LiquidVPN anmeldelse

LiquidVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 4,99
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • vinduer

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com score
8.5 ud af 10

Resumé

LiquidVPN er en VPN-udbyder, der har opereret fra sin base i USA siden 2013. Det blev startet af en netværksingeniør kaldet Dave Cox. Hr. Cox er stadig ejeren af ​​virksomheden, og han driver tjenesten på en meget praktisk måde. Dybden af ​​hr. Cox's tekniske viden sikrer, at denne teknologiledede virksomhed leverer den bedste kvalitet, der er tilgængelig til en omsættelig pris.

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  58 Mbps
 • Lande
  11
 • Jurisdiktion
  OS
 • Samtidige forbindelser
  2

Funktioner

Alle planer har følgende funktioner:

 • Servere i 11 lande
 • Egen-app til Windows, Mac OS X og Android
 • Tredjeparts app til iOS
 • Scriptinstallation til routere, set-top-bokse og Linux
 • Ingen aktivitetslogfiler
 • P2P tilladt
 • 1 Gbps og 10 Gbps servere
 • En kombineret kill-switch og firewall, kaldet "Flydende lås"
 • Domain Name System (DNS) og IP lække beskyttelse
 • Valg af OpenVPN, Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP), Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP) og Secure Socket Tunneling Protocol (SSTP)
 • Serverhastighedstest

Virksomhedens servernetværk er sandsynligvis det største svage punkt ved denne tjeneste. Der er masser af servere i USA og også nogle i Canada. De andre lande, der er vært for LiquidVPN-servere, er Storbritannien, Holland, Tyskland, Sverige, Spanien, Schweiz, Den Tjekkiske Republik, Rumænien og Singapore.

Besøg LiquidVPN »

Hastigheder og ydeevne

Ved hastighedstest forbandt jeg mig til New York i USA fra Caribien uden at VPN var tændt. Derefter testede jeg en forbindelse til den samme destination, men med LiquidVPN-serveren i Florida og derefter med LiquidVPN-serveren i New Jersey, der formidlede forbindelsen.

Jeg testede også en forbindelse til London i Storbritannien uden en VPN og derefter med LiquidVPN UK server anvendt på linjen.

I begge tilfælde testede jeg forbindelsen fem gange ved hjælp af hjemmesiden testmy.net. Grafer viser højeste, laveste og gennemsnitlige hastigheder for hver server og placering. Se vores forklaring på fuld hastighedstest for mere detaljeret.

LiquidVPN-hastigheder

VPN foretog små forbedringer af hastighederne til både download og upload. Disse variationer i hastighed var imidlertid ikke så store og kunne bare have været forårsaget af den variable ydelse af den underliggende internettjeneste.

Når du maskerer computerens IP-adresse med en VPN, forventer du, at din rigtige adresse aldrig bliver afsløret under en forbindelse. Hvis den rigtige adresse bliver synlig, kaldes situationen en "IP-lækage."

ProPrivacy-test for IP-lækager involverer tjenester på flere websteder. Dette er ipleak.net, test-ipv6.com, IPv6 lækager og doileak.net. Jeg fik adgang til alle disse servere, mens jeg havde en OpenVPN-forbindelse til London via LiquidVPN UK-serveren. Tjenesten bestod alle de test, der var mulige. Min internetudbyder inkluderer ikke IPv6-oversættelse, så disse test var ikke mulige.

Prisfastsættelse og planer

LiquidVPN har en pulje på 2.168 IP-adresser. Den billigste af LiquidVPNs tre prisplaner giver kun adgang til 564 af disse. Konceptet med delte IP'er er, at VPN-serveren tildeler dig en, når du logger ind. Denne IP-adresse går på alle de datapakker, der forlader serveren til deres endelige destination. Adressen indtastes som kildeadresse for hver pakke. Når du forsøger at få adgang til en streamingtjeneste, vil den tro, at den opretter forbindelse til en computer i det land, som IP-adressen angiver. Det kan ikke indse, at du er den rigtige ophavsmand til anmodningen.

LiquidVPN-prissætning

Antallet af tilgængelige IP-adresser er vigtigt, fordi mange webadgangskontrolmekanismer forsøger at stoppe VPN-trafik. Hvis en af ​​disse "proxy-detekteringssystemer" regner med, at den anmodning, den modtog, kom via en VPN, den forbyder IP-adressen. Derfor, hvis VPN-virksomheden har få IP-adresser tilgængelige og ikke fornyer dem ofte, kan du hurtigt opdage, at de tjenester, du vil have ind, har låst stort set alle de tilgængelige IP-adresser.

Den eneste andre variabel mellem de tre prisplaner på LiquidVPN er antallet af samtidige forbindelser, som det giver dig mulighed for. Du kan downloade VPN-softwaren på så mange enheder, som du vil. Du kan dog kun tilslutte et vist antal af dem til VPN-tjenesten på et hvilket som helst tidspunkt.

Hvis du annullerer tjenesten inden for syv dage, får du en fuld refusion. Du kan betale for dit LiquidVPN-abonnement med kreditkort, PayPal og Bitcoin.

Privatliv og sikkerhed

Selvom virksomheden siger, at det er fint med kunder, der bruger tjenesten til P2P-downloads, er placeringen af ​​LiquidVPN ikke ideel for dem, der ønsker at få ophavsretligt beskyttet materiale gratis. Virksomhedens hovedkontor er i Michigan i USA. Der er ingen lov om datalagring i USA, der vedrører VPN'er. Imidlertid er det kendt, at amerikanske ophavsretsindehavere og statslige sikkerhedsagenturer støtter amerikanske virksomheder med trusler om retssager for at tvinge dem til at hjælpe med at identificere de enkelte brugers aktiviteter.

LiquidVPN angiver, at det ikke opbevarer aktivitetslogfiler. I henhold til virksomhedens erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger slettes transaktionsregistreringer fra hukommelsen, så snart kunden kobler fra serveren. Da der ikke findes nogen aktivitetsoplysninger, er der intet, som en advokat for ophavsret kan tvinge virksomheden til at afsløre.

Kryptering

Brugere af den tilpassede app til Windows, Mac OS X og Android kan vælge en foretrukken VPN-protokol fra grænsefladen. Dette giver et valg af OpenVPN, SSTP, PPTP og L2TP med Internet Protocol Security (IPSec).

Kunder, der ønsker at bruge VPN på en iOS-enhed, skal hente en standard OpenVPN-klient, som er gratis tilgængelig fra webstedet for den organisation, der kører OpenVPN-protokollen. Dette er lidt sværere at konfigurere og giver dig ikke muligheden for at prøve andre protokoller, f.eks. SSTP.

Nøglen til distribution og session-etablering af OpenVPN-implementeringen er nogle af de stærkeste i branchen. Krypteringsnøglerne til AES-chifteren fornyes hvert 30. minut.

Brugervenlighed

LiquidVPN-webstedet begynder med en lang rullende hjemmeside, som har det meste af selskabets salgsoplysninger om det. Den øverste menu forbliver synlig, mens du ruller. Over menulinjen ser du en erklæring, der viser din IP-adresse og en "Kontrolpanel" -knappen, der fører dig til klientområdet dashboard. Klientområdet inkluderer adgang til download af filer og supportsystemet.

Du vil også se et link til garantikanarien. Dette er et system, der bruges af et antal VPN'er til at fortælle deres kunder, om VPN har modtaget retsafgørelser, der kræver oplysninger om brugeraktiviteter. Det er en standardbetingelse for retsafgørelser, at de, der modtager dem, ikke har tilladelse til at offentliggøre eksistensen af ​​kendelsen. Det canary warrantsystem udsender regelmæssige erklæringer om, at der ikke er modtaget warrants. Hvis en standardperiodeerklæring mangler, ved læseren, at der var en garanti, der blev leveret på virksomheden i løbet af dette tidsrum.

Kunde support

Du kan efterlade en besked med supportteamet fra appen eller i instrumentbrættet i klientområdet på LiquidVPN-webstedet.

I appen skal du klikke på tandhjulssymbolet øverst til højre på grænsefladen og vælge Support i rullemenuen. Når du har sendt en besked via en standardwebformular, vil LiquidVPN informere dig via e-mail om, at din supportbillet er hævet. Du kan se på den aktuelle status for din anmodning ved at klikke på "Mine supportbilletter" i instrumentbrættet.

Hver gang du får svar fra supportteamet, vises det på denne skærm. Du modtager også en e-mail med helpdeskmeddelelsen i den.

Software

Tilmelding

Du har syv dage til at prøve VPN og stadig få dine penge tilbage, hvis du ombestemmer dig om det. Klik på knappen for at gøre det "Tilmelde" knappen under din foretrukne plan for at betale for tjenesten. Det giver dig muligheden for at abonnere i en måned eller et år. Du får en lavere pris pr. Måned, hvis du tegner det årlige abonnement, men du skal betale for hele året foran.

Denne aftale forpligter dig til tilbagevendende fakturering, så du bliver automatisk debiteret ved udgangen af ​​din abonnementsperiode - medmindre du skynder dig og annullerer aftalen, inden din nuværende plan udløber. Når din betaling er ryddet, tager LiquidVPN dig til klientområdet på webstedet. Du skal normalt logge ind på dette område, men efter tilmelding bliver du automatisk logget ind. Du finder et download-afsnit i instrumentbrættet. Dette har den software, du skal installere for at få VPN'en til at fungere på din computer.

LiquidVPN Windows VPN-klient

Når appen åbnes, vil der allerede være valgt en server. Dette er ikke nødvendigvis det sted, du vil bruge. Du kan ændre placeringen ved at klikke på markørsymbolet ved siden af ​​den aktuelle serverplacering.

Det er meget let at skifte VPN-protokol med denne app. Du vælger en anden protokol på serverlisteskærmen. Du behøver ikke at logge på appen, før du vælger en server og forsøger at oprette forbindelse. Brugernavnet og adgangskoden til appen er ikke det samme som login-legitimationsoplysningerne for klientområdet på webstedet. Du kan få adgang til app-log-in-legitimationsoplysninger i dine brugerkontooplysninger på LiquidVPN-webstedet.

Vær forsigtig med væskelåsen. Dette er en meget nyttig funktion. Det blokerer for din computers internetforbindelse, hvis VPN ikke er tændt. Hvis du glemmer denne funktion, kan du få panik for at se, at internettet ikke fungerer. Hvis du vil bruge internettet uden VPN, skal du slå Liquid Lock fra.

Andre platforme

LiquidVPN-appen er tilgængelig til Windows, Mac OS X og Android. Brugere med iOS-enheder skal downloade en tredjepartsapp, kaldet OpenVPN GUI, og derefter gennemgå nogle manuelle opsætningsprocedurer for at få adresserne på alle LiquidVPN's servere ind i systemet. Dette er ikke en ideel situation. Det begrænser også dit valg til bare OpenVPN, uden den mulighed for STTP eller L2TP, som brugere af LiquidVPN har adgang til. Manuskripter er tilgængelige på LiquidVPN-stedet for at få VPN installeret på routere, set-top-bokse og Linux-maskiner.

Afsluttende tanker

LiquidVPN fungerer meget godt. Det kan endda komme rundt om proxy-detektionssystemerne i Netflix. Brugere af iOS-enheder får dog ikke de fulde fordele ved den tilpassede app, som LiquidVPN leverer til andre operativsystemer.

Det lille servernetværk er muligvis den faktor, der forhindrer dig i at tilmelde dig LiquidVPN-tjenesten. Hvis du vil omgå regionale begrænsninger for streamingtjenester, skal du oprette forbindelse via en VPN-server i samme land som dit målwebsted. Som sådan, hvis du vil komme ind på servere i Japan, Australien, New Zealand, Indien eller Sydafrika, vil LiquidVPN ikke bruge dig. Hvis virksomheden har en server i det land, du mest vil have adgang til, vil LiquidVPN tjene dig godt.

Besøg LiquidVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me