Kepard anmeldelse

Kepard

  • Prisfastsættelse

    Fra $ 7,00
    / måned

ProPrivacy.com score
7.2 ud af 10

Resumé

Kepard er et forholdsvis lille moldovsk VPN-firma, der leverer en beskeden service til en beskeden pris. Det skiller sig imidlertid ud takket være stilfuld udførelse og nogle gode tilpassede software. Mac- og iPad- / iPhone-brugere vil have mindre at blive begejstrede, men Windows- og Android-brugere vil sætte pris på nogle af de mest brugervenlige VPN-software, vi endnu har fundet. Ud over dette, selvom de tilbyder en gratis halv times prøveperiode ikke er dårlige, er det intetsteds så godt som det 15 dages gratis prøveversion, som Kepard af en eller anden grund holder ganske stille ved.

Priser og funktioner

Kepard har kun en (Premium) prisplan til $ 7 pr. Måned (eller $ 35 i 12 måneder). For dette får du adgang til VPN-servere i USA, UK, Tyskland, Canada og Holland ved at forbinde ved hjælp af OpenVPN, L2TP eller PPTP-protokoller. Der er ingen grænse for trafikhastigheder eller datanvendelse, og op til to enheder kan tilsluttes samtidigt. Brug af P2P-torrent er tilladt, så længe du er tilsluttet en server i Holland, og Kepard er glad for, at du har to enheder tilsluttet samtidigt.

Derudover tilbyder Kepard en prøvetjeneste, så du kan oprette forbindelse til dens VPN-servere i en halv time hver dag. Hvad der ikke rigtig nævnes noget sted på webstedet, og først bliver tydeligt, når du installerer Windows- eller Android-klienter, er, at der også er en gratis 15-dages prøveversion af Premium-tjenesten, der tilbydes.

Internet side & Kunde support

Webstedet ser godt ud og er let at navigere på. Kepard er tydeligvis stolt af sin Android VPN-app, da den lille grønne robot får stolthed over sin plads på hjemmesiden. Hjemmesiden har ellers kun en begrænset mængde information tilgængelig, delvis i form af en kort FAQ, men i betragtning af servicen uden dikkedarer er denne mangel på information ikke for stor for os. Kepard er ivrig efter at annoncere sit affilierede program, der tilbyder mellem 40% og 100% provision på salg kanaliseret sin vej. Der er også en blogside, der hovedsageligt omhandler Kepards egne handlinger, men dette opdateres kun hver måned eller tre.

Kundesupport er kun via et billet-e-mail-system, men da vi lavede en forespørgsel blev vi besvaret inden for få minutter, selvom det er grundlæggende, ser det ud til at være ganske effektivt.

Privatliv og sikkerhed

Kepard holder logfiler i 3 dage. Disse registrerer din rigtige IP-adresse, sessionens start- og sluttidspunkt og den e-mail-adresse, du har registreret hos (som er den eneste information, der opbevares på filen efter 3 dage). I deres vilkår og betingelser oplyser Kepard, at de vil samarbejde med de moldoviske myndigheder i tilfælde af en stævning, men da meget lidt information opbevares i endnu 3 dage synes vi ikke dette er et stort problem.

Hvad angår kryptering, mens webstedet nævner 'op til' 265-bit-kryptering, da vi spurgte, fik vi at vide, at 128-bit blowfish OpenVPN er standard. Som vi tidligere har sagt, foretrækker vi at se mindst 256-bit kryptering som standard, men for de fleste brugere er 128-bit fint.

Processen

Tilmelding

Vi besluttede, at det ville være en god ide at prøve den gratis halve time daglige service, inden vi fastlægger eventuelle readies. For at gøre dette havde vi bare brug for at downloade og installere klienten og derefter registrere med kun en e-mail-adresse og adgangskode, der bliver spurgt om os.

Når vi var registreret, var vi i en behagelig overraskelse, da vi uden nogen fanfare ser ud til at have fået 15 dage gratis Premium VPN-service. yay!

Hvis du vil betale for Premium-tjenesten, når prøveperioden er over, bliver du bedt om flere personlige oplysninger.

Betalingsmulighederne er en smule begrænsede, men de skal være fint for de fleste. Der er dog ingen Bitcoin-betalingsmulighed, hvilket er en skam.

Windows VPN-klienten

Windows VPN-klienten er rent indrettet og ret stilfuld med en stor 'tænd / sluk-knap' i midten til at tænde og slukke forbindelsen. At skifte land er blot et spørgsmål om at klikke på flaget og gøre dit valg.

At vælge hvilken protokol, du gerne vil oprette forbindelse ved hjælp af, ud over andre grundlæggende parametre, er også selve enkelheden.

At være i stand til at vælge mellem TCP og UDP versioner af OpenVPN-protokollen er et dejligt touch. Forskellen mellem de to er meget teknisk, men i teorien er TCP langsommere end UDP, men mere pålidelige.

Forbindelsen til Holland er vigtig, da torrent P2P kun kan bruges, når du gør det. Vi har, det skal siges set hurtigere hastigheder, men på den anden side finder de acceptabel.

Andre platforme

Kepard leverer dedikerede VPN-klienter til Windows og Android samt detaljerede instruktioner til konfiguration af Windows, Linux og OSX til de forskellige protokoller (ingen L2TP for Linux). Der findes også instruktioner til opsætning af Android og som manuelt ved hjælp af PPTP og L2tP / IP Sec. Hvis du leder efter en VPN til iOS eller en VPN til Mac med en brugerdefineret klient, skal du overveje en anden service.

Konklusion

Vi kunne hellere lide Kepard. Bortset fra Android-appen gør det ikke noget særligt, men det gør det stilfuldt, effektivt og til et beskedent prispunkt. Windows VPN-klienten er et fantastisk stykke software, der komplimenteres af en fantastisk Android-app. Aldrig før har vi fundet så let at tilslutte en telefon til en VPN-server ved hjælp af OpenVPN, og vi elsker konsistensen mellem desktop og telefongrænseflader. Inkluderingen af ​​en 15 dages gratis prøveperiode er også bemærkelsesværdig, og det betyder, at der er meget lidt grund til ikke at prøve tjenesten.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me