MyVPN anmeldelse

MyVPN

  • Prisfastsættelse

    Fra $ 4,83
    / måned

ProPrivacy.com score
1 ud af 10

Resumé

Vigtig opdatering:

MyVPN har nu lukket sin service. Eksisterende kunder kan e-mail support til information om migrering til deres partner VPN, HideIPVPN.

Fra 1. september 2015 har MyVPN lukket og samarbejdet med HideIPVPN for at tage sig af de resterende kunder.

MyVPN mærker sig selv som en "cheep og munter" VPN. Mens førstnævnte vi ikke rigtigt kan være enige i, var vores generelle indtryk af MyVPN behageligt, og denne splinternye amerikanske udbyder har en fantastisk kernetjeneste, der giver dem en fantastisk base at bygge videre på. (Husk, at dette er et helt andet team og service end MyVPN.pro, og de to er på ingen måde tilknyttet hinanden)

Funktioner

MyVPN er en meget lille amerikansk baseret udbyder, der åbnede den "tunneler" til offentligheden for mindre end 6 måneder siden i oktober 2014. Det er ung alder viser på tjenesten, men generelt leverer de en meget afrundet service med de fleste af de krævede kerneelementer ikke kun til stede, men klarer sig godt.

Da MyVPN er en splinterny udbyder, kommer det ikke som nogen overraskelse, at de kun har servere i 4 lande. Dette er naturligvis de tre krævede & forventet; NL, UK, USA, og der er også Hong Kong for deres asiatiske kunder. Mens deres serverliste (i det mindste i øjeblikket) er meget lille, tillader de dog en enorm 5 samtidige forbindelser, hvilket betyder, at du altid kan være tilsluttet.

Hastighed og ydeevne

Vi testede MyVPN-tjenesten for hastighed, DNS-lækager og IP-bekræftelse. IP-testene kom alle fint tilbage, og med DNS-lækagebeskyttelse aktiveret, var det eneste resultat, vi opnåede deres servere - dette var gode nyheder. Mens deres hastigheder ikke var den bedste, vi har set (som nedenstående tabel viser), forblev de mere end tilstrækkelige til at streame og få adgang til vores yndlingsindhold. Vi havde heller ingen problemer med EU->Amerikanske forbindelseshastigheder.

Pris

Som med alle VPN-udbydere giver MyVPN stigende rabatter, jo længere tid du tilmelder dig. Mens deres månedlige plan er lidt dyr på $ 9,99 / måned, hvis du tilmelder dig et helt år, så er prisen en meget rimelig $ 4,83 / måned.

MyVPN leverer også en gratis prøveperiode på tre dage til at teste deres service, og det er ikke kun lidt vanskeligt at finde dette, du skal også indtaste dine betalingsoplysninger for dette. Hvis du ikke er tilfreds med deres service og glemmer at annullere den, begynder de automatisk at oplade dig.
De giver også en 7-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten, og dette er helt gratis, så selvom du nød tjenesten, men bare skiftede mening - får du stadig dine penge tilbage!

For at købe din MyVPN-konto kan du bruge dit kredit- / betalingskort eller en PayPal-konto og også acceptere den sikre betalingstype Bitcoin.

Kunde service

Den mest prominente support, som MyVPN yder, er standard Ticket Support. De opretholder dette 24/7/365, og når vi brugte det, fandt vi dem være venlige, teknisk kyndige og fik altid et svar inden for få timer. Derudover har de også telefonstøtte til amerikanske borgere, og for større tekniske problemer vil de også levere fjernskrivebord.

Selvom disse understøttelsesmekanismer generelt er gode, føler vi, at de virkelig kunne drage fordel af en videnbase og / eller forum med fuld funktion.

Privatliv og sikkerhed

For det første leverer MyVPN protokoller til hele serien: PPTP, L2TP, OpenVPN og IKEv. For alle par PPTP leverer de maksimalt 256 bit-kryptering, så længe din enhed understøtter det. Til OpenVPN (den protokol, vi anbefaler), bruger de AES og en 2048bit-håndtryk - et godt plus for denne lille VPN-udbyder. Derudover bruger de LibreSSL, som er bedre for sikkerhed sammenlignet med OpenSSL. De har også en MimicVPN-protokol, som er en avanceret version af OpenVPN, som de har udviklet for at omgå forskellige firewalls, restriktioner og DPI (Deep Packet Inspection).

For det andet, når det kommer til logning, holder MyVPN forbindelseslogfiler, så hvis du er absolut privat, er deres service ikke for dig. Ellers har de tydeligt beskrevet, hvilke oplysninger de logger. De holder kun deres logfiler i en dag og renser dem bagefter fuldstændigt, så dette skulle ikke bekymre dig for meget.

Deres betingelser & Betingelser og fortrolighedspolitik, omend de detaljerede oplysninger om, hvilke oplysninger de indsamler, hvordan de bruger dem, og også hvordan de administrerer deres netværk. Det eneste problem, vi havde, var med hensyn til denne sætning: Samtidige login fra flere IP-adresser fra forskellige lande (er ikke tilladt). Da dette ser ud til at være en meget streng regel og en, der virkelig ville begrænse den gennemsnitlige persons brug af deres service, stillede vi spørgsmålstegn ved dem om det, og de sagde følgende: Det blev tilføjet for at forhindre deling af logins. Så længe kunden ikke misbruger resten af ​​regler, reagerer vi ikke på multiplikatorlogins. Dette er ikke ideelt, men tydeligt tager de disse skridt for at undgå misbrug.

Med hensyn til P2P tillader de det ikke på deres amerikanske servere, og de anmoder om, at du kun bruger lovlig P2P på deres andre servere.

Afsluttende tanker

Generelt er MyVPN et dejligt lille VPN-firma med en funktionsfuld klient, god kryptering og et meget venligt supportteam. Mens de stadig har nogle fremskridt med at gøre, anbefaler vi gerne deres brug - skønt det kun er værd at det er værdi, hvis du tilmelder dig i 6 måneder eller mere, så sørg for at tjekke deres gratis prøveversion.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me