Keenow Unblocker-anmeldelse

Keenow Unblocker

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 5,79
  / måned

ProPrivacy.com score
8.5 ud af 10

Resumé

Ledetråden er i navnet! Keenow Unblocker tilbyder en VPN-service som en del af sin Premium-plan, men dette er først og fremmest beregnet til at tage backup af sin kerne-smarte DNS-service. Keenow Unblocker handler om at fjerne blokeringen af ​​websteder, så du kan se det bedste og mest opdaterede streamingindhold fra hele verden. Som vi vil se i denne Keenow Unblocker Review, er det meget godt til dette.

Hurtige statistikker

 • Jurisdiktion
  Israel
 • Lande
  42
 • Samtidige forbindelser
  -1

På trods af dette fokus er VPN-softwaren overraskende fuldt udstyret. I nogle konfigurationer er det i det mindste også meget sikkert. Hvis du vil have en VPN-tjeneste, skal du få en VPN-service. Men hvis du vil have en afblokeringstjeneste, der også giver en anstændig VPN-sikkerhedskopi, er Keenow Unblocker ret god.

Prisfastsættelse og planer

Keenow koster $ 9,95 pr. Måned, hvilket reduceres til $ 5,79 pr. Måned, hvis det betales årligt. Et årligt abonnement leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Keenow tilbyder også en gratis "Lite" -plan, der primært er beregnet som en tester for tjenesten.

Betaling for Premium-planen sker via PayPal, kredit- / betalingskort og Bitcoin.

Funktioner

Premium-brugere nyder følgende funktioner:

 • Smart DNS-service
 • VPN-service
 • Servere i 13 lande, herunder Canada, UK, Holland, Australien, Japan, Frankrig, Tyskland og USA
 • Virtuel WiFi
 • Støtteniveau “Platin”
 • Torrering tilladt (på udvalgte servere)

Gratis brugere har kun adgang til den smarte DNS-service (ikke VPN) og kun amerikanske servere. Det daglige 512MB-datahætte sikrer også, at Lite-tjenesten kun er til testformål, da det vil begrænse hvor meget TV osv. Du kan streame alvorligt.

SmartDNS

Keenow er primært en smart DNS-service snarere end en VPN-service. Smart DNS er en teknologi, der bruges til at skjule din online placering og foregive, at du er et andet sted.

Dette er meget nyttigt til at få adgang til streamingtjenester som US Netflix og BBC iPlayer, der blokerer for oversøiske besøgende. Det fungerer ved at løse dine DNS-anmodninger på et specificeret sted og har følgende fordele i forhold til at bruge en VPN:

 • Det er meget hurtigere, da der ikke kræves nogen kryptering / dekryptering. Dette betyder færre bufferingsproblemer.
 • Det kan bruges med enhver internet-kompatibel enhed, inklusive mange, der ikke kan køre VPN-software. F.eks. Smart-tv, spilkonsoller og Roku-enheder.
 • Det er mindre sandsynligt, at det blokeres af tjenester som Netflix, der forsøger at forbyde VPN-brugere

SmartDNS giver ingen af ​​fordelene ved privatlivets fred og sikkerheden ved en VPN, men det er uden tvivl den overlegne teknologi til blot at fjerne blokeringen af ​​websteder.

VPN

Foruden Smart DNS har Premium-kunder også adgang til Keenows VPN-service. For at finde ud af mere om, hvad en VPN-tjeneste er, og hvordan den kan være til gavn for dig, se venligst min VPNs for begyndere.

Nu… den første ting at understrege ved Keenow er, at den fakturerer sig selv som en unblocking-service. Det ville derfor være uretfærdigt at banke det for ikke at være noget, det aldrig hævder at være - en privatlivstjeneste.

En VPN vil hjælpe med at forhindre din internetudbyder i at throttle din forbindelse, fordi du bruger en konkurrerende service. Det fungerer muligvis også, hvor smart DNS er blokeret. En VPN udgør derfor en fantastisk sikkerhedskopiindstilling til en blokeringstjeneste.

Et godt eksempel på dette er Netflix mobilappen. Dette bruger hårdkodet DNS (Googles 8.8.8.8 og 8.8.4.4) såvel som hårdkodede IP-adresser til nogle Netflix-domæner. Dette betyder, at smart DNS ikke kan bruges til at undgå dens blok på mobile enheder. En VPN kan det dog!

Keenows VPN giver også sikkerhed ved at beskytte dig mod hackere, når du bruger offentlige WiFi-hotspots. Derudover giver det nogle fortrolighedsfordele ved at skjule din IP-adresse fra websteder, du besøger.

Vær dog opmærksom på, at websteder også bruger mange andre snige taktikker til at identificere og spore dig. Ingen VPN kan hjælpe imod dette, selvom nogle browserudvidelser kan.

Af grunde, der er skitseret nedenfor, er Keenow imidlertid ikke en passende service for dem, der primært ønsker en VPN af privatlivets fred. Dette er ikke en kritik, da Keenow aldrig hævder at beskytte dit privatliv, men du skal være opmærksom på dette.

Privatliv

Jeg vil ikke uddybe dette punkt, for som nævnt hævder Keenow ikke at give privatliv. Det er tilstrækkeligt at sige, at Keenow er et israelsk selskab, og den israelske regering udfører omfattende onlineovervågning.

Keenow opbevarer også omfattende forbindelseslogfiler. Disse inkluderer en båndbreddebrug for overførte data, en tidsstempel og IP-adressen, der bruges til at oprette forbindelse til dets servere.

Men som jeg siger, Keenow er en blokeringstjeneste, ikke en privatlivstjeneste.

I betragtning af dette faktum er jeg glad for at bemærke, at Keenow tillader P2P-torrenting på nogle af dets servere (USA, Holland, Sydafrika og Brasilien). Dette er et klart plus for tjenesten.

Sikkerhed

Med sit fokus på at fjerne blokering af streamingindhold, er jeg lidt overrasket over, hvor stærk nogle af krypteringen, der er brugt af Keenow, er. Den bruger OpenVPN-protokollen:

”Vi leverer få forskellige sæt konfiguration på forskellige havne. Den mest sikre, der kører i øjeblikket, er med chiffer AES-256-CBC og authentic SHA512 til HMAC (meddelelsesgodkendelse), mens DH-nøglestørrelsen er 4096bits. Fra PFS foregår genforhandling af nøgler en gang i timen som standard for openvpn. ”

Det er ikke klart, hvor udbredt dette krypteringsniveau er, men det er imponerende. For at være ærlig er det næsten næsten ethvert krypteringsniveau, der er tilstrækkeligt til en blokering af tjenester.

Hjemmesiden

Keenow-webstedet ser smart ud, og der er en ofte stillede spørgsmål, der besvarer de mest relevante spørgsmål. Der er også omfattende installationsguider, der er illustreret med skærmbilleder. Detaljeret kontoadministration er tilgængelig via en brugervenlig webkonsol.

Det er interessant at klikke på “Blog” sender dig til en Reddit-side. I skrivende stund var der kun to indlæg her, men jeg er sikker på, at dette vil vokse. Et pænt kort er også tilgængeligt, som viser dig, hvor Keenows DNS-proxy- og VPN-servere er placeret.

Support

Ud over de netop nævnte ofte stillede spørgsmål og installationsguider, driver Keenow et billetbaseret e-mail-supportsystem.

Det tog omkring halvanden time at modtage et svar på min forespørgsel, hvilket er helt rimeligt. Dette gælder især, da jeg kun havde en gratis konto på det tidspunkt. Responsen var meget detaljeret og kyndig.

Guiden til fejlsøgning i Keenow

En automatisk guide til fejlfinding kan hjælpe med at løse enkle problemer

Processen

En gyldig e-mail-adresse er påkrævet for at bruge den gratis service. Betalingsoplysninger kræves naturligvis for at få adgang til Premium-planen. Det er muligt at betale med Bitcoins. I betragtning af at Keenow ikke er en privatlivstjeneste, forekommer dette mig dog meningsløst for mig.

Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en velkomstmail. Du kan nu downloade Windows-klienten eller konfigurere dine enheder manuelt.

Windows-klienten

Windows-softwaren er enkel, men får jobbet gjort.

Keenow Free 1

Keenow har med succes fjernet blokering af alle de amerikanske streamingtjenester, der er opført på siden Unblock Services-side ... hvilket er et enormt antal tjenester! Vær dog opmærksom på, at du stadig kræver et gyldigt abonnement for at få adgang til premium-tjenester.

Netflix Us

Her er jeg i England og ser amerikanske Netflix med tilladelse fra Keenow

Som allerede bemærket har den gratis Lite-plan en 512 MB databegrænsning. Dette fik mig igennem en halv times tid med at se Orange er ikke den eneste sorte på Netflix. Efter dette kunne jeg ikke prøve nye streamingtjenester eller se andre shows på Netflix, men jeg var i stand til at fortsætte med at se den samme episode af Orange is Not the Only Black.

Dette betyder, at Netflix kun kontrollerer din placering, når den først indlæser en episode. Så du kan se en komplet Netflix-episode om dagen ved hjælp af bare den gratis Keenow Lite-plan! Det er ikke dårligt.

Jeg kunne ikke streame indhold fra Canal +, når jeg var tilsluttet den franske DNS-server, men de fleste internationale streamingtjenester ser ud til at fungere fint.

Premium-planen inkluderer også en VPN-service.

Keenow Vpn On

Igen, dette er forholdsvis enkelt, men får jobbet gjort godt.

Keenow Settigs 1

IPv6 lækagebeskyttelse og en driftsafbryder er inkluderet. Det er også muligt at ændre portnummeret, som kan være nyttigt til at slå gennem firewalls. IPv4 DNS-lækagebeskyttelse understøttes ikke eksplicit, men da jeg ikke registrerede nogen DNS-lækager, er den sandsynligvis bagt ind.

Klienten tilbyder også en "WiFi-beskyttelse" -funktion. Hvis det registrerer, at du er tilsluttet en krypteret WiFi-hotspot, kan den automatisk oprette forbindelse til en VPN-server.

Virtuel WiFi / router

En interessant funktion, som jeg aldrig har set før i en VPN-klient, er muligheden for at bruge din Windows-pc som et WiFi-hotspot. Dette skal give dig mulighed for at forbinde enhver WiFi-kompatibel enhed til denne "virtuelle router", og det vil drage fordel af den smarte DNS- og VPN-service, der tilbydes af Keenow.

Denne funktion udnytter Windows 'indbyggede mobile hotspot-funktion. Desværre ser det ud til, at min Netgear A6210 AC1200 WiFi adapter ikke understøtter dette. Så jeg kan ikke teste Keenows implementering.

VPN-ydelse (hastighed, DNS, WebRTC og IPv6-tests)

Alle test blev udført på min Virgin UK fiberforbindelse ved hjælp af OpenVPN UDP. Bemærk, at disse test kun gælder for VPN-tjenesten. DNS-oversættelse er mere eller mindre øjeblikkelig, så afstand er den eneste faktor, man skal overveje med SmartDNS.

Keenow Down

Keenow Up

Disse hastigheder er ikke store, og de transatlantiske resultater er forfærdelige. Man skal dog huske, at Keenow primært er en Smart DNS-service.

Keenow Ip-lækager

Jeg registrerede ingen IPv4 DNS eller WebRTC lækager. Bemærk, at RFC IP til privat brug kun er en lokal IP. Det kan ikke bruges til at identificere et individ, og udgør derfor ikke en IP-lækage.

Desværre understøtter min internetudbyder (Virgin Media UK) ikke IPv6-forbindelser, så jeg kan ikke teste for IPv6-lækager på dette tidspunkt. Dette er en situation, der bør ændres i den nærmeste fremtid.

Uanset hvilken VPN-server jeg har oprettet forbindelse, viste min DNS-adresse sig fortsat at være fransk. Dette selv efter at have spolet min DNS-cache, geninstalleret Keenow-klienten og genstartet min pc. Selvom det er lidt underligt, er det ikke desto mindre ikke en IP-lækage.

Andre platforme

Keenow leverer brugerdefineret software til Windows og Android. Det indeholder også manuelle Smart DNS- og VPN-installationsvejledninger til et antal platforme.

Smart DNS-manualer er tilgængelige for MacOS, ChromeOS, Android, iOS, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Samsung Smart TV, Asus-router, D-Link-router, Amazon Fire TV og Roku.

VPN-manualer (OpenVPN) er tilgængelige til MacOS, ChromeOS, Android, iOS, DD-WRT-router og Asus-router.

Android-appen

Android-appen er kun VPN. Smart DNS kan imidlertid konfigureres manuelt i Android.

Keenow Android

Det ligner meget desktop-klient og inkluderer også en kill switch, valg af port og ikke-krypteret WiFi-beskyttelse. Jeg registrerede ingen IP-lækager, mens jeg brugte appen. Jeg kan også bekræfte, at Android Netflix-appen arbejdede med Keenow Unblocker.

Konklusion

Keenow Unblocker gør nøjagtigt, hvad den siger på dåsen - med undtagelse af Frankrigs Canal +, det har med succes fjernet blokering af hver streamingtjeneste, jeg kastede på den. På sine egne vilkår er Keenow Unblocker derfor en rungende succes.

VPN-tjenesten er sekundær til den smarte DNS-tjeneste, og som en sikkerhedskopiteknologi, der også bringer nogle fortroligheds- og sikkerhedsfordele, er det fint. Faktisk ser mindst nogle af Keenows servere ud til at være fremragende sikkerhed, og klienten indeholder mange nyttige funktioner.

VPN-tjenesten er også meget praktisk for dem, der ønsker at supplere streaming med lidt P2P-download. Hvis din største bekymring er at fjerne blokering af streaming af indhold, er Keenow virkelig et fremragende valg.

Opdatering

Keenow har kontaktet os for at sige, at de har løst en række problemer baseret på denne anmeldelse:

 1. Fjernede langsomme VPN-servere
 2. Løs det angivne Frankrig-emne
 3. Tilføjet Netflix understøttede servere i Mexico, Israel, Rusland og Indien

Jeg har ikke testet disse forbedringer, men er glad for at tage Keenow til sit ord.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me