HideIPVPN-gennemgang

HideIPVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 4,17
  / måned

ProPrivacy.com score
6.5 ud af 10

Resumé

Baseret i Chisnau, Moldovas hovedstad, er HideIPVPN op mod nogle meget imponerende lokale talenter på VPN-markedet. Rumænien er hjemstedet for nogle af verdens bedste VPN-tjenester, og nabolandet Moldova er varmt på hælene.

Som de fleste af VPN-tjenesterne i regionen har HideIPVPN skabt en bred vifte af planer. Det vil tage nogen tid at læse alle de muligheder, som tjenesten giver. Heldigvis har vi gjort alt det hårde arbejde for dig. Find ud af HideIPVPNs serviceplaner, hvordan man køber en, og hvordan man får mest muligt ud af det ved at læse denne anmeldelse.

Hurtige statistikker

 • Jurisdiktion
  Moldova
 • Samtidige forbindelser
  3
 • Lande
  8

Funktioner

Funktionerne i virksomhedens pakke er:

 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • 24-timers VPN-gratis prøveversion
 • Syv-dages smart DNS-gratis prøveversion
 • Tre samtidige forbindelser
 • Selvinstallerende app
 • Brugervenlig grænseflade
 • Ubegrænset datagennemstrømning
 • Multi-pakke rabatter
 • Dræb kontakt
 • On-demand serverhastighedstest
 • P2P tilladt på nogle servere
 • HTTPS-proxy
 • Accepterer PayPal og Bitcoin såvel som kreditkort
 • OpenVPN, IKEv2, L2TP, SSTP, SoftEther og PPTP
 • Apps til Windows, Mac OS X, macOS, iOS og Android

Virksomheden driver 28 servere i otte lande. Der er seks servere i USA, to i Canada, seks i Storbritannien, tre i Tyskland, fire i Holland, tre i Polen og en hver i Singapore og Frankrig.

Den samtidige forbindelsesgodtgørelse har nogle begrænsninger. Du kan ikke oprette forbindelse til den samme server to gange på samme tid. Da de fleste landeplaceringer, der tilbydes af tjenesten, har flere servere, skal du imidlertid bare oprette forbindelse til en anden server i det samme land hver gang for at kvalificere dig til maksimalt tre samtidige forbindelser..

Den smarte DNS-service tillader det "ubegrænset" samtidige forbindelser. Imidlertid skal alle disse forbindelser komme fra den samme IP-adresse, hvilket betyder bagfra den samme router.

Besøg HideIPVPN »

Hastighed og ydeevne

Jeg udførte hastighedstest af HideIPVPN-appen med protokollen for systemet indstillet til OpenVPN ved hjælp af UDP. Jeg brugte IPLocation.net til at registrere den fysiske placering af de servere, der var adgang til testen. Det viste sig, at US1 var i Manassas, Virginia. Den anden nordamerikanske test blev kørt gennem Canada1-serveren af ​​HideIPVPN, som IPLocation rapporterede at være i Montreal. Alle nordamerikanske tests blev målt på en forbindelse til en testserver i Miami.

For en test af transatlantisk ydelse tilsluttede jeg mig en testserver i London. Disse test løb gennem UK1`-serveren af ​​HideIPVPN, som IPLocation fortalte mig var i Gosport, Hampshire.

I begge tilfælde blev der udført fem testkørsler med testmy.net fra Den Dominikanske Republik med ubeskyttet forbindelse, der køres til hver testserver, der blev brugt til en basissammenligning. Grafer viser højeste, laveste og gennemsnitlige hastigheder for hver server og placering. Se vores forklaring på fuld hastighedstest for mere detaljeret.

HideIPVPN-hastigheder

Disse hastigheder vil sandsynligvis virke langsomme for dig. Dette skyldes, at den almindelige internettjeneste i Den Dominikanske Republik er meget langsommere end tilgængelig internet i Europa eller Nordamerika. Men hvis du er på ferie eller går på pension i et varmere land, er dette de lokale forhold, som du sandsynligvis vil møde, når du opretter forbindelse til internet-tv-tjenester hjemmefra.

HideIPVPN fik ikke hastighederne til at bremse for meget. Dette var en respektabel præstation.

Mens jeg var tilsluttet UK1-serveren, fik jeg adgang til testwebstedet ipleak.net rapporterede min placering som i England og opdagede opkald til 60 forskellige DNS-serveradresser. Fire af disse DNS-servere var i Georgia, USA, og resten var alle i Belgien.

Et andet testsite, doileak.com, placerede mig i England og så også, at min computer fik adgang til DNS-servere i USA og et andet sted. DoILeak rapporterede, at de andre DNS-servere var i Holland.

Min internetudbyder bruger ikke IPv6-adresser, og derfor kunne jeg ikke teste for IPv6-lækager.

Prisfastsættelse og planer

HideIPVPN har fem forskellige serviceplaner. I begge tilfælde kan du vælge at tegne et abonnement på tjenesten i en måned, tre måneder eller et år. Den øverste pakke inkluderer adgang til alle servere, der drives af virksomheden.

HideIPVPN-prissætning

Hvis du ved, at du aldrig behøver at få adgang til alle disse serverplaceringer og kun vil have en VPN til at komme ind i et specifikt land, kan du spare penge ved at vælge en landsspecifik plan. Den første af disse giver dig adgang til HideIPVPN-serverne i USA. Virksomheden har servere i Washington DC, Los Angeles, San Jose, Buffalo, Texas og Chicago.

Du kan vælge en plan for bare at få adgang til servere i England. Der er syv i alt - fire i London og tre i Maidenhead. Den tredje landsspecifikke plan giver adgang lige til de tre HideIPVPN-servere i Polen, hvoraf to er i Warszawa, og den ene er i Katowice.

Hvis du bare vil bruge VPN til beskyttelse, når du downloader med BitTorrent-systemet, kan du bare vælge at få adgang til de tyske og hollandske servere på HideIPVPN. Dette inkluderer i alt otte servere - tre i Tyskland og fem i Holland. Du får også adgang til disse servere med Ninja-pakken, så det er den eneste anden plan, som P2P-aktivitet er tilladt med.

HideIPVPN kører også en smart DNS-service. Du kan læse om det smarte DNS-koncept senere i denne anmeldelse. Hvis du bare ønsker en måde at komme ind på tv-tjenester i udlandet, kan den smarte DNS-mulighed være din bedste løsning.

Der er ingen grænse for antallet af forbindelser, du kan oprette med DNS-tjenesten. Med hver VPN-plan kan du tilslutte tre enheder til tjenesten samtidigt. Du har dog ikke tilladelse til at dele en konto.

En smart DNS er inkluderet i Ninja-pakken, og hver af de tre landsspecifikke VPN-pakker inkluderer brugen af ​​en smart DNS netop for det land.

HideIPVPN accepterer betalinger med kreditkort, PayPal og Bitcoin. Virksomheden tilbyder en 30-dages refusionsperiode. Der er dog betingelser for denne høflighed. Du har kun tilladelse til tilbagebetaling den første måned, du nogensinde har abonneret på HideIPVPN. Så hvis du har haft et abonnement før, får du ikke en tilbagebetalingsgaranti med det næste abonnement. Tilsvarende, hvis du betaler for en gentagne faktureringsaftale, er det kun den første periode i den aftale, at du er berettiget til refusion.

Du kan kun få en refusion, hvis du bruger Windows, Mac OS eller Linux. Der er ingen refusionsaftale for brugere af mobile operativsystemer. Selvom du kan installere en VPN og en smart DNS på routere og set-top-bokse, er der ingen garanti for, at tjenesten fungerer på alle typer af disse enheder, så du kan ikke få refusion af den grund, at du installerede tjenesten på en router, og det virkede ikke.

I betragtning af begrænsningerne i refusionspolitikken er det bedre at drage fordel af den gratis prøveversion, der tilbydes af HideIPVPN, før du tegner et abonnement. Den gratis prøveversion af VPN varer en dag og giver dig adgang til Nina-pakken. Den smarte DNS-pakke kan afprøves i en syv dages gratis prøveperiode.

Privatliv og sikkerhed

HideIPVPN tilbyder seks forskellige krypteringsprotokoller: OpenVPN, IKEv2, L2TP, SSTP, SoftEther og PPTP. Af disse anbefaler vi hos ProPrivacy.com OpenVPN som din bedste mulighed. Dette er sandsynligvis det mest omfattende VPN-system, der er tilgængeligt, fordi det ikke kun inkluderer gode sikkerhedsprocedurer for data, men dets metoder til at autentificere fjernservere bekæmper faren for, at dine forbindelser muligvis bliver opfanget af nogen, der udgør den server.

En nyttig sikkerhedsfunktion i appen er "Ansøgningsmorder." Dette er, hvad andre VPN'er kalder a "dræb kontakt." Dette værktøj afslutter faktisk ikke de apps, der kører på din computer. Det blokerer dog for deres adgang til internettet. Dette er en vigtig fortrolighedsforanstaltning, fordi det kun forhindrer disse apps i at oprette forbindelse, når VPN ikke er aktiveret. Under disse omstændigheder vil enhver kommunikation fra din computer bære din rigtige IP-adresse og kompromittere din beskyttelse af personlige oplysninger.

Kryptering

OpenVPN er et bibliotek med procedurer snarere end en stiv protokol. Implementeringer af systemet kan bruge en af ​​et antal cifre til at beskytte data. Den stærkeste ciffer, der er tilgængelig for OpenVPN, er AES, som er det krypteringssystem, som HelpIPVPN bruger. Krypteringsstyrken ligger i længden af ​​nøglen, der bruges til kodning af data. De øverste VPN'er bruger en 256-bit nøgle. Dette er den nøglelængde, der bruges af HideIPVPN til dens AES-kryptering.

Session etablering og AES nøgle distribution procedurer for OpenVPN bruger en anden kryptering chiffer. HideIPVPN bruger RSA-kryptering med en 2048-bit nøgle. Dette skaber stærk sikkerhed, men virksomheden bruger en meget stærkere metode til session-etablering til sin SoftEther-implementering, som er RSA med en 4096-bit nøgle.

Betaling

Mange VPN'er organiserer indsamling af betalinger fra kunder gennem et separat firma, så de ikke behøver at bevare nogen personlige oplysninger om deres brugere inden for deres forretning. HideIPVPN gør ikke det. Hvis du betaler med kreditkort eller endda med PayPal, skal du give dig rigtigt navn, når du tilmelder dig. Dette skyldes, at disse detaljer bruges som del af betalingsverifikationsprocedurer. HideIPVPN får også din hjemmeadresse. Hvis du vil undgå at afsløre disse detaljer, skal du bruge Bitcoin til at betale for tjenesten.

Du skal også give en e-mail-adresse for at oprette en konto. Det burde være en rigtig adresse, fordi virksomheden sender dig e-mail med bekræftelse af kontoen. Hvis du ikke ønsker at give din almindelige e-mail-adresse, skal du dog oprette en brænder-webmail-konto til kommunikation med virksomheden.

Virksomheden er baseret i Moldova, som ligger uden for restriktive regimer, såsom Five Eyes-sikkerhedsalliance eller EU. Moldova har ingen lov om datalagring, og HideIPVPN erklærer, at det ikke fører nogen fortegnelse over sine kunders aktiviteter på sine VPN-servere: "Vi gemmer ikke IP-adresser, browserhistorik, trafikdestination eller DNS-forespørgsler. HideIPVPN kan ikke være forpligtet til at levere data, der ikke findes på grund af vores logpolitik." Det tilføjer den perfekte fortrolighedspolitik.

Brugervenlighed

HideIPVPNs logo er det maskerede ansigt på en tegneserie Nina-kriger. Dette Ninja-tema løber gennem hele websitet og danner hovedtemaet for dets illustrationer. Webstedet ser meget godt ud og er godt planlagt. IT forklarer koncepterne VPN'er godt og inkluderer endda masser af tekniske detaljer spredt gennem teksten.

Generelt er HideIPVPN-webstedet attraktivt og venligt, mens det stadig demonstrerer kompetence. Virksomheden har formået at skabe et indtryk, der giver dig tillid til dets evner, samtidig med at det er tilgængeligt og sjovt.

Hjemmesiden til navigationsmediet er en menu øverst på skærmen. Dette forbliver fast i vinduet, når du ruller ned ad siden. Der er flere navigationslinks nederst på webstedets sider.

Virksomheden opretholder en blog på webstedet. Dette giver nogle interessante læsninger om online-privatliv og også tilføjelser til HideVPN-tjenesten. Bloggen får nye indlæg cirka tre gange om måneden.

Virksomheden kører også en Facebook-profil, som du kan følge. Dette retter normalt bare offentlighedens opmærksomhed på de nye blogindlæg, der er tilgængelige på virksomhedens websted. Dog kører HidePVPN lejlighedsvis promoveringer på dets sociale medier og du kan vinde en gratis service med nogle af dem. Disse tilbud er også tilgængelige på virksomhedens Twitter-feed. HideIPVPN har også en Google+ konto.

Support

Du kan få adgang til et live chatvindue ved at klikke på den grå aflange nederst til venstre på hver side på siden. Hvis der er nogen fra helpdesk, der bemander live chatværktøjet, vil du se meddelelsen "Live chat" på dette felt.

Du skal indtaste dit navn og din e-mail-adresse for at starte en samtale. Hvis der ikke er nogen tilgængelig på live-chatten, har adgangsfanen beskeden "Kontakt os." Når du klikker på dette felt, åbner du et meddelelsesvindue.

Operatører af live chat support desk er ikke meget vidende. Jeg stillede et ligefrem spørgsmål om den kryptering, der blev brugt i VPN, og den person, der skulle hjælpe med mit problem, kunne ikke svare.

Menupunktet Support fører dig videre til webstedets FAQ-side. Svarene på denne side er meget omfattende og skulle give dig alle de oplysninger, du har brug for for at føle dig godt tilpas ved tilmelding. Knapperne øverst på siden fører dig videre til tutorials og guide til, hvordan du installerer forskellige elementer i servicepakken - dvs. VPN, den smarte DNS og proxyserveren.

Der er en lille kontaktformular nederst på FAQ-siden. Spørgsmål, der er indtastet i dette afsnit, logges dog ikke som supportbilletter. Jeg stillede et spørgsmål i denne form og modtog aldrig et svar.

Du kan komme til en mere detaljeret formular til supportbilletter via linket Kontakt os i sidefoden på webstedet eller gennem klientområdet. Du når klientområdet fra linket Log ind i topmenuen på webstedet. Supportbilletter, der er rejst gennem denne avenue, bliver logget, og du kan se fremskridtene for hver i afsnittet om åbne supportbilletter på betjeningspanelet..

Klik på navnet på din aktive servicepakke for at få brugernavn og adgangskode til VPN-appen. Du kan ændre begge af disse. Denne pakkeoplysningsside er også hvor du får VPN-softwaren. Du kan installere

Processen

Da HideIPVPN lægger begrænsninger på sin tilbagebetalingspolitik, er det bedre at teste systemet med virksomhedens gratis prøveperiode, inden du tilmelder dig et abonnement. Sørg for, at du har en klar dagbog den dag, du tilmelder dig, fordi du skal sørge for, at tjenesten giver dig al den funktionalitet, du leder efter.

Gratis prøveversion

Du kommer til gratis prøveformular fra hjemmesiden på webstedet. Se efter "Hent min gratis prøve nu" knap. Indtast dit navn og din e-mail-adresse i formularen og klik på den store grønne knap i bunden.

E-mail-adresse skal være reel, fordi legitimationsoplysninger sendes der. Disse er til klientområdet på det websted, hvor du downloader appen. VPN-brugernavnet og adgangskoden er anderledes.

Tilmelding

For at betale for tjenesten skal du gå til siden Priser, vælge en abonnementsperiode og derefter klikke på "Bestil nu" knappen under beskrivelsen af ​​din valgte plan. Dette fører dig videre til indkøbskurven.

Indtast din e-mail-adresse. Hvis du allerede har en konto efter at have fået den gratis prøveperiode, skal du klikke på knappen Login og indtaste dit brugernavn og din adgangskode i stedet.

Klik på en betalingstype, markér afkrydsningsfeltet Servicevilkår og tryk på den grønne knap for at fortsætte. Formatet for betalingsskærmen varierer afhængigt af den betalingstype, du valgte.

Du vil modtage en bekræftelse af din konto via e-mail. Hvis du allerede har prøvet den gratis prøveperiode, kører den betalte tjeneste på den samme konto. Du vil dog se, at udløbsdatoen for din adgang er blevet forlænget.

Softwarens download- og installationsinstruktioner er tilgængelige fra supportsiden eller gennem pakkeoplysningerne i klientområdet.

Windows VPN-klienten

Installationsguiden installerer en genvej på dit skrivebord. Klik på genvejen for at åbne appen. Første gang du åbner systemet, skal du indtaste dit VPN brugernavn og adgangskode. Tjek "Husk kodeord" boks, så du ikke behøver at fortsætte med at skrive disse legitimationsoplysninger, hver gang du åbner appen.

Appen kan bruge fem forskellige VPN-metoder, og du kan vælge, hvilken du foretrækker til forbindelsen ved at trykke på en af ​​VPN-protokollens knapper øverst i vinduet.

Sidemenuen giver dig adgang til siden Indstillinger. Faciliteterne i dette afsnit af appen giver dig mulighed for at diktere, om appen kører, når Windows starter, og også om den skal oprette forbindelse til en standard VPN-server automatisk.

Valgmuligheden OpenVPN-protokoller nederst i vinduet giver dig mulighed for at bestemme, om du vil køre dine forbindelser til en VPN-server ved hjælp af transmissionsstyringsprotokollen eller Brugerdatagram-protokollen. UDP er mere let og er bedre til moderne apps, der kræver hurtig dataoverførsel, såsom IP-telefoni, online spil og videostreaming.

Dræbskontakten for HideIPVPN-appen er lidt kompliceret. En masse VPN-virksomheder, der beslutter at inkludere en kill switch i deres apps, skaber bare muligheden for at pålægge en systemdækkende blok på internetadgang, indtil VPN er aktiv. I HideIPVPN-implementeringen skal du nominere hver app, du vil kontrollere. Denne funktion er tilgængelig fra "Ansøgningsmorder" i appens venstre menu.

Tilbage på appens hovedskærm skal du vælge en server, før du opretter forbindelse. Klik på en af ​​de markeringsdekorerede knapper for at vælge et land, før du åbner rullelisten over tilgængelige servere.

Denne liste viser bare servernavne i alfabetisk rækkefølge. Du kan få denne liste omorganiseret, så ordren er baseret på, hvilken server der er hurtigere at nå fra din placering, som er den hurtigste først på listen. Du får denne ombestilling ved at klikke på "Sorter efter hastighed" -knappen ud for serverens rulleliste.

Klik på knappen Opret forbindelse for at kontakte din valgte tjeneste. Forbindelsesprocessen tager et stykke tid, men når VPN-linket er aktivt, ændres knappen Connect for at vise etiketten "Koble fra.

Andre platforme

HideIPVPN har brugerdefinerede apps til Windows-, Mac OS X-, macOS-, Android- og iOS-enheder. Du kan også installere tredjepartsapps til at bruge VPN på Linux-maskiner. Tjenesten kan også installeres på routere og set-top-bokse. Restitutiongarantien gælder dog kun Windows, Mac og Linux implementeringer af tjenesten.

Andre tjenester

Den smarte DNS- og proxyserveradgang fra HideIPVPN giver dig andre muligheder for at komme ind på oversøiske steder, der begrænser adgangen til folk i det samme land.

En proxy-tjeneste dirigerer dine forbindelser gennem en formidlende server, der præsenterer din anmodning om websider fra dens adresse snarere end fra din. Når websteder med regionale begrænsninger kontrollerer en kildeadresse til en anmodning, skal en proxytjeneste give dig mulighed for at omgå begrænsninger.

En smart DNS-tjeneste dirigerer din trafik valgfrit. Webadresser findes ikke rigtig på internettet, så inden din browser kan gå og hente en side fra en webserver, skal den kende internetadressen til denne vært. Internetadressen er almindeligt kendt som IP-adressen, og en domænenavnserver gemmer IP-adresserne for alle webstedsnavne (domæner) i verden.

En smart DNS erstatter IP'erne for regionalt begrænsede webservices med adressen på dens proxyserver. Så når du bruger en smart DNS-service, vil adgangen til BBC iPlayer blive omdirigeret via proxy, mens adgangen til andre websteder, f.eks. Yahoo.com, kører ad den almindelige rute.

Du kan undertiden møde vanskeligheder ved at bruge proxies, fordi nogle proxy-systemer striber potentielt risikable elementer på en webside, som kan omfatte noget med et program bag det, såsom knapper eller videospillere.

En VPN er en type proxy. Den har dog ekstra sikkerhedsfunktioner, fordi den krypterer hele forbindelsen mellem din computer og proxyserveren fuldstændigt. Hvis du bor i Kina, eller et andet land, der blokerer eller overvåger internettrafik, har du brug for en VPN, fordi du er nødt til at snige sig forbi regeringskontroller. Selv din internetudbyder er ikke i stand til at se på din internettrafik, når du bruger en VPN. I nogle tilfælde, når man får adgang til videostreamingtjenester, er dette niveau af privatlivets fred nødvendigt, fordi nogle internetudbydere praktiserer throttling, hvilket er den forsætlige nedsættelse af visse typer internettrafik.

Så om en VPN, en smart DNS eller en proxy er bedst afhænger helt af dine specifikke omstændigheder. Den gratis prøveversion, der tilbydes af HideIPVPN, giver dig chancen for at prøve alle tre muligheder.

Streaming

Jeg testede evnerne ved HideIPVPNs smarte DNS-, proxy-server og VPN-service for at se, om hver af dem kunne få mig til populære videostreamingswebsteder.

Da jeg fik adgang til Netflix gennem den smarte DNS-tjeneste, fik jeg det lokale bibliotek til min placering, ikke for det land, som jeg havde nomineret i HideIPVPN-appen. Denne service giver dig imidlertid mulighed for at fjerne blokering af Youtube-videoer, der er begrænset i din region sammen med andre sider, der kan være blokeret i dit land, f.eks. Facebook og Twitter.

Afsluttende tanker

HideIPVPN tilbyder en kompetent VPN-løsning og inkluderer også alternative metoder til at komme ind på regionalt begrænsede websteder. Dette er en fantastisk service for dem, der ønsker at se streamingtjenester fra udlandet. Desværre kunne ingen af ​​de tilgængelige metoder få mig til at komme ind i en oversøisk version af Netflix.

HideIPVPN har tænkt meget på sin service. Hjemmesiden er godt designet og fuld af information. At inkludere den smarte DNS-service i den brugerdefinerede app var en rigtig god idé, og gør denne funktion virkelig nem at bruge. Personalet på HideIPVPN fortæller mig, at de også vil knække Netflix-problemet. Lad os håbe, at de gør det.

Vi vil holde øje med denne VPN, fordi det ser ud til at udvikle sine tjenester hurtigt. I mellemtiden skal du være opmærksom på, at der er masser af advarsler til dens refusionspolitik. Som sådan skal du sørge for at udføre den gratis prøveversion og kontrollere, at den får dig ind på alle de websteder, du vil have adgang til, før du forpligter dig til et abonnement.

Besøg HideIPVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me