, der bruger netværket. Dette inkluderer enheder som Smart TV'er og spilkonsoller, som normalt ikke kan konfigureres til at bruge en VPN. Hvilket er fantastisk til geo-spoofing.

Appen indeholder forskellige værktøjer, der giver dig mulighed for at overvåge og analysere dit lokale netværk.

Det er vigtigt at vide, at den originale firmware fra Linksys tilbyder funktioner, der ikke er tilgængelige på ExpressVPN-versionen af ​​routeren. Disse inkluderer eSata og USB 2.0 / 3.0 support (som nævnt tidligere) og signaloptimering. Linksys tilbyder også en mobilapp, der tillader avanceret fjernstyring af netværk og forældrekontrol. Disse er ikke tilgængelige med ExpressVPN-routeren.

Konklusion

Aktien Linksys WRT1200AC er en god midt-til-høj-ende router (high-end hardware, midt-end WiFi-ydelse). Det faktum, at det har en meget kraftfuld processor, lønner sig virkelig, når det bruges som en VPN-router, da det klart håndterer den ekstra behandling, der kræves til at kryptere og dekryptere en VPN-forbindelse med lethed.

ExpressVPN-firmwaren er, som det er typisk for virksomhedernes andre produkter, meget let at konfigurere og bruge. Det fungerer fejlfrit og giver fremragende VPN-ydelsesresultater. Ved hjælp af denne router kan du nyde nogle af de bedste tilgængelige VPN-forbindelseshastigheder. Problemet er, at lagerruteren på Amazon koster mindre end halvdelen af ​​prisen på ExpressVPN-versionen. Oven på dette har den meget flere funktioner (og bedre Wi-Fi-ydelse). Inkluderingen af ​​en OpenVPN-klient i stock firmware betyder også, at du nemt kan konfigurere routeren til at bruge ExpressVPNs (fremragende) service, mens du nyder det fulde udvalg af funktioner, som routerens producent havde til hensigt.

Når det er sagt, bruger ExpressVPN Linksys WRT1200AC fra FlashRouters en af ​​de bedste VPN-tjenester derude. Og det tilbyder indbygget DNS-lækagebeskyttelse og dræbskontakt, giver WebRTC lækagebeskyttelse og giver dig mulighed for at vælge, hvilke enheder der bruger VPN (split tunneling). En-til-en-support (med valgfri TeamViewer-support) er også et godt plus.

Som en komplet plug-and-play VPN-løsning er det en glæde at bruge.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me