Hola anmeldelse

Hej

 • Tilgængelig på:


  • vinduer

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com score
4 ud af 10

Resumé

Denne Hola Review er primært fokuseret på Holas gratis plan, da betragtning af Premium-tjenesten som overlegen ville være ligefrem falsk, potentielt ødelæggende for din tegnebog eller værre af grunde, der undersøges nærmere i det følgende.

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  31 Mbps
 • Jurisdiktion
  Israel
 • Samtidige forbindelser
  10
 • Lande
  50

Funktioner

Bare metal eller virtuelle servere Virtual
Router Support
Portvideresendelse
Valg af havn
torrenting
Samtidige forbindelser 10
Lande 50

Vores tidligere dækning fandt, at Hola principielt ikke er forskellig fra et Ponzi-skema, idet hver brugers båndbredde ud over (muligvis, men ikke nogensinde endeligt) data udnyttes til at tjene penge på hele tjenesten for dem øverst. Hola forsvarede tidligere sin forretningsmodel og hævdede at have været direkte med at dele brugerbåndbredde og omdanne hver bruger til et exit-knudepunkt, i en lignende vene som hvor hver bruger fungerer lige som et Tor exit-relæ. Dette er dog noget, vi hos ProPrivacy og EFF rådgiver hårdt mod, da du kunne holdes ansvarlig for enhver ondsindet, ulovlig eller på anden måde utilbørlig trafik, der passerer gennem din forbindelse.

Hola er baseret i Israel og har et IP-antal i millioner med en stor abonnentbase, inklusive dem, der tilmelder sig Luminati Business-proxy (en anden fidus-mursten i væggen). Hvis intet indtil nu har skræmt dig væk, så kig på en åbenlyst ubehagelig reklame efter springet, eller hold læsning for yderligere analyse af Hola og nogle anbefalinger til anstændige alternative udbydere.

Besøg Hola »

Hastighed og ydeevne

Du ser normalt to billeder, der afbilder hastighedstestresultater, der er stablet over hinanden, lige under dette afsnit. Nå, det føltes lidt fjollet at kaste hastighedstestresultater for min internetudbyder (i betragtning af hvordan disse test ikke har nogen relevans for Holas hastighed) i denne anmeldelse, men jeg gennemsnitligt ca. 30-34 Mbps downloadhastighed mod britiske servere og i 10- 15 Mbps nedstrøms, når de testes mod amerikanske New York testservere på en 30 Mbps baseline i gennemsnit.

Brug af Hola frembragte ingen mærkbare forskelle, hverken ved uformelt gennemsyn eller streaming eller når der køres tests, men det er ikke det mest foruroligende problem. Det er helt nedslående at se resultater, der altid returneres med testplaceringen, og ikke den server, jeg skal være forbundet til i henhold til mit valg i Hola-udvidelsen.

Lækagetest

Datagrænser
Båndbreddegrænser
ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit) 31

Sammenlign Holas DNS-lækagebeskyttelse med dæmninger og diger, der forhindrer Holland i at oversvømme med mig (set som polhoppet over), et øjeblik. God, forestil dig nu en bizarro-verden med Holland under vandet, hvilket betyder, at dæmningerne enten brød under presset fra stigende vandstand og blev fejet væk - eller var på en eller anden måde aldrig der - og det er niveauet for anonymitet Hola giver dig. Zilch.

Tjek ipleak.net for de fleste DNS-lækager og WebRTC Bug. Test-ipv6.com vil vise dig vidt åbne IPv6-lækager, og doileak.net er en smule af begge test, hvis en anfald af privatlivets-masochisme rammer dig. Vittigheder til side, det er altid god praksis at kontrollere for lækager fra tid til anden for at sikre dig, at du ikke bliver fanget uvidende, mens du tror dig selv at være under en VPNs-beskyttelse.

Pris

1 måned

$ 0.00
om måneden

Hola priser

Hola er helt gratis, men hvordan? Ved at bruge din enhed - når softwaren er installeret - som et endepunkt i en forbindelseskæde, tages en funktion normalt af din VPN-udbyder. Hvis du vælger at fravælge det, kan du købe et premium Luminati-abonnement, som vi kraftigt vil anbefale imod baseret på problemer, der findes i den gratis version. Lad dig ikke narre af den uskyldige freemium-model.

Selvom det kan bruges gratis, er der en Premium-abonnementsplan, der hævder, at du ikke bruger dig som en peer på netværket (selvom der er en vis mængde bevis for at tro, at den stadig gør det, og bestemt gjorde det tidligere). Så er der den dobbelte sunde fornuft og etiske overvejelse ved at bruge andre folks frit givne båndbredde, mens du tillader dig at drage fordel af meget lidt, om nogen, konkret fordel for dig. For ikke at nævne, at du ville være under risici, Hola ikke påtager sig, da de ville være dyrere og involverer opsætning, sikring og drift af servere.

I dette tilfælde det gamle ordsprog "Hvem ville købe en ko, hvis mælken flyder frit?" kommer let ind i tankerne.

Brugervenlighed

Windows telefon
vinduer
MacOS
iOS
Android
Linux

Holas websted er godt designet og giver ikke mere end minimumsoplysningerne. Links er lette at følge, og der er ikke en væg af dem at klikke igennem, når man leder efter information.

Hvis du ønsker at bruge en VPN på mobil, tilbyder de en VPN-app til Android- og iOS-enheder. Både Android- og iPhone VPN-apps er tilgængelige i deres app-butikker og er meget lette at bruge. De tilbyder også support til computere med en VPN til Windows-, Mac- og Linux-brugere. Mac VPN-klient ligner Windows-versionen. De byder ikke på en fuld Linux VPN-klient, dog kan brugere bruge den som en browser-tilføjelse på firefox, chrome og Opera.

Kunde support

24-timers support
Live chat

Desværre får Holas understøttelser lave karakterer. Dette skyldes hovedsageligt manglende svar. Flere e-mails, der blev sendt ved hjælp af en ikke-relateret konto uden at nævne min tilknytning til ProPrivacy, blev ubesvaret i fem dage fra og med denne skrivning. Jeg kan kun undre mig over, hvorfor Holas design- eller salgsteam ikke har svaret på mine spørgsmål om tjenesten. Da der ikke er en LiveChat- eller billetbaseret supportmulighed, skal du forfale med et temmelig tyndt befolket FAQ-afsnit. Det eller beder nogen svarer til sidst på dine beskeder.

Holas blog har nogle interessante indblik i, hvordan indtægterne hidrører og indtægtsgenerering fra varer eller tjenester online, blandt andre relevante og interessante nyheder fra privatlivets branche. Problemet er, at indlægget nedenfor begynder at betyde godt med en solid forudsætning, kun for at svige dig ved at forsømme at dække konsekvenserne af ubetinget, så din båndbredde kan fungere som en bro for trafik fra hele internettet. Det er ikke AirBnB så meget som at invitere nogen til at sætte sig ind i din datastrøm gratis (eller endnu bedre, betale Hola for privilegiet at gøre det. Nej tak!).

Nedenfor er det seneste indlæg på Holas Facebook, hvor Netflix-klagen kører tema som svar på Hola Social Media Teams udstationering af et 'værk&play balance 'billede hvert par dage. Der er i øjeblikket ingen svar fra Hola på Facebook, som mildest sagt er nysgerrig.

Et indlæg fra tidligere i maj opsummerede stemningen hos Hola-brugere i nyere tid, hvilket viser, at masser af mennesker stadig bruger tjenesten uvidende eller under flippende ignorering af generel selvbeskyttelse online.

"Jeg er ligeglad med, om I fyrer ansætter Gud selv, bare rettet den forbandede Netflix-blokering."

Processen

Tilmelding

Registrering er enkel til den gratis plan. Bare indtast en e-mail-adresse og download den relevante klient eller udvidelse til din enhed eller platform. Husk, at betaling for et abonnement ikke anonymiserer dig på nogen måde, du er stadig en peer.

Hola Windows VPN-klient (Chromium)

Holas Windows VPN er en modificeret version af Google Chrome med tre Hola-plugins. Det vigtigste er Holas flammende hovedlogo på øverste højre side af siden, lige under knappen Luk vindue. Hvis du klikker på den, åbnes et forholdsvis standard, men alligevel brugbart brugergrænseflade, med servervalg foran og midt, og indstillinger faner i rullemenuen, der er adgang til gennem de tre vandrette linjer øverst til højre. Hola VPN-appen så ud og følte sig rigtig, men kom til kort i testning, som det næste afsnit vil vise lidt mere detaljeret.

På en lysere note pakker Hola også en temmelig anstændig ad-blocker (som ser ud som om den er baseret på andre populære annonceblokkere), og en videoaccelerator, der ikke havde nogen konkret effekt på mine streaminghastigheder. Historien i Hola-browseren var dog mere foruroligende, da du kan se den logger de filer, jeg åbnede internt på min computer, fuldstændigt ikke forbundet med min internetforbindelse på nogen måde. Bemærk Skype-opkaldet med 'apps.skype.com' på halen. Uhyggelig og unødvendig logning er foruroligende under ethvert scenario. I dette særlige tilfælde er det i det mindste i overensstemmelse med skyen af ​​mistanke om Hola.

Andre platforme

Det er svært at forkaste Hola for at være en-dimensionel med hensyn til de enheder eller platforme, du kan vælge imellem. Den eneste store spiller, der mangler, er Opera-browseren. Der er ikke en samtidig forbindelsesgrænse, fordi hej, mere båndbredde svarer til overskuddet for Hola.
På samme note kan folk på en hurtig tur, eller dem, der har brug for at downloade en fil i en klemme, veje fordele og ulemper og bruge Hola. Det kan være en bedre mulighed end overhovedet intet, hvis du har nulfølsomt materiale på den pågældende enhed og ikke er bekymret for privatliv på kort til mellemlang sigt.

Andre / gratis tjenester

Hola leverer også en betalt video-CDN, hvis du har tillid til, at Hola er vært for dit indhold af en eller anden underlig grund eller anden.

Sikkerhed og privatliv

P2P-fildeling er en no-brainer, da rygraden i Holas service er baseret på P2P-arkitektur. Det er uklart, om Hola tjener penge på dine data på nogen måde, selvom spekulationer i denne retning ikke ville være nøjagtigt uberettiget. Det er dog tydeligt at se, at brugen og forbindelseslogfiler opbevares, selvom den sidste sætning, der nævner 'aggregerede' data, er beregnet til at smide dig væk - de er simpelthen falsk. Unik IP-adresse, tidspunkter, datoer og klikspor, som vi alle efterlader, når vi surfer online, er nøjagtigt grunden til, at folk som os går til VPN-teknologi i første omgang. Ellers, hvorfor bruge en?

Krypteringsprotokoller

PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
IKEv2
OpenVPN

Når det er sagt, er Hola fremragende til at fjerne blokeringen, mens du roer rundt på en blodig flod af dit langdøde og begravede privatliv. Der er ikke nogen oplysninger om, hvilke typer kryptering der bruges (hvis nogen), men de tunge IP-lækager, der kom op under test, ville grundlæggende ugyldigt kryptering alligevel.

Enhver tankevækkende sikkerhedsplan hviler på ideen om et såkaldt svageste link, hvor en bagdør kompromitterer hele sikkerhedsplanen. Nå, kryptering er normalt blandt de stærkeste punkter i din VPN-forbindelse - porten til slottet, hvis du vil. Én IP-lækage er som en skjult passage, og flere lækager giver ethvert opfattelse af sikkerhed og privatliv skæv, så det er latterligt.

Afsluttende tanker

Du vil være inden for rammerne af grundlæggende logik og grund til at finde enhver direkte anbefaling af Hola som en værdifuld VPN-service med sund skepsis. Med lidt til ingen kryptering, IP-maskering eller bekymring for dem og bevist uærlig praksis, der spænder fra delvise sandheder til direkte manglende afsløring, skal Hola kun overvejes i den mest alvorlige streaming-junkies behovstid. Ellers kan du kigge på vores Top VPN Services eller Ultimate Privacy Guide for at se, hvad der udgør en værdig VPN-service.

Besøg Hola »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me