FlashRouters anmeldelse

FlashRouters

FlashRouters er et USA-baseret firma, der har skåret ud en noget unik niche for sig selv. De sælger routere, der er forhåndsblinket med DD-WRT- eller Tomato-firmware. I denne gennemgang vil vi undersøge både deres blinkede routere og deres egen FlashRouters VPN-app.

ProPrivacy.com score
8 ud af 10

Resumé

De arbejder tæt sammen med mange VPN-udbydere. Derfor vil de sandsynligvis arbejde med din VPN-udbyder. FlashRouters leverer derfor out-of-the-box plug-and-play VPN-routerløsninger.

De har også nu udviklet deres egen DD-WRT-app, der fungerer som en tilføjelse til DD-WRT-firmwaren. Appen giver dig mulighed for let at skifte mellem mange populære VPN-tjenester plus tilføjer nogle fordelagtige VPN-relaterede funktioner.

Pris

FlashRouters sælger 15-20 forskellige typer routere fra 3 af de førende producenter: Linksys, Netgear og Asus. Modellerne, de sælger, varierer fra low-end eksempler som Netgear R6400 ($ 150) til fulde powerhouse routere som ASUS RT-AC5300 ($ 499.99). Disse priser er ens og i nogle tilfælde lavere end deres konkurrenter.

For denne pris får du også deres fantastiske support, som vi senere skitserer i dette indlæg. Det er dyrere end hvis du købte routeren alene og derefter flashede den selv, men du kan ende med nogle problemer.

Routere fra FlashRouters forhåndsblinkes altid med succes. De erstatter den annullerede producentgaranti med en fra FlashRouters (90-dages, forlænges op til to år mod et ekstra gebyr).

VPN-appen leveres gratis for alle understøttede FlashRouters-routere.

FlashRouters VPN-appfunktioner

FlashRouters VPN-app leveres med nogle gode funktioner:

 • Skift let mellem et valg af VPN-tjenester
 • Global dræbende switch
 • Policy routing for enheder
 • Politik routing for værter (domæner)

I øjeblikket understøtter det 11 VPN-tjenester: Black Box Unzoner (kun en blokeringstjeneste), ExpressVPN, HMA, IPVanish, IVPN, NordVPN, Private Internet Access (PIA), ProtonVPN, PureVPN, SaferVPN, VyprVPN og Windscribe.

Det er værd at bemærke, at DD-WRT selv understøtter manuel konfiguration til næsten enhver VPN-service, der understøtter PPTP og OpenVPN. Derfor, hvis du køber en router fra FlashRouters, men ikke ønsker at bruge en af ​​VPN-tjenesterne, der understøttes af dens app, kan du det. Du skal dog konfigurere det manuelt, og du drager ikke fordel af de ekstra funktioner, der tilbydes af appen.

Support

FlashRouters har omfattende supportmekanismer: e-mail, billet, live chat, remote desktop, vidensbase og telefon. Selvom ingen af ​​disse er døgnåbne, er det rart at se et så markant interval.

Deres live chat, e-mail og billetsystemer var normalt hurtige til at svare. De var i stand til at hjælpe os med de fleste ting, der var problematiske. I komplekse problemer, hvor de har brug for adgang til dit skrivebord, har du sandsynligvis brug for fjernsupport. Vi testede også dette, og det var fremragende.

Til appen leverer de også installationsinstruktioner på deres websted. Dette inkluderer installationsinstruktioner for nogle af de understøttede VPN-udbydere. Mærkeligt nok ikke for ExpressVPN, som har de mest komplicerede opsætningskrav på partiet.

Vi oplevede nogle problemer med appen, da vi først kiggede på den, men var meget imponeret over svaret fra FlashRouters supportteam. De har arbejdet hårdt for at identificere problemerne og var hurtige til at skubbe firmwareopdateringer ud, når et problem blev bekræftet.

Processen

Vi modtog vores blinkede router, der kører på Tomato-firmware. I boksen var der også en vejledning til, hvordan man opsætter og optimerer vores indstillinger. Hele processen fra bestilling til opsætning var hurtig og let.

For at bruge FlashRouters-appen skal du bruge et abonnement på en af ​​VPN-tjenesterne, der understøttes af appen. Hvis du ikke allerede har en, skal du tilmelde dig en.

For at få adgang til appen skal du logge på routerens DD-WRT-kontrolpanel i din browser -> Fanen Status -> Min side. I teorien kan du også indtaste “flashroutersapp.com” i URL-linjen som en genvej, men dette har aldrig fungeret for os.

DD-WRT kontrolpanel

FlashRouters DD-WRT-app

Forside

Appens hovedside giver dig mulighed for at vælge din VPN-tjeneste fra en liste over understøttede udbydere. I de fleste tilfælde skal du blot indtaste dit brugernavn og din adgangskode, vælge en serverplacering og oprette forbindelse.

Flashrouters VPN-app

Et af de problemer, vi stød på, er, at serverplaceringsnavne er baseret på de navne, som udbydere har givet deres OpenVPN-konfigurationsfiler (.ovpn). Som vi kan se i eksemplet nedenfor, kan disse navne i nogle tilfælde være ganske kryptiske og kræve en vis forståelse af VPN-terminologi for at dechiffrere!

Flashrouters VPN-lokationsvælger

Heldigvis giver appen dig mulighed for at sortere VPN-servere efter den tætteste til dig i et valgt land. Alternativt kan du lade appen vælge en server til dig baseret på hvilken server der er mindst indlæst i et givet land.

Flashrouters VPN-landevælger

FlashRouters informerer os om, at dens test afslører, at valg af den mindst indlæste server næsten altid resulterer i den bedste ydelse (endda mere end at vælge serveren i et land tættest på dig).

Appens hovedside giver dig også mulighed for at vælge at automatisk forbinde VPN, når routeren starter, og aktivere den globale dræbskontakt.

De fleste VPN-tjenester behøver kun et brugernavn og adgangskode for at oprette forbindelse, men med ExpressVPN skal du også indsætte dit brugercertifikat og din private nøgle. Der er ikke i øjeblikket instruktioner om, hvordan man gør dette, selvom vi var i stand til at udlede oplysningerne fra mere generelle DD-WRT-instruktioner på FlashRouters websted.

En mindre uklarhed er, at hvis du skifter VPN-udbyder, gemmes dine loginoplysninger ikke, næste gang du vælger den udbyder. Dette spørgsmål er dog mere gener for anmeldere som os selv end de fleste almindelige VPN-kunder.

Killswitch

Appen leveres med en kill-switch, der afbryder routerens internetforbindelse, hvis VPN-forbindelsen mislykkes. Dette er en vigtig sikkerhedsfunktion, der forhindrer, at din rigtige IP-adresse bliver eksponeret, når dette sker.

I praksis forhindrer det også alle DNS-lækager, hvilket ikke er overraskende, da “kill switch” bruger routerens firewall-vægge for at sikre, at der ikke er nogen internetforbindelse uden for VPN-grænsefladen. Som sådan fungerer det lige så godt til at forhindre IP-lækager, som det gør en kill switch.

Som killswitch fungerer det ... men noget for godt. Vi var ikke i stand til at gå i mere end et par minutter med deaktiveringskontakten aktiveret, før vi mistede vores internetforbindelse. Dette var måske ikke så irriterende, hvis appen øjeblikkeligt automatisk tilsluttede VPN igen. Men som det var, måtte vi manuelt deaktivere afbryderknappen hver gang for at bruge internettet igen.

Det tog ikke lang tid, før vi var så irriterede over dette, at vi blot deaktiverede dræbskontakten, hvilket også betød, at vi mistede vores DNS-lækagebeskyttelse.

Muligheder

Siden Indstillinger giver dig mulighed for at indstille policy-routing for enheder og værter. Dette er ofte kendt andre steder som split-tunneling. Policy routing for enheder giver dig mulighed for at vælge, hvordan hver enhed, der er tilsluttet routeren, interagerer med VPN-forbindelsen. Der er tre muligheder:

 • Standard: trafik til og fra enheden dirigeres gennem VPN-tunnelen, hvis VPN er aktiveret. Hvis kill-switch er slået til som standard, bruger enheden den også.
 • Killswitch: det samme som standard, men med den globale kill-switch aktiveret, hvis den ikke er tændt som standard.
 • VPN-bypass: trafik til og fra enheden går ikke gennem VPN-tunnelen.

Flashrouters VPN routingvælger

For at aktivere VPN-bypass-indstillingen skal du ændre en indstilling i den almindelige DD-WRT-interface og genstarte routeren. Dette er let nok og skal kun gøres én gang. Det fungerede som annonceret, da vi testede det.

Med politisk routing for værter kan du specificere, hvordan bestemte domænenavne, IP-adresser eller IP-intervaller skal behandles. Forbindelser til specificerede værter kan enten tvinges til altid at gå gennem VPN (hvad enten andet er aktiveret eller ikke) eller kan undtages fra VPN.

Flashrouters VPN-værter

Dette er temmelig cool, men kommer med et stort advarsel. Det fungerer ikke for websteder eller tjenester, der løses til flere domæner, der inkluderer Netflix, Amazon, BBC iPlayer og mange andre populære streamingtjenester.

I betragtning af at fritagelse af streamingtjenester i dit eget land, som ellers blokerer VPN-forbindelser, er en betydelig grund til at ønske denne funktion, er dette lidt skuffende. Det så ud til, at det ikke engang virkede for google.com, som findes som et eksempel i dokumentationsbrochuren!

DNS lækker

Vi kørte IPv4 DNS og WebRTC lækager ved hjælp af ipleak.net. Vi kunne ikke teste for IPv6-lækager, da vores ISP ikke understøtter IPipv6-forbindelser.

Der blev ikke fundet nogen lækager af DNS eller WebRTC på Windows og Android-enheder, der er tilsluttet routeren, men vi oplevede regelmæssige IPv4 DNS-lækager på vores Macbook, når vi bruger VPN uden at slå switch aktiveret.

Vi testede både Firefox og Chrome ved hjælp af tilstanden Privat / Stealth for at forhindre, at cache-problemer forurener resultatet. Vi understreger, at dette var regelmæssige DNS-lækager, ikke browser lækager via WebRTC.

Som vi har bemærket, løste problemet imidlertid problemet ved at tænde for den globale kill-switch. FlashRouters burde virkelig overveje at omdøbe den globale kill-switch til “Global kill-switch og DNS-lækagebeskyttelse.” Men som vi også bemærkede, kill-switch var så irriterende, at vi blev tvunget til at slukke for det. Hvilket efterlod os med en DNS-lækage.

FlashRouters bør advare folk om at bruge det til beskyttelse mod DNS-lækage. Ellers er mange brugere sandsynligvis lykkelige uvidende om, at de måske surfer på Internettet med deres rigtige IP udsat, når de tror, ​​det er skjult bag VPN.

FlashRouters: Konklusion

Vi kunne godt lide

 • Det er den nemmeste måde, der er at opsætte en VPN på din router!
 • App gratis til alle understøttede FlashRouters-routere
 • En solid vifte af VPN-tjenester understøttes
 • Policy routing (delt tunneling) for enheder
 • Politik routing for værter
 • Global kill-switch (fungerer også som DNS-lækager)
 • Fantastisk støtte
 • Store routere

Vi var ikke så sikre på

 • Politikrutning for værter fungerer ikke for mange steder, hvor det ville være mest nyttigt

Vi hadede

 • Brugere skal advares om at aktivere dræbskontakten for at sikre, at der ikke forekommer DNS-lækager
 • Dræbskontakten var så ustabil, at vi måtte deaktivere den. Hvilket også betød, at vi mistede DNS-lækager.

FlashRouters DD-WRT-app er langt den nemmeste måde at bruge en VPN på en router. Periode. Og undtaget den globale dræbskontakt, den fungerer godt. Politisk routing for værter er også principielt stor - hvis vi kun kunne finde et websted, fungerer det på det, vi vil bruge det til!

De problemer, vi havde med dræbskontakten, er en komplet bummer. Vi fandt det for ustabilt at bruge, et problem kun forværret af det faktum, at vi opdagede DNS-lækager, når dræbskontakten ikke var aktiveret.

Dog er de blinkede routere i sig selv fantastiske, og i det store og hele kan vi ikke finde mange fejl med FlashRouters! Hvis du vil have en DD-WRT- eller tomatruter og er for bange for at gøre det selv - dette er dit svar! Gå videre til FlashRouters for at finde ud af mere om den vidunderlige verden af ​​pre-flashede VPN-routere. Eller tjek sin bedst sælger Linksys WRT3200ACM for en VPN-router, der vides at være formidabel værdi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me