NolimitVPN anmeldelse

NolimitVPN


  • Prisfastsættelse

    Fra $ 2,79
    / måned

ProPrivacy.com score
7 ud af 10

Resumé

Opdatering: NolimitVPN er ikke længere i drift.

NolimitVPN tilbyder en overraskende god VPN-service til en meget lav pris, og selv om det i nogen grad er sandt, at du får det, du betaler for, fandt vi ikke nogen alvorlige mangler med NolimitVPNs service.

Prisplaner

NolimitVPN er en af ​​de billigste udbydere derude, med priser per måned varierer fra € 2,49, hvis de årligt betales til € 3,99, hvis de betales månedligt - på skrivende tidspunkt henholdsvis omkring 2,74 til $ 4,39. Der er også en "VIP" -mulighed, der giver privilegerede hastigheder, der spænder fra € 3,33 til € 4,99, selvom vi ikke så dette annonceret, før vi var i klientområdet på webstedet.

nolimit_pricingEn 48-timers gratis prøveversion er tilgængelig fra tilmeldingsøjeblikket, hvilket NolimitVPN anser for tilstrækkeligt til at måle kvaliteten af ​​deres service - ingen restitutioner er tilgængelige for nogen af ​​deres abonnementspakker. Betaling via webstedet sker via kreditkort, selvom det er muligt at betale med PayPal, hvis du kontakter kundeservice direkte.

Funktioner

NolimitVPN opererer fra Frankrig og Singapore. Med sin historie med overholdelse af EU's direktiv om opbevaring af data og dets forsøg på at være meget proaktiv mod pirater betragtes Frankrig ikke som et ideelt sted for en VPN-udbyder, og desværre er vi også bekymrede over Singapore på grund af dens undertrykkende politiske atmosfære.

NolimitVPN tilbyder 60 servere i otte lande, og brugere kan oprette forbindelse fra op til 3 enheder samtidigt.

Brug af peer-to-peer-filoverførsler er tilladt 'så længe [NolimitVPN] ikke modtager en DMCA-klage': brugere advares om, at deres konto kan forbydes, hvis en sådan klage modtages, og opfordres til at bruge private trackere til undgå et sådant resultat.

Sikkerhed & Privatliv

NolimitVPN giver adgang til deres VPN-tjenester via L2TP og PPTP, selvom vi selvfølgelig vil anbefale at holde sig til L2TP af sikkerhedsmæssige årsager. De lover også at have OpenVPN inden for ca. to måneder fra skrivelsesdatoen.

Over L2TP krypteres datastrømmen ved hjælp af 256-bit AES-krypteringen, mens PPTP bruger 128-bit kryptering. Autentificering bruger en offentligt tilgængelig pre-shared key (PSK), som er temmelig sikker fra et teknisk synspunkt: selvom det teoretisk er sårbart over for et målrettet "man-i-midten-angreb", kræver dette en organisation som NSA for at få fysisk adgang til virksomhedens routere.

NolimitVPNs servere er for det meste logløse, med undtagelserne er deres amerikanske og franske servere: på disse hævder de ikke at logge IP'er eller oplysninger, der kan bruges til lovligt at identificere kunder, men i stedet logge baseret på tidsstempler, der kan bruges til at spore brugere i op til 48 timer baseret på deres P2P- eller SMTP-aktivitet.

Hjemmesiden

NolimitVPN har et smart, rent websted, der giver en cool, professionel stemning. Det er let at navigere og føles generelt venligt, med nogle dejlige små røre, såsom beskedne animationer, når siden indlæses og en dejlig lille animation, der illustrerer deres VPN-service. Der er et antydning af den skubbende i rullebanneret øverst advarer brugere om kreditkorttyveri og opfordrer dem til at beskytte sig selv via VPN, og også i den lidt alarmerende “Ikke beskyttet!” -Meddelelse ved siden af ​​din IP-adresse, der vises, hvis de vises siden fra enhver anden kilde end deres VPN, men dette er mindre detaljer på et ellers meget flot websted. Klientområdet for registrerede brugere er rent og funktionelt, og den allestedsnærværende live chat-dialog er indbydende uden at være påtrængende (i modsætning til nogle andre VPN-websteder). Det ville dog være rart, hvis der var en side om privatlivspolitik til at gå sammen med deres noget spartanske brugsbetingelser.

nolimit_website

Et link ved foden af ​​siden fører dig til NolimitVPN-bloggen, der er vært for installationsguider til understøttede platforme samt lejlighedsvis infografik eller uddrag af sikkerhedsnyheder.

Support

Det første stop for support er live chat-tjenesten tilgængelig på webstedet i kontortiden, hvor vi aldrig skulle vente mere end et minut eller to. E-mail-support er også tilgængelig, hvilket lover et svar inden for 48 timer - skønt vores oplevelse var meget hurtigere end det.

nolimit_supportcontact

Der er en kort, men nyttig FAQ på webstedet, og installationsvejledningerne til hver platform er stærkt billedlige og generelt lette at følge.

Processen

Tilmelding

Tilmelding til en gratis prøveversion er simpelt, hvor webstedet anmoder om et fuldt navn såvel som en e-mail-adresse og bevis på, at du ikke er en robot (vi havde en moderat sjov billed-matching CAPTCHA til dette). Efter registrering kræves det, at nye brugere skal bekræfte deres e-mail-adresse, før prøveperioden er aktiveret.

nolimit_registration

Når du er tilmeldt, kan du føje betalt tid til dit abonnement via kreditkort eller - hvis du kontakter support - via PayPal. Kreditkortbetaling kræver angivelse af et fuldt navn og faktureringsadresse.

Windows VPN-klienten

NolimitVPN tilbyder ikke en skræddersyet Windows VPN-klient, men giver i stedet opsætningsinstruktioner til de indbyggede VPN-funktioner på de fleste større platforme. Disse guider er næsten udelukkende billedlige, og vi fandt dem generelt lette at følge, selvom vi følte, at der var plads til forbedring - måske for eksempel at beskære skærmbillederne snarere end at stole på en potentielt forvirrende uforklarlig markør-hover-zoom-funktion.

nolimit_windows

Der manglede også fra installationsvejledningerne specifikke oplysninger om, hvilken protokol brugeren ønsker at bruge. Det er ikke gjort klart, hvilken protokol der bruges i hvert scenario, og om brugeren har mulighed for at skifte mellem dem. Vi var også lidt forvirrede over, at de fleste platforme kun har guider til opsætning af den underordnede PPTP-protokol, mens installationsvejledningerne til Windows alle var til L2TP / IPSec.

Ydeevne (hastighed, DNS og IP-test)

Ved hjælp af Windows 'indbyggede VPN-funktionalitet fandt vi NolimitVPN hurtigt at oprette forbindelse til og havde ingen problemer med ydeevnen under browsing på internettet - selvom vores hastighedstest gav nogle variable resultater, faldt den aldrig under det niveau, hvor streaming af HD-indhold ville blive påvirket.

Ostromhastighedstest UK nolimit_speed_uk_26 nolimit_speed_us
Ingen VPN, UK hastighedstest. UK L2TP, UK hastighedstest. US L2TP, amerikansk hastighedstest.

NolimitVPN bruger deres egne DNS-servere, og DNS- og IP-test var OK. Det er dog værd at nævne, at Windows-platformen er sårbar over for DNS-lækager, som kræver særlig opmærksomhed fra en bruger eller VPN-udbyder for at undgå, som regel i form af en skræddersyet klient - hvilket naturligvis NolimitVPN mangler.

Andre platforme

Som nævnt ovenfor indeholder NolimitVPN installationsguider til en række forskellige operativsystemer - Windows, OSX såvel som mobil support med VPN til iOS og Android VPN-klienter - med den eneste bemærkelsesværdige undtagelse er Linux. Hvis du vil have en VPN til Linux, skal du overveje en anden service. Disse gør alle brug af disse operativsystemers indbyggede VPN-funktionalitet. Desværre tilbyder de ikke en Mac VPN-klient.

Andre / gratis tjenester

Vi var glade for at se, at en NAT-firewall er inkluderet som en standarddel af NolimitVPNs service, hvilket tilføjer et ekstra lag af sikkerhed mod uopfordret trafik, og der er også en grundlæggende proxy-service for brugere, der ønsker en hurtig og beskidt måde at dirigere deres trafik fra en anden placering uden kryptering. Vi kunne ikke finde nogen guide til opsætning af dette på webstedet, men når vi fik det i gang fandt vi det var hurtigt og pålideligt.

NolimitVPN leverer også en browserudvidelse til Chrome og Firefox, men dette rapporterer bare, om du har forbindelse til VPN eller ej.

Konklusion

NolimitVPN tilbyder en robust service til en pris i købkælderen med anstændig support, gode hastigheder og et godt valg af lande. Det er det prispunkt, der får deres tilbud til at skille sig ud - selvom der er områder, de kan forbedre sig på, føler vi, at det, de allerede tilbyder til en så lav pris, allerede er ud over, hvad vi havde forventet. Hvis de gør det godt med deres planer om at tilføje OpenVPN til deres protokolopstilling, vil denne værdi for pengene kun blive bedre. Det faktum, at de har en gratis prøveperiode på 48 timer, sikrer brugere, kan være sikre på nøjagtigt, hvad de også tilmelder sig.

Hvis du leder efter en VPN specielt til torrent, kan du se vores bedste guide til VPN til torrent-websteder.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me