NortonWiFiPrivacyanmeldelse

NortonWiFiPrivacy


 • Prisfastsættelse

  Fra $ 4,16
  / måned

ProPrivacy.com score
5.5 ud af 10

Resumé

Norton WiFi Privacy er den nye Norton Virtual Private Network (VPN) -tjeneste fra det verdenskendte antivirusfirma Symantec. Det er en billig VPN-service, som på grund af virksomhedens størrelse og omfang (og dens erfaring inden for IT-sikkerhed) burde være top-end. Vil det leve op til det billede?

Jeg kiggede rundt, men fordi Norton WiFi Privacy er så nyt, er der lidt at gå på. Som sådan ved jeg virkelig ikke, hvad jeg kan forvente af denne nye VPN. I betragtning af at det er lavet af et så stort navn, ville man forvente, at det er vandtæt, når det kommer til sikkerhed og privatliv. Jeg er begejstret for at placere denne VPN gennem dets tempo, så lad os dykke lige ind.

Hurtige statistikker

 • Jurisdiktion
  USA (Amerika) eller Storbritannien (overalt ellers)
 • Samtidige forbindelser
  5
 • Lande
  29

Funktioner

Samlede servere 1500
Samtidige forbindelser 5
Lande 29
Bare metal eller virtuelle servere 1200 af serverne er virtuelle

Norton WiFi Privacy VPN er en ny tjeneste fra det globale it-sikkerhedsfirma Symantec. Det har brugerdefinerede klienter til Windows, Android, Mac og iOS. Ingen tilpasset Linux VPN-klient er tilgængelig på nuværende tidspunkt. På trods af at være så ny, giver Norton VPN brugerne adgang til et netværk af servere i 26 lande (med mindst to servere på hvert sted). Det er ganske vist ikke de mest placeringer, vi nogensinde har set for de angivne priser. For en relativt ny service er den stadig imponerende.

Windows VPN- og Android VPN-apps (dem, jeg testede) har alle profunktioner, såsom Domain Name System (DNS) lækebeskyttelse, en driftsafbryder og automatisk tilslutning.

Norton WiFi fortrolighed »

Hastighed og ydeevne

Jeg testede VPN på en 50 Mbps fiber internetforbindelse. Jeg testede de britiske og nederlandske servere fra testservere placeret i England (på testmy.net). Den amerikanske VPN-server blev testet fra en testserver (også på testmy.net) i New York. Jeg fandt, at hastighederne var temmelig store, og meget bedre end andre anmeldelser hævder (hvilket jeg antager betyder, at Norton har opgraderet sine servere, siden andre korrekturlæsere testede tjenesten). Hastighederne var dog lidt op og ned i forhold til mine basetestresultater, og den amerikanske server var bestemt den langsomste af dem, jeg testede. Kunne være bedre, men ikke det værste, jeg nogensinde har testet langt.

Nortonvpn-downloadsNortonvpn-uploads

Som du kan se, selvom der var et fald i hastigheder, er Norton WiFi Privacy hurtigt nok til at streame i HD. Generelt var jeg imponeret over de hastigheder, som Norton VPN leverede.

Lækagetest

Jeg fandt, at der ikke var nogen Internet Protocol (IP) lækager ved hjælp af Norton WiFi Privacy. På trods af at ipleak.net opdagede omkring 40 DNS-adresser, er den gode nyhed endvidere, at jeg var i stand til at konstatere, at Norton fuldbyrder disse resultater. Som sådan, på trods af det faktum, at Norton WiFi Privacy ikke bruger sine egne servere til håndtering af DNS-anmodninger, fordi de er nærtstående, er det ikke et sikkerhedsproblem.

Flere gode nyheder er, at jeg ikke stødte på nogen Web Real-Time Kommunikation (WebRTC) lækager eller Internet Protocol version 4 (IPv4) lækager. Desværre kunne jeg ikke teste for IPv6-lækager, fordi min internetudbyder ikke indeholder IPv6-forbindelser.

Pris

1 måned

$ 4,16
om måneden

Norton VPN er en meget rimelig pris, som bestemt ikke kunne betragtes som dyr. I skrivende stund er den til salg, hvilket allerede reducerer allerede rimelige priser yderligere. Som de fleste VPN'er kan Norton WiFi Privacy købes enten månedligt eller årligt. Der er fire planer: en enhedsplan, en fem enhedsplan, en ti enhedsplan og en kombinationsplan (som giver adgang til VPN og Norton Security Suite).

Alle disse priser er rimelige, så længe Norton VPN leverer det serviceniveau, der forventes fra en premium VPN-tjeneste i denne dag og alder, kan det meget vel være værd at overveje.

Penge-tilbage-garanti

Norton VPN tilbyder abonnenter en 60-dages pengene-tilbage-garanti. Dette betyder, at abonnenter kan teste Norton WiFi Security grundigt over en meget rimelig prøveperiode. Desuden får folk, der abonnerer ved hjælp af Google Play (til Android-versionen), faktisk en syv dages gratis prøveperiode. Forvirrende skal brugerne bruge Google Play til at 'købe' appen på den sædvanlige måde. Imidlertid forlader faktisk ingen penge din konto før syv dage senere. Hvis du annullerer før det, opkræver Play Store ingen penge.

Betalingsmuligheder

Du kan betale for Norton VPN med kreditkort eller PayPal. Desværre accepterer Norton ikke bitcoin-betaling, hvilket er en skam. Hvis det er en bekymring at betale for en VPN, der bruger større anonymitetsniveauer, er Norton VPN sandsynligvis ikke for dig.

Hvad er Norton WiFi-privatliv?

Norton WiFi-privatliv er navnet på Nortons virtuelle private netværkstjeneste. Som andre VPN'er er det en perfekt løsning på det ovenfor nævnte problem. Ved at kryptere alle data på din bærbare eller mobile enhed, sikrer Norton WiFi Privacy alle dine data fra andre WiFi-brugere.

På trods af navnet Norton WiFi Privacy, skal du ikke narre. Denne service er en fuld VPN, der også vil skjule din placering, give dig mulighed for at overvinde geobegrænsninger og holde dine data sikre fra de nysgerrige øjne fra internetudbydere, udlejere, arbejdsgivere og regeringen.

Brugervenlighed

Norton WiFi Privacy VPN er tilgængelig på alle de mest populære platforme, inklusive Windows, Mac, iOS og Android. Det er ikke tilgængeligt for Linux.

Android

Android-appen ligner meget Windows desktop-appen og har alle de samme funktioner. En fantastisk ting ved Norton WiFi-privatlivets fred er, at det har en annonceblokerer indbygget. Dette er en fantastisk funktion for Android-brugere, der ønsker at undgå annoncer. På grund af det faktum, at Google Play Store ikke har nogen annonceblokkere til Android, er denne VPN en fremragende løsning. Det er også en af ​​de få VPN'er, der har denne funktion.

Alt i alt er Android-softwaren meget let og behagelig at bruge på grund af dets enkle og farverige design. Derudover opretter Norton VPN automatisk forbindelse, når du tilslutter dig et ikke-betroet, offentligt WiFi-netværk. Som sådan er Norton WiFi Privacy specifikt godt designet til at være en god WiFi-sikkerhedsindstilling.

Andre / gratis tjenester

Foruden Norton WiFi Privacy sælger Norton en antivirus- og sikkerhedspakke med online backup. Dette kan købes i tre forskellige pakker (standard, deluxe og premium). Det kan også samles med VPN-tjenesten (for en enhed).

Kunde service

Support til Norton WiFi-privatlivets fred leveres på flere måder. 24/7 live chat support er tilgængelig på Norton websted. Denne live chat er dog til alle Norton-produkter, ikke kun VPN-tjenesten. Som sådan er support til live chat meget begrænset. Denne funktion på de fleste VPN'er giver folk mulighed for at få hurtige svar på problemer vedrørende VPN. Dette gælder ikke Norton WiFi Privacy, hvis supportpersonale absolut ikke ved noget om VPN.

Jeg spurgte livechatagenten om at fortælle mig enkle detaljer om fortrolighedspolitikken, f.eks.: Opbevarer Norton WiFi privatliv nogen forbindelseslogfiler? Den gode nyhed er, at Norton tager dit telefonnummer og giver dig et opkald tilbage med detaljerne. Dette er dog ganske upraktisk, hvis du er en travl person, da du simpelthen ikke ved, hvornår du skal få opkaldet.

E-mail support

Heldigvis er det muligt at kommunikere via e-mail. Du skal dog gå på live chat for at anmode om, at de sender dig en e-mail. Ved hjælp af denne e-mail kan du svare og starte en support samtale. Næppe ideelt, men det er i det mindste muligt. Alt i alt fandt jeg støtte med Norton for at være besværlig, trættende og alt for vanskelig.

Ja, det er godt at kunne få et opkald tilbage. Med andre VPN'er er det imidlertid muligt at spørge noget som: "Hvordan kan jeg fjerne blokering af Open Tennis-turneringen?" og modtage et svar på stedet (inklusive at få adressen til en dedikeret streaming-server til begivenheden). Dette er ikke det serviceniveau, du får med Norton.

Faktisk gik jeg tilbage til Norton med en række spørgsmål for at se, om en anden agent ville vide mere. Jeg fandt, at de ikke kendte noget gang på gang.

På en af ​​sine blogs om VPN'er siger Norton følgende:

”I tvivl, skal du ikke være bange for at e-maile kundeservice og begynde at stille spørgsmål. Virksomheder, der er mere velrenommerede, svarer mere tilbøjelige til dine spørgsmål straks. ”

Desværre er det temmelig indlysende, at dette noget, som Norton glemte at faktisk implementere til sin VPN-tjeneste.

Privatliv og sikkerhed

Norton er baseret i Irland, hvilket er temmelig problematisk for loven om opbevaring af data generelt. Traditionelt har Irland været et meget alvorligt sted for opbevaring af data, der har registreret elektronisk kommunikation i arkivet i syv år ad gangen. Fra 2007 blev dataopbevaring i Irland praktiseret med EU's fulde samtykke. På destinationssiden for sin privatlivspolitik siger Norton,

"Hvis du bor i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, er controlleren af ​​dine oplysninger Symantec Limited, Irland, der har sit vigtigste forretningssted i Ballycoolin Business Park, Blanchardstown, Dublin 15, Irland."

I Norton-brugerlicensaftalen er det imidlertid klart, at amerikanske og latinamerikanske brugere vil blive underlagt amerikansk lovgivning. Mens resten af ​​verden vil blive underlagt britiske love. Det betyder, at uanset hvor du bor, er et abonnement på Norton WiFi Privacy VPN underlagt meget invasive jurisdiktioner; enten USA's (med warrants og gag orders) eller UK (med Snooper's Charter og obligatorisk datalagring).

Derudover (som du kan se) er destinationssides påstand om, at data kontrolleres fra Irland (for EU-medlemmer), i strid med, hvad den siger i brugeraftalen..

Krypteringsprotokoller

Norton WiFi Privacy leveres med OpenVPN som standard på både Android og Windows. Brugere får ikke muligheden for at bruge andre protokoller. At finde ud af om Nortons kryptering var som at få blod fra en sten. Kundesupportagenter kunne kun fortælle mig, at det var AES-256. Jeg sendte de faste e-mails, og efter fire dage formåede jeg at få de svar, jeg ville have.

Desværre, da jeg endelig modtog detaljer om implementeringen af ​​OpenVPN, opdagede jeg, at det manglede på grund af et svagt håndtryk (RSA 1024). Dette håndtryk har været kendt for at være svagt i omkring syv år nu, og betyder, at kryptering på Norton WiFi Privacy ikke kan betragtes som sikker. For at være helt klar: her på ProPrivacy.com betragter vi et håndtryk af RSA 2048 som et minimumsspecifikt for, at en VPN kan betragtes som sikker.

Fortrolighedspolitik

Norton WiFi Privacy hævder at være en nul logs VPN. Det siger tydeligt, at det er et virtuelt privat netværk, der ikke er logget på sit websted. Imidlertid opdagede jeg i licensaftalen, at Norton WiFI Privacy-brugere er underlagt den samme fortrolighedspolitik som andre Norton-produktbrugere. Jeg downloadede denne privatlivspolitik og var ked af at opdage, at Norton holder følgende:

"Oplysninger om din computer eller enhed, herunder browsertype og indstillinger, IP-adresse og trafikdata, der vedrører din internetforbindelse."

Som sådan er det umuligt at se, om Norton VPN virkelig er en nul-log-VPN. At tage privatlivspolitikken til pålydende værdi ser ud til at afsløre, at det overhovedet ikke er nul logfiler. Dette er enormt problematisk, og det er sandsynligvis, hvorfor Norton annoncerer dette som Norton WiFi-privatliv i modsætning til NortonVPN. Generelt betyder kryptering og privatlivspolitik, at denne VPN ikke rigtig er en god mulighed for andet end at forblive sikkert på offentlig WiFi. Som sådan er det passende navngivet.

Derudover beder Norton i licensaftalen brugere om ikke at bruge VPN på nogen af ​​følgende måder:

"I strid med gældende love eller forskrifter eller for at fremme krænkelse af gældende love eller forskrifter.

At uploade, sende eller på anden måde overføre indhold, som du ikke har ret til, eller som ellers ville krænke intellektuelle ejendomsrettigheder fra nogen part.

På en måde, der krænker eller krænker ethvert privatliv, intellektuel ejendomsret, fortrolighed eller kontraktmæssige eller andre rettigheder."

Med det for øje bør denne VPN ikke bruges til peer-to-peer (P2P) eller torrenting. For det første er Norton WiFi Privacy ikke sikkert nok til at garantere dit privatliv, og for det andet efterlader fortrolighedspolitikken et massivt spørgsmålstegn over tjenesten.

Endelige tanker

Norton WiFi Privacy er en VPN, der gør det minimale. Det giver OK-hastigheder, som skønt hurtige nok til at streame i HD er lidt op og ned (især på den amerikanske server). Både fortrolighedspolitik og kryptering på platformen efterlader mig dog kolde. Det er muligt, at den overordnede Norton-privatlivspolitik ikke gør VPN-service retfærdighed. Som det fremgår, forlader fortrolighedspolitikken brugerne en enorm risiko. Derudover fandt jeg, at kundesupport til Norton WiFI Privacy VPN manglede. Kundesupport er meget vigtig i VPN-branchen og kan gøre eller ødelægge nytten af ​​en service.

Som konklusion er dette en VPN, der markedsføres som en WiFi-privatlivsløsning, og med rette. Nortons VPN forhindrer hackere i at 'sniffe' din trafik, når du er logget på en offentlig WiFi-hotspot. Hvis det købes årligt, er det en meget billig VPN, der holder dig sikker, mens du er tilsluttet offentlig WiFi. Hvis Norton sorterer sin privatlivspolitik, opgraderer til RSA 2048 og finder en måde at hjælpe sine brugere effektivt, ville dette være en temmelig fantastisk VPN. For tiden er den nye VPN-tjeneste imidlertid stort set et stort spørgsmålstegn.

Norton WiFi fortrolighed »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me