Intuitiv gennemgang af adgangskode

Intuitiv adgangskode

Intuitiv adgangskode er en service, der er baseret i Australien, der annoncerer sig selv som en militær kvalitetskode for adgangskodestyring. Webstedet er glat, og den generelle følelse er, at en service af høj kvalitet er.

ProPrivacy.com score
7.8 ud af 10

Resumé

At være baseret i Australien, som er medlem af Five Eyes og har invasive obligatoriske love om datalagring, betragtes aldrig som et ideelt sted for en privatlivstjeneste. Med adgangskodestyring er dette dog ikke særlig relevant.

Mere vigtigt er, at Intuitiv adgangskode leverer en nul-videnstjeneste med ende til ende-kryptering. Som et resultat beholder brugerne altid fuld kontrol.

Intuitivt oversigt over adgangskoder

Det er vanskeligt at holde styr på et stadigt voksende antal adgangskoder, især hvis du vil have alle dine individuelle konti korrekt sikre. Adgangskoder skal være stærke, hvilket betyder, at de burde være for vanskelige at huske. Derudover skal de være unikke, hvis de vil beskytte dine konti korrekt. Det er her adgangskodeadministratorer som Intuitiv adgangskode er designet til at hjælpe.

Intuitiv Password manager hører til moderselskabet Intuitive Security Systems Pty.Ltd, et australsk firma, der har kørt siden 2013. Tjenesten er en meget fremhævet adgangskodemanager, der giver forbrugere mulighed for at indstille og glemme adgangskoder til alle deres konti.

I modsætning til mange adgangskodeadministratorer, giver Intuitiv adgangskode en Grundlæggende plan gratis. Denne service giver enhver mulighed for at starte op på deres konti med stærke adgangskoder, som de ikke længere har brug for at holde styr på sig selv. En grundlæggende konto er lidt tynd på jorden med hensyn til funktioner, men den har de vigtigste ting, du har brug for. Det giver dig dog kun mulighed for at gemme 20 adgangskoder, så hvis du har brug for mere, skal du betale.

For dem, der ønsker at sprøjte ud og få muligheden for at eksportere adgangskoder, gemme adgangskoder lokalt til offline adgang, eller sikkerhedskopiere og gendanne adgangskoder - det vil være nødvendigt at opgradere til Express abonnementsplan. En Express-plan koster $ 1,34 pr. Måned (USA) og inkluderer alle funktioner i den grundlæggende plan såvel som disse tilføjede funktioner.

Intuitiv prissætning af kodeord

Det Fremskreden plan øger omkostningerne ved et abonnement til $ 3,36 pr. måned, hvilket ganske vist begynder at blive lidt dyrere end andre muligheder på markedet ($ 40 pr. år). Avanceret tilføjer kontonarv til det sæt, der betyder, at du kan give en elsket eller forretningspartner adgang til dine adgangskoder i tilfælde af en nødsituation.

Brugere kan også tilføje SMS-godkendelse til deres konto, som giver dem mulighed for at få sikkerhedsopdateringer, når deres legitimationsoplysninger er opdateret, eller der er et uautoriseret loginforsøg. En e-mail-adresse kan også tilføjes til kontoen for at modtage disse sikkerhedsadvarsler. "Avancerede" konti kan også indstille en udløbsdato for hver adgangskode for at få en påmindelse om at opdatere dem med jævne mellemrum. Derudover tilføjes en sikker messenger til krisen for at lade hold kommunikere sikkert med hinanden. Mængden af ​​lagerplads til noter og meddelelser øges også til 24.000 tegn. Og antallet af tags, du kan føje til en adgangskode, øges til 10.

Pro-planen koster $ 10,07 pr. Måned (USA) og leverer alle ovennævnte funktioner, mens du tilføjer premium support, ubegrænset delte adgangskoder, ubegrænset gendannelsespunkter for adgang til gamle versioner af adgangskoder og øget feltstørrelseskapacitet og note længde (48.000 tegn).

Endelig koster Enterprise-tilføjelsen $ 3,36 pr. Måned og giver brugerne mulighed for selv at være vært for deres adgangskoder, hvid-mærke tjenesten for at fjerne branding og tilføje firmamarkering og tilføje klientfunktioner i partnerskab med firmaet for at integrere det i virksomheden 'behov.

Brugere kan vælge at betale via Visa, Mastercard, Amex, PayPal, direkte debet og Discover-kort. Cryptocurrencies accepteres desværre ikke på dette tidspunkt.

Hvilke funktioner tilbyder intuitiv adgangskode?

Nedenfor er en liste over alle tilgængelige funktioner i de forskellige Intuitive Password abonnementsplaner:

 • Gratis plan (20 adgangskoder)
 • AES-kryptering på klientsiden for adgangskoder
 • Automatisk adgangskodegenerator
 • Browserudvidelser til automatisk udfyldning af adgangskoder (Firefox, Chrome, Edge, Opera)
 • Auto-log af for ekstra sikkerhed
 • Sikkerhedsdashboard for at kontrollere kodeordets sundhed
 • Nødadgang for at give en autoriseret person adgang til kontoen
 • Tilpasset mappehåndtering
 • Anti-phishing-beskyttelse ved hjælp af en brugerdefineret anti-phishing-meddelelse
 • Adgangsbegrænsninger - begræns hvilket land du kan få adgang til din konto for at stoppe hacking
 • Adgangskode-login for ekstra brugervenlighed
 • E-mail-support fra 9 til 17 på australsk tid
 • Aktivitetslogg til styring af adgang til adgangskoder
 • Offline adgang til adgangskoder (kun Express og over)
 • Vedhæft tags til adgangskoder for nem søgning (antal tags afhængigt af planen)
 • Engangskoder til adgang til din konto uden at bruge adgangskoden
 • Aktivitetslog for at kontrollere, hvor og hvem der logger ind på kontoen af ​​sikkerhedsmæssige formål
 • Notefunktion (ordbegrænset afhængigt af planen
 • Sikker instant messenger (kun avanceret og højere)
 • Sprogindstillinger
 • Kontoarv (kun avanceret og højere)

Sådan konfigureres intuitiv adgangskode

Vi besluttede at teste denne service ved hjælp af Basic-kontoen, fordi alle de vigtige funktioner er tilgængelige. At være begrænset til 20 adgangskoder, for eksempel, er ikke et problem af hensyn til at teste passwordadministratoren.

Vi fandt, at tilmeldingsprocessen var let. Dog involverer det flere trin, end vi er vant til. Først skal du aflevere en gyldig e-mail-adresse og vælge en adgangskode. For at oprette en konto skal du dog også give et sikkerhedsspørgsmål og svar.

Dette sikkerhedsspørgsmål bruges til at bekræfte dig, når de logger på fra en ukendt enhed eller IP-adresse. Det er der for at beskytte brugere mod at få deres adgangskode phishing. Sørg for at gøre spørgsmålet hårdt, og vælg helst et spørgsmål og et svarpar, der ikke kan gætes.

Intuitiv adgangskode Tilmeld

Når du har indtastet de nødvendige oplysninger og udfyldt verificeringen Captcha, vil du modtage en e-mail med en bekræftelseskode. Indtast denne kode for at begynde at bruge din gratis konto.

Ved den første lancering bliver brugerne bedt om et walkthrough, der hjælper dem med at få adgang til browserudvidelser, mobile apps, en brugervejledning til at lære at bruge klienten og forskellige andre nyttige tips til opsætning af mapper og lagring af din første adgangskode.

Du bliver også spurgt, om du vil oprette en sekscifret adgangskode til lettere at logge ind og ud af webportalen. Dette erstatter behovet for at bruge din e-mail-adresse og adgangskode til at logge ind fra din specifikke enhed. Der skal indstilles en anden adgangskode for hver enhed, du ejer, og du kan gøre adgangskoden den samme eller forskellige, hvis du foretrækker det.

Intuitiv adgangskode

Hvor let er den intuitive adgangskode at bruge?

Vi startede med at oprette en mappe til opbevaring af vores sociale medie-adgangskoder i. For at gøre det klikkede vi på det store plus i øverste venstre hjørne af klienten.

Intuitivt privat hvælv

Vi oprettede en mappe til lagring af vores sociale medie-adgangskoder i og tilføjede derefter vores Facebook-adgangskode til mappen...

For at tilføje vores adgangskode til mappen blev vi bedt om at tilføje et andet sikkerhedsspørgsmål og svar. Dette er forvirrende, fordi ofte stillede spørgsmål ikke nævner denne nødvendighed, eller hvad det nøjagtigt skal hjælpe med. Kundesupport informerede os imidlertid om, at "du ikke behøver at oprette et sikkerhedsspørgsmål og svar for at tilføje hver adgangskode, disse felter er valgfri".

Dernæst tilføjede vi den intuitive adgangskode Chrome-udvidelse til vores browser for at teste autofyldfunktionen. (Udvidelser til Firefox, Edge, Safari og Opera er også tilgængelige). Med udvidelsen installeret, besøgte vi Facebook-hjemmesiden og var glade for at finde ud af, at ved at klikke på symbolet for udvidelsen gjorde det muligt for os at vælge vores adgangskode og importere det automatisk til login-formularen.

automatisk udfyldning af browseren

At være i stand til automatisk at udfylde adgangskoder ved hjælp af udvidelsen er en nyttig funktion, der hjælper med at gøre denne gratis password manager meget mere velegnet til begyndere. Vi havde ingen problemer med at indtaste vores adgangskoder i password manager eller indlæse dem i loginformularer.

Men hvis du har problemer med en bestemt online form, er det muligt at få adgang til en adgangskode ved at søge ved hjælp af de tags, du oprettede. Efter dette kan du kopiere og indsætte det manuelt.

Hvis du håbede på automatisk adgangskodeoptagelse, når du indtaster adgangskoder i webstedsformularer (eller når du tilmelder dig nye tjenester); du er desværre ude af held. Intuitiv adgangskode skal føjes dine adgangskoder manuelt.

Import af adgangskoder

Derefter besluttede vi at importere vores gamle adgangskoder fra Chrome via en CSV-fil. For at gøre dette skal du bare gå til Chrome - eller enhver anden adgangskodemanager - og eksportere dine adgangskoder som en CSV-fil. Gem denne fil på din computer, så du kan uploade den til Intuitiv adgangskode.

Desværre kunne vi ikke begynde at importere nogen kontakter uden først at opgradere til Express. Så hvis du vil importere dine adgangskoder hurtigt gratis - kan du vælge en anden adgangskodeadministrator.

Når vi havde opgraderet, var vi i stand til at starte processen med at importere vores adgangskoder ved hjælp af en CSV-fil. Det er dog værd at bemærke, at det ikke er så let som for andre passwordadministratorer.

Først skal du downloade CSV-filskabelonen. Derefter skal du åbne CSV-filen, som du downloadede fra din tidligere adgangskodeadministrator i Excel- eller Google-ark, og kopiere alle adgangskoder fra CSV-filen til CSV-skabelonen Intuitiv adgangskode.

Når alle poster er blevet kopieret korrekt, kan du importere skabelonen til Intuitiv adgangskode i webklienten. Denne proces er meget hårdere arbejde end med langt de fleste af passwordadministratorer og er bestemt en ulempe med hensyn til brugervenlighed.

Det er også værd at bemærke, at import af adgangskoder ved hjælp af skabelonen ikke kopierer på tværs af nogen kategorier, tags eller andre felter, som du tidligere har konfigureret til posteringerne.

Eksport af adgangskoder

Eksport af adgangskoder er tilgængeligt, så længe du køber et Express abonnement eller højere, og du kan eksportere dine data via CSV, TXT, HTML, JSON eller XML. Dette er godt og betyder, at du vil være i stand til at tage dine adgangskoder med dig fra Intuitiv adgangskode til enhver anden passwordadministrator i fremtiden (selvom du bare har brug for denne funktion, når du kunne betale for en enkelt måned med Express).

Apps

Intuitiv adgangskode har også apps til Android, iOS og Windows Phone. Så hvis du foretrækker at få adgang til dine adgangskoder via en app snarere end logget ind på webportalen i en browser, har du muligheden for at gøre det på enhver mobilenhed. Vi fandt, at Android-appen fungerer godt, men i modsætning til udvidelserne har den ikke mulighed for automatisk at udfylde adgangskoder til loginformularer.

Ekstra

Ud over at gemme adgangskoder fungerer Intuitiv adgangskode som en sikker digital hvælving for en række andre informationstyper. Ved at klikke på kategorivisningen øverst til venstre kan du få adgang til lagringsmapper til e-mail- og IM-konti, tegnebøger og licenser. Identifikationsmappen giver dig mulighed for at gemme oplysninger såsom kreditkort, softwarelicenser og ID'er såsom kørekort eller pasoplysninger.

Hvordan sikker og privat er intuitivt adgangskode?

At være baseret i Australien er ikke særlig godt med hensyn til placering. Australien er ekstremt invasiv når det kommer til overvågning, og nationen har nogle af de værste obligatoriske datalagringsdirektiver i verden.

Australien er en del af overvågningsgruppen Five Eyes, og den vedtog for nylig en lov, der tvinger virksomheder til at skabe bagdøre til krypteret kommunikation. Selvom alt dette er negativt, er virkeligheden, at - så længe Intuitiv adgangskode fungerer som det siger, at det - dine data på dets servere skal være sikre takket være implementeringen af ​​ende-til-ende-kryptering.

Med Intuitiv adgangskode bevarer kontoindehaveren fuld kontrol over deres konto login detaljer og adgangskode. Adgangskoder og andre data uploades aldrig til firmaets servere, hvilket betyder, at de ikke kan blive hacket eller få adgang til af virksomhedens ansatte.

Alle adgangskoder er krypteret med stærk AES 256-kryptering, før de uploades til servere placeret i Australien ved hjælp af et RSA 2048-nøglepar. Derudover overføres alle data til firmaets servere ved hjælp af sikker SSL. Vi kontrollerede firmaerne TLS ved hjælp af Qualys SSL Labs og var glade for at finde ud af, at det scorede et A takket være sin HTTP Strict Transport Security (HSTS). Dette betyder, at SSL-transportsikkerheden er implementeret korrekt, og du kan stole på, at alle dine data er sikre under transit.

Brugere kan også vælge at beskytte ethvert af deres adgangskoder (eller kontokategorier) med et hovedadgangskode. Dette sikrer, at enhver bruger kan give en ven eller et familiemedlem mulighed for at bruge passwordadministratoren til at få adgang til specifikke oplysninger, mens den stadig skjuler adgangen til andre mere følsomme data og adgangskoder.

Brug for hjælp til at vælge en hovedadgangskode? Hvorfor ikke tjekke vores adgangskodestyrke checker nedenfor:

Password Meter

Detaljeret score kommer her

Selvom alt dette lyder som optimal sikkerhed på papir, er det værd at bemærke, at Intuitiv adgangskode er en lukket kilde. Dette betyder, at kildekoden for tjenesten ikke kan revideres af nogen tredjepart.

Dette er problematisk, fordi det betyder, at du er nødt til at stole på, at tjenesten gør, hvad den fortæller dig. Uden en omfattende revision af koden er det umuligt at se, om der er nogen sårbarheder, udnyttelser eller bagdøre i koden, der kan bringe dine adgangskoder i fare..

Jo mere paranoide der blandt dig foretrækker at holde sig til en fuld open open source-adgangskodeadministrator som KeePass, Bitwarden eller Dashlane. Dog kommer det virkelig ned på din egen personlige trusselmodel, og der er ingen reel grund til at formode, at Intuitiv adgangskode ikke gør, som det hævder.

En anden ulempe med Intuitiv adgangskode er, at den browserbaserede webapp implementeres ved hjælp af JavaScript. Dette betyder, at det er sårbart over for visse angreb forårsaget af den måde, som JavaScript kommunikerer med din browser. Som et resultat er det muligt, at en hacker kunne udføre et mand-i-midten-angreb. Det er ganske vist et meget målrettet angreb, der sandsynligvis ikke vil påvirke dig. Det er også sandt, at denne sårbarhed gælder enhver adgangskodeadministrator med en browser-baseret klient implementeret ved hjælp af JavaScript; det er ikke unikt for Intuitiv adgangskode.

For øget sikkerhed kan brugerne vælge at konfigurere dobbeltfaktorautentisering. Det ser dog ud til, at brugere kun kan bruge en kode, der er modtaget via SMS. Google Authenticator og YubiKey er ikke tilgængelige indstillinger. Opsætning af autorisation med dobbeltfaktor kræver, at du sikkert gemmer en gendannelseskode, hvis du mister din 2FA-enhed. Enhver, der mister koderne, skal kontrollere deres identitet for at få adgang til deres konto igen, og firmaet advarer om, at dette kan tage op til 14 dage.

Hvor god er Intuitives kundeservice?

Webstedet Intuitive Password har et udtømmende FAQ-afsnit, der svarer over 80 almindelige spørgsmål, der tidligere blev stillet af dets brugere. De fleste af de problemer eller spørgsmål, du måske tænker på, findes i denne FAQ, som er en ekstremt nyttig ressource, når det kommer til at finde ud af detaljer om tjenestens funktioner.

Den brugermanual, der er indbygget i klienten, såvel som det gennembrud, der sker, når du først starter webklienten, er begge usædvanlige nyttige funktioner, der kan hjælpe enhver begyndere med at gemme adgangskoder sikkert ved hjælp af denne adgangskodeadministrator.

For alle, der har brug for mere personlig hjælp, er muligheden der enten at sende en support-e-mail eller udfylde en supportformular. Ved at klikke på præferencer øverst til venstre giver du adgang til din personlige supportnål, som firmaet kan bede dig om at bruge til identifikationsformål.

Husk, at kundesupportagenterne er i Australien, og hjælp er kun tilgængelig i australsk arbejdstid. Det betyder, at afhængig af hvor du bor, skal du vente til næste dag for at få et svar. Dette kan føre til nogle lange frem og tilbage og kan medføre problemer at tage lidt længere tid for at blive løst.

I det store og hele fandt vi tilgængeligheden af ​​ressourcer på dens websteder kombineret med e-mail-supporten som god. Hvis du dog er beliggende i Europa eller USA og foretrækker at have kundesupport skræddersyet til din geografiske placering, foretrækker du måske at shoppe andre steder.

Mine sidste tanker

Intuitiv adgangskode er en fremragende lille adgangskodemanager, der er meget fremhævet. Den gratis grundlæggende plan betyder, at du kan bruge den til at starte opdelingen af ​​dine konti uden egentlig at skulle betale noget, som er prisværdigt, for at sige det mildt. Det faktum, at denne adgangskodehåndterer giver et nul-viden miljø er stor, og tilgængeligheden af ​​to-faktor autorisation og master adgangskode funktionalitet er fremragende. Krypteringsniveauet er stærkt, og vi var glade for at se en stærk HSTS-transitsikkerhed.

Selve password manager er nem at bruge, og hvis du betaler for en avanceret konto, får du adgang til nogle temmelig seje ekstra funktioner. For teams er tjenesten nyttig, og muligheden for at dele adgangskoder sikkert er der. Dog bliver det lidt dyrt, og du har brug for en separat konto for hver bruger og tillæg til virksomheden.

Den største svigt ved denne service er det faktum, at det ikke er open-source. Egen software, der ikke er revideret, er aldrig en favorit her på ProPrivacy.com, fordi det betyder, at du er nødt til at stole på din service. Vi foretrækker tjenester, der fjerner behovet for tillid ved at gøre deres kildekode tilgængelig online, for enhver sikkerhedsforsker, der kan revidere.

På den anden side har Intuitiv adgangskode nogle forudsætninger. Det er vanskeligt at importere adgangskoder, og det er ikke så enkelt som at trække og slippe at indstille mapper og at placere adgangskoder i dem. I stedet skal du redigere adgangskodeindtastningen og vælge mappen i menuen.

Det er ganske vist, at intet af dette nødvendigvis er en deal-breaker, men det er rimeligt at sige, at hvis du kunne betale mindre for en mere brugervenlig service. Denne mindre uenighed til side, Intuitiv adgangskode er en solid adgangskodemanager, der får jobbet gjort, er velegnet til begyndere og er værd at teste ved hjælp af dets gratis plan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me