Faceless.me anmeldelse

Faceless.me

ProPrivacy.com score
3,5 ud af 10

Resumé

Faceless.me kom godt i gang under vores gennemgang på grund af tjenestens generøse gratis tilbud. Det er dog vigtigt at bemærke, at den gratis version leveres med begrænset hastighed og ingen mulighed for at skifte mellem VPN-serverplaceringer. Alligevel fortjener den som en hurtig og nem anonymitetsløsning en vis kredit.

Vores følelser blev mere blandede, når vi begyndte at udforske løsningen mere detaljeret. Hastighedstestresultater var meget varierende mellem forskellige servere, og vi havde nogle irriterende problemer med deres iPhone VPN-app. Vi har også oplevet nogle problemer med indlæsning af timeout med selve udbyderens websted, der gav anledning til bekymring.

Det ser ud til, at der arbejdes på at forbedre løsningen, og da det er muligt at prøve det gratis, ville vi afstå fra at afvise det helt, men ydelsen ville virkelig være nødt til at forbedre os for at give en uklassificeret anbefaling.

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  7 Mbps
 • Jurisdiktion
  Cypern
 • Samtidige forbindelser
  1
 • Lande
  3

Funktioner

 • Opret forbindelse ved opstart
 • 3 serverplaceringer (USA, Holland, Rusland)
 • Gratis mulighed
 • OpenVPN
 • PPTP
 • Ingen brugslogfiler
 • P2P understøttet

Besøg Faceless.me »

Hastighed og ydeevne

Som sædvanligt udførte vi et antal hastighedstest ved hjælp af Speedtest.net for at vurdere ydelsen af ​​VPN-løsningen.

Først, som sædvanligt, havde vi brug for et benchmark for vores testforbindelse, så vi kørte en hastighedstest, mens vi koblet fra VPN. Uden VPN opnåede vi en downloadhastighed på lige under 7 Mbps.

Derefter startede vi med den server, der var tættest på vores fysiske placering, vi til Faceless.me i Holland og kørte en anden test, hvor vi nåede en downloadhastighed på 5.26Mbps.

Omkostningen til VPN-forbindelsen reducerede vores hastighed med ca. 1,5 Mbps. Ikke et dårligt resultat, heller ikke det bedste, vi nogensinde har set.

Vi tilsluttede os derefter til Faceless.me's server i Rusland, og resultatet var langt værre, på 1,46 Mbps:

Endelig tilsluttede vi os den amerikanske VPN-server og opnåede en downloadhastighed på 2,58 Mbps. Selvom dette var lidt bedre end Rusland-resultatet, repræsenterede dette stadig under halvdelen af ​​vores benchmark-downloadhastighed.

Samlet set var vores testresultater deprimerende blandede.

Prisfastsættelse og planer

Som nævnt i introduktionen er Faceless.me en unik generøs service, idet udbyderen tilbyder op til 2 GB VPN-trafik helt gratis og uden nogen som helst tilmelding. Som nævnt ovenfor er hastigheden dog begrænset på den gratis service, og det er ikke muligt at skifte mellem VPN-servere.

For dem, der ønsker at fortsætte med at bruge tjenesten ud over den frie periode, eller få adgang til den ekstra hastighed og funktionalitet, er premium-pakken tilgængelig i to enkle variationer.

Et tre-måneders ubegrænset trafikabonnement koster $ 19,95 og seks måneder koster $ 29,95 og arbejder ud til $ 59,90 årligt, hvilket placerer prisen på tjenesten mod den lave ende af gennemsnittet. Det er dog værd at bemærke, at hvis du (ligesom os) du befinder dig i Europa, tilføjes moms på prisen.

Privatliv og sikkerhed

Det faktum, at Faceless.me giver dig mulighed for at bruge en begrænset version af tjenesten uden nogen reel tilmeldingsprocedure overhovedet, betyder at dette kan være et godt valg for dem, der ønsker en hurtig, engangs-privatlivsløsning.

Når vi går videre til flere tekniske detaljer, tilbyder Faceless support til PPTP og OpenVPN. Kryptering er 1024 bit RSA ifølge supportafdelingen.

Mange brugere af VPN-tjenester er interesseret i deres udbyders logpolitik. Faceless.me bekræfter inden for deres ofte stillede spørgsmål, at de ikke tager nogen logfiler over brugeraktivitet.

Endelige tanker

Vi havde store forhåbninger til Faceless.me, og som en GRATIS VPN-service opfylder den nogle forventninger; 2 GB fuldstændig gratis og anonym trafik vil appellere til nogle.

Som en afgiftspligtig tjeneste føles Faceless dog stadig som noget af et igangværende arbejde. Vi fandt, at timeouts for webstedet var foruroligende og havde en hel dag, hvor vores iPhone ikke ville oprette forbindelse på grund af en adgangskodefejl, som senere løste sig selv. At udbyderen oplyser, at de stadig arbejder på områder af tjenesten, er imidlertid betryggende.

Med noget mere arbejde kan Faceless.me blive en service at anbefale. Som det står, er det desværre ikke helt der.

Besøg Faceless.me »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me