iPredator anmeldelse

iPredator

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 8,00
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • vinduer

  • MacOS

  • iOS

  • Android

Desværre er IPreadator ikke længere i forretning.

Se vores 5 for en liste over alternativer til denne service bedste VPN'er liste.

ProPrivacy.com score
8 ud af 10

Resumé

iPredator er mest bemærkelsesværdig for det faktum, at det blev dannet af Pirate Bay-grundlægger Peter Sunde, og skønt de ikke er officielt tilknyttet det berygtede BitTorrent-indekseringswebsted, har nære bånd til det. På grund af denne forbindelse havde vi store forhåbninger til iPredator og var derfor lidt skuffede over at finde ud af, at tjenesten havde en masse uslebne kanter, dens privatlivspolitik var ikke så omfattende, som vi ville håbe, og at forbindelseshastighederne var meget rebede. Stadig er den anvendte kryptering topmærke, og der opbevares ingen brugslogfiler (hvilket er de vigtigste funktioner for os), så tjenesten er langt fra dårlig. Det er bare, at der er bedre derude.

Funktioner

 • OpenVPN
 • PPTP
 • 50 svenske servere
 • Kører sin egen ikke-loggførende HTTP-proxy, DNS-server og Tor exit-knude
 • P2P understøttet
 • Ubegrænset dataforbrug
 • Ingen brugslogfiler

Hastighed og ydeevne

Ved hjælp af vores 20 meg britiske bredbånd sætter vi iPredator gennem dets tempo. Vores hastigheder blev i bund og grund reduceret, når de blev tilsluttet deres servere, med hastigheder fra 7 til 11 Mbps. Vi så en stor reduktion i hastighed ved brug af VPN, selvom noget af dette kan tilskrives vores geografiske afstand fra iPredators kun servere i Sverige. Selv med det taget i betragtning er hastighederne dog skuffende.

Prisfastsættelse og planer

Prisfastsættelse er en meget enkel og usikkerhed $ 8 pr. Måned, som du kan forlænge i trin på 1, 3, 6 og 12 måneder. Satsen ændrer sig dog ikke med de langsigtede planer, så du betaler stadig 8 dollars om måneden uanset hvilken plan du vælger.

Der tilbydes en 3-dages gratis prøveversion for at give dig en forsmag på tjenesten, som alligevel ikke er prisværdig, selvom CyberGhost's 30-dages gratis prøveversion intetsteds er så generøs som siger. Desværre for at aktivere denne prøveperiode skal du sende en anmodning enten via billettsystemet eller e-mail, som lod os hænge lidt rundt, før vi kunne give tjenesten en spin.

Privatliv og sikkerhed

Dette er et område, hvor vi forventede, at iPredator scorede godt i betragtning af dens forbindelse til The Pirate Bay, og stort set blev vi ikke skuffede. OpenVPN-kryptering er af den bundsolid CBC 256-bit AES-sort (som brugt af den amerikanske regering til sikker kommunikation) og bruger SHA1-hash-godkendelse, hvilket er fantastisk.

Privatlivets fred er også godt, selvom det kommer lidt under de politikker, der ikke er nogen logs overhovedet, som nogle få konkurrerende udbydere hævder (selvfølgelig kunne iPredator bare være mere ærlig). Det vigtigste er, at der ikke bevares nogen trafiklogfiler, selvom forbindelseslogfiler opbevares 'til fejlfindingsformål'. Disse er krypterede og holdes off-site for at sikre, at kun iPredator har adgang til dem.

Derudover opbevares transaktions-ID og e-mails modtaget fra betalingsprocessorer i lidt over 6 måneder, også 'gemt på et separat system i en krypteret partition'.

Selvom vi virkelig kan lide ideen om 'ingen logfiler overhovedet', forekommer iPredators privatlivsprocedurer temmelig robuste og burde være mere end tilstrækkelige til de fleste formål. Som iPredator fortalte TorrentFreak, 'Vi forsøger at gemme den mindst mulige lovlige plads overalt. IP-adresser er krypterede og kan kun dekrypteres af ikke-supportmedarbejdere for at sikre en ordentlig proces. For eksempel at arbejde omkring spørgsmål, hvor politiet ruffle op supportpersonalet lidt for at få data til en misbrugsrapport. I databasen gemmer vi kun de detaljer, som brugerne giver os ved tilmelding og en begrænset efterslæb med betalinger. '

En sidste observation er, at iPredators nære tilknytning til The Pirate Bay betyder, at vi næsten unikt kan være temmelig helt sikre på, at det ikke er et 'honeypot', der drives af regeringsmyndighederne.

Endelige tanker

Takket være en god politik for ingen forbindelseslogfiler og nogle gode krypteringer kan du gøre det meget værre end iPredator, men den meget afskårne karakter af tjenesten, det faktum, at vi foretrækker det, hvis der ikke blev opretholdt nogen logfiler af nogen art, og de meget skuffende speedtest.net-resultater betyder, at vi også tror, ​​du kan gøre meget bedre. Det er stadig tidlige dage, og iPredator har kæmpet med uvelkommen opmærksomhed fra finansielle processorer, så vi vil tilbyde det vores support. Vi føler dog også, at før vi fuldt ud kan anbefale tjenesten, skal den tilføje nogle mere attraktive funktioner, herunder tilføje nogle internationale servere og forbedre forbindelseshastigheder.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me