Min anmeldelse af Expat Network

Mit Expat-netværk

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 8,00
  / måned

 • åbner op:


  • Amazon Prime

  • Hulu

  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com score
6 ud af 10

Resumé

ADVARSEL: Mit udstationeringsnetværk er en VPN-service, der udelukkende blev foretaget med det formål at give udlændinge mulighed for at se SD-tv fra udlandet. Dets fokus er på streaming og ikke sikkerhed.

Hurtige statistikker

 • Jurisdiktion
  Hong Kong
 • Samtidige forbindelser
  5
 • Lande
  4

Prisfastsættelse og planer

Mit Expat-netværk har et interessant system på plads til sine planer og priser. Hvis du er en britisk, amerikansk, canadisk eller australsk statsborger og kun vil have adgang til indhold fra dit hjemland, kan du gøre netop det. Eller, hvis du foretrækker det, kan du vælge muligheden for at fjerne blokering af indholdet i alle fire af disse lande - selvom dette kommer til en højere pris. På samme måde kan du angive, hvilken enhed du vil bruge - en pc, Mac, router, tablet eller smartphone - eller vælge alle enheder. Endelig har du muligheden for at vælge mellem en månedlig plan, seks måneders plan eller en årlig plan.

Alle disse valg giver en bred vifte af prispoint. Hvis du beslutter at holde dig til et land, vises planpriserne i det pågældende lands valuta, med omkostninger afhængigt af de aktuelle markedspriser og hvilke enheder, du vil bruge. Alternativt, hvis du beslutter at gå ind og vælge alle lande og alle enheder, er den faste sats i GBP og er £ 8,00 pr. Måned for en månedlig plan, £ 7,20 pr. Måned for en seks-måneders plan og £ 6,40 per måned til en 12-måneders plan. Når man tager højde for vekselkursen GBP til USD på dette tidspunkt, er dette ca. $ 12,00 pr. Måned for en månedlig plan, $ 10,80 pr. Måned for en seks-måneders plan og $ 9,60 pr. Måned for en 12-måneders plan.

Når du har valgt din plan og pris, kan du betale via Visa, MasterCard, Maestro, Discover eller PayPal. Selvom dette er et anstændigt udvalg af indstillinger, var jeg skuffet over at se, at der ikke var nogen anonym betalingsmulighed, såsom bitcoin. Når det er sagt, blev jeg ikke overrasket af grunde, der vil fremgå senere i denne gennemgang.

Desværre tilbyder My Expat Network ikke en gratis prøveperiode. Den har dog en syv-dages pengene-tilbage-garanti, som du kan drage fordel af, i tilfælde af at du ikke er tilfreds med tjenesten.

Funktioner

My Expat Network er et britisk firma med base i Hong Kong.

My Expat Network-tjenester er kun fire steder: Det Forenede Kongerige, USA, Canada og Australien. Dets servernetværk står på 120 servere og tæller, hvilket det på sin hjemmeside henviser til som optimeret til SD (ikke HD) videostreaming.

Hvor mange enheder du kan bruge til at få adgang til disse servere afhænger af hvilken plan du vælger. Du kan enten gå til et land og en enhed eller gå all-in med alle fire lande i fem samtidige forbindelser. Hvis du går efter det sidstnævnte, vil du være i stand til at se dine foretrukne shows på dit skrivebord, mobil og tablet og stadig have forbindelser til overs for din families enheder eller værelseskammerater!

TV Guide

Heldig nyhed for vores læsere, der primært leder efter en VPN til at streame tv-shows: My Expat Network har en TV-guide, der viser hver eneste af de kanaler, som dens brugere kan få adgang til i USA, UK, Canada og Australien..

Højdepunkter inkluderer:

 • BBC One gennem Four, BBC iPlayer, 4oD og Demand 5 i England
 • NBC, CBS, Bravo TV og Adult Swim i USA
 • ABC Net i-View, ABC News, Plus 7 og SMH TV i Australien
 • CBC, CTV, Slice og Global TV i Canada

For en komplet liste over tilgængelige kanaler i hvert land, kan du tjekke tv-guiden på webstedet My Expat Network.

Besøg My Expat Network »

Sikkerhed og privatliv

Som jeg kort nævnte i afsnittet Funktioner i denne My Expat Network-gennemgang, er virksomheden baseret i Hong Kong. Dette er et fantastisk sted, hvor en VPN-service skal baseres, da Hongkongs mangel på en obligatorisk datalagringspolitik tillader udbydere, der er hjemmehørende, at holde deres brugers online-aktiviteter sikre mod lovlige begrænsninger og regeringsindgreb.

På trods af sin førsteklasses placering har My Expat Network temmelig skuffende krypteringsprotokoller på plads. Det bruger OpenVPN til pc- og Mac VPN-klienter og L2TP til mobile enheder. 56-bit-kryptering bruges til dets britiske service, mens 128-bit bruges til Australien, Canada og USA. Når det er sagt, fik jeg at vide, at snart alle placeringer vil bruge 56-bit kryptering i fremtiden, da det giver mulighed for høje hastigheder og bedre streamingkapacitet.

En sådan dårlig kryptering er bekymrende at se i enhver VPN, men i betragtning af at tjenesten kun er dedikeret til streaming fra udlandet og ikke sikkerhed på nogen måde, form eller form, er den ikke overraskende og forståelig.

Hvad angår logning, angiver My Expat Network klart i sin privatlivspolitik, at virksomheden logger forbindelsesdetaljer og båndbreddebrug, men at "ingen anden form for overvågning er tilladt." Selvom det faktum, at My Expat Network ikke indeholder nogen brugslogfiler, skal være nok for de fleste mennesker, bør de, der er mere privatlivsbevidste og ønsker en udbyder, der ikke holder nogen logfiler overhovedet (og har overlegen kryptering), tage et kig på vores liste over de bedste logløse VPN'er.

Webstedet My Expat Network

Webstedet My Expat Network er pænt designet og nemt at navigere på. Hovedparten af ​​informationen om tjenesten findes på dens hjemmeside, herunder dens betalingsmuligheder, understøttede systemer og servicerede lande. Links til nyttige emner som pakker, kanaler, support, ofte stillede spørgsmål og vilkår og betingelser kan findes øverst og nederst på siden.

På hjemmesiden kan du også finde real-time-opdateringer fra My Expat Network's Facebook- og Twitter-konti (ud over links til dem), plus vælge feedback fra kunder.

Mit Expat-netværk har en blog under fanen Ressourcer på sit websted. Der kan du finde information om ting som firmaopdateringer, branchenyheder, sportsplaner og tv-licens.

Support

Mit Expat-netværk har et godt afrundet support-system på plads. Dets FAQ-side er lille, men formår at besvare alle de vigtigste spørgsmål, f.eks "Hvilke tv-kanaler kan jeg se?", "Tilbyder du en gratis prøveperiode?", og "Hvad giver en VPN-forbindelse mig?"

Hvis dit spørgsmål stadig ikke kan besvares, kan du gennemse Hjælp, som indeholder generelle meddelelser, supportfora, tricks og tip, fejlfinding af artikler og et samfund, hvor brugere kan give kommentarer.

Hvis dit spørgsmål stadig ikke besvares efter alt dette, kan du kontakte My Expat Network direkte ved at indsende din anmodning via en online kontaktformular. Derefter vil du modtage en e-mail med dit billetnummer og et løfte om, at dit spørgsmål er under gennemgang af personalet.

Til denne gennemgang af My Expat Network besluttede jeg at teste deres billetbaserede kundesupport. Jeg sendte et spørgsmål om, hvilken kryptering de bruger.

Jeg blev chokeret over at få et personlig svar kun fem minutter senere. Medarbejderen besvarede mit spørgsmål fuldt ud og bad mig om at kontakte dem igen, hvis jeg havde flere spørgsmål. Alt i alt var jeg meget tilfreds med kvaliteten (og hurtigheden) af My Expat Network support!

Tilmelding

Tilmelding til My Expat Network VPN er enkelt. Når du har valgt din ønskede plan, enhed (er) og betalingsplan, skal du angive dit fornavn, efternavn og e-mail-adresse og generere en adgangskode. Efter tilmelding modtager du en bekræftelses-e-mail, der fører dig til din kontoside. Der kan du finde oplysninger om dine abonnementer ud over installationssiden.

Efter installation af My Expat Network (en proces, der tager kun sekunder), bliver du nødt til at genstarte din enhed, før klienten kan starte.

Til denne gennemgang af My Expat Network valgte jeg at teste tjenesten Alle lande alle enheder.

My Expat Network Windows 10 VPN-klient

My Expat Network VPN-klient til Windows var lidt vanskelig at finde i starten. Mens et skrivebordsikon vises efter download af softwaren, starter dette ikke klienten faktisk. I stedet kan det findes i systembakken.

Ved åbning vil du blive mødt med tilgængelige lande, som du kan oprette forbindelse til, ud over indstillinger og knappen Afslut.

Ved at klikke på et land kan du oprette forbindelse, afbryd forbindelsen, Vis status og Vis logfiler.

Når du klikker på det ønskede land, får du besked om en vellykket forbindelse samt din nye IP-adresse. (Af hensyn til denne gennemgang sorte jeg den IP-adresse, der blev givet mig.)

Ved at klikke på Vis status vises følgende popup, der giver brugeren yderligere oplysninger om deres forbindelse:

Indstillingsmenuen for My Expat Network VPN-klienten er lige så blotte knogler som resten af ​​den. Fanen Proxy giver dig mulighed for at vælge mellem at bruge firmaets indstillinger, bruge systemproxyindstillinger eller manuelt konfigurere dine egne.

Fanen Generelt giver dig i mellemtiden kun muligheden for at skifte sprog. Til sidst giver fanen Om dig et uddrag med yderligere oplysninger om virksomheden.

Hastighed og ydeevne

Graferne viser de højeste, laveste og gennemsnitlige hastigheder for hver server og placering. Se vores forklaring på fuld hastighedstest for mere detaljeret.

Hastighedstest blev udført i Europa med en 30 Mbps baseline-forbindelse. Som du kan se på graferne, blev både upload- og downloadhastighederne markant sænket, da My Expat Network blev tændt. I betragtning af at My Expat Network er beregnet til streaming, var det at se så langsomme hastigheder meget skuffende. Når det er sagt, kan det diskuteres, at disse hastigheder er gode nok til at streame SD TV - det primære formål med My Expat Network.

Testning for lækager viste sig at være lignende nedslående resultater. ipleak.net afslørede, at mens IP-adressen blev maskeret, blev både WebRTC- og DNS-lækager fundet. Hvad værre er, det scorede 0/10 på testen over på test-ipv6.com, som tester for IPv6-stabilitet og beredskab. doileak.net - som er en blanding af de førnævnte test - gav flere af de samme triste resultater.

Konklusionen af ​​mine fund under disse forskellige performance tests? Ikke kun My Expat Network har glatte hastigheder, men det lykkes ikke at ramme mærket når det kommer til styrke og sikkerhed også. I sit forsvar bør hastighederne aldrig falde til det punkt, at streaming af SD-tv ville være umulig - skønt HD ville være en anden historie. Desuden vil dens målgruppe sandsynligvis kun være optaget af streaming og ikke sikkerhed, hvilket betyder, at de sandsynligvis (en smule foruroligende) vil være ubekymrede med resultaterne af vores forskellige læktest.

Andre platforme

Ud over Windows fungerer My Expat Network med langt de fleste enheder. Dette inkluderer OS X, iOS og en Android VPN. De har også VPN til Linux og DD-WRT support. My Expat Network-klienten er stort set den samme på tværs af platforme med hensyn til design, kvalitet og effektivitet. Opsætningsguider for hver platform kan findes i installationsguider under fanen Support på webstedet My Expat Network. VPN til iPhone-brugere bruger muligvis en anden krypteringsprotokol, se udbyderens websted for mere information om dette.

Min Expat Network Pro-app

Som nævnt ovenfor er My Expat Network mobilvenlig. Dens app kan downloades fra både Apple App Store og Google Play. Download og installation er lige så let og problemfrit som desktopversionen, da der ikke er behov for at ændre dine indstillinger for at det kan fungere. Det er på samme måde let at bruge. Når det er downloadet, skal alle brugere gøre, at indtaste deres brugernavn og adgangskode og trykke på flaget for det ønskede land for at oprette forbindelse.

Jeg fandt, at den mobile version af My Expat Network faktisk var mere brugervenlig end desktopversionen, såvel som mere stilfuld. Jeg havde heller ikke noget problem med at oprette forbindelse til eller afbryde forbindelsen til nogen af ​​serverne.

Endelige tanker

Jeg kunne lide:

 • Hurtig og venlig kundesupport
 • Software optimeret til streaming
 • Baseret i Hong Kong
 • Fem samtidige forbindelser
 • Syv-dages pengene-tilbage-garanti
 • Mobil-venlig

Jeg var ikke så sikker på:

 • Tjenester kun fire lande
 • Minimal logning
 • Utroligt bare knogler VPN-klient
 • Optimeret til SD og ikke HD-streaming

Jeg hadede:

 • Meget langsomme hastigheder
 • WebRTC-, DNS- og IPv6-lækager
 • Dyr for hvad du får
 • Utroligt svag kryptering

Lad os sammenlægge denne anmeldelse af My Expat Network, skal vi?

Mens nogle mennesker bruger VPN-tjenester til anonymitet eller til at omgå censur, er det rimeligt at sige, at den mest almindelige brug er at få adgang til streamingtjenester fra andre lande. Mit Expat-netværk er forkant med dette og markedsfører sig udelukkende som et middel til at få adgang til udenlandske tv-tjenester. Selv med en letanvendelig klient, som selv de mest teknologifobiske individer kan administrere, ændrer dette ikke det faktum, at My Expat Network er uhyggeligt langsomt og fyldt med WebRTC-, DNS- og IPv6-lækager. Ikke præcis, hvad du leder efter i en VPN, selvom det bare er en, du vil bruge til streaming!

Som sådan, hvis du er en amerikansk, britisk, canadisk eller australsk udlænding og leder efter en HD-streamingtjeneste, der er hurtig, pålidelig og har anstændig sikkerhed, vil jeg foreslå, at du kigger andre steder. Hvis du imidlertid ikke er bekymret for sikkerhed og blot ønsker at se SD-tv fra udlandet, kan My Expat Network være VPN-tjenesten for dig.

Besøg My Expat Network

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me