FrootVPN anmeldelse

FrootVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 2,99
  / måned

ProPrivacy.com score
7.5 ud af 10

Resumé

FrootVPN brød ind på VPN-scenen i 2014 med et enormt kundegrundlag, der tilsyneladende blev opbygget natten over takket være en smule reklame på The Pirate Bay. Hvad der begyndte som en gratis tjeneste er nu måske de mest overkommelige VPN'er derude. Så hvordan kan FrootVPN sammenligne med nogle af de etablerede aktører i branchen? Fortsæt med at læse min FrootVPN anmeldelse!

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  10 Mbps
 • Jurisdiktion
  Sverige
 • Samtidige forbindelser
  3
 • Lande
  19

Funktioner

FrootVPN er baseret i Sverige, som er et land, der er en del af "Fjorten øjne" netværk. Disse 14 lande har forskellige aftaler om at indsamle og dele intelligens mellem hinanden. Dette er ikke ideelt, hvis du leder efter et komplet privatliv på nettet, men jeg vil berøre dette senere i anmeldelsen.

Jeg vil også bemærke i denne FrootVPN-gennemgang, at udbyderen oprindeligt begyndte som en gratis tjeneste, kun overgik til en betalt tjeneste, når driftsudgifter og brugerbase blev for meget at håndtere.

FrootVPN har 36 servere i 19 lande, hvoraf 12 heraf ligger i Sverige. Der er en dejlig blanding af tilgængelige placeringer, herunder Rusland, Brasilien og Israel.

Ved at købe en FrootVPN-plan giver du op til tre samtidige forbindelser til tjenesten, eller du kan blot konfigurere din router til FrootVPN og aldrig bekymre dig om, at alle dine enheder bliver beskyttet.

Besøg FrootVPN »

Prisfastsættelse og planer

Det kan være en underdrivelse at sige, at FrootVPN har en ligefrem prisstrategi. Der er en tilgængelig plan, hvor prisen bestemmes af abonnementets længde. En enkelt måned med FrootVPN koster $ 4,99, mens tre måneder falder til $ 3,99 ($ ​​11,97 i alt). Et abonnement på et helt år koster dig $ 2,99 om måneden ($ 35,88 i alt). Denne FrootVPN-gennemgang ser på, hvad du får for dine penge.

Jeg bemærkede under min FrootVPN-gennemgang, at udbyderen er en af ​​de billigste VPN'er derude, da det at sænke prisen vil sandsynligvis give dig en gratis VPN! Det er også dejligt at se, at FrootVPN ikke har automatisk fornyelse som standard, en funktion, der kan føre til en masse frustration.

FrootVPN-prissætning

Hvis du tilmelder dig FrootVPN, har du sikkerhed for en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten.

FrootVPN accepterer alle større kreditkort såvel som Paypal. Bitcoin-betaling er også mulig via BitPay, hvilket giver kunderne et yderligere niveau af anonymitet.

Hastighed og ydeevne

Når det kommer til gennemgang af VPN-tjenester, er hastighed måske den vigtigste test. Det er værd at bemærke, at OpenVPN kan resultere i langsommere hastigheder, noget jeg huskede på, når jeg testede FrootVPN.

FrootVPN-hastighed

Graferne viser de højeste, laveste og gennemsnitlige hastigheder for hver server og placering. Se vores forklaring på fuld hastighedstest for mere detaljeret.

Desværre var jeg ikke i stand til at oprette en forbindelse til FrootVPN-serverne i England eller Frankrig. Derudover var hastighederne på tværs af linjen dårlige, selv når der tages hensyn til OpenVPN's langsommere hastigheder.

Som en del af mine hastighedstest kørte jeg også nogle IP- og DNS-lækagetest for at se, om FrootVPN lækker nogen af ​​disse oplysninger gennem tjenesten. Jeg var glad for at se, at der ikke var nogen lækager med FrootVPN, men jeg vil anbefale at kontrollere dette selv ved hjælp af ipleak.net eller en lignende test.

Sikkerhed og privatliv

VPN-protokoller understøttet af FrootVPN inkluderer OpenVPN, PPTP og L2TP. Jeg var glad for at se OpenVPN blive anbefalet af FrootVPN, selvom der er et lille fald i ydelsen som et resultat.

Som jeg nævnte tidligere i denne FrootVPN-gennemgang, det er et svensk firma og er underlagt Fourteen Eyes dataopbevarings- og delingsaftaler. Sverige er ikke så forfærdeligt for privatlivets fred som USA eller Storbritannien, men muligheden for, at dine data deles mellem de 14 lande, er ikke ideel, når du leder efter fuldstændigt privatliv. Du kan læse mere om gruppen Fourteen Eyes her.

FrootVPN kører AES-256-CBC-kryptering i kombination med en SHA-384 hash og 2048-bit nøgle. Der er også support til TLS 1.1+ gennem Perfect Forward Secrecy, der yderligere viser, at FrootVPN er interesseret i at beskytte kundedata.

FrootVPN hævder at have en streng politik for ikke-logning på plads. Selvom jeg er sikker på, at FrootVPN gør alt for at forblive tro mod dette, er det at være placeret i Sverige underlagt det for forskellige "Fjorten øjne" aftaler.

P2P-aktivitet er tilladt på alle FrootVPN's servere. Jeg vil dog anbefale at kontrollere serverlisten først og vælge en placering med lav serverbelastning.

Brugervenlighed

FrootVPN har et visuelt behageligt websted med masser af nyttige oplysninger let tilgængelige. Klientområdet giver dig også mulighed for at se serverlisten og administrere kontoindstillinger. Der er også en dejlig blog med regelmæssige indlæg om branchenyheder og tip om VPN-tjenesten.

Desværre er der en god mængde dårlig engelsk spredt over webstedet (som du kan se på skærmbilledet nedenfor). Jeg har oplevet dette med andre udbydere før, og det er ret skuffende at se, i betragtning af den globale rækkevidde af en VPN-tjeneste.

FrootVPN s "Fortrolighedspolitik" og "Betingelser og vilkår" sider giver også meget tilbage at ønske. Teksten er næppe synlig, hvilket når man overvejer vigtigheden af ​​disse sider er meget mistænkt.

Support

Når det kommer til kundesupport, har FrootVPN et billetsystem suppleret med en FAQ og nogle fejlfindingsguider, afhængigt af din platform. Der er også en live chat-service, selvom denne kun er tilgængelig i FrootVPNs almindelige åbningstid.

Jeg indsendte en testbillet en ugedag morgen for at se svarets kvalitet og hvor hurtigt jeg kunne få et svar. Jeg modtog et tilfredsstillende svar mindre end 24 timer senere.

FrootVPN opretholder også aktive profiler på Facebook, Twitter og Google Plus. Hvis du har det godt med at bruge disse platforme, kan du også sende beskeder til disse profiler, hvis du har brug for svar i en klemme.

Processen

Tilmelding

Tilmelding til FrootVPN er fuldstændig smertefri. Alt hvad du behøver er en e-mail-adresse og adgangskode for at komme i gang. Webstedet annoncerer at være i stand til at afslutte tilmeldingsprocessen på mindre end ti sekunder.

Windows-klienten

Som jeg nævnte tidligere i denne FrootVPN-gennemgang, udbyderen har ikke en softwareklient, hvilket betyder, at du bliver nødt til at konfigurere alt manuelt på din enhed.

Denne metode er kedelig og skifter servere til en tidskrævende begivenhed. Dem uden teknisk baggrund kan komme i vanskeligheder, hvis der skulle opstå problemer.

Jeg downloadede de nødvendige konfigurationsfiler og prøvede FrootVPN for mig selv. Efter at have løbet ind i nogle indledende problemer, blev jeg overrasket over, hvor hurtig hele processen var. Når du har downloadet konfigurationsfilerne fra FrootVPN-brugerområdet, skal du blot tilføje filerne til OpenVPN-klienten, indtaste dine legitimationsoplysninger, og du er klar til!

Andre platforme

Som et resultat af understøttelsen af ​​OpenVPN er FrootVPN tilgængelig for næsten enhver tænkelig platform. Den eneste hindring her er at skulle udføre al den manuelle konfiguration selv, hvilket kan være frustrerende for dem, der ikke er teknisk dygtige.

Til denne FrootVPN-gennemgang prøvede jeg at opsætte tjenesten på min iPhone med iOS 9.3.5. Opsætningen var let, idet processen var endnu hurtigere end opsætning af FrootVPN på Windows. Alt hvad du skal gøre er at e-maile OpenVPN-konfigurationsfilerne til dig selv og åbne dem på din iPhone. Indtast dine FrootVPN-legitimationsoplysninger, og du er klar!

Afsluttende tanker

Hvis du leder efter en yderst overkommelig VPN og har forståelse for, hvordan man manuelt opretter en VPN, er FrootVPN muligvis bare den rigtige service for dig. Solid kryptering, masser af placeringer og funktioner som Bitcoin-betaling og perfekt fremad-hemmelighed bidrager alle til, at FrootVPN er en solid VPN.

Der er nogle betænkeligheder med hensyn til hastigheder og tilgængelighed af tjenester, selvom dette måske netop var et midlertidigt problem på det tidspunkt, hvor denne anmeldelse blev skrevet. Prøv FrootVPN selv, og drage fordel af 30-dages pengene-tilbage-garanti for at finde ud af, om tjenesten er den rigtige for dig. Tryk på linket herunder for at komme i gang!

Besøg FrootVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me