LeVPN anmeldelse

LeVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 4,95
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • vinduer

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS

Le VPN er en service, der markedsfører sig internationalt - med fokus på Frankrig. Det er en Hong Kong-baseret VPN, der tilbyder en blanding af VPN- og Smart Domain Name System (DNS) -tjenester. Abonnenter kan bruge disse i kombination. VPN implementerer stærk OpenVPN-kryptering på sine desktop-klienter. Det mangler dog på sine mobilklienter, hvilket betyder, at forbrugerne skal bruge en tredjepartsapp til at oprette forbindelse via OpenVPN. Med hensyn til hastigheder er VPN gennemsnittet, og på grund af det faktum, at det fejlagtigt annoncerer som en nul-logs VPN (det holder faktisk forbindelsestidstempler ved siden af ​​IP-adresser), er denne VPN ikke perfekt, når det kommer til privatliv.

ProPrivacy.com score
7 ud af 10

Resumé

Hurtige statistikker

 • Lande
  114
 • Samtidige forbindelser
  5
 • Jurisdiktion
  Hong Kong
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  63,9 Mbps

Pris

12 måneder

$ 4,95
om måneden

6 måneder

$ 7,50
om måneden

1 måned

$ 9,95
om måneden

Le VPN leverer både VPN og Smart DNS-tjenester med alle sine abonnementer. Det giver begge disse funktioner i en plan. Du kan reducere de månedlige omkostninger ved et abonnement ved at forpligte sig i en længere periode. Du skal dog betale for hele abonnementsperioden foran.

Ud over de standardindstillinger, der er på prissiden, er det værd at holde øje med åbne sæsonrabatter på en to-årig aftale, disse bliver lagt ud på hjemmesiden.

Understøttede betalingsplatforme


Visa / MasterCard


Amex


Cryptocurrency

LeVPN giver abonnenter en syv-dages pengene-tilbage-garanti med alle sine abonnementsmuligheder. Le VPN accepterer også en lang liste over betalingstyper, herunder kreditkort, PayPal og Bitcoin. VPN tillader også folk at betale ved hjælp af et antal online betalinger som OneCard og OpenBux. Endelig bruger LeVPN betalingsprocessorer fra tredjepart: Stripe og Paypal.

Funktioner

torrenting
Samlede servere 800
Lande 114
Samtidige forbindelser 5
Router Support
Portvideresendelse
Valg af havn
Routere understøttet ASUS AC56U DD-WRT, ASUS RT-AC5300 DD-WRT, NETGEAR NIGHTHAWK R7000, ASUS RT-AC68U, ASUS RT-N66U, LINKSYS E2500, NETGEAR WNR-3500L
Bare metal eller virtuelle servere En kombination

Le VPN er baseret i Hong Kong, et sted, der anerkendes som værende godt for privatlivets fred. Området har ingen krav til datalagring.

De vigtigste funktioner i udbyderens pakke er:

 • I alt 800 servere i 114 lande

 • Flersproget hjemmeside og app

 • Peer to peer BitTorrenting tilladt

 • Ingen brugslogbogspolitikker (men holder forbindelsestidstempler ved siden af ​​brugerens IP-adresser indsamlet i abonnementsfasen)

 • Smart DNS (nu meget udvidet og tilgængelig på alle abonnementsplaner)

 • Automatisk WiFi-beskyttelse

 • Valgfri hybridtjeneste, der indeholder Smart DNS

 • OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 og PPTP-protokoller

 • Apps til Windows, Mac OS X, macOS, iOS og Android

 • Manuel installation til routere og Linux-maskiner

 • Split tunneling

Det imponerende servernetværk inkluderer mange lande i Caribien og Sydamerika. Der er også en stærk tilstedeværelse i Mellemøsten, hvor censur er udbredt og sanktioner er hårde.

Besøg Le VPN »

Fjern blokering af Netflix?

Hvis du leder efter en VPN til Netflix, vil jeg anbefale at se andre steder. Le VPN fortalte mig, at det arbejder på at forsøge at give adgang til tjenesten, men at den er “ikke stabil” i øjeblikket. Det er ikke let at holde et skridt foran Netflix, og hvis afbrydelse af Netflix er en primær bekymring for dig, vil vi anbefale dig at se andre steder.

Netflix
iPlayer

Den gode nyhed er, at LeVPN giver unblocking af BBC iPlayer uden for England uden problemer. Storbritanniens Channel 4 og ITV tillod mig også at se videoer. Af amerikanske strømme: Jeg kunne ikke se en video på ABC-webstedet, fordi dens system opdagede VPN. Dog fik jeg adgang til videoer på NBC uden problemer.

Hastigheder og ydeevne

Vi udførte hastighedstest for Le VPN ved hjælp af vores videnskabelige serverbaserede hastighedstestsystem. Vores unikke hastighedstestsystem tester VPN-hastigheder tre gange om dagen på tværs af servere i England, USA, Australien og Hong Kong. Gennemsnittene konstateres ved at tage 40% af de lokale burst-hastigheder (testet i England) og 60% af den gennemsnitlige downloadhastighed (i Mbps) på tværs af alle fire placeringer. Dette giver forbrugerne det mest pålidelige og realistiske snapshot af VPN-hastigheder, der findes på markedet.

er Le VPN hurtig?

Ovenstående billede viser Le VPN-hastighedsresultater i en fire-måneders periode, der strækker sig fra oktober 2018 til 20. januar 2020. Som du kan se Le VPN-gennemsnit på 28,7 Mbps for downloadforbindelseshastigheder. Bursthastigheder er 99,4 Mbps.

Disse hastigheder er kun lige gode til at streame i 4k HD, hvilket sandsynligvis vil resultere i en vis buffering. Det er dog rimeligt at sige, at hastighederne er hurtige nok til, at de fleste kan nyde streaming på platforme som Netflix eller YouTube.

Alt i alt er hastighedstestresultaterne ikke forfærdelige, men det er let at se andre VPN'er på grafen, der fungerer på cirka det dobbelte af Le VPN.

IP-lækagetest

IPv4-lækage detekteret?
Datagrænser
Båndbreddegrænser
WebRTC-lækage fundet?
IPv6-lækage detekteret?
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 125,67
ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit) 63,9

Jeg testede for IP-lækager på IPv4, mens jeg var tilsluttet Le VPNs New York-server. Tests fandt ingen IP-lækager, DNS-lækager eller WebRTC-bug lækager. Tests viste konsekvent min placering som værende i USA, da jeg brugte en DNS-server i Georgien, hvilket betyder, at VPN med succes maskerede min placering. Jeg brugte ipleak.net til at kontrollere DNS-lækager og WebRTC-bug. Jeg har også ansat teststedet doileak.net for at dobbeltkontrol for WebRTC-lækager. Webstedet kunne ikke registrere min faktiske placering under disse IPv4-test.

Desværre presterede VPN ikke så godt på IPv6. Under disse test tilsluttede jeg mig en server i Holland, og VPN registrerede min rigtige IP-adresse og viste også min rigtige placering i WebRTC-lækager. Dette demonstrerer en regelmæssig IPv6 IP-lækage og en WebRTC IPv6-lækage. Alle test blev udført på en ren virtuel maskine på inkognito for at undgå cache-problemer. Under vores test blev WebRTC-bug fundet til IPv6 på både Mac og Windows. Du kan se resultaterne af Windows-testen på billedet herunder.

Le VPN IP lække

Privatliv og sikkerhed

Tilsløring (stealth)
IPv4 lækagebeskyttelse
IPv6 lækagebeskyttelse
WebRTC lækebeskyttelse
Dræb switch
Selvhostede / Proxied DNS proxy

LeVPN leverer stærk OpenVPN og en ingen logbogspolitik, dette sammen med sin placering i Hong Kong gør VPN generelt god til privatlivets formål. Derudover tillader firmaet P2P-download via BitTorrent.

LeVPNs privatlivspolitik forklarer, at virksomheden ikke registrerer sine brugers aktiviteter, hvilket betyder de websteder, de besøger, mens de er tilsluttet. Dog holder det nogle forbindelseslogfiler (tidsstempler). Dette er enormt problematisk, fordi virksomheden i sine servicevilkår indrømmer, at:

"Når du tilmelder dig, samler vi dit brugernavn, din e-mail-adresse, adgangskode (krypteret) og IP-adresse."

Forbindelsestidstempler, der er gemt ved siden af ​​IP-adresser, muliggør tidskorrelationsangreb. Denne form for angreb kan give myndighederne mulighed for at finde ud af, hvad abonnenter har gjort online. Ganske vist er et tidskorrelationsangreb en meget målrettet proces, der sandsynligvis kun vil blive brugt mod kriminelle på højt niveau. På trods af dette er det et hul i LeVPNs sikkerhed med hensyn til privatliv.

Kryptering

Der er seks forskellige måder at få adgang til hver VPN-server på. Du kan bruge Smart DNS-tjenesten eller en blanding af VPN og Smart DNS. Hvis du vil holde fast ved en VPN-forbindelse, kan du bruge Open VPN over UDP (User Datagram Protocol) eller Transmission Control Protocol (TCP), L2TP / Information Protocol Security (IPSec), IKEV2 eller PPTP.

Le VPNs OpenVPN-implementering bruger:

 • Datakanal: AES-256-CBC, HMAC SHA256

 • Kontrolkanal: AES-256-CBC, HMAC SHA256, DH-2048 til TLS-håndtryk. Virksomheden fortalte os, at det implementerer PFS med DHE.

Dette er en stærk OpenVPN-kryptering, der overskrider vores minimumsstandarder for privatliv. På grund af IPv6-lækager på Mac og Windows er forbrugere imidlertid nødt til at sikre, at de ikke lider af lækager for at garantere privatliv ved hjælp af denne service.

Kunde service

Penge-tilbage-garanti
24-timers support
Live chat
Penge tilbage garantilængde 7
Gratis prøveversion Ja - 7 dage

Medlemmer har en række valgmuligheder, når det kommer til at få støtte. Videnbasen er en nyttig ressource, der besvarer spørgsmål om mange emner og ofte stillede spørgsmål. Medlemmer er dog også i stand til at rejse en supportbillet eller stille spørgsmål via live chat. Alle kan få adgang til live chat nederst til højre på deres websider. Hvis der ikke er nogen tilgængelige i det øjeblik, bliver du bedt om at rejse en supportbillet.

Desværre fandt jeg, at live chat var utilgængelig meget af tiden. Ved en lejlighed blev jeg efterladt i en kø i en time. På trods af dette, da jeg formåede at tale med en supportagent, var de altid hjælpsomme og vidende. Selvom jeg kom på mere tekniske spørgsmål, vaklede de lidt.

Videnbasen er mest nyttig til installationsinstruktioner. Det har ikke meget fejlfinding råd. Der er dog et søgefelt, der hjælper dig med at kigge igennem dem, så det er altid værd at have en hurtig check for at se, om der er støtte til dit særlige problem.

For at hæve en supportbillet kan du få adgang til denne webside enten gennem menuen på hjemmesiden eller via klientområdet. Det er muligt at ændre sproget på supportformularen.

Brugererfaring

Brugeroplevelse er ekstremt vigtig, når det kommer til VPN-tjenester. Nedenfor finder du forskellige facetter af den testede service for at se, hvordan den fungerer i den daglige brug.

Tilmelding

For at tilmelde dig tjenesten skal du klikke på knappen for den abonnementsperiode, du vil købe på prissiden. Tilmeldingssiden er ekstremt ligetil. Det kræver kun en e-mail-adresse for at identificere dig. Hvis du vil forblive anonym, kan du oprette en brænder-webmail-konto til kommunikation med LeVPN. Det er dog vigtigt, at du indtaster en rigtig e-mail-adresse, fordi Le VPN sender dine loginoplysninger der.

PayPal-betalingsmulighederne giver dig mulighed for at vælge, om du vil tegne et engangsabonnement, eller oprette en gentagne faktureringsaftale.

Når din betaling er ryddet, giver Le VPN dig en online kvittering. Le VPN sender en ordrebekræftelse, en velkomstmail, en kvittering fra din betalingsprocessor, en e-mail med dit brugernavn og adgangskode til VPN-tjenesten og en betalingsbekræftelses-e-mail.

Klik på knappen for dit operativsystem for at få installationsprogrammet til at downloade. Hvis du har andre VPN'er på din computer, skal du sørge for, at de ikke kører, før du starter installationen. Som abonnent får du adgang til klientområdet på Le VPN-webstedet. Klik på "Min konto" i webstedets topmenu for at få adgang til siden.

Le VPN Windows VPN-klienten

For at logge ind på Windows VPN skal du bruge det brugernavn og den adgangskode, du modtager via e-mail, når du abonnerer. Disse genererede legitimationsoplysninger er ikke nemme at huske. Du kan klippe og indsætte dem fra e-mailen. Den gode nyhed er, at du kun skal indtaste dem, første gang du bruger appen.

Layoutet på appens hovedskærm er meget enkelt. Du kan klikke på knappen Opret forbindelse for at oprette forbindelse direkte fra listen over servervalg eller klikke på knappen Tilbage og trykke på Forbind på hovedskærmen. Systemindstillingerne er tilgængelige via menuen tre prikker øverst til højre på appen.

Indstillingsskærmen har få muligheder. Appen inkluderer dog en kill-switch til at blokere adgangen til internettet, hvis forbindelsen til VPN falder. Det er også muligt at ændre sproget i appen fra denne menu.

Appen giver adgang til servere på otte placeringer i USA, herunder en specialiseret mediastreamingsserver. Le VPN leverer nu også en gratis Smart DNS-service med sit premiumabonnement. Dette er nyttigt for folk, der kan lide at streame meget og ønsker hurtige forbindelseshastigheder (men ikke specifikt har brug for privatliv for at gøre det).

Andre platforme

Du kan installere denne VPN til Mac, Windows, Android, iOS-enheder og Windows-telefoner. Du kan også indlæse Le VPN-softwaren på DD-WRT-routere og Linux-maskiner.

Du kan få adgang til Le VPN Smart DNS-tjenesten separat ved at ændre opsætningen af ​​netværket til Windows, Mac OS X, macOS og Linux computere. Du kan også ændre mobile enheder, der kører Android eller iOS, for at bruge Le VPNs Smart DNS-system. Derudover kan du få adgang til Smart DNS fra spilkonsoller, smarte tv'er og routere.

Android-klient

Siden vi sidst testede LeVPN i slutningen af ​​2017, hævder LeVPN, at det har opdateret sine Android- og iOS-klienter. Android-klienten er dog stadig ekstremt ubenet uden indstillinger, der kan skiftes. Jeg fandt ingen killswitch, ingen evne til at skifte gennem krypteringsprotokoller i klienten og ingen tilgængelighed af funktioner såsom split tunneling.

Den gode nyhed er, at Android VPN-klienten bruger OpenVPN (UDP 53) som standard. Så på trods af hvad det fortæller dig, hvis du klikker på "Flere protokoller / placeringer" i klienten (den linker til en side på sit websted, der fortæller dig at downloade den tredje del OpenVPN-klient) - du får OpenVPN-kryptering.

iOS-klient

Ligesom Android har denne klient ikke et dræbte. Det tillader heller ikke brugere at skifte gennem krypteringsprotokoller eller gøre noget ekstra som at tænde for DNS-lækagebeskyttelse eller delt tunneling. IOS VPN-klient bruger IKEv2 som standard med IPsec også tilgængelig via appen. Som det er tilfældet med næsten alle iOS-klienter, skal brugerne downloade tredjeparts OpenVPN connect-klient og .ovpn-konfigurationsfiler for at oprette forbindelse ved hjælp af OpenVPN-kryptering.

Afsluttende tanker

Valgmuligheden for at bruge en Smart DNS-service på et hjemme-tv er en fantastisk funktion til udstationerede. Fordelingen af ​​5 samtidige forbindelser kan sammenlignes med andre VPN-tjenester på markedet, hvilket er stort.

Smart DNS / VPN hybrid-konceptet er en god idé. Det skaber en kaldet situation "delt tunneling." Dette er et varmt emne i VPN-branchen i øjeblikket, og det er godt at se LeVPN levere denne funktion.

Selvom denne VPN-service er rimelig pris, er hastighederne ikke så hurtige, som man kunne håbe. For de fleste er der bedre tjenester med strammere privatlivspolitikker (som ikke holder tidsstempler ved siden af ​​IP'er) og bedre forbindelseshastigheder, der er tilgængelige på markedet. Jeg ville ikke abonnere på LeVPN, fordi jeg kan tænke på et antal bedre VPN'er i denne prisklasse.

Denne VPN målretter sig selv med succes på det franske marked, hvor det er meget vellykket. På ProPrivacy.com kan vi ikke hjælpe med at synes lidt ked af de franske forbrugere; der kunne bruge en bedre VPN til deres penge!

Besøg Le VPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me