IPVanish gennemgang

IPVanish

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 4,12
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • vinduer

  • MacOS

  • Android

  • iOS

ProPrivacy.com score
8.3 ud af 10

Resumé

IPVanish er en USA-baseret VPN-udbyder fra Orlando, Florida. Det er en etableret VPN-tjeneste, der er kendt for at levere en pålidelig og hurtig VPN erfaring. IPVanish VPN ejer og kontrollerer næsten hele, hvis det er "Niveau 1" server netværk. Dette er en fordel med hensyn til både ydeevne og privatliv - fordi det betyder, at ingen tredjepart er involveret i dens infrastruktur. Generelt betragter vi IPVanish som en pålidelig VPN-værdi, der er god til at fjerne blokering af en stor mængde geobegrænset indhold.

Hurtige statistikker

 • Lande
  60
 • Samtidige forbindelser
  10
 • Jurisdiktion
  USA
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  68,72 Mbps

Videoanmeldelse

Brug et øjeblik til at se vores IPVanish-videoanmeldelse, hvor vi berører punkterne, der er beskrevet mere detaljeret nedenfor:

Funktioner

torrenting
Samlede servere 1140
Lande 60
Samtidige forbindelser 10
Router Support
Portvideresendelse
Valg af havn
Bare metal eller virtuelle servere Råt metal
Routere understøttet De fleste DD WRT-routere

IPVanish leverer alle de avancerede VPN-funktioner, du forventer at få fra en top-of-the-range VPN-service. Disse inkluderer:

 • En VPN til brugere af Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android og Amazon Fire
 • Tilladelse af op til 10 samtidige forbindelser
 • Brugervenlig klientgrænseflade
 • Ubegrænset datatillæg og ingen båndbreddebegrænsning
 • Killswitch
 • DNS-lækager
 • OpenVPN, L2TP og PPTP kryptering
 • Nul logfiler politik
 • Servere i 60 lande
 • En pulje på mere end 40.000 IP-adresser på tværs af 1000 servere>
 • P2P tilladt
 • SOCKS5 web-proxy
 • XOR tilsløret servere
 • Accepterer såvel PayPal som kreditkort
 • Syv-dages pengene-tilbage-garanti
 • Fjernelse af Netflix US (men ikke BBC iPlayer eller Amazon Prime)
 • Opdel tunneling, så kunderne kan forblive beskyttet og stadig være i stand til at bruge Netflix, BBC iPlayer eller andre lokale tjenester

IPVanish har over 1000 servere beliggende i 60 lande over hele verden. Virksomheden er ekstremt stærk i Europa og USA - men har også servere på nyttige steder som Australien, Brasilien, Japan, Asien og Sydafrika.

IPVanish har ikke servere i Rusland. Hvis du har brug for en VPN for at fjerne blokering af russiske tjenester (for at fjerne blokering af VK i f.eks. Ukraine) - eller hvis du har brug for russiske servere til privatlivets fred - skal du søge andre steder. For at være fair på IPVanish har mange VPN'er besluttet at stoppe med at levere servere i Rusland på grund af nye love, der sætter spørgsmålstegn ved det privatlivsniveau, der kan loves på servere i nationen. Så dette er en gyldig undladelse.

SOCKS5 Proxy

SOCKS5 er en alsidig proxy, der fungerer med enhver form for trafik. IPVanish er en af ​​de få VPN'er, der giver en SOCKS5-proxy gratis, når du tilmelder dig VPN. IPVanish VPN indeholder også en række fremragende guider til brug af SOCKS5 (med f.eks. Deluge eller uTorrent). Fordelen ved en SOCK5-proxy er hurtige hastigheder, men husk, at den ikke giver kryptering som VPN-klienten.

Hastighed og ydeevne

Vi tester IPVanish-forbindelseshastigheder tre gange om dagen ved hjælp af en unik serverbaseret videnskabelig hastighedstestmetode. For mere information om, hvordan disse hastighedstest fungerer, skal du læse: VPN-hastighedstest udført korrekt. Som altid er tilfældet, fungerer IPVanish i øjeblikket glimrende. Det er en af ​​de hurtigste VPN-tjenester, der findes på markedet. Derfor er IPVanish så god til datakrævende opgaver som streaming i HD, spil og torrenting.

Som du kan se i nedenstående graf, er IPVanish i de sidste par måneder blevet klemt ind blandt nogle af de bedste VPN'er i verden - som alle har over gennemsnittet tilslutningshastigheder. Et gennemsnit på 34 Mbps (på tværs af alle de 4 servere, vi tester) er virkelig enestående og betyder, at IPVanish er fremragende til datakrævende opgaver.

IPVanish download hastigheder

DNS-opslagstiden kan bremse processen med at hente en side fra en webserver. IPVanish klarede sig meget godt på dette område. Den gennemsnitlige opslagstid er kun 0,41 sekunder - hvilket gør det til en af ​​de hurtigste VPN'er på markedet med hensyn til opslagstider!

IPVanish DNS-opslagstid

IPVanish's forbindelsestider satte det i topniveauet for VPN'er. VPN-forbindelsestider bliver ikke bedre end dette!

IPVanish VPN-forbindelsestid

Som du kan se, scorer IPVanish ekstremt godt i disse test og er en af ​​de få VPN'er, der kan hævde at være blandt de hurtigste i verden.

Lækagetest

IPv4-lækage detekteret?
WebRTC-lækage fundet?
Datagrænser
Båndbreddegrænser
IPv6-lækage detekteret?
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 209,6
ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit) 68,72

Jeg tilsluttede mig en af ​​IPVanish London VPN-serverne for at teste for lækager ved hjælp af ipleak.net. Jeg opdagede ingen påviselige IP-lækager eller DNS-lækager. Min IP-adresse optrådte korrekt i London, ligesom den eneste DNS-adresse. WebRTC-lækager udført i Chrome kom også negativt tilbage på mit system.

Min internetudbyder bruger ikke IPv6-adresser, og derfor kunne jeg ikke teste for IPv6-lækager.

Pris

24 måneder

+250 GB SugarSync Cloud Storage

65% rabat

$ 4,12
om måneden

12 måneder

$ 6,49
om måneden

3 måneder

$ 7,20
om måneden

1 måned

$ 8,00
om måneden

IPVanish har kun en serviceplan, der kan købes i tre forskellige abonnementsperioder. Forbrugerne belønnes for at have forpligtet sig i en længere periode. Abonnenter får mulighed for at få enten en måned, tre måneder eller et årligt abonnement.

Et abonnement på IPVanish er tilbagevendende. Hvis du ikke annullerer VPN ved udgangen af ​​din abonnementsperiode - debiteres automatisk det samme abonnementsgebyr igen.

Alle abonnenter får en syv-dages pengene-tilbage-garanti for at skifte mening, hvis de ønsker det. Dette er endda tilfældet med en måneds abonnement.

Forbrugerne kan betale for IPVanish på et stort antal forskellige måder, hvilket er fantastisk. Kreditkort og PayPal accepteres, ligesom nogle andre virtuelle muligheder. IPVanish accepterer dog ikke Bitcoin-betalinger (eller andre kryptovalutaer).

Betalingsbehandling

Kreditkortbetalinger behandles på vegne af IPVanish af den tredjeparts betalingsbehandler Chase for de fleste betalinger. WorldPay bruges til nogle internationale betalingstyper. Betalinger håndteres også af Paypal og Apple, hvis du køber ved hjælp af disse indstillinger.

Dette er hæderlige betalingshåndterere. Hvad mere er, at have betalinger, der administreres af en tredjepart, betyder, at betalingsregistre og abonnementsregistre holdes langt fra hinanden - hvilket teoretisk har nogle fordele.

Brugervenlighed

vinduer
MacOS
Android
Linux
iOS
Windows telefon

De tilpassede IPVanish-apps fungerer godt på alle de store operativsystemer. De tilbyder en VPN'er til Mac- og Windows-brugere, og de understøtter også mobil med VPN-apps til Android og iOS. Mac OS-computere og iOS-versioner senere end version 10 har ikke adgang til PPTP (hvilket i virkeligheden er gode nyheder, fordi PPTP er forældet og usikkert).

Derudover er det værd at bemærke, at iOS VPN-appen til IPVanish kører på IKEv2-kryptering ikke OpenVPN. Imidlertid kan enhver, der ønsker at oprette forbindelse via OpenVPN, gøre det ved hjælp af OpenVPN Connect-software, fordi IPVanish leverer .ovpn-konfigurationsfiler i medlemsområdet.

Jeg kunne især godt lide tilgængeligheden af ​​en brugerdefineret Amazon Fire TV-app - dette er en virkelig unik funktion, der stadig er en sjældenhed i VPN-branchen. Du kan også installere VPN på blinkede routere og set-top-bokse, og IPVanish har installationsvejledninger til at hjælpe dig.

Også fremragende: IPVanish har føjet XOR tilsløret servere til sin service (til at omgå firewalls og skjule VPN-brug). Og delt tunneling er også blevet tilføjet til sine klienter - så kunderne kan forblive beskyttet og stadig være i stand til at fjerne blokering af amerikanske Netflix eller se BBC iPlayer uden for England. IPVanish kan også fjerne blokering af Youtube-videoer, der er blokeret i din region.

Kunde service

Penge-tilbage-garanti
24-timers support
Live chat
Penge tilbage garantilængde 7
Gratis prøveversion Ingen

Supportafdelingen for IPVanish plejede Lad tjenesten lidt ned. Dette er dog et område, som IPVanish er meget forbedret i de sidste par år. I dag giver IPVanish både medlemmer og ikke-medlemmer en 24/7 live chat-service på sin hjemmeside. Det betyder, at du kan stille VPNs kundepleje spørgsmål når som helst på dagen!

Ipvan Live Chat

Dette er en virkelig værdifuld forbedring af tjenesten, der understreger, at IPVanish investerer meget i at gøre sin service bedre og bedre for sine abonnenter. Jeg testede live chat et antal gange og fik altid et svar med det samme. 10/10.

Webstedet giver også en fremragende FAQ-side.

Ofte stillede spørgsmål kan søges og har instruktioner til de fleste problemer. Dette er en stor ressource, der er nyttig både som en selvstændig funktion og som et sted for live chat support til at sende abonnenter til at gå dem gennem ordningsproblemer. Du kan få adgang til supportkategorier og nyttige opsætningsguider ved at rulle ned på FAQ-siden.

Du ønsker måske at se på installationsvejledningerne, når du har tilmeldt dig tjenesten, især hvis du agter at gøre brug af IPVanish 'oprindelige Amazon Fire TV-app. Eller hvis du vil konfigurere din VPN til Kodi. Den har endda installationsguider til OpenELEC, hvilket betyder, at du kan køre den med Kodi på en Raspberry Pi, hvis du vil.

Hvis du ikke kan finde en løsning på et problem, kan du også vælge at udfylde en kontaktformular for at stille supportteamet et spørgsmål. Dette er tilgængeligt via et link på FAQ-siden samt i sidefoden.

Du får svar på din forespørgsel via e-mail. Et svar på denne e-mail vil komme temmelig hurtigt, fordi support nu er 24/7. Fremragende kundeservice hele tiden.

Privatliv og sikkerhed

Tilsløring (stealth)
IPv4 lækagebeskyttelse
IPv6 lækagebeskyttelse
WebRTC lækebeskyttelse
Dræb switch
Selvhostede / Proxied DNS Ja

IPVanish har pålidelig software, der er fyldt med avancerede sikkerhedsfunktioner. Nogle af disse funktioner er især nyttige på mobile enheder - såsom netværksblokfunktionen, der beskytter dig mod forbindelser til usikre åbne netværk uden krav til adgangskode (som nogle gange er oprettet på offentlige steder af hackere). Og som din enhed automatisk kan oprette forbindelse til.

Derudover har den en killswitch, DNS-lækagebeskyttelse, Xor-stealth-tilstand (scramble), valg af OpenVPN-port, automatisk tilslutning og start ved opstart. En virkelig komplet pakke med VPN-funktioner!

Krypteringsprotokoller

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

IPVanish leverer tre forskellige typer VPN-protokoller: OpenVPN, L2TP og PPTP. PPTP er en forældet krypteringsprotokol, der ikke længere betragtes som sikker og aldrig bør bruges til privatliv. Ud af de tre tilgængelige protokoller anbefaler vi, at du holder dig til OpenVPN.

IPVanish implementerer Open VPN ved hjælp af en AES-chiffer. IPVanish implementerer AES med en 256-bit nøgle, som er den stærkeste ciffer, der bruges til VPN-kryptering i dag. Håndtryk, hash-autorisation, RSA-nøgler og Perfect Forward Secrecy er også vigtige komponenter i den overordnede krypteringsstandard. Så disse skal også analyseres...

Den svageste del af IPVanish 'OpenVPN-kryptering er HMAC SHA1-håndtryk. Imidlertid, dette opfylder vores anbefalede standarder for privatlivets fred. Således betragtes alle de nødvendige komponenter i protokollen på både data- og kontrolkanaler som sikre. Gode ​​nyheder.

For at konkludere: IPVanish er fantastisk til datasikkerhed fra et krypteringssynspunkt. Det implementerer endda perfekt fremad-hemmelighed (DHE-2048).

Privatliv

At være baseret i USA er nok til at udsætte nogle mennesker fra IPVanish. Dette skyldes, at det ikke er det at være baseret i USA "ideal" for ethvert firma, der leverer en privatlivstjeneste. Hvorfor? Fordi USA er hjemsted for CIA og NSA - og også er en del af 5 Eyes-overvågningsaftalen.

I USA kan virksomheder få forkyndt både warrants og gag order, hvilket betyder, at de kunne blive bedt om at udlevere data uden at videregive dem til offentligheden (dette er en gag order). Dette er langt fra ideelt. For at kompensere for dette faktum implementerer IPVanish en fremragende zero-logs-politik. Det betyder, at selv hvis det blev forkyndt en warrant, ville det ikke have noget at udlevere til myndighederne.

På trods af denne tilsyneladende vandtætte løsning er spørgsmålet omkring gag-ordrer stadig væsentligt. På grund af Snowden-afsløringerne ved vi lige, hvor invasiv USA er. Dette gør det til en hård nation at stole på med borgerens data. Det er imidlertid også sandt, at mange andre nationer også har lignende gag / hemmeligholdelsesordrer på plads - så dette er ikke et unikt problem for USA.

Det er vores overbevisning, at IPVanish for de fleste mennesker leverer mere end passende niveauer af privatlivets fred. Enhver, der har behov for højere grad af privatliv, vil sandsynligvis holde sig bedre til Tor (ikke en VPN).

Webstedssporere

Jeg kontrollerede IPVanish-webstedet ved hjælp af Privacy Badger for at se, hvor meget det sporer. Det registrerede 16 potentielle trackere, herunder Google analytics, spreedly, upsellit, hotjar og dobbeltklik. Dette er intet usædvanligt og udgør ikke rigtig nogen risiko for selve VPN-tjenesten.

Det er dog værd at bemærke, at der er VPN'er derude, der har så lidt som en tracker på deres hjemmeside, så 16 kan betragtes som et højt beløb.

Endelige tanker

IPVanish er en af ​​de bedste VPN-tjenester omkring og priserne er ekstremt rimelige. Du får valget mellem et massivt antal serverplaceringer og en masse avancerede sikkerhedsfunktioner, såsom en driftsafbryder, DNS-lækagebeskyttelse og netværksblokering (for at nævne nogle få). IPVanish har produceret en fremragende app, som er let at bruge og let at konfigurere. Du behøver ikke nogen særlig teknisk viden for at bruge IPVanish VPN.

Det er en skam, at IPVanish har opgivet kampe for at holde iPlayer tilgængelig. Medmindre dette er en primær pleje - IPVanish er en fremragende, lynhurtig VPN, der er ekstremt sikker. Og det fjerner blokering af Netflix US, hvilket er fantastisk! Dens service tilbyder fremragende privatliv til P2P-download, internettelefoni-apps, online spil og adgang til geobegrænsede websteder over hele verden. Værd at prøvekørsel ved hjælp af 7-dages pengene-tilbage-garanti!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me