ibVPN-gennemgang

ibVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 3,08
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • vinduer

  • MacOS

  • Android

  • iOS
 • åbner op:


  • iPlayer

ibVPN gik væk med tredjepladsen i Bedste VPN til kundeservice ved ProPrivacy.com Awards 2020. Hold læsning for at finde ud af, hvorfor ibVPN var den tredje bedste VPN til at hjælpe sine kunder! Og for at finde ud af mere om denne service over gennemsnittet.

ProPrivacy.com score
8 ud af 10

Resumé

ibVPN er en rumænsk VPN-udbyder uden logfiler. Som vi vil se i denne ibVPN-gennemgang, er der meget at beundre ved denne lave omkostningstjeneste. Dens software er meget fuldt udstyret, og kunder i topniveau får en imponerende Smart DNS-service kastet ind gratis. Imidlertid vil skuffende hastighed ydeevne sandsynligvis berøre de fleste brugere.

Hurtige statistikker

 • Lande
  57
 • Samtidige forbindelser
  5
 • Jurisdiktion
  Rumænien
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  50.27 Mbps

Funktioner

torrenting
Samlede servere 180
Lande 57
Samtidige forbindelser 5
Router Support
Portvideresendelse
Valg af havn
Routere understøttet ASUS, SABAI, DDWRT
Bare metal eller virtuelle servere En kombination

Den ultimative VPN-plan tilbyder følgende funktioner:

 • Servere i 47 lande
 • P2P: ja
 • Tre samtidige forbindelser
 • Proxy-servere på alle placeringer
 • Sokker5 fuldmagter
 • Support til OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, SoftEther og IPsec VPN-protokoller
 • Fuld adgang til Smart DNS-tjenesten (mere om dette senere)
 • DoubleVPN
 • Tor over VPN

De billigere VPN-planer er begrænset til kun en forbindelse ad gangen og har ikke adgang til alle servere (44 lande til Standard VPN-planen og ni til Torrent VPN-planen). De har heller ingen adgang til Smart DNS eller almindelige proxyservere, selvom Torrent VPN-brugere kan bruge socks5-proxies.

P2P er ikke tilladt i standardplanen, men er tilladt på Torrent VPN-planen (selvfølgelig!).

Dobbelt VPN

Dette giver dig grundlæggende mulighed for at "kæde" VPN-servere, så dine data dirigeres mellem to eller flere VPN-servere, når de rejser mellem dig og internettet.

Din pc / enhed -> VPN-server 1 -> VPN-server 2 -> Internet

En sådan kæde kan give nogle sikkerhedsfordele, men vil altid resultere i et stort tab af hastighed. Fordelene med privatlivets fred / sikkerhed ved "double-hop" VPN er temmelig begrænsede. Men jeg forstår, at dette ikke er en opfattelse, der deles af alle. Som vi kan se lidt senere i denne gennemgang, er der et antal dobbelt VPN-afbryderindstillinger tilgængelige.

Tor over VPN

En anden ny funktion er Tor over VPN. I denne konfiguration opretter du først forbindelse til en ibVPN-server og derefter til Tor-netværket, før du får adgang til internettet:

Din computer -> VPN -> Tor -> Internet

ibVPN opnår dette ved transparent at dirigere dine data fra VPN-tunnelen til Tor-netværket. Dette betyder, at hele din internetforbindelse drager fordel af Tor over VPN.

Denne opsætning tilbyder nogle fortroligheds- og sikkerhedsfordele, men en lignende effekt kan opnås simpelthen ved at bruge Tor-browseren, mens den er tilsluttet VPN. Af afgørende betydning er en sådan opsætning meget mere sikker end metoden, der tilbydes af ibVPN.

Tor over VPN (dog du gør det) vil alvorligt bremse dine internethastigheder, da du får det kombinerede hit at bruge både Tor-netværket (som er meget langsomt) og VPN. ibVPN tilbyder i øjeblikket Tor over VPN-servere i Holland, Singapore og USA.

Besøg ibVPN »

Hastighed og ydeevne

Alle test blev udført ved hjælp af min Virgin UK 50 Mbps / 3 Mbps fiberforbindelse. Jeg brugte OpenVPN-UPD-protokollen.

Da jeg tilsluttede nogle VPN-servere, der var opført som 100% gratis, fik jeg overhovedet ingen internetforbindelse. Jeg testede derfor servere under belastning (lavest for hvert sted) for at sikre, at jeg kunne oprette forbindelse til internettet.

Graferne viser de højeste, laveste og gennemsnitlige hastigheder for hver server og placering. Se vores forklaring på fuld hastighedstest for mere detaljeret.

Downloadresultaterne er især dårlige. Det er også værd at bemærke, at jeg led et usædvanligt stort antal VPN-forbindelser, mens jeg testede tjenesten. *

Lækagetest

IPv4-lækage detekteret?
WebRTC-lækage fundet?
Datagrænser
Båndbreddegrænser
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 87,38
ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit) 50,27

Jeg opdagede ingen IPv4-, DNS- eller WebRTC-lækager (hvis DNS-beskyttelse var aktiveret i klienten). Det er godt.

Desværre understøtter min ISP (Virgin Media) ikke IPv6-forbindelser, så jeg kan ikke teste for IPv6-lækager på dette tidspunkt. Dette er et problem, som ProPrivacy.com arbejder på at finde en løsning på.

Gode ​​nyheder er, at både amerikanske Netflix og BBC iPlayer fungerer, når de er forbundet til passende servere.

Pris

12 måneder

$ 3,08
om måneden

6 måneder

$ 3,32
om måneden

1 måned

$ 4,95
om måneden

ibVPN tilbyder tre VPN-planer plus en Smart DNS-plan. Den ultimative VPN-plan koster $ 10,95 pr. Måned eller $ 4,83 pr. Måned, hvis der købes et årligt abonnement. Alle andre planer koster $ 4,95 pr. Måned eller $ 3,08, hvis de købes årligt.

En Business VPN-plan er også tilgængelig. Dette er dybest set den ultimative VPN-plan, men med mere samtidige forbindelser. Priserne starter ved $ 13,95 pr. Måned ($ 8,32 hvis der betales årligt) for fem samtidige forbindelser og går op til $ 44,95 pr. Måned ($ 33,32, hvis de betales årligt) for 20 samtidige forbindelser.

En 24-timers gratis prøveversion er også tilgængelig. Dette giver de fulde fordele ved Ultimate-planen for dens varighed. Derudover tilbyder ibVPN en 15-dages pengene-tilbage-garanti.

Følgende betalingsmetoder accepteres: Avangate (tilbagevendende og engangsbetalinger - Alipay, WebMoney, iDeal og kreditkort), PayPro (gentagne og engangsbetalinger - kreditkort og PayPal), Payza, WebMoney, AstroPay, Western Union og perfekte penge.

ibVPN accepterer også betaling i Bitcoins og andre kryptovalutaer (Litecoin, Blackcoin, Dogecoin og Ripple), hvilket kan hjælpe med at forbedre privatlivets fred.

Kunde service

Penge-tilbage-garanti
24-timers support
Live chat
Penge tilbage garantilængde 15
Gratis prøveversion Ja - 24 timer

ibVPN tilbyder "24/7" live chat support, som jeg fandt kyndig og hjælpsom. Ticketeret e-mail-support er også tilgængelig. Hvis du har brug for yderligere hjælp, er det muligt at planlægge en aftale for at modtage fjernhjælp fra supportteamet. Jeg har ikke testet dette, men det er et godt tilbud.

Brugervenlighed

vinduer
MacOS
Android
Linux
iOS
Windows telefon

Hjemmesiden

Webstedsdesignet ser smart ud og undgår at fremsætte nogle af de mere bombastiske (og unøjagtige) påstande, der findes på mange udbyders sider. Selvom tekniske detaljer er lidt lys på jorden, indeholder ofte stillede spørgsmål, en vidensbase og et forum det meste af den information, som mainstream-brugere skal kræve.

Denne serverliste er ikke kun meget flot, men snarere nyttig. Alle IP'er deles, men hvorvidt du modtager en statisk eller dynamisk IP afhænger af hvilken server du opretter forbindelse til.

Det er også godt at bemærke, at servicevilkårene og privatlivspolitikken er klare og er skrevet på almindeligt engelsk. En blog er tilgængelig, der hovedsageligt fremhæver funktioner og promoveringer relateret til ibVPN-tjenesten.

IBVPN Windows-klienten

Windows VPN-klienten ser temmelig smart ud og er fyldt med funktioner. Jeg har dog bemærket, at skift af servere ofte fik programmet til at gå ned, så det er bedre at afbryde forbindelsen, før der oprettes forbindelse til en anden server igen. * Bemærk også listen over dobbelt VPN-servere.

Som standard er valg af protokol “automatisk.” Fra logfilerne er det tydeligt, at dette betyder, at den meget usikre PPTP-protokol bruges som standard, efterfulgt af L2TP / IPsec, hvis dette mislykkes (som det gjorde i mit tilfælde). Jeg anbefaler, at du straks skifter til OpenVPN!

Jeg har ingen idé om, hvorfor DNS-lækkeindstillingerne er deaktiverede som standard, men du skal også tænde dem med det samme. Det er dog godt, at de findes.

En stor funktion ved ibVPN-klienten er kill-appen per app og per-process. Dette kræver lidt opsætning, men er mere sofistikeret end de almindelige moe-almindelige dræbte switches.

Bemærk dog, at kill-switch fungerer ved at lukke de specificerede programmer i tilfælde af VPN-fejl. Dette er ikke så sikkert som en firewall-baseret løsning, der forhindrer forbindelser uden for VPN-tunnelen.

Alt i alt er dette en fuldt udstyret klient. Jeg er dog lidt bekymret over, at det misligholder svage VPN-protokoller og ingen DNS-lækager. Disse kan ændres / tændes, men det er usandsynligt, at mindre techie-brugere gør det.

Andre platforme

ibVPN har brugerdefinerede apps til Windows, Mac OS, iOS og Android. Ud over den almindelige “alt-i-en” -app kan Mac VPN-brugere også bruge en ny “quick connect-app.” Denne er mindre fuldt udstyret end alt-i-en-appen, men er meget nem at bruge.

Manuelle opsætningsinstruktioner er også tilgængelige for en lang række platforme og enheder.

Android-appen

Deres Android VPN-app beder har brug for tilladelse til at få adgang til mine fotos / medier / filer, hvilket er underligt.

Appen bruger OpenVPN, hvilket er godt. Valg af havn er en dejlig funktion, selvom der ikke er nogen kill-switch.

Jeg opdagede ingen IP-lækager ved hjælp af Android-appen.

Smart DNS

ibVPN tilbyder en Smart DNS-service, der også leveres med Ultimate VPN-planen. Dette gør intet for at forbedre din sikkerhed eller privatliv, men muliggør geo-spoofing ved at løse dine DNS-anmodninger på et bestemt sted. Dette gør det ideelt til streaming af geo-blokeret indhold.

Ingen kryptering / dekryptering er involveret, og DNS-oversættelsen er stort set øjeblikkelig. Dette betyder, at smarte DNS-tjenester lider af færre bufferingsproblemer, end når du bruger en VPN til streaming (selvom afstand stadig kan forårsage problemer).

En anden fordel ved Smart DNS er, at det kan konfigureres på en hvilken som helst internet-kompatibel enhed, ikke kun dem, der kan køre VPN-software. Dette betyder, at du kan bruge Smart DNS på dit smart TV, spilkonsol og Roku (blandt andre).

ibVPNs Smart DNS låste op både amerikansk Netflix og BBC iPlayer, da jeg prøvede det.

Browserudvidelser

ibVPN-brugere kan også installere browserudvidelser til Chrome, Firefox og Opera, der proxy browserforbindelsen.

Jeg opdagede ingen DNS-lækager, mens jeg anvendte udvidelsen, men så en WebRTC-lækage. Amerikanske Netflix var ikke tilgængelig, men jeg er glad for at kunne rapportere, at BBC iPlayer var det.

Privatliv og sikkerhed

Tilsløring (stealth)
IPv4 lækagebeskyttelse
IPv6 lækagebeskyttelse
WebRTC lækebeskyttelse
Dræb switch
Selvhostede / Proxied DNS Ja

“IbVPN indsamler eller logger ingen trafik eller brug af dets virtuelle private netværkstjeneste. Vi kan ikke relatere nogen specifik aktivitet til nogen specifik bruger. Hvis juridiske meddelelser fremsendes til vores juridiske afdeling, overholder vi denne meddelelse. Vi kan dog ikke tvinges til at udlevere information, som vi ikke har. ”

Dette er godt. ibVPN er hjemmehørende i Rumænien, som havde afvist EU-direktivet om opbevaring af data, allerede før det blev slået ned af EU-Domstolen. Rumænien ligger også uden for det direkte indflydelsesområde fra både NSA og GCHQ.

Så på privatlivets fred gør ibVPN meget godt.

Krypteringsprotokoller

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Andre protokoller Softether, Stealth VPN

OpenVPN-forbindelser er sikret med en AES-256-chiffer og HMAC SHA384-hash-godkendelse. Siden første offentliggørelse af denne anmeldelse har ibVPN opdateret håndtrykskryptering til RSA-2048 og datakanalkryptering til AES-256.

Dette adresserer min tidligere kritik. Perfekt fremadretthed gives med tilladelse fra Diffie-Hellman Exchange (DHE) nøgler. Det glæder mig at sige, at ibVPN nu bruger en meget stærk krypteringssuite.

Hvis du planlægger at bruge denne VPN til iOS, og du vil bruge OpenVPN-kryptering, skal du manuelt konfigurere den ved hjælp af en tredjeparts OpenVPN-app. Se ibVPNs websted for en guide til, hvordan du gør dette.

Se VPN-krypteringsbetingelser forklaret for flere detaljer om de vilkår, der er brugt her.

Endelige tanker

Jeg kunne lide:

 • Ingen logfiler (overhovedet)
 • Modestly prissat
 • God Smart DNS-service
 • Servere i 47 lande
 • 24/7 support
 • Fuldt udstyret software med kill-switch per app
 • P2P: ja
 • Tre samtidige forbindelser
 • Sokker5 fuldmagter
 • US Netflix og BBC iPlayer tilgængelig
 • Gode ​​mobile apps
 • Dobbelt VPN

Jeg var ikke så sikker på:

 • Standard er svage VPN-protokoller og ingen beskyttelse mod lækage af DNS
 • Tor over VPN (brug af Tor Browser via VPN er sikrere)

Jeg hadede:

 • Dårlig præstation
 • Windows-klient frakoblet og styrtede meget *

Der er meget at lide ved ibVPN. For en rimelig pris får du en meget fuldt udstyret service (med smart DNS kastet gratis med Ultimate VPN-planen). Jeg registrerede ingen IP-lækager, mens jeg brugte tjenesten, og selvom den ikke er firewall-baseret, kan jeg lide per-app og per-process kill-switch.

Jeg ønsker, at Windows-klienten var lidt mere stabil *, hvis du leder efter en VPN til Netflix, er denne VPN værd at overveje. Det er også en god mulighed for enhver, der ønsker en VPN til BBC iPlayer, da både VPN og Smart DNS-tjenesten med succes fjerner blokeringen af ​​begge tjenester.

Det eneste virkelige problem er ibVPNs hurtige resultater. Få brugere er sandsynligvis glade for, at deres internetforbindelser sænkes i en sådan grad.

* Denne artikel er blevet opdateret med information om forbedret kryptering og nye funktioner, der er tilgængelige for brugere af tjenesten. ibVPN forsikrer mig også, at dens opdaterede alt-i-en Windows-klient løser stabilitetsproblemerne, jeg stødte på, men jeg har ikke testet dette endnu.

Besøg ibVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me